2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
süreklı sol yanayatmak ne yazıkkı mumkun degıl ınsan tutulur kalır bende bı ara karnımın altına bacagımın arasına sırtıma yastıklarla destek yaparak yatıyodumama sımdı hıç ugrasamıyorum agrıya oyle alıştımkı hele kaburgalarımın agrısına agrımayınca tuhaflık var sanıyorum...

Bendee butun gece bı sola bı saga done done yatıyorum uyku denılen bısy kalmadı malesef..ne trafa fazla yatarsam oranın kemıklerı fena agrıyor snkı bırbırıne gecıyo kemklerım sanırım norml durumlar bunlar..dedıgın gıbı soldan sga donerken resmen bebegıde hıssedıyorum koca bı agırlıgı kaldırıyorum..

ayşegül hayırlı olsun bebeğin sağlıklı ya önemli olan o zaten
bahtı güzel olsun yavrunun
valla ben çatır çatır çatladım
açıyorum eşimin yanında oynamalarını seyrediyorum o da hayran hayran bakıyo benden sabırsız oğlu gelecek diye bekliyo
eşime ilk çatladım dediğimde oo bikini giyemicen diye dalga geçti sadece.çoğu erkek takmaz öyle şeyleri canım rahat olmaya çalış
sonuçta çok güzel bişey için katlanıyoruz.ben kremlendim elimden geleni yaptım ama çatladım napim

yok yook sen yılbaşına çatalda gircen :)

bu gülümseme işaretleri bende niye çıkmıyo
çatala çıkmam arkadaş bütün yıl çatalda mı geçsin
tatlım gülümsemeler gösterilmesin diye bi seçenek var o sende tıklanmış mı oluyo cevap yazarken
bende de çıkmıyodu ama naptımda çıktı hatırlamıyorum
40 haftalık oldun daha bişi yok:)))) ben senden önce doguracam:))) bebek kaç kg oldu canımhala normal dogumu beklıyosun...
bugün ümraniyeye çıkıcam öğleden sonra gidip hurma alıcam hem de yürüyecem
akşama da doğurucam
bebek paşamız 5 gün önce 3500 dü canım :26:

ben soldan başlıyorum o taraf tutuldukça azcık sağa yatıyorum
zaten bütün gecem dönmekle geçiyo
dönerken inliyorum resmen,nefes nefese kalıyorum
bebek kayıyo ayakları aşağıda kalıyo orayı tekmeliyo yavrum rahatsız olmasın diye gene sola dönüyorum
sol tutulmuş vaziyette
ama mecbur sağa da yatıyorum yoksa sakat kalıcam

deliksiz uyumayı özledim .. yüzüstü sereserpe yatmayıda.. uykusuz her geceeeee

ben hamileliğimin başından beri hep sol tarafa yattım. ama 1 haftadır çok rahatsız uyuyorum bende. ağrı çok oluyor. ama benim bebek sağda hep, dönemiyorum sağa ağrı oluyor. sırt üstüde midem rahatsız ediyor. otura kalka sabahı ediyorum bende. birde benim kusmalarım başladı her sabah mutlaka çıkartıyorum herkes baştan kusar benim sonunda başladı

Allah analı-babalı buyutsun Aysegul, darısı basımıza insallah

muhtemel tarihi 30 ocak olan arkadaşlar..durumlar nasıl...heyecan korku vb hepsi var bende... milletin doğum anılarını okuyup ağlıyorum....dün doğum yapan arkadaşa gecmiş olsun...allah herkese kolay ve sağlıklı doğumlar versin ve bebeklerini sağlıklı kucaklamayı nasip etsin.....
:18:

gece ağrısı olan arkadaş.....benimde ole oluyo. uzun süre tek tarafa yatınca ve diğer tarafa dönünce oğlum da yer değiştiriuo... ve hatta yavas yavaş dönüyorum ki o da benim hareketime uyum sağlasın...ya sağ yada sol tarafıma yatıyorum...dönüşümlü oluyo yani gece iki defa wc ye gittiğim için yatış pozisyonumu da ona göre ayarlıyorum...sırt üstü yatınca cok ağrım oluyo... az kaldı zaten son 33 gün:18:

İlahi minikkelebek, dünden beri tombalaya gülüyorum zaten....bir şeyi kırk kez dersen olurmuş ya dua vaktine felan gelecek, yılbaşının ilk bebeği olurmuş, belki televizyona felan çıkarsınız, hani öyle haberler vardır ya yılın ilk bebeği diye....

Meşhur olursunuz

valla bırı bana da ıyı bişiler sölesın çünkü çok fazla duydum bel boyun agrısı ve bas agrısı yasayanları.....

Kendim yaşamadım ama iki ablam da spinal mi, epidural mi tam ayrımını bilmiyorum, ondan oldular... Baş ağrısı felan olmadı onlarda...

Bir de normalde migreni olan (ki migreni olanlarda baş ağrısı riski artıyormuş)bir arkadaşım yazın spinal oldu, onun da baş boyun ağrısı olmadı.. Ama bilemiyorum tabii ki bünyeden bünyeye değişir mi?

Gözün aydın canım maşallah bebişin de gayet iyiymiş...allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, hayırlı evlat olsun inş...

Dünbüyük kzımın dolabı ve şifonyeri geldi... Aman allahım bir zıplıyor sevinçten... Bir de babasına yaranmak için benim dolabım var grek yok diyordu....

Onları yerleştirdim, şimdi...hafif belim ağrıyor, bir duş alayım da diğer işlerime bakayım....

valla bende heyecan, korku, panik,sevinç ne ararsan var. hepsi birbirine karıştı. doğum şeklin belli mi? bebek ne kadar olmuş? cinsiyeti ne?
ne yana yatarsam yatayım artık öyle huzurlu uyumak filan yok, hep ağrı sızı oluyor. bide bebiş rahatsız oluyor tekmeliyor bazı yatış şekillerinde. idare etmeye çalışıyorum son aya geldik artık bundan sonrasına da katlanıcaz illaki :)

kızlar bacaklarınız şişti mi? tuzlu yemiyorum sayılır ama şişti.dün akşam canım mısır çektı tuzsuz yaptım onu da hiç sevmedim ya ben bol tuzlu seviyommm

mrh anneler
nasılsınız? bu nişlan nasıl oluyo daha önce gelen var mı ???

ben de bu konuyu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 36+6 damı 37+6 damı izne çıkabiliyoruz???

Hayır canım, 37+0 da mecburen alıyoruz...

Ben biraz daha çalışsam da dönemi kapatsam dedim, 37+6 da 37 yazar mısınız dedim, dr da hayır dedi..zaten artık veririm dese de gözüm almıyor o da ayrı konu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…