misaa sezercik olacaktı değil mi?yanlış mı hatırlıyorum
arkadaslar dün aksam otururken prensesım ıcın dagıtmak ıcın bırde boyle keseler yapım dedım elımde olan malzemelerle bunlar cıktı :) nasıl olmuslar sızce ? bırde kurabıye yapıcam seker hamurlu.. nasıp olursa mart nısan gıbı ıstnbula gıdersem annemlerde mevlut yapıcam orda dagtmak ıcın de şu suslu sabunlardan yaparım dıe dusunuyorum :)
sabahtan beri bunları arıuorum sonunda buldum...güzel olmuş eline sağlık...ben de kendim yapayım dedim ama üşendim....kurabiyelerimi kendim yapacagım artık...
250gr margarın
1 su bardagı pudra sekerı
yarım su bardagı mısır nısastası
1 adet yumurta
yarım kabartma tozu
1 vanılya ( arzuya göre ekstradan dr.oertkerın sıvı vanılya aromasından)
4 su bardagı un...
arkadasım ben bu tarıfden yapıyorum we yıyenler cok begenıyor..tawsıye ederım...kalıba göre sayısı degısyor..ama genelde bı 20 25 arası cıkıyor bu malzemeden
sağolasıın ben bunu deneyeyim bu haftakaç derecede pişecek hadi onu da diyiver
dr oetkerin parçacıklı vanilyasını almıştım ondan eklerim içinede miss
tarçınlı da olabilir.
Normal bekliyordu, dün çatı muayenesi felan olmuştu, 1 cm açıklığı vardı ve akşam da kasılmalarım var diyordu, bu gün hiç girmedi
kızlar çarşamba sabah 10 da sezeryanla ikinci bebeğimi doğurdum ama malesef kucağıma alamadım daha. hızlı soluk alıp verdiği için küveze koydular bebeğimi bugün 4. gün ve ben daha kucaklayamadım yoğun bakım ünitesinde çok şükr solunum cihazından çıktı ama yenidoğan hızlı soluk alıp vermesiyle enfeksiyon ayırt edilemediği için antibiyotik tedavisine başlanmış onun için bi hafta 10 gün kalacak küvezde.2 gündür sütümü sağıp yolluyorumm kötüyüm bebeğimi kucağıma laamdım ama sağlık durumu iyiye gidiyor bu rhatlatıyor sütüm etkilenmesin diye kafaya takmamaya çalışıyorum ben evdeyim oğlum hastanedeee( dualarınızı esirgemeyin lütfen
geçen hafta da ben oyle oldum...karnım falan ağrıdı....korktum...bavulumuzu hazırladım...geceliğim yoktu gidip aldım...ne olur ne olmaz dedim..eşimle bir gün boyunca tüm mağazalarda gecelik aradık beğenmedim....o korkuyla en yakın dükkana gidip tek beden ve rengi kalan geceliği aldım çıktım...ama güzel oldu denedimeşim de sevdi.
herşeyimiz hazır çok şükür...doğumu beklioz.
kızlar çarşamba sabah 10 da sezeryanla ikinci bebeğimi doğurdum ama malesef kucağıma alamadım daha. hızlı soluk alıp verdiği için küveze koydular bebeğimi bugün 4. gün ve ben daha kucaklayamadım yoğun bakım ünitesinde çok şükr solunum cihazından çıktı ama yenidoğan hızlı soluk alıp vermesiyle enfeksiyon ayırt edilemediği için antibiyotik tedavisine başlanmış onun için bi hafta 10 gün kalacak küvezde.2 gündür sütümü sağıp yolluyorumm kötüyüm bebeğimi kucağıma laamdım ama sağlık durumu iyiye gidiyor bu rhatlatıyor sütüm etkilenmesin diye kafaya takmamaya çalışıyorum ben evdeyim oğlum hastanedeee( dualarınızı esirgemeyin lütfen
Benmıydım aradgın o kişitesekkr ederım daha guzellerı senın olsun :) kurabıye yapmakda cok zewklı oluyor
aynı kafadanız desene, kaç gün kocişimi gezdirdim bi pijama gecelik beğenemedim o da yıldı bıktı :) ben o kadar markalı mağazada gidip gelip pazarda gördüğüm pijama takımına bayıldımpazardan pek alışveriş etmeyen ben ve pazardan gecelik-iç çamaşırı tarzı şeyleri almama sinir olan kocam yanımdayken sesini çıkarmadı yazık beğendim diye aldı ertesi gün de çarşıdaki mağazada tek renk ve tek beden kalmış geceliği de kendime denk getirip alınca problem çözüldü
Allah şifalar versin canım, inşallah hayırlısıyla iyileşir bebğin, ve bir daha sıkıntı yaşamazsınız....
Herkese krampsız, ağrısız, kasılmasız, az tuvalete kalkmalı, bol uykulu, rahat geceler...
sorma valla adam artık isyan etti....izmir kemer altını ayağa kaldırdım...bulamadım.bidaha benle çıkma alışvarişe dedi.annemle git dedi....kv saolsun ucuzcu yaptı beni hangisi ıcuz sa onu beğeniyo.pahalı olanına kup takıyo...en sonunda pahalı desede ben beğendim deyip alıyorum dedim de sesini çıkaramadı ..gittim mahalle pijamacısından buldum aldım kalitesi de güzel yani kötü mal deil...
tşkler canım düşündüğün için şimdilik daha iyiyim ama tek kalamıyorum. tek olunca yine aynı huzursuzluklar çöküyor üzerime. atlatırım inşallah zamanla buna da çok şükür.
şimdiki sıkıntılarımız rutin şeyler işte bebişin gaz sancıları, dikiş ağrıları, gece uykusuz kalmalar fln her zamanki şeyler yani o kadar alıştımdarısı da sizlere diyecem de neyse bu sıkıntıları yaşamazsınız inşallah
bide şuan bulamıyorum ama uyuyamamaktan şikayetçi olan arkadaşlar. doğum yapmış olmanın eeeennnn güzel tarafı yüzüstü yani karın üstü yatabiliyor olmanız amma velakin bebek viyaklayınca çok da uzun sürmüyor bu keyif
ay hakikaten yaa ben de şaşırdım dediğim gibi pek pazardan alışveriş etmezdim ama modeli çok güzeldi bi de yüzde yüz pamuk gerçekten yıkadım yumuşacık mis gibi bayıldım pijamalarımaiyi günlerde bebişlerimiz kucağımızda sağlıkla giyeriz inş canım
darısı başıma , ben halaa bi pijama takımı alamadım bide illa turkuaz-beyaz olacak :) oğluşumun hastane kıyafetleriyle takım olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?