2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

sabahtan beri bunları arıuorum sonunda buldum...güzel olmuş eline sağlık...ben de kendim yapayım dedim ama üşendim....kurabiyelerimi kendim yapacagım artık...

sağolasıın ben bunu deneyeyim bu hafta kaç derecede pişecek hadi onu da diyiver
dr oetkerin parçacıklı vanilyasını almıştım ondan eklerim içinede miss
tarçınlı da olabilir.

kızlar çarşamba sabah 10 da sezeryanla ikinci bebeğimi doğurdum ama malesef kucağıma alamadım daha. hızlı soluk alıp verdiği için küveze koydular bebeğimi bugün 4. gün ve ben daha kucaklayamadım yoğun bakım ünitesinde çok şükr solunum cihazından çıktı ama yenidoğan hızlı soluk alıp vermesiyle enfeksiyon ayırt edilemediği için antibiyotik tedavisine başlanmış onun için bi hafta 10 gün kalacak küvezde.2 gündür sütümü sağıp yolluyorumm kötüyüm bebeğimi kucağıma laamdım ama sağlık durumu iyiye gidiyor bu rhatlatıyor sütüm etkilenmesin diye kafaya takmamaya çalışıyorum ben evdeyim oğlum hastanedeee( dualarınızı esirgemeyin lütfen

Allah yardımcın olsun arkadaşım yakında kavuşacaksınız bebeğinle bak çok şükür iyiye gidiyor.
Bebişine bol bol süt yap annesi gelince içsin

aynı kafadanız desene, kaç gün kocişimi gezdirdim bi pijama gecelik beğenemedim o da yıldı bıktı :) ben o kadar markalı mağazada gidip gelip pazarda gördüğüm pijama takımına bayıldım pazardan pek alışveriş etmeyen ben ve pazardan gecelik-iç çamaşırı tarzı şeyleri almama sinir olan kocam yanımdayken sesini çıkarmadı yazık beğendim diye aldı ertesi gün de çarşıdaki mağazada tek renk ve tek beden kalmış geceliği de kendime denk getirip alınca problem çözüldü

Allah şifalar versin canım, inşallah hayırlısıyla iyileşir bebğin, ve bir daha sıkıntı yaşamazsınız....

Benmıydım aradgın o kişi tesekkr ederım daha guzellerı senın olsun :) kurabıye yapmakda cok zewklı oluyor

saol canım..kurabiye yapmayı dün ögrendim...arkadaşın diş bugdayında yaptık...gerçekten de zevkli bir iş...üstelik evde yapılınca maliyeti ortaya çıkıyo...yani 4 lira gibi uçuk bir fiyatın farkına varıyorsun...biz dün 50 adet kurabiyeyi 20 liraya mal ettik...malzemyi aldıktan sonra gerisi seni sevip yardıma gelen arkadaşlara kalıyo...3 kişi 1 saatte bitirdik mesela:1

Herkese krampsız, ağrısız, kasılmasız, az tuvalete kalkmalı, bol uykulu, rahat geceler...

sorma valla adam artık isyan etti....izmir kemer altını ayağa kaldırdım...bulamadım.bidaha benle çıkma alışvarişe dedi.annemle git dedi....kv saolsun ucuzcu yaptı beni hangisi ıcuz sa onu beğeniyo.pahalı olanına kup takıyo...en sonunda pahalı desede ben beğendim deyip alıyorum dedim de sesini çıkaramadı ..gittim mahalle pijamacısından buldum aldım kalitesi de güzel yani kötü mal deil...

slm canım bizde bugün kontrolden geldik benim oğlumda toplu görünüyor ama dr ona rağmen sezaryan kesin demedi 39. haftada belli olacak dedi ve ölçümlerde sapma olabiliyor. çok yürü hep hareket et de bebek daha çok kilo almadan kendi normal doğumla erken gelsin dedi canım.[/QUOTE]

banada kesin demedi 38e kadar gelmezse eger alırım doguramazsın normal dedi bende sezeryana gönülsüzdüm ilk duyunca cok etkilendim ama saglıkla kucagıma alayımda 2 yolda aynı sonuçta allah hepimize herşeyin hayırlısını nasip etsin inş

allah şifalar versin ......

ay hakikaten yaa ben de şaşırdım dediğim gibi pek pazardan alışveriş etmezdim ama modeli çok güzeldi bi de yüzde yüz pamuk gerçekten yıkadım yumuşacık mis gibi bayıldım pijamalarıma iyi günlerde bebişlerimiz kucağımızda sağlıkla giyeriz inş canım

bugüne de şükür diyelim, üzerinde çengelli iğne filan bulundur .. batıl inanç belki ama annem ablamın doğumunda bütün pijamalarına kıyafetlerine çengelli iğne iliştirmişti 40ı çıkana kadar.. şeytanı uzak tutuyormuş..

çook geçmiş olsun, inşallah tez zamanda kucagına alırsın oğlusunu, en kısa zamanda çıkacaktır hastaneden Allahın izniyle.. dualarımız sizinle..

darısı başıma , ben halaa bi pijama takımı alamadım bide illa turkuaz-beyaz olacak :) oğluşumun hastane kıyafetleriyle takım olsun diye :)

darısı başıma , ben halaa bi pijama takımı alamadım bide illa turkuaz-beyaz olacak :) oğluşumun hastane kıyafetleriyle takım olsun diye :)

çok sakat renk seçmişsin ben bir turkuaz hastası olarak çooook süründüm bu rengi ararken.

bu arada annnesi iki kaynana gücünde olanlardan biri de benim, anlatsam roman olur allah insanı ana babasıyla ve evladıyla sınamasın çok zorluyor vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…