ya kızlar siz geceleri sürekli sola mı yatıyorsunuz? dün gece bacagımın arasına kırlent koyup sola yatmayı denedim, şimdiye kadar hiç bacaklarımın arasına yastık vs koymamıştım. ama bir süre sonra sol yanım acayip ağrıdı, gösü kafesimin en alt kemiği resmen batıyodu ve sanırımbebekte oraya dogru kaymıştı, çok canım yandı dönerken bile bebeğin sağa doğru kaydıgını hissettim, biraz sağa biraz sırtüstü biraz sola döne döne sabah oldu işte.. oturarak mı uyusam acaba diye düşünmedim değil yani.. siz sürekli sol tarafta uyuyabiliyormusunuz???
ayşegül hayırlı olsun bebeğin sağlıklı ya önemli olan o zaten2 haftadir hastanede yatiyordum.24 aralik aksami sancilarim basladi.yemdk yedigim icin spinal anestezi yle acil ameliyata aldilar.yznimda kimse de yoktu.sonda takilana kadar kardesim gorumcemler geldiler.yarim saat jcinde alele acele ameliyata aldilar.25 aralik 00 20 de oglumun ilk viyaklamasini duydum.36+5 gunluk.3250 gr 51 cm.kucucuk bisey.esim annem ve cocugumda ancak gece 3 de yanimizda olabildiler baska sehirde olduklari icin.allaha sukur ikimizde saglikli ve mutluyuz
valla ben çatır çatır çatladımKızlarrr bısy sorcmm sızınde catlaklarınız warmı ? eşinız bu durum hakkında bısy dıyomu? benım esım bısy demıo ama ben cok rhatsz oluyorum şölee göbişimi acıp sewemıyorum kızımıgelıo esım sewmek ıcın hemen caktrmadan kapamaya caısıyorum
çatala çıkmam arkadaş bütün yıl çatalda mı geçsinyok yook sen yılbaşına çatalda gircen :)
bu gülümseme işaretleri bende niye çıkmıyo
bugün ümraniyeye çıkıcam öğleden sonra gidip hurma alıcam hem de yürüyecem40 haftalık oldun daha bişi yok:)))) ben senden önce doguracam:))) bebek kaç kg oldu canımhala normal dogumu beklıyosun...
ya kızlar siz geceleri sürekli sola mı yatıyorsunuz? dün gece bacagımın arasına kırlent koyup sola yatmayı denedim, şimdiye kadar hiç bacaklarımın arasına yastık vs koymamıştım. ama bir süre sonra sol yanım acayip ağrıdı, gösü kafesimin en alt kemiği resmen batıyodu ve sanırımbebekte oraya dogru kaymıştı, çok canım yandı dönerken bile bebeğin sağa doğru kaydıgını hissettim, biraz sağa biraz sırtüstü biraz sola döne döne sabah oldu işte.. oturarak mı uyusam acaba diye düşünmedim değil yani.. siz sürekli sol tarafta uyuyabiliyormusunuz???
Bendee butun gece bı sola bı saga done done yatıyorum uyku denılen bısy kalmadı malesef..ne trafa fazla yatarsam oranın kemıklerı fena agrıyor snkı bırbırıne gecıyo kemklerımsanırım norml durumlar bunlar..dedıgın gıbı soldan sga donerken resmen bebegıde hıssedıyorum koca bı agırlıgı kaldırıyorum..
ya kızlar siz geceleri sürekli sola mı yatıyorsunuz? dün gece bacagımın arasına kırlent koyup sola yatmayı denedim, şimdiye kadar hiç bacaklarımın arasına yastık vs koymamıştım. ama bir süre sonra sol yanım acayip ağrıdı, göğüs kafesimin en alt kemiği resmen batıyodu ve sanırımbebekte oraya dogru kaymıştı, çok canım yandı dönerken bile bebeğin sağa doğru kaydıgını hissettim, biraz sağa biraz sırtüstü biraz sola döne döne sabah oldu işte.. oturarak mı uyusam acaba diye düşünmedim değil yani.. siz sürekli sol tarafta uyuyabiliyormusunuz???
2 haftadir hastanede yatiyordum.24 aralik aksami sancilarim basladi.yemdk yedigim icin spinal anestezi yle acil ameliyata aldilar.yznimda kimse de yoktu.sonda takilana kadar kardesim gorumcemler geldiler.yarim saat jcinde alele acele ameliyata aldilar.25 aralik 00 20 de oglumun ilk viyaklamasini duydum.36+5 gunluk.3250 gr 51 cm.kucucuk bisey.esim annem ve cocugumda ancak gece 3 de yanimizda olabildiler baska sehirde olduklari icin.allaha sukur ikimizde saglikli ve mutluyuz
ayşegül hayırlı olsun bebeğin sağlıklı ya önemli olan o zaten
bahtı güzel olsun yavrunun
valla ben çatır çatır çatladım
açıyorum eşimin yanında oynamalarını seyrediyorum o da hayran hayran bakıyo benden sabırsız oğlu gelecek diye bekliyo
eşime ilk çatladım dediğimde oo bikini giyemicen diye dalga geçti sadece.çoğu erkek takmaz öyle şeyleri canım rahat olmaya çalış
sonuçta çok güzel bişey için katlanıyoruz.ben kremlendim elimden geleni yaptım ama çatladım napim
çatala çıkmam arkadaş bütün yıl çatalda mı geçsin
tatlım gülümsemeler gösterilmesin diye bi seçenek var o sende tıklanmış mı oluyo cevap yazarken
bende de çıkmıyodu ama naptımda çıktı hatırlamıyorum
bugün ümraniyeye çıkıcam öğleden sonra gidip hurma alıcam hem de yürüyecem
akşama da doğurucam
bebek paşamız 5 gün önce 3500 dü canım :26:
ben soldan başlıyorum o taraf tutuldukça azcık sağa yatıyorum
zaten bütün gecem dönmekle geçiyo
dönerken inliyorum resmen,nefes nefese kalıyorum
bebek kayıyo ayakları aşağıda kalıyo orayı tekmeliyo yavrum rahatsız olmasın diye gene sola dönüyorum
sol tutulmuş vaziyette
ama mecbur sağa da yatıyorum yoksa sakat kalıcam
valla bırı bana da ıyı bişiler sölesın çünkü çok fazla duydum bel boyun agrısı ve bas agrısı yasayanları.....
2 haftadir hastanede yatiyordum.24 aralik aksami sancilarim basladi.yemdk yedigim icin spinal anestezi yle acil ameliyata aldilar.yznimda kimse de yoktu.sonda takilana kadar kardesim gorumcemler geldiler.yarim saat jcinde alele acele ameliyata aldilar.25 aralik 00 20 de oglumun ilk viyaklamasini duydum.36+5 gunluk.3250 gr 51 cm.kucucuk bisey.esim annem ve cocugumda ancak gece 3 de yanimizda olabildiler baska sehirde olduklari icin.allaha sukur ikimizde saglikli ve mutluyuz
Canım nerelerdesin? Merak ettik, uzun süreli kaybolmayın böyle doğurdunuz sanıyoruziyi misin?
Cook tesekkur ederim cevabin icin bebisinizle saglikli mutlu omurler diliyorum
ben de bu konuyu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 36+6 damı 37+6 damı izne çıkabiliyoruz???
muhtemel tarihi 30 ocak olan arkadaşlar..durumlar nasıl...heyecan korku vb hepsi var bende... milletin doğum anılarını okuyup ağlıyorum....dün doğum yapan arkadaşa gecmiş olsun...allah herkese kolay ve sağlıklı doğumlar versin ve bebeklerini sağlıklı kucaklamayı nasip etsin.....
:18:
gece ağrısı olan arkadaş.....benimde ole oluyo. uzun süre tek tarafa yatınca ve diğer tarafa dönünce oğlum da yer değiştiriuo... ve hatta yavas yavaş dönüyorum ki o da benim hareketime uyum sağlasın...ya sağ yada sol tarafıma yatıyorum...dönüşümlü oluyo yani gece iki defa wc ye gittiğim için yatış pozisyonumu da ona göre ayarlıyorum...sırt üstü yatınca cok ağrım oluyo...az kaldı zaten son 33 gün:18:
ben de bu konuyu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 36+6 damı 37+6 damı izne çıkabiliyoruz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?