çok sakat renk seçmişsinben bir turkuaz hastası olarak çooook süründüm bu rengi ararken.
bu arada annnesi iki kaynana gücünde olanlardan biri de benim, anlatsam roman olurallah insanı ana babasıyla ve evladıyla sınamasın çok zorluyor vallahi
kızlar bizim oğluşumla kavuşma günümüz belli oldu
bu cuma kavuşuyoruz kısmetse
iri bir bebek olduğu ve suyum çok olduğu için sezeryan olacaz mecburen
baş çevresi yasal sınırı geçmiş maalesef
bize dua edin , öpüyoruz hepinizi
Slm kizlar. Ben yokken kimler doğurdu bilmiyorum ama hepsine hayirli olsun. Biz bugün sarilik sebebiyle tekrar hastaneye yattikdegerimiz 18 olmuş. Su anda isik tedavisi aliyor yavrum. İlk 10 gun tehlikeli dedi dr. Durmuyor sürekli agliyor. Kucagima aliyorum 1snde uykuya daliyor. Koyunca yine basliyor. Bunlar da geçecek biliyorum ama dayanmasi çok zor.
6 gündür neredeyse hic uyumuyorum. Yatsam da zor uykuya daliyorum. Annelik böyle biseymis. Annem de bizimle beraber. Yoksa çok zor olurdu sanirim. Ben de rahatsizim. Atesleniyorum. Süt birikmesinden olabileceğini tahmin ettik o yüzden 2 saatte bir göğüslerimi pompa ile bosaltiyorum. O da zor bi işlem.
Hep olumsuz yönleri yazdim gibi oldu. Ama size de belki faydam olur. Güzelliklerini tarif edemem zaten.
Bu arada biz nerdeyse bastan alisveris yapiyoruz. O kadar ayrintisiyla almistim her şeyi ama ihtiyaçlar farklı oluyor. Yavrum 2400 doğarak sürpriz yapti bize. Aldigim bezler büyük geldi. Babasi 0 numara bez aradi. O da pek bulunmuyor. Sonra gitti kiyafet aldi. O da pek bulunmuyor nadir yani xs beden. Her şeyi kocaman geldi kizimin :) ihtiyaç hic bitmiyor sürekli disarilarda kocacim. Ben emzirme atleti sutyeni almamistim. Ama gogsumu actikca belimden soğuk aldim. Gitti onlardan aldi. Vs.vs.
Şu anda yavrumun basindayim. Biraz sakinleşti. Ben de size durumu bildireyim dedim. Merak ediyorum kimler doğurdu diye ama okuyacak vaktim olmuyor.
kızlarr bende çok fena öksürük başladı sizce ne yapabilirim .. sezeryan olcam bu öksürük doğum sonrası benim acını ikiye katlayacak yaaaa fikri olan varsa yazsın lütfennn
Slm kizlar. Ben yokken kimler doğurdu bilmiyorum ama hepsine hayirli olsun. Biz bugün sarilik sebebiyle tekrar hastaneye yattikdegerimiz 18 olmuş. Su anda isik tedavisi aliyor yavrum. İlk 10 gun tehlikeli dedi dr. Durmuyor sürekli agliyor. Kucagima aliyorum 1snde uykuya daliyor. Koyunca yine basliyor. Bunlar da geçecek biliyorum ama dayanmasi çok zor.
6 gündür neredeyse hic uyumuyorum. Yatsam da zor uykuya daliyorum. Annelik böyle biseymis. Annem de bizimle beraber. Yoksa çok zor olurdu sanirim. Ben de rahatsizim. Atesleniyorum. Süt birikmesinden olabileceğini tahmin ettik o yüzden 2 saatte bir göğüslerimi pompa ile bosaltiyorum. O da zor bi işlem.
Hep olumsuz yönleri yazdim gibi oldu. Ama size de belki faydam olur. Güzelliklerini tarif edemem zaten.
Bu arada biz nerdeyse bastan alisveris yapiyoruz. O kadar ayrintisiyla almistim her şeyi ama ihtiyaçlar farklı oluyor. Yavrum 2400 doğarak sürpriz yapti bize. Aldigim bezler büyük geldi. Babasi 0 numara bez aradi. O da pek bulunmuyor. Sonra gitti kiyafet aldi. O da pek bulunmuyor nadir yani xs beden. Her şeyi kocaman geldi kizimin :) ihtiyaç hic bitmiyor sürekli disarilarda kocacim. Ben emzirme atleti sutyeni almamistim. Ama gogsumu actikca belimden soğuk aldim. Gitti onlardan aldi. Vs.vs.
Şu anda yavrumun basindayim. Biraz sakinleşti. Ben de size durumu bildireyim dedim. Merak ediyorum kimler doğurdu diye ama okuyacak vaktim olmuyor.
günaydın kızlar ben doğum yaptım çok zor bi doğum oldu.bebeğim 3700 gr doğdu sezeryanla.buraya girince ağlamak geldi içimden.daha yeni çıktım hastaneden biraz daha iyi olunca ayrıntıları yazarım
kızlar bizim oğluşumla kavuşma günümüz belli oldu
bu cuma kavuşuyoruz kısmetse
iri bir bebek olduğu ve suyum çok olduğu için sezeryan olacaz mecburen
baş çevresi yasal sınırı geçmiş maalesef
bize dua edin , öpüyoruz hepinizi
gecen gün telefonda bende annemle kavga ettim.....neymiş efendim ordaki torununu bırakıp burda 40 gün nasıl duracakmişşşşş..ulan o senin torunun da benim çocugum hasımın mı....üstelik iki bucuk yaşında yanındaki torunu...yok anası bakamıyo muş da hasta oluyomuş çocuk...ben de dedim ki siz gelinleri el üstünde tutun...halılarınızı gelip ben yıkayım yazın... gurbet köşelerinde sürüneyim....gelme istemiyorum dedim kapadım tlfnu...dün aradı niye hiç sesin çıkmıyo diyo...bozuk attım biraz...gülüyo...babam gelse sesi çıkmaz adamın dedim...o gelsin o zaman dedi...gelsin dedim ne olacak artık donumu da babam giydirir dimi anne deddim....sinirim çok bozuk...
Günaydın kızlar, bu kurabiyeleri yapıyorsunuz mesela hani o üstündeki mavi rengi falan oluyor ya onu nasıl yapacaz:) bizim öğrencilerin saçma sorusu gibi oldu:) bir de yaptığınız bu kurabiyeleri nasıl süslüyorsunuz onu nerden alacaz? bir de birer adet veriliyor dimi gelenlere?
Gözün aydın canım, Allah sağ salim kurtarsın ikinizi de
Merakla haberlerini bekliyoruz, kendini iyi hissettiğin gibi bize yaz, merakta bırakma
Geçmiş olsun canım, bebişin de en kısa sürede iyileşir inşallah.
Sarılık doğumdan sonra hepimizin yaşayacağı bir tecrübe, ondan kurtuluş yok. Sadece kilosu biraz düşük olan bebişler daha yoğun yaşıyo diye biliyorum. yoksa 3.5 doğsa da hepsi olcak bu sarılığı kaçış yok
Bu arada herkese günaydın kızlar
Sınav hazırlamak için bilgisayara oturunca iki kelam yazayım dedim, telefondan yazmaya pek bi üşenir oldum bu aralar.
Ben anne kokusu oyuncağı aldım, 1 haftadır onunla yatıyorum. Var mı bu amaçla bişey alan merak ettim
Omeserma, sen hala evde misin kuzum? her gün senden doğum haberleri alacakmışım gibi açıyorum siteyi:)
Selam arkadaşlar,
Cok sukur gece agrı veya kanama olmadı, dedigim gibi kahverengi sumukumsu bir sey geliyor. Gece gelmedi ama Sabah yine ufak bir sey vardıSu 2013'u bitirsek cok iyi olacak.
Azurem - cok gecmiş olsun cnm, Allah yavrunu sana bagıslasın, bir an once alırsın kucagına insallah
gunaydin kizlar :124:
dun gece 4 defa gittigim tuvalet yolculugu haric uyumusum.sabah 8 de uyandim.
simdi evde keyif yapiyoz
Seni merak ettim bi bakayım dedim, gece rüyama bile girdi. Sakin ol canım, o akıntıdan sonra 2 haftada bile doğum yapanlar var. Doktorun ne diyor ? Sancın açılman yoksa bekleticektir herhalde
Gözün aydın canım, Allah sağ salim kurtarsın ikinizi de
Merakla haberlerini bekliyoruz, kendini iyi hissettiğin gibi bize yaz, merakta bırakma
Geçmiş olsun canım, bebişin de en kısa sürede iyileşir inşallah.
Sarılık doğumdan sonra hepimizin yaşayacağı bir tecrübe, ondan kurtuluş yok. Sadece kilosu biraz düşük olan bebişler daha yoğun yaşıyo diye biliyorum. yoksa 3.5 doğsa da hepsi olcak bu sarılığı kaçış yok
Bu arada herkese günaydın kızlar
Sınav hazırlamak için bilgisayara oturunca iki kelam yazayım dedim, telefondan yazmaya pek bi üşenir oldum bu aralar.
Ben anne kokusu oyuncağı aldım, 1 haftadır onunla yatıyorum. Var mı bu amaçla bişey alan merak ettim
Omeserma, sen hala evde misin kuzum? her gün senden doğum haberleri alacakmışım gibi açıyorum siteyi:)
gunaydin kizlar :124:
dun gece 4 defa gittigim tuvalet yolculugu haric uyumusum.sabah 8 de uyandim.
simdi evde keyif yapiyoz
selam millet..
yarı uykulu yarı uykusuz bir gece geçirdim , her yanım ağrıyo.. sola yatamıyorum sağa yatamıyorum. 10 dk sonra kemiklerim batmaya başlıyor. dün yaptıgım temizlik sonucu birde bel ağrısı ekledim üstüne tam oldu herşey.. yorgun ve uykusuz olunca daha bir sinirli oluyorum.. dinlenemeden yarın yine işe gidicem üfff yaaa.
çok sakat renk seçmişsinben bir turkuaz hastası olarak çooook süründüm bu rengi ararken.
bu arada annnesi iki kaynana gücünde olanlardan biri de benim, anlatsam roman olurallah insanı ana babasıyla ve evladıyla sınamasın çok zorluyor vallahi
canım beyaz pijama al aynı turkuazdan bant yada taç al yada yaptır gene uyumlu olursun oğluşunla :)
geçmiş olsun canım yarına kadar dinlen bari bişey yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?