kızlar çarşamba sabah 10 da sezeryanla ikinci bebeğimi doğurdum ama malesef kucağıma alamadım daha. hızlı soluk alıp verdiği için küveze koydular bebeğimi bugün 4. gün ve ben daha kucaklayamadım yoğun bakım ünitesinde çok şükr solunum cihazından çıktı ama yenidoğan hızlı soluk alıp vermesiyle enfeksiyon ayırt edilemediği için antibiyotik tedavisine başlanmış onun için bi hafta 10 gün kalacak küvezde.2 gündür sütümü sağıp yolluyorumm kötüyüm bebeğimi kucağıma laamdım ama sağlık durumu iyiye gidiyor bu rhatlatıyor sütüm etkilenmesin diye kafaya takmamaya çalışıyorum ben evdeyim oğlum hastanedeee( dualarınızı esirgemeyin lütfen
Herkese krampsız, ağrısız, kasılmasız, az tuvalete kalkmalı, bol uykulu, rahat geceler...
bugüne de şükür diyelim, üzerinde çengelli iğne filan bulundur .. batıl inanç belki ama annem ablamın doğumunda bütün pijamalarına kıyafetlerine çengelli iğne iliştirmişti 40ı çıkana kadar.. şeytanı uzak tutuyormuş..
çook geçmiş olsun, inşallah tez zamanda kucagına alırsın oğlusunu, en kısa zamanda çıkacaktır hastaneden Allahın izniyle.. dualarımız sizinle..
darısı başıma , ben halaa bi pijama takımı alamadım bide illa turkuaz-beyaz olacak :) oğluşumun hastane kıyafetleriyle takım olsun diye :)
iyi geceler annişler bugün son kontrolümüze gittik inşallah arada bir şey olmazsa ayın altısına gün aldık kızım 3200 kg 50 cm olmuş hayırlısı bakalım hepimiz için
canım yaa anlaşamadık bi türlüŞeker hamurunu biliyorum yani altındaki kurabiye varya onun tarifini rica etmiştim.
neyse netten bakayım bi sağol yine de
kızlar bizim oğluşumla kavuşma günümüz belli oldu
bu cuma kavuşuyoruz kısmetse
iri bir bebek olduğu ve suyum çok olduğu için sezeryan olacaz mecburen
baş çevresi yasal sınırı geçmiş maalesef
bize dua edin , öpüyoruz hepinizi
Slm kizlar. Ben yokken kimler doğurdu bilmiyorum ama hepsine hayirli olsun. Biz bugün sarilik sebebiyle tekrar hastaneye yattikdegerimiz 18 olmuş. Su anda isik tedavisi aliyor yavrum. İlk 10 gun tehlikeli dedi dr. Durmuyor sürekli agliyor. Kucagima aliyorum 1snde uykuya daliyor. Koyunca yine basliyor. Bunlar da geçecek biliyorum ama dayanmasi çok zor.
6 gündür neredeyse hic uyumuyorum. Yatsam da zor uykuya daliyorum. Annelik böyle biseymis. Annem de bizimle beraber. Yoksa çok zor olurdu sanirim. Ben de rahatsizim. Atesleniyorum. Süt birikmesinden olabileceğini tahmin ettik o yüzden 2 saatte bir göğüslerimi pompa ile bosaltiyorum. O da zor bi işlem.
Hep olumsuz yönleri yazdim gibi oldu. Ama size de belki faydam olur. Güzelliklerini tarif edemem zaten.
Bu arada biz nerdeyse bastan alisveris yapiyoruz. O kadar ayrintisiyla almistim her şeyi ama ihtiyaçlar farklı oluyor. Yavrum 2400 doğarak sürpriz yapti bize. Aldigim bezler büyük geldi. Babasi 0 numara bez aradi. O da pek bulunmuyor. Sonra gitti kiyafet aldi. O da pek bulunmuyor nadir yani xs beden. Her şeyi kocaman geldi kizimin :) ihtiyaç hic bitmiyor sürekli disarilarda kocacim. Ben emzirme atleti sutyeni almamistim. Ama gogsumu actikca belimden soğuk aldim. Gitti onlardan aldi. Vs.vs.
Şu anda yavrumun basindayim. Biraz sakinleşti. Ben de size durumu bildireyim dedim. Merak ediyorum kimler doğurdu diye ama okuyacak vaktim olmuyor.
Slm kizlar. Ben yokken kimler doğurdu bilmiyorum ama hepsine hayirli olsun. Biz bugün sarilik sebebiyle tekrar hastaneye yattikdegerimiz 18 olmuş. Su anda isik tedavisi aliyor yavrum. İlk 10 gun tehlikeli dedi dr. Durmuyor sürekli agliyor. Kucagima aliyorum 1snde uykuya daliyor. Koyunca yine basliyor. Bunlar da geçecek biliyorum ama dayanmasi çok zor.
6 gündür neredeyse hic uyumuyorum. Yatsam da zor uykuya daliyorum. Annelik böyle biseymis. Annem de bizimle beraber. Yoksa çok zor olurdu sanirim. Ben de rahatsizim. Atesleniyorum. Süt birikmesinden olabileceğini tahmin ettik o yüzden 2 saatte bir göğüslerimi pompa ile bosaltiyorum. O da zor bi işlem.
Hep olumsuz yönleri yazdim gibi oldu. Ama size de belki faydam olur. Güzelliklerini tarif edemem zaten.
Bu arada biz nerdeyse bastan alisveris yapiyoruz. O kadar ayrintisiyla almistim her şeyi ama ihtiyaçlar farklı oluyor. Yavrum 2400 doğarak sürpriz yapti bize. Aldigim bezler büyük geldi. Babasi 0 numara bez aradi. O da pek bulunmuyor. Sonra gitti kiyafet aldi. O da pek bulunmuyor nadir yani xs beden. Her şeyi kocaman geldi kizimin :) ihtiyaç hic bitmiyor sürekli disarilarda kocacim. Ben emzirme atleti sutyeni almamistim. Ama gogsumu actikca belimden soğuk aldim. Gitti onlardan aldi. Vs.vs.
Şu anda yavrumun basindayim. Biraz sakinleşti. Ben de size durumu bildireyim dedim. Merak ediyorum kimler doğurdu diye ama okuyacak vaktim olmuyor.
Günaydın canım kiyamam ya tansiyon icin niye oyle muayene gerekti acaba benim son iki kontrolde 14/9 cikiyor bu hafta sabah aksam duzenli hep olcturdum normaldi bebesimizi gorecegiz die heyecandan oluyor sanirim insallah hemen gecer kanaman canim icin rahat uyursun
Tomurcuk Allah yardimcin olsun canim. Simdi gordum mesajini insallah akinti durmustur ve aksi bir durum yoktur. Merakla iyi haberlerini bekliyorum.Selam hanımlar,
Sumuksu yapıda koyu kahverengi akıntım oldu sabahtan beri 3-5 kez.Sanırım nisan dedikleri sey bu. Daha fazla dayanamayarak doktorumu aradım, sabaha kadar bekleyecegiz,cok sukur agrım yok. Umarım biraz daha durur, erken dogurmak istemiyorum.
Lutfen benim icin dua edin
Sevgiler
Tomurcuk
Geçmiş olsun....kızlarr bende çok fena öksürük başladı sizce ne yapabilirim .. sezeryan olcam bu öksürük doğum sonrası benim acını ikiye katlayacak yaaaa fikri olan varsa yazsın lütfennn
Günaydın kızlar, bu kurabiyeleri yapıyorsunuz mesela hani o üstündeki mavi rengi falan oluyor ya onu nasıl yapacaz:) bizim öğrencilerin saçma sorusu gibi oldu:) bir de yaptığınız bu kurabiyeleri nasıl süslüyorsunuz onu nerden alacaz? bir de birer adet veriliyor dimi gelenlere?
canım Allah tez zamanda acil şifalar versin bebişinle agulaşacağınız zamanlara geçiverin çabucak...kendine dikkat et bu ara.hastalanma.emzirme sütyenleri çok iyi oluyo.mümkünse naylonlu değil penye pamuk gibi olanları kullan.annem dediki ne güzel şimdi bunlar çıkmış bizim zamanımızda belin göğsün donardı dedi.ben de giyip denedim kalın bi kumaşı var ve çok işe yarıycak gibi.bebişin de ne tatlıdır şimdi.minnak minnak eller ayaklar...ayyy yerim onu ben.merak etme hemen toparlanıyolar.arkadaşımın da bebeği 2.5 kg doğdu gerçekten şimdi kaldırmakta zorlanıyor.Allah acil acil şifalar versin canımSlm kizlar. Ben yokken kimler doğurdu bilmiyorum ama hepsine hayirli olsun. Biz bugün sarilik sebebiyle tekrar hastaneye yattikdegerimiz 18 olmuş. Su anda isik tedavisi aliyor yavrum. İlk 10 gun tehlikeli dedi dr. Durmuyor sürekli agliyor. Kucagima aliyorum 1snde uykuya daliyor. Koyunca yine basliyor. Bunlar da geçecek biliyorum ama dayanmasi çok zor.
zirsizdeli nerelerdesin merak ettk seni.iyi olmana sevindim.hadi hayırlısı hakkınızda.Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin...ben de dün doktordaydım çatı muayenesi oldum ..keşke sezaryen dese diye geçirmedim değil içimden.korkular başladı.hele de kadın canımı acıtınca dedim ki bu böyleyse normal doğum nasıldır kimbilir diye.neyse hayırlısı rabbim kolaylık versin bi avazda doğum nasib etsin cümlemize.bebeklerimize sağlık versin.ay kör dilenci duası gibi oldukızlar bizim oğluşumla kavuşma günümüz belli oldu
bu cuma kavuşuyoruz kısmetse
iri bir bebek olduğu ve suyum çok olduğu için sezeryan olacaz mecburen
baş çevresi yasal sınırı geçmiş maalesef
bize dua edin , öpüyoruz hepinizi
bugüne de şükür diyelim, üzerinde çengelli iğne filan bulundur .. batıl inanç belki ama annem ablamın doğumunda bütün pijamalarına kıyafetlerine çengelli iğne iliştirmişti 40ı çıkana kadar.. şeytanı uzak tutuyormuş..
çook geçmiş olsun, inşallah tez zamanda kucagına alırsın oğlusunu, en kısa zamanda çıkacaktır hastaneden Allahın izniyle.. dualarımız sizinle..
darısı başıma , ben halaa bi pijama takımı alamadım bide illa turkuaz-beyaz olacak :) oğluşumun hastane kıyafetleriyle takım olsun diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?