2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

gecen gün telefonda bende annemle kavga ettim.....neymiş efendim ordaki torununu bırakıp burda 40 gün nasıl duracakmişşşşş..ulan o senin torunun da benim çocugum hasımın mı....üstelik iki bucuk yaşında yanındaki torunu...yok anası bakamıyo muş da hasta oluyomuş çocuk...ben de dedim ki siz gelinleri el üstünde tutun...halılarınızı gelip ben yıkayım yazın... gurbet köşelerinde sürüneyim....gelme istemiyorum dedim kapadım tlfnu...dün aradı niye hiç sesin çıkmıyo diyo...bozuk attım biraz...gülüyo...babam gelse sesi çıkmaz adamın dedim...o gelsin o zaman dedi...gelsin dedim ne olacak artık donumu da babam giydirir dimi anne deddim....sinirim çok bozuk...

canım sağlıkla gelsin oğlun dualarım sneinle

geçmiş olsun canım kıza zamanda kızına sağlıkla kavuşursun inş.
sarılık zor ama allahtan çözümsüz değil
herşeyi düşünüyoruz ama sonuçta doğduktan sonra eksiklerde çıkıyor işte
allah yardımcın olsun canım

kızlarr bende çok fena öksürük başladı sizce ne yapabilirim .. sezeryan olcam bu öksürük doğum sonrası benim acını ikiye katlayacak yaaaa fikri olan varsa yazsın lütfennn

canım öksürüğün en etkili ilacı
ıhlamur zencefil ama toz değil elma kabugu ayva kabugu bunları demlikte kaynat iç
sonrada ayagının altına viks sür çorap giy ve geceleri öyle yat terle birlikte atıyorsun inş. faydası olur canım

çooook geçmiş olsun canım..

günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım

gözün aydın canım...

Gözün aydın canım, Allah sağ salim kurtarsın ikinizi de
Merakla haberlerini bekliyoruz, kendini iyi hissettiğin gibi bize yaz, merakta bırakma

Geçmiş olsun canım, bebişin de en kısa sürede iyileşir inşallah.
Sarılık doğumdan sonra hepimizin yaşayacağı bir tecrübe, ondan kurtuluş yok. Sadece kilosu biraz düşük olan bebişler daha yoğun yaşıyo diye biliyorum. yoksa 3.5 doğsa da hepsi olcak bu sarılığı kaçış yok

Bu arada herkese günaydın kızlar
Sınav hazırlamak için bilgisayara oturunca iki kelam yazayım dedim, telefondan yazmaya pek bi üşenir oldum bu aralar.
Ben anne kokusu oyuncağı aldım, 1 haftadır onunla yatıyorum. Var mı bu amaçla bişey alan merak ettim
Omeserma, sen hala evde misin kuzum? her gün senden doğum haberleri alacakmışım gibi açıyorum siteyi:)

Selam arkadaşlar,

Cok sukur gece agrı veya kanama olmadı, dedigim gibi kahverengi sumukumsu bir sey geliyor. Gece gelmedi ama Sabah yine ufak bir sey vardı Su 2013'u bitirsek cok iyi olacak.

Azurem - cok gecmiş olsun cnm, Allah yavrunu sana bagıslasın, bir an once alırsın kucagına insallah

tek bir sey soyleyecegim arkadaşlar, GUCLU OLMALIYIZ!

ben malzemelerımı emınonunden almıstım yazın..bebek kıyafetı seklınde kalıp seker hamuru we baskı yapmk ıcın modeller..ambalajı we baglamak ıcın kurdelası vs vs..ama ınternetten de temın edebılırsın canım :) besanmutfak war nüans war bunlar guwenlı yerler :)

Günaydın, bende aldım o anne kokusu oyuncağından, eşim aldı soktu koynuna neymiş çocuğu bu taktiklerle daha çok kendime bağlamaya çalışıyomuş. Onun kokusuna ihtiyaç duysunmuş, hey Allahım benimde hevesim kaçtı çekmecede duruyor

Seni merak ettim bi bakayım dedim, gece rüyama bile girdi. Sakin ol canım, o akıntıdan sonra 2 haftada bile doğum yapanlar var. Doktorun ne diyor ? Sancın açılman yoksa bekleticektir herhalde

Seni merak ettim bi bakayım dedim, gece rüyama bile girdi. Sakin ol canım, o akıntıdan sonra 2 haftada bile doğum yapanlar var. Doktorun ne diyor ? Sancın açılman yoksa bekleticektir herhalde

Cok tesekkur ederim dolunay, evet bekliyoruz. ben bekliyorum da umarım oglumda bekler biraz.. Bu kadar acele etmemesi gerektigini soyluyorum , şnsallah dinliyordur :)

canım valla ben de her wc ye girişimde bi işaret bekliyorum ama gelen giden yok.sancı çok.benim kızkardeşim gününden 14 gün sonra doğdu kızım da teyzesine çektiyse diye korkuyorum...ben o oyuncağın konuşulduğunu hatırlıyorum burda ama inan ona sıra gelmedi daha.bebek şekerlerini bile yapamadım daha.

selam millet..
yarı uykulu yarı uykusuz bir gece geçirdim , her yanım ağrıyo.. sola yatamıyorum sağa yatamıyorum. 10 dk sonra kemiklerim batmaya başlıyor. dün yaptıgım temizlik sonucu birde bel ağrısı ekledim üstüne tam oldu herşey.. yorgun ve uykusuz olunca daha bir sinirli oluyorum.. dinlenemeden yarın yine işe gidicem üfff yaaa.

geçmiş olsun canım yarına kadar dinlen bari bişey yapma...

renk çok güzel ama :) bu arada annen için allah yardımcın olsun valla bişey diyemiyorum artık :
)

canım beyaz pijama al aynı turkuazdan bant yada taç al yada yaptır gene uyumlu olursun oğluşunla :)

kırmızı gecelik ve lohusa tacımız var .. ekru pijama takımıda almış ablam , ama ben bide turkuazlı olsun istiyorum. yoksa lohusa setimi aldım bile :)

Eklentiler

• $IMG-20131218-WA0000.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 55
arkadaslar 31 aralık için gun almıştım güya ama 28aralık aksam sancım tuttu ve acıl sezeryanla mınık oğlumu kucagıma aldım acelecı çıktı 2900 gr 48 cm bıraz mınık ama emmeye basladı sütüm henuz tam manasıyla gelmedı ama emzırıyorum darısıhepınızın basına sonra ayrıntıları yazarım.. korkmayın hersey çok güzel oluyo sonundaıyı düşünün ıyı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…