Çok kötüyüm bende çok zorlayamıyorumda doğum yapıcam diye korkuyorum. Kayısı incir hoşaf fayda etmiyor artık, activia zararlı olabilir dediğin gibi. Bazen o kadar kötü oluyorumki zeytinyağı şişesini alıp kafama dikesim geliyor belki o işe yarar
kız 9aylık hamılesın ne mısafırı sen gıt mısafırlıge bu halınle mısafırmı agırlıycan bıde ıkı gun mısafırden sonra ev temızle işin yoksa ben şu sıra kımseyıdavet etmıyorum cevremde anlayıslı sen agırlastın dogur toparlan ole gelelımdıyolar....
kızlar fıstık iyi geliyor dedi eşim alıp gelmiş hergün biraz yiyiyorum bayağı işe yaradı bi denemekte fayda var.
kızlar bugun moralım bı parca ıyı bı tek sabah garfıeld ın kızını görunce agladım o da mutluluktan arkadasıma gıttım dogumyaptı20 gun olmustu normale dönmüş bile kızı da pek tatlı oğluma gösterdım bak bızımkıde böle olcak dıye çok sevındı dokunmak ıstedı ama yaklastırmadım bu bızım degıl annemkendı kardesını ıstedıgın gıbı sev dedım tamam dedı hiç yadırgamadı sevınde bnde cooook mutlu oldum....
yılbaşı akşamı ne yapıyorsunuz arkadaşlar:)
canim takvim tutarsa ben doguruyorum
catala cikip tombala oynicaz ebelerle eheheee
emin ol bende davet etmedim canım, ben kendi ev işimle bile ilgilenemiyorum normalde, bide beni çağıracaklarına evime geliyolar arsız arsız.. hiç düşünce yok , eşimin akrabaları oldugu için bişey diyemedim kendi akrabam olsa derdim onlara beni çağıracagınıza utanmadan siz mi geliyorsunuz diye amma şu durumda diyemiyorum. eşime dedim zaten ben söyliycem sen yapcan temizliği misafir için hem önce hem sonra... madem gelmeyin diyemedi katlansın :) hoş ne kadar temizleyecek o da ayrı konu
Benim de oyle hep aralikda olur yilbasina kalmaz diyordum ama hic gelme niyeti yok benim oglumun yilbasi gecesi dogururum artik olmadi 2 ocak icin doktor kontrolune gidicem annemde ilk zamanlar ben erken geldim diye beni huzursuz ediyordu o da alisti artik soylenmiyor bende rahatca bekliyorum oglusum ne zaman geliyorum dicek diye allah hayirlisini nasip etsin insallah bakalim senle takvimiz ayni ne zaman isaretlet sancilar gelecek
yılbaşı akşamı ne yapıyorsunuz arkadaşlar:)
canım çokdogru tespıt sanırım yaglı oldugu ıçın ıyı gelıyo bnde dün dr bebegıme zayıf dıyınce bı kase fıstık yedım üzümle hergun çok afedersın aglıyo gıbı olurdum tuvalette bugun çok rahattım..[/QUOT
iyi bari canım en azından bi yerden rahat edelim di mi ama :)) yalnız ben ya grip oluyorum ya da bu idrar yolları enfeksiyonu için kullandığım ilaçlar beni halsiz yaptı. yanıyorum sanki uykudan uyanmayayım modundayım.
kızlar bugun moralım bı parca ıyı bı tek sabah garfıeld ın kızını görunce agladım o da mutluluktan arkadasıma gıttım dogumyaptı20 gun olmustu normale dönmüş bile kızı da pek tatlı oğluma gösterdım bak bızımkıde böle olcak dıye çok sevındı dokunmak ıstedı ama yaklastırmadım bu bızım degıl annemkendı kardesını ıstedıgın gıbı sev dedım tamam dedı hiç yadırgamadı sevınde bnde cooook mutlu oldum....
Bu arada benim 5 gun onceki kilosu 3590 di bugun 3560 cikti grcen haftada oyleydi diyince bir daha olctu 3600 cikti normal mi sizce 100 gr almasi birde nerden olcerse ona gore degisiyor bu kilo isi
sen hiç moralini bozma da zaten onlar çok iyi anlaşacaklar bence kardeş arkadaş olacaklar birbirlerine yaşlarıda yakın. ben abiyim diye dolaşacak ortalıkta :))
Evet kontroller bitti, bebekle gelirsin deyince içim kıpır kıpır oldu, allah heveslerimizi boşa çıkarmasın...
Nst de hiç sesi çıkmamıştı biliyor musun.. Zaten benim kız biraz değişik olacak herhalde, bazen tekme tokat girişiyor, bazen o kadar hareketsiz ki beni fena korkutuyor...
Tansiyona alıştım galiba canım, rahatsız olmuyorum, biraz fazla çıksa endişelenirim herhalde... Çok da halsiz değilim, demek ki bünyem için normal...
Canım seninle aramız bir gün:) nasılsın, neler yapıyorsun? Benim de tansiyonum 8/5 9/6 ama farklı hissetmiyorum. Yüksek olmasındansa böylesi iyiymiş.
Herkese merhaba, ne çok muhabbet etmişsinz ancak okudum, garfield hayırlı olsun canım.
Benimde dün akşam kasıklarım hafif hafif adet sancısı gib ağrımaya başladı. Doğum sancısı bumu acaba:26: birde çok fena afedersinz tuvalete çıkamıyorum çok kötü boyutta. Kayısı, cevz, hoşaf denemediğim şey kalmadı. 1 hafta demir ilacını bıraktım oda işe yaramadı, napıcacm bilmiyorumilaçmı içsem acaba kullanan varmı ilaç şurup
kız sen ne zayıfmıssın oyle hiç kılo almadınmı baslangıç kılon kaç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?