2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah bana dünyalar güzeli bir evlat verdi inşallah bunuda sağlıcakla kucaklarım
bakalım az kaldı biraz daha beklicem artık inşallah seninde iyi haberlerini alırız canım

ayy cnm benim çok güzel yaa ben de hep ikiz bebeğim olsun istemişimdir.
LİDOKAİN canım benim sağlıklı sıhhatli olsunda sayısı inan hiç önemli değil üçüz aslında coğul gebelik riskli ve tehlikeli bakalım Allahım neyler neylerse güzel eyler .Allah hepimizinkileri tamamına erdirisn inşallah
aaa şahane gözün aydın inş. hepisininde kalplerini duycaksın canımmm topimizin ilk ve tek üçüzü

MELEK inşallah canım kalp atışlarınıda duyarız üçüz olması banada süpriz oldu . riskli bir gebelik aslında ben ALLAHA havale ettim bekliyorum Allahım hepimizinkileri sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğmasını nasip etsin inşallah canım

Günaydın arkadaşlar :)Ben de dün bebeğimin kalp atışlarını gördüm çok şükür.çok heyecan vericiydi ağladım.ben önce ekrana bakmadım sadece doktorumun suratına baktım.çünkü ilk gebeliğimde kalp atışına gittiğimizde doktorun suratı bana kötü bişeyler olduğunu anlatmıştı.bu sefer baktım gülümsüyor.dedim bu sefer iyi galiba gülüyorsunuz hüseyin bey.o da dediki sen de bi ekrana bak bakalım.ayyy bi baktım ki o minicik bedende o kalp nasıl atıyor.eşimde çok heyecanlandı.ben ağlamaya başladım.çok güzel bir andı gerçekten.allah herkese nasip etsin.sonra kanama alanım ne durumda dedim doktorda çok çok hafif dedi gayet iyi problem yok yani dedi.ama 3 haftaki kontrole kadar progestanlara devam yine de.kalçam iğnelerden mahvoldu ama o minicik kalp için herşeye değer.sen koru yavrularımızı allahım...

En az senin kadar.. Kendim duymuş kadar sevindim.. Telden girdim haberine bakmak için çok mutlu oldum arkadaşım.. Allah sağsalim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inş

cnm allah şükür bebısının pıt pıtlarını duymussun Yüce yaradanım saglıklı sıhhatlı olarakta kucagına almanı nasıp eder inş pekı bebegın kac haftalık olduguyla ılgılı bılgı verdı mı bende sabırsızlanıyorum 29 mayısta ben de gıtcem doktora 6 hafta 1 gunluk olmus olcak sat a göre cok merak edıyorum zman gecmıyo

cnım hiç korkma ben endişeye kapıldıgımda diyorumki onu veren rabbim yiyicek ekmegi varsa sağlıkla gelirler dua etmekten başka birşey gelmiyor insanın elinden duanada kocama amin diyorummm

gözün aydı canım bende gittigimde gözlerimi sıkıca kapattım ordamı diye sordum evet burda dedi nasıl agladım allahım saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin bizlere

gözün aydı canım bende gittigimde gözlerimi sıkıca kapattım ordamı diye sordum evet burda dedi nasıl agladım allahım saglıkla kucagımıza aldıgımız günleride göstersin bizlere
teşekkürler canım.çok duygulu bir an gerçekten.inşallah sağlıcakla da kavuşalım yavrularımıza.

Günaydın kızlar doktor kontrolümüzü sorunsuz atlattık çok şükür
Yemede sorun yaşadığım için elevit vitamin verdi
folbiole 3 ay bitene kadar devam dedi.2 hafta sonra yine kontrolümüz var.
allahım hepimize sorunsuz hamilelikler sağlıklı afacanlar nasip etsin

canım çok sevindim gözün aydın
hep sevinç gözyaşların olsun inşallah.
ben de gece uyuyamadım sabaha kadar dualar ettim
2 düşüğüm var,korkuyorum haliyle senin gibi.
dua etmekten başka yapılacak bişey yok
ben de kendime hergün iğne yapıyorum artık gözümde bile değil çıtır çerez geliyo,
yeter ki sağlıkla olsun

canım gözün aydın.. 1 sonraki randevu nezamana verdi?

teşekkür ederim canım.senin de kontrolün sorunsuz geçmiş gözünaydın.inşallah bu sefer geçen seferki talihsizlikleri yaşamayacağız inan buna ve hep iyi şeyler düşün..senin iğne kan sulandırıcı galiba.göbekten yapıyorsun dimi?ama benimki progestan kalçadan.çok ağır bir iğne.ve kimse bu iğneyi düzgün vurmayı beceremiyor hep beze yaptılar.kalçam hep yara bere morluk içinde.doktor jelle devam et dedi ama vajinadan kullanılan ilaçlar hep kaşıntı,mantar durumu yapıyor ben de o yüzden güvenemedim.gün aşırı iğne gün aşırı hap şeklinde devam edicem biraz daha.benim de kontrolüm 3 hafta sonra.bi de ben de elevit kullanıyorum ama onu kullanırken ayrıca folik asit vermedi doktorum bana.zaten elevitin içinde yeterince var dedi.

canım gözün aydın.. 1 sonraki randevu nezamana verdi?

sağol tatlım valla doktorum önce dediki 4 hafta sonra gel ikili tarama yapalım
sonra benim surat ifademi görünce sen duramazsın 2 hafta sonra gel yine bi bakalım dedi
ben 1 ay bekleyemezdim adam beni tanıdı artık
sen ne zaman gidecektin canım?

canim bende dun dr ye gittim ve 6 haftalikti ve sadece ortada bir kese vardi ve oda cok kucuk icinde bebek dahi gorulmuo sadece kesmi olctu ve hic olumsuz seyler konusmadi bir ay sonra tatil donusune gun verdi ben bu dr leri anlamiorum ya daha 6 haftalik ceninden ne bekliolarki ve ben kesem bos olmasina ragmen hic endiselenmedim birak kalp atisini icinde resmen yolk dediginiz sey yani ne bilim bom bos bir keseydi ya bu drlere gercekten sinir oluorum arkadas ya belki gec dollenme nedir yani hemen insanin moralini bozuolar ama canim ben sence bu 2. ci dr ne git bu cok guzel konusmus bunu birakma bence canim seninle hangisi iyi konusuosa sana hangisi iyi geliosa onu birakma ve bence bir daha eski dr ne gitme tabiki sen bilirsin

teşekkürler.dün gece peçeteye çok açık pembe 1-2 damla geldi daha bişey yok nedir acaba....:((((
panik yapma canım doktorunla konuş ilaç başlar muhtemelen.ben de de kahverengi lekelenmeler oluyor.ilaç iğne kullanıyorum.problem yok merak etme.çoğu hamilede olabiliyor anladığım kadarıyla bu durum.

Sağol canım inşallah bu defa güzel sona ulaşırız dediğin gibi
dün ne senaryolar yazdım ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye
sabah elim ayağım titredi dualar ederek gittim.ilk önce kalp atışını göremedim ben.doktor yakınlaştırdı kalp atışını görüyomusun dedi cevap bile vermemişim farkında diilim öölece ekrana bakıyorum sadece
kızdı gördüm deseneeee dedi gördüm dedim
kanamam olunca proluton depot oldum ben de kalçadan 2 hafta canım.ilk yapan kızın eli çok hafifti hiçbişey anlamadım
sonra bi adam yaptı onda bacağım çekildi ama beze olmadı.
kan sulandırıcımı kendim göbekten yapıyorum o çok yakıyo ama alıştım yavaş vuruyorum buz koyuyorum
hayatımda yapmam dediğim şeydi ama tabir-i caizse eşek gibi yapıyorum

teşekkürler.dün gece peçeteye çok açık pembe 1-2 damla geldi daha bişey yok nedir acaba....:((((

arkadaşım bende 5. haftada pembe akıntı 6. haftada kanama oldu
iğne oldum progestan içtim ve 1 hafta kıpırdamadan yattım
bazı hamilelerde oluyor ama mutlaka doktora sormak kontrol ettirmek gerek

iş yerinde de hamile bir arkadaşım yapıyor o göbekten iğneyi de artık son aya girdi vurmak zorlaştı iyice diyor.insanın kendine iğneyi batırması da zor gerçekten.yaa ben devlet hastanesinde vuruluyorum iğneyi belki 10 tane hemşire vurdu ama sadece birinin vurduğu beze yapmadı.resmen yatamadığım günler oldu.neyse minikler için asla yapamam dediğimiz şeylere de katlanıyoruz annelik de burda başlıyor sanırım..

evet göbek gerilince zor olur o sıralar belki kol bacak başlanabilir
en kolay göbek diyolar ben de hemen ordan başladım
sabır istiyo annelik daha gözümüz görmeden neler yapmaya başladık
çok kıymetliler çook

panik yapma canım doktorunla konuş ilaç başlar muhtemelen.ben de de kahverengi lekelenmeler oluyor.ilaç iğne kullanıyorum.problem yok merak etme.çoğu hamilede olabiliyor anladığım kadarıyla bu durum.

günaydın mat sen ben 4 hafta 6 günlük hamileyim daha bu pazartesi gebe oldugumu ögrendim...daha önce bir düsük yapmısdım 7 hafta 4 günlük bebegimin kalbi durdu 13 subatta kürtaj oldum...ve sonra ögrendimki bende pıhtılasma varmıs pazartesi gebe oldugumu ögrendim kese gözükdü ve hemen igneye baslattı doktor...zaten aspirinde kulanıyordum halende kulanıyorum...bu gece karnım baya agrıdı sabahda WC ye gittim zaten kabız olmusum biraz zorladım büyük abdestimi yaparken ve sonra benden kahverengi baya akıntı geldi ilk gebeligimde gelmemisdi bu sefer baya bi kahverengi akıntı geldi hatta parcalar vardı dokandım parcalara et gibiydi düsük yapmıs olabilirmiyim ?? keseye ayit parcalarmıkı ?? ama düsük yapsam kanamalı olmazmı ??? kan gelmedi cok sükür ama suan icim hic rahat degil pazartesi ilk isim doktora gitmek İNSALLAH bebegime bisey olmaz...sendede varmıs kahverengi akıntı nasıl tarif edebilirmisin ?? hergünmü oluyor ?? doktor ne dedi sana ?? simdiden cevabın icin tskler...

geçmiş olsun canım.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.benim kahverengi akıntımda genellikle karnımın ağrıyıp büyük tuvaletimin geldiği zamanlar oluyordu.ama hiç parça gibi bişey olmadı.kremsiydi genelde lekelerim.düşük yaptığını sanmıyorum.muhtemelen ilaç başlar doktorun.yani en azından ben de öyle oldu ve çok şükür azaldı lekelerim.artık hergün olmuyor.bi de asla büyük tuvaletinde kendini zorlama bu çok tehlikeli.duphalac diye bitkisel bir şurup var ondan kullanabilirsin istersen.ya da kayısı yemeyi deneyebilirsin.içini rahat tut panik yapmapazatesi doktorunla görüş mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…