2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Mrb cnm,Allah analı babalı büyütsün kızını inş..ne güzel sen atlatmışsın darısı bizlerin başına...
benim oğlumda 3 günlükken sarılık olmuştu,eve dönmüştük hoop yine hastaneye,1 gece ışında kalınca azalmıştı biluribin..İnşalah çabuk atlatırsınız sizde..

kabızlık çekenlerin msjlarını okuyunca belki bir faydası olur diye yazmak istedim
kabak çok iyi bağırsak çalıştırıcı denemekte yarar var kızlar en azından bende yarıyo :))
mesala balkabağı tatlısını yapabilirsiniz üzerine birde ceviz koydumu tamamdır
mutfağa girip çıktıkça tüketin
birde kabağın çekirdeğini her akşam tüketmekte iyi geliyor

Selam kızlar,
Geldik biz doktor teyzemizden.Önce nstye bağladılar bi ara 58i falan gördüm sancı derecesinde ama bir kre olduğu için doktorum önemli değil dedi. SOnra kızımızı gördük ama her zamanki gibi yüzünü eliyle kapattı hiçbişi göstermedi bize, illa alcak yüzgörümlüğünü 2500gr boyu da 48 cm. Ne kilolu ne zayıf olcak dedi doktorum normal bi bebek olcakmış yeterki sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum zaten. Bizden haberler böyle :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin minnoşlarımızı inşallah :)

Benımde aklımda arkadasım :) cicek olabılır,guzel bı cıkolata yaptırılabılır...baska bısy gelmıokı aklıma ?

bnde ufak tefegımsen bnden de ufakmıssın 159 52 kg normal halım ama sen küççücükmüşsun.. şimdi 66 kıloyum..

Son düzenleme:
bnmde hamılelıge baslangıc kılom 52 ama 55 te kalmak ıstıyorum cünkü 52 kılodayken popomda gıdıyo ben azıcık popo sevıyorum karnımkalmasın ınsallah ama popo az kalsın:))

bende başlangıç kilom 50 idi şuan 65 boy 167.çok zayıftım popo yok hiçbirşey yoktu bende 55te kalsam doğumdan sonra diyorum ama muhtemelen hemen veririm..

bende 36 da diyodumki en gec 38 de gelir ama yok yani gelecegi yok
dogum yaklasinca ishal oluyomus ben iki gundur o durumdayim ve akinti da cogaliyomus o da tamam ama nisan sanci veya su yok
senin doktorun ne kadar beklicek kendi sancini? benimki 41 bitene kadar beklicez dedi canim.tabi suyu ve bebek iyiyse.
Bu arada benim 5 gun onceki kilosu 3590 di bugun 3560 cikti grcen haftada oyleydi diyince bir daha olctu 3600 cikti normal mi sizce 100 gr almasi birde nerden olcerse ona gore degisiyor bu kilo isi
canim her olcu farkli iste.uyluk bas ve gobek olcuyo oyle buluyo sanirim.bizde cts 3500 ciktik
kız sen son haftaya gırıyon dahoa bı ses yok bebekten rahatı yerınde heralde....
ayaklar sag yanimdan disari cikiyo bocum hala cikisi ariyo adam
ay canim yaa kardesini dort gozle bekliyo sevmek icin.yerim oniii
hemsirelerden rica edince cekiyolar canim artik herkes cektiriyo.makinenizi verin cekelim diye teklif etmisler bizim arkadasa
ben de profesyonel makine aldim arkadastan.rica edicem ceksinler
çok güldüm ya alemsin valla :) 3 çinkoyuda sen yaparsın o zaman :)
ahahaaaa ikinmanin sirasimi doktorcum az dur hadi 10 dan geri sayiyoruz hop hop
Çok komiksin minikkelebek :)))

kiz bide o gun doguruyomuyum ne gulerim
gulecek halim olursa tabi

ıyı akşamlar kızlar nasılsınız bakalım,

Gardfıeld hayırlı olsun, gozunuz aydın canım azurem sızın de gozunuz aydın, dogum yapan arkadaslara saglıklı analı babalı buyutsunler bebıslerını ınsallah dıyorum....

ben de bebısın nevresım takımlarını serdım acaba erken mı oldu? tozlanmasın dıye de ustune carsaf orttum, sız de serdınız mı?bu arada cok sırın yaa mınık yastık yorgan ve carsaf:)

bebeğimizi görüp geldik. 49cm ve 2650kg ölçüleri. herşey yolunda çok şükür. haftaya ilk olarak nstye giricem. heyecanla bekliyoruz

Maşallah canım kuzucuğuna iyi haberler almana sevindim.
Ben de 2 hafta sonra gircem nst'ye çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu

Maşallah canım, haberleriniz iyi, hep böyle olsun inşallah nazlı olcak kızın biraz belli, biz her gidişimizde görüyoruz her yerini, hiç saklamıyo minnoşum

sağol canım benim, ne güzel her seferinde görebilmeniz. Biz bu kadar zamanda bir kere gördük yüzünü o kadar. Doğunca gorcez artık bakalım yeterki sağlıklı olsun da napalım gormeyiveririz :)

Ay kızlar uyku nöbeti geçirdim resmen yeni kendime geldim bugün arklara gittimde orda 3 hemşire vardı bana daha fungusun aşağıya inmemiş bir haftan var dediler göbeğim yukardaymış sözde üyf daa ne kadar inecek bu göbek anlamadım indi halbuki rahat nefes alıyorum yani

sağol canım :) ben de merak ediyorum nst'yi bakalım ne olcak senden de güzel haberler bekliyoruz.

Buarada doğumu gerçekleşen tüm arkadaşları kutluyorum. Allah onlara ve bebeklerine sağlık versin, gözünüz aydınn

ben doktoruma soyledım fotgraf işini hemen kendı dedı tabı cekerız bız dıe :) bence bı soyle sen hemsırelere

canim ben sereli 3 hafta oldu.odasi kapali zaten benden ve babasindan baska giren cikan olmuyo.istersen yinede carsaf ortebilirsin.
o minicik kafayi o yastiklara koysun da hemen uyusun insallah
fungus dedigi gobekmiymis.ultrason mubarekler yaw bosversene.her doguranin gobegi asagida diil.her asagida olan da erken dogurmuyo
hatirlarsaniz ben 20. haftada arkadaslar erken dogum yaparsin karnin asagida dedi diye acillik olmustum aha bak hala doguramadim
hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kolayca doğurmak istiyom gariiiii :) pek merak ediyom guzumuu.

bende bendeee :124:
bugun cok dogurasim var nedense
banyomuzu da yaptik mis gibi.saclarimizi bile kivirdik
oglan da oynayip duruyo sevemiyorum gelsin artik

yok ya bozmuyorum moralimi.. hazırlığımı yaparım ufaktan ama zaten şu durumdayken benden de çok bişey beklemezler.. yorulunca da deviririm totomu, gider uyurum :)

amın canım amınnnnn ınsallah oyyy kafasını yerım:))bızımkının kafa onden gıdıyor zaten:)

oku okuuu anca bıttı yazdıklarınız kızlar bızde dün gittik doktraa 37.haftadayız cok şukur :) prensesım 3.200 gr 52 cm de boyu olmus kuzumun :) suanlık herseyımız normal gozukuyor haftaya tekrar gdıcez..catı muaynesı yapmadı bıde lansonıl ggs kremı aldım ne zaman baslayım surmeye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…