Mrb cnm,Allah analı babalı büyütsün kızını inş..ne güzel sen atlatmışsın darısı bizlerin başına...Slm kizlar. İyi dilekleriniz için coook teşekkür ederiz. Ben bugün taburcu oldum ama kizim olamadi. Sarilik tedavisi görüyoruz. Hastanede Odamizda isigin altında yatiyor kizim. Ama keyfimiz yerinde çok şükür. Sarilik tedavisi olan bisi sonuçta. Kendinizi hazirlayin siz de. Emme problemi var. Sagip verdim su ana kadar. İlk sutumu kacirmadim verdim bebegime çok şükür. Onun dişinda her ogün mama veriyoruz. Mama vermeye de hazir olun derim. Yeter ki doysun diyor insan.
Spinal sezeryanim çok rahat geçti. Zaten başka sikinti yoksa genel tavsiye etmiyor benim hastane. Genel de çocuğa da geçiyor muş. Bas agrisi olmadi. Çok rahatim. Ama dediğim gibi normal doğum kismini hatırlamak istemiyorum. Sancilara çok iyi dayandim ama en son kisimi beceremedim. Herkesin bünyesi farklı. Sizin dogumlariniz iyi geçer insl. Her yolu denedigimiz için alttan da dikişlerim var.ama hissetmiyorum bile. Hemen ayaklandim zaten hep kendimdeydim. Spinali sezaryen olacaklar tercih edebilir derim. Yani ben çok rahat ettim. Firsat oldukça yazarım
Arkadaşlar bişi sorcam ; eskiden kadındoğumculara hediye alınırdı doğumdan sonra bıçak parasıda demiyeyim de minnettarlık amaçlı durumun elverdiğince . Hala devam ediyormu bu durum yada şöyle sorıyım doğum doktorunuza bi hediye almayı düşünüyormusunuz?
49 kiloydum canım, ama boyum kısa 153cm... Hastane tartısına göre 10 kilo, sağlık ocağına göre 8 kilo almışım....Bu kiloyu bile zor kaldırıyor vücudum, ayak numaram, 35 çoğu zaman 34, düşün o kadar ufak tefeğim,,,
bnmde hamılelıge baslangıc kılom 52 ama 55 te kalmak ıstıyorum cünkü 52 kılodayken popomda gıdıyo ben azıcık popo sevıyorum karnımkalmasın ınsallah ama popo az kalsın:))
bende 36 da diyodumki en gec 38 de gelir ama yok yani gelecegi yokBenim de oyle hep aralikda olur yilbasina kalmaz diyordum ama hic gelme niyeti yok benim oglumun yilbasi gecesi dogururum artik olmadi 2 ocak icin doktor kontrolune gidicem annemde ilk zamanlar ben erken geldim diye beni huzursuz ediyordu o da alisti artik soylenmiyor bende rahatca bekliyorum oglusum ne zaman geliyorum dicek diye allah hayirlisini nasip etsin insallah bakalim senle takvimiz ayni ne zaman isaretlet sancilar gelecek
canim her olcu farkli iste.uyluk bas ve gobek olcuyo oyle buluyo sanirim.bizde cts 3500 ciktikBu arada benim 5 gun onceki kilosu 3590 di bugun 3560 cikti grcen haftada oyleydi diyince bir daha olctu 3600 cikti normal mi sizce 100 gr almasi birde nerden olcerse ona gore degisiyor bu kilo isi
ayaklar sag yanimdan disari cikiyo bocum hala cikisi ariyo adamkız sen son haftaya gırıyon dahoa bı ses yok bebekten rahatı yerınde heralde....
ay canim yaa kardesini dort gozle bekliyo sevmek icin.yerim oniiikızlar bugun moralım bı parca ıyı bı tek sabah garfıeld ın kızını görunce agladım o da mutluluktan arkadasıma gıttım dogumyaptı20 gun olmustu normale dönmüş bile kızı da pek tatlı oğluma gösterdım bak bızımkıde böle olcak dıye çok sevındı dokunmak ıstedı ama yaklastırmadım bu bızım degıl annemkendı kardesını ıstedıgın gıbı sev dedım tamam dedı hiç yadırgamadı sevınde bnde cooook mutlu oldum....
hemsirelerden rica edince cekiyolar canim artik herkes cektiriyo.makinenizi verin cekelim diye teklif etmisler bizim arkadasamaşşallah allahım analı babalı büyütsün. ne güzel yaaa. benim eşim ben doğuma falan girmem diyo. bende ısrar etmedim. hemşirelerede denmezki böyle oğlumun fotosunu çek diye.. bizimkinin doğum anı olmayacak yanii.
ahahaaaaçok güldüm ya alemsin valla :) 3 çinkoyuda sen yaparsın o zaman :)
Çok komiksin minikkelebek :)))
bebeğimizi görüp geldik. 49cm ve 2650kg ölçüleri. herşey yolunda çok şükür. haftaya ilk olarak nstye giricem. heyecanla bekliyoruz
Selam kızlar,
Geldik biz doktor teyzemizden.Önce nstye bağladılar bi ara 58i falan gördüm sancı derecesinde ama bir kre olduğu için doktorum önemli değil dedi. SOnra kızımızı gördük ama her zamanki gibi yüzünü eliyle kapattı hiçbişi göstermedi bize, illa alcak yüzgörümlüğünü2500gr boyu da 48 cm. Ne kilolu ne zayıf olcak dedi doktorum normal bi bebek olcakmış yeterki sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum zaten. Bizden haberler böyle :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı inşallah :)
Maşallah canım kuzucuğunaiyi haberler almana sevindim.
Ben de 2 hafta sonra gircem nst'ye çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu
Maşallah canım, haberleriniz iyi, hep böyle olsun inşallahnazlı olcak kızın biraz belli, biz her gidişimizde görüyoruz her yerini, hiç saklamıyo minnoşum
Maşallah canım kuzucuğunaiyi haberler almana sevindim.
Ben de 2 hafta sonra gircem nst'ye çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu
Maşallah canım, haberleriniz iyi, hep böyle olsun inşallahnazlı olcak kızın biraz belli, biz her gidişimizde görüyoruz her yerini, hiç saklamıyo minnoşum
bende 36 da diyodumki en gec 38 de gelir ama yok yani gelecegi yok
dogum yaklasinca ishal oluyomus ben iki gundur o durumdayim ve akinti da cogaliyomus o da tamam ama nisan sanci veya su yok
senin doktorun ne kadar beklicek kendi sancini? benimki 41 bitene kadar beklicez dedi canim.tabi suyu ve bebek iyiyse.
akıntım var benimde işte durup durup kendimi kokluyorum kan kokuyor diyip koşuyorum wc ye ama yok bişey tabi sancım da yok belim ağrıyor oda soğuktan sanırım oda doğum belirtisi değil doktorum 40 hafta diye hesaplarız biz doğumu diyor zaten ne dese boş çünkü yurtdışına gidiyormuş haftaya sancımla gitmessem başka doktora gidicem doğumdada gece kim varsa ona denk gelicek hiç moralimi bozmadı bu durum allah hayırlısını nasip etsin canım o zamana kadar doğurmazsam 2 ocak için gün alıcam kontrole gitmiş olucam işte yeni doktoruma gerçi tanıdığım bir doktor bi kaç kere muayaene olmuştum ama doğum ne olur kimle olur belli değil zaten 40+ larda olursam sezaryana alırlar
maşşallah allahım analı babalı büyütsün. ne güzel yaaa. benim eşim ben doğuma falan girmem diyo. bende ısrar etmedim. hemşirelerede denmezki böyle oğlumun fotosunu çek diye.. bizimkinin doğum anı olmayacak yanii.
canim ben sereli 3 hafta oldu.odasi kapali zaten benden ve babasindan baska giren cikan olmuyo.istersen yinede carsaf ortebilirsin.ıyı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,
Gardfıeld hayırlı olsun, gozunuz aydın canım azurem sızın de gozunuz aydın, dogum yapan arkadaslara saglıklı analı babalı buyutsunler bebıslerını ınsallah dıyorum...
ben de bebısın nevresım takımlarını serdım acaba erken mı oldu? tozlanmasın dıye de ustune carsaf orttum, sız de serdınız mı?bu arada cok sırın yaa mınık yastık yorgan ve carsaf:)
fungus dedigi gobekmiymis.ultrason mubarekler yaw bosversene.her doguranin gobegi asagida diil.her asagida olan da erken dogurmuyoAy kızlar uyku nöbeti geçirdim resmen yeni kendime geldim bugün arklara gittimde orda 3 hemşire vardı bana daha fungusun aşağıya inmemiş bir haftan var dediler göbeğim yukardaymış sözde üyf daa ne kadar inecek bu göbek anlamadım indi halbuki rahat nefes alıyorum yani
hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kolayca doğurmak istiyom gariiiii :) pek merak ediyom guzumuu.
neyse bozma moralini o zaman sen eşine yaptır bırazda sen yap canının sıkılmasını ıstemem herkes oyle çok düşüncelı olmuyo bnm kv de öncelerı bana öyle davranmaya calıstı hamılelıgımı umursamıyodu güya ama ben öyle bı hıssettırıyorum kı artık bı şi diyemıyo.....
bende bendeee :124:
bugun cok dogurasim var nedense
banyomuzu da yaptik mis gibi.saclarimizi bile kivirdik
oglan da oynayip duruyo sevemiyorum gelsin artik
canim ben sereli 3 hafta oldu.odasi kapali zaten benden ve babasindan baska giren cikan olmuyo.istersen yinede carsaf ortebilirsin.
o minicik kafayi o yastiklara koysun da hemen uyusun insallah
fungus dedigi gobekmiymis.ultrason mubarekler yaw bosversene.her doguranin gobegi asagida diil.her asagida olan da erken dogurmuyo
hatirlarsaniz ben 20. haftada arkadaslar erken dogum yaparsin karnin asagida dedi diye acillik olmustum aha bak hala doguramadim
bende bendeee :124:
bugun cok dogurasim var nedense
banyomuzu da yaptik mis gibi.saclarimizi bile kivirdik
oglan da oynayip duruyo sevemiyorum gelsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?