İlk gebeliğimde ben kullanmıştım... İdrar yolu enfeksiyonu için Dr hemen veriyorlar çünkü düşüğe sebebiyet verebiliyormuş....idrar kütür antibyogaramda klebsiella üredi yazıyor doktor augmentin verdi ...ya hu endişeliyim bebegime zararı olur mu içmesen n'olur doktoruma gözü kapalı güveniyorum fakat bir türlü içim rahat etmiyor ...
antibiyotik kullanan var mı ..
bakteri birimi <10,000 küçük
idrar kütür antibyogaramda klebsiella üredi yazıyor doktor augmentin verdi ...ya hu endişeliyim bebegime zararı olur mu içmesen n'olur doktoruma gözü kapalı güveniyorum fakat bir türlü içim rahat etmiyor ...
antibiyotik kullanan var mı ..
bakteri birimi <10,000 küçük
Dün tekrar bir Dr gittim.. Önceki Dr kesenin büyük kalp atışının çok zayıf olduğunu söylemişti...
Bu Dr kalp atışlarını hiç duymadı... (Cihazdan cihaza mı değişiyor bilmiyorum )ama gayet olumlu konuştu... Daha çok erken dedi bir hafta daha bekleyip sonra karar veririz dedi... KeseniN büyüklüğü bebeğin de büyük olduğu anlamına gelmez dedi... Ağrıların hiç bir anlamı yok... Kanaman yoksa dedi...
Herkes 8 de kalp atışı dinlerken 5+5 de neden bu kadar telaş yaptı bilmiyorum...ilk Dr kalp atışı varken bunda neden yoktu onu da bilmiyorum... Elimden dua dışında birşey gelmiyor... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.... Perşembe tekrar gideceğim...
dilzar ilk gebeligin ilk haftalarında mı kullandın
misaaaa hiç idrar yapamadım ilk başkta damla damla sonra bol ve sık su içtim şikayetlerim azaldı şimdi bazen yanma var bazen ise yok ...
Canım ben 5+ 5 te gittiğimde ortada bebek falan yoktu yolk oluşuyormuş kesem 14.4 mmdi senin kesen kaçtı bence hiç kafana takma daha çok erkenmiş
dilzar ilk gebeligin ilk haftalarında mı kullandın
misaaaa hiç idrar yapamadım ilk başkta damla damla sonra bol ve sık su içtim şikayetlerim azaldı şimdi bazen yanma var bazen ise yok ...
Evet ilk haftalarındaydı... Dr gidersin sonra da kan idrar tüm testleri ister ya o zaman çıkmıştı..
Bu gebeliğimde enfeksiyondan şüpheleniyorum dememe rağmen hiç biri istemiyor... Allahım çokçok üzgünüm ... İnşaallah hakkımda hayırlısı olur.... Artık herşeye hazırladım kendimi ama bir an önce ne olduğu belli olsa...
Cm nerde yazıyor bilmiyorum ki... Yolk var ikisi de gördü.. Hatta ilk dr iki yolk gördü... İkincisi yok öyle bir şey dedi... Bir de vajinal bakıyorlar ondan bu kadar erken bekliyorlar sanırım
Canım ben 5+ 5 te gittiğimde ortada bebek falan yoktu yolk oluşuyormuş kesem 14.4 mmdi senin kesen kaçtı bence hiç kafana takma daha çok erkenmiş
5+5 te kan değerlerin neydi acaba yani o gün tahlil yaptırdınmı
Canım yaptırmadım 4+2de 3550 ydi
benim de 5+5 de 8000 di ikiz gebelik olabilir yada yumurtlama gününden önce döllenmiş olabilir dedi
acaba deyip duruyorum kendi kendime beklemek zor
Valla canım bende hep ikiz gibi hissettim iki yumurtam gelişmişti bu ay ama tek kese var bilemedimki hcg değerin çok yüksek değil yani benim haftalarım usgye göre hep yani 3550 iken 4+ 6 ydım 5+5 tede 5+6ydım aslında hcgm benimde bi 10000e rahat çıkmıştır 5+5 te ikiz olmanın hcgyle pek alakası yok diyorlar gerçi hayırlısı canım ben bugün gidiyorum bakalım kontrole kaç gündür bugünü bekliyorum bi kalbini duysam rahatlicam hala kendimi tam olarak hamile gibi hissedemiyorum
günaydın güzel anne adaylarım
Ben bugün 11:30 da önceden gitmediğim başka bir doktordan randevu aldım.. Şimdi oraya gidiyoruz eşimle, yoldayız... Çokta umutlu bişeyler duyucam gibi gelmiyo ama en azından şu kanamaların sebebini sorarım:26:
İlk fırsatta durumu sizlerle paylaşmaya çalışacağım...
Ben bugün 11:30 da önceden gitmediğim başka bir doktordan randevu aldım.. Şimdi oraya gidiyoruz eşimle, yoldayız... Çokta umutlu bişeyler duyucam gibi gelmiyo ama en azından şu kanamaların sebebini sorarım:26:
adet tarihine göre 5+5 ama yumurtalama gününü esas alırsan 20 günlük bir durum oluyor hani aslında 2 haftalık ama adet tarihi baz alınıyor ya onun için yüksek demişti dr. bnmde pazartesi kontrolüm var bakalım ne olacak
inşallah hayırlısıyla duyarsın bnde korkuyorum duyamıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?