2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kızlar fıstık iyi geliyor dedi eşim alıp gelmiş hergün biraz yiyiyorum bayağı işe yaradı bi denemekte fayda var.

kızlar bugun moralım bı parca ıyı bı tek sabah garfıeld ın kızını görunce agladım o da mutluluktan arkadasıma gıttım dogumyaptı20 gun olmustu normale dönmüş bile kızı da pek tatlı oğluma gösterdım bak bızımkıde böle olcak dıye çok sevındı dokunmak ıstedı ama yaklastırmadım bu bızım degıl annemkendı kardesını ıstedıgın gıbı sev dedım tamam dedı hiç yadırgamadı sevınde bnde cooook mutlu oldum....

emin ol bende davet etmedim canım, ben kendi ev işimle bile ilgilenemiyorum normalde, bide beni çağıracaklarına evime geliyolar arsız arsız.. hiç düşünce yok , eşimin akrabaları oldugu için bişey diyemedim kendi akrabam olsa derdim onlara beni çağıracagınıza utanmadan siz mi geliyorsunuz diye amma şu durumda diyemiyorum. eşime dedim zaten ben söyliycem sen yapcan temizliği misafir için hem önce hem sonra... madem gelmeyin diyemedi katlansın :) hoş ne kadar temizleyecek o da ayrı konu

Slm kizlar. İyi dilekleriniz için coook teşekkür ederiz. Ben bugün taburcu oldum ama kizim olamadi. Sarilik tedavisi görüyoruz. Hastanede Odamizda isigin altında yatiyor kizim. Ama keyfimiz yerinde çok şükür. Sarilik tedavisi olan bisi sonuçta. Kendinizi hazirlayin siz de. Emme problemi var. Sagip verdim su ana kadar. İlk sutumu kacirmadim verdim bebegime çok şükür. Onun dişinda her ogün mama veriyoruz. Mama vermeye de hazir olun derim. Yeter ki doysun diyor insan.
Spinal sezeryanim çok rahat geçti. Zaten başka sikinti yoksa genel tavsiye etmiyor benim hastane. Genel de çocuğa da geçiyor muş. Bas agrisi olmadi. Çok rahatim. Ama dediğim gibi normal doğum kismini hatırlamak istemiyorum. Sancilara çok iyi dayandim ama en son kisimi beceremedim. Herkesin bünyesi farklı. Sizin dogumlariniz iyi geçer insl. Her yolu denedigimiz için alttan da dikişlerim var.ama hissetmiyorum bile. Hemen ayaklandim zaten hep kendimdeydim. Spinali sezaryen olacaklar tercih edebilir derim. Yani ben çok rahat ettim. Firsat oldukça yazarım

kızlar fıstık iyi geliyor dedi eşim alıp gelmiş hergün biraz yiyiyorum bayağı işe yaradı bi denemekte fayda var.

canım çokdogru tespıt sanırım yaglı oldugu ıçın ıyı gelıyo bnde dün dr bebegıme zayıf dıyınce bı kase fıstık yedım üzümle hergun çok afedersın aglıyo gıbı olurdum tuvalette bugun çok rahattım..

zaten kendini boşuna kasıyorsun, kıskançlık yapabilir illaki ama üzerinde durmaman lazım .. neticede ikisi de senin bebeğin ayırabilecekmisin?? hem ilerisi için oğluna verebileceğin en güzel hediye bir kardeşi olması.. kardeş gibisi varmı .. Allah ikisinede sağlık versin güzel günlerini göstersin sanada.. boşuna kendini harap ediyosun karnındaki minnak kuzuya da yazık değil mi? haksızlık etme.

canim takvim tutarsa ben doguruyorum
catala cikip tombala oynicaz ebelerle eheheee

Benim de oyle hep aralikda olur yilbasina kalmaz diyordum ama hic gelme niyeti yok benim oglumun yilbasi gecesi dogururum artik olmadi 2 ocak icin doktor kontrolune gidicem annemde ilk zamanlar ben erken geldim diye beni huzursuz ediyordu o da alisti artik soylenmiyor bende rahatca bekliyorum oglusum ne zaman geliyorum dicek diye allah hayirlisini nasip etsin insallah bakalim senle takvimiz ayni ne zaman isaretlet sancilar gelecek

neyse bozma moralini o zaman sen eşine yaptır bırazda sen yap canının sıkılmasını ıstemem herkes oyle çok düşüncelı olmuyo bnm kv de öncelerı bana öyle davranmaya calıstı hamılelıgımı umursamıyodu güya ama ben öyle bı hıssettırıyorum kı artık bı şi diyemıyo.....

ay sen en önde olanımızsın mınıkkelebekle bı gun aranız var ve bencede daha duracak gıbı bı halınız var aralık 31 dıyo takvımın ama sen ocagı bekler gıbısın...
bugun doguran yokmu????

Bu arada benim 5 gun onceki kilosu 3590 di bugun 3560 cikti grcen haftada oyleydi diyince bir daha olctu 3600 cikti normal mi sizce 100 gr almasi birde nerden olcerse ona gore degisiyor bu kilo isi

yılbaşı akşamı ne yapıyorsunuz arkadaşlar:)

sen hiç moralini bozma da zaten onlar çok iyi anlaşacaklar bence kardeş arkadaş olacaklar birbirlerine yaşlarıda yakın. ben abiyim diye dolaşacak ortalıkta :))

Bu arada benim 5 gun onceki kilosu 3590 di bugun 3560 cikti grcen haftada oyleydi diyince bir daha olctu 3600 cikti normal mi sizce 100 gr almasi birde nerden olcerse ona gore degisiyor bu kilo isi

yaa senın gene ıyı dun bnm msjımı okudunmu bılmıyorum 4 gun once radyolojı uzmanı ölçtü 3100 çıktı dün dr um ölçtü 2700 ölçtü ben ölçümlere takılmamaya karar verdım artık ne dogarsa kabulumuz:))) ama son haftaya gırene kadar beklemeye karar verdım...

Canım seninle aramız bir gün:) nasılsın, neler yapıyorsun? Benim de tansiyonum 8/5 9/6 ama farklı hissetmiyorum. Yüksek olmasındansa böylesi iyiymiş.

Canım seninle aramız bir gün:) nasılsın, neler yapıyorsun? Benim de tansiyonum 8/5 9/6 ama farklı hissetmiyorum. Yüksek olmasındansa böylesi iyiymiş.

İyiyim canım, ev, iş öyle uğraşıyorum... Rahatsızlıklarım var, ama dayanılmayacak gibi değil...vajina ağrısı fazla, bir de arada bel ağrısıyla eşlik eden kasılmalarım var ama çok değil, yorulunca ve üşütünce daha fazlalaşıyor...

Evet yüksek olmasındansa iyi, bir de ben de iyi hissediyorum.... Bir şikayetim olmuyor....

Canım geçen hafta demiri bıraktım fenalardaydım, duphalac diye bir îlaç kullanıyorum.

kız sen ne zayıfmıssın oyle hiç kılo almadınmı baslangıç kılon kaç...

49 kiloydum canım, ama boyum kısa 153cm... Hastane tartısına göre 10 kilo, sağlık ocağına göre 8 kilo almışım....Bu kiloyu bile zor kaldırıyor vücudum, ayak numaram, 35 çoğu zaman 34, düşün o kadar ufak tefeğim,,,

bebeğimizi görüp geldik. 49cm ve 2650kg ölçüleri. herşey yolunda çok şükür. haftaya ilk olarak nstye giricem. heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…