2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

allah yardımcın olsun canım inş. sağlıkla bebişini kucağına alırısn olumlu düşün ki sütün çok olsun sütünn çok olsun ki bebeğin içsin büyüsün gelişsin hemen annesinin koynuna gelsin

Herkese krampsız, ağrısız, kasılmasız, az tuvalete kalkmalı, bol uykulu, rahat geceler...

ne kadar güzel bir dilektir bu :)

amin inş. demekten başka bir dileğim yok

canım beyaz pijama al aynı turkuazdan bant yada taç al yada yaptır gene uyumlu olursun oğluşunla :)

iyi geceler annişler bugün son kontrolümüze gittik inşallah arada bir şey olmazsa ayın altısına gün aldık kızım 3200 kg 50 cm olmuş hayırlısı bakalım hepimiz için

kızlar bizim oğluşumla kavuşma günümüz belli oldu
bu cuma kavuşuyoruz kısmetse
iri bir bebek olduğu ve suyum çok olduğu için sezeryan olacaz mecburen
baş çevresi yasal sınırı geçmiş maalesef
bize dua edin , öpüyoruz hepinizi

Slm kizlar. Ben yokken kimler doğurdu bilmiyorum ama hepsine hayirli olsun. Biz bugün sarilik sebebiyle tekrar hastaneye yattik degerimiz 18 olmuş. Su anda isik tedavisi aliyor yavrum. İlk 10 gun tehlikeli dedi dr. Durmuyor sürekli agliyor. Kucagima aliyorum 1snde uykuya daliyor. Koyunca yine basliyor. Bunlar da geçecek biliyorum ama dayanmasi çok zor.
6 gündür neredeyse hic uyumuyorum. Yatsam da zor uykuya daliyorum. Annelik böyle biseymis. Annem de bizimle beraber. Yoksa çok zor olurdu sanirim. Ben de rahatsizim. Atesleniyorum. Süt birikmesinden olabileceğini tahmin ettik o yüzden 2 saatte bir göğüslerimi pompa ile bosaltiyorum. O da zor bi işlem.
Hep olumsuz yönleri yazdim gibi oldu. Ama size de belki faydam olur. Güzelliklerini tarif edemem zaten.
Bu arada biz nerdeyse bastan alisveris yapiyoruz. O kadar ayrintisiyla almistim her şeyi ama ihtiyaçlar farklı oluyor. Yavrum 2400 doğarak sürpriz yapti bize. Aldigim bezler büyük geldi. Babasi 0 numara bez aradi. O da pek bulunmuyor. Sonra gitti kiyafet aldi. O da pek bulunmuyor nadir yani xs beden. Her şeyi kocaman geldi kizimin :) ihtiyaç hic bitmiyor sürekli disarilarda kocacim. Ben emzirme atleti sutyeni almamistim. Ama gogsumu actikca belimden soğuk aldim. Gitti onlardan aldi. Vs.vs.
Şu anda yavrumun basindayim. Biraz sakinleşti. Ben de size durumu bildireyim dedim. Merak ediyorum kimler doğurdu diye ama okuyacak vaktim olmuyor.

Canim Allah yardimcin olsun. Çok az kalmis. Rabbim sizi kavustursun

Geçmiş olsun canım, inş kısa zamanda düzelir sarılığı da sıcacık yuvanıza kavuşursunuz...

Zor oluyor, o orada yatarken, hiç bir şey yapamamak ama şükür ki geçici bir durum...

Canım inşallah tez zamanda düzelir bebişin,sarılıktan pek kaçış olmuyor sanırım. Hiç üzme kendini.

Sagol Selma gece yattim ama tilki uykusu mubarek.Cok kalktim kontrol icin.Gun icinde kan olmadi cok sukur. Yani preeklampsi icin tahlil yaptirmistim yoktu bisi bende heyecandir diyorum ki yalan degil.Kafamada bisileri dusunmemeye calisiyordum hep ama yakin arkadaslarima bisi anlatirken whatsapptan bi bakiyorum aglamaya baslamisim kv yanimda kadin da yanlis anlamasin diye baska odaya geciyorum.Bircok seyi bastirmisim galiba ( heyecandandir insallah canim

Günaydın kızlaar:) yine saatlerdir uyanığım. İki gündür gezip tozmaktan giremedim,yollarda doğuracam valla Omeserma senden umutluyum, takipteyim:) anneleri ile ilgili yazan arkadaşlara çok üzüldüm ama benim de çok yakın bir arkadaşımın annesi öyle. Hep canım arkadaşımın kafasına kakar her şeyi, ev taşıdı yardım etmedi ben de hep derim, durumları da iyi, Allah sana sağlık kuvvet versin. Benim annem dünya iyisidir, hatta çok fedakar olduğu için kızarım ben de, iş yapmasın, kendini yormasın isterim. 66 yaşında ve çok yıprattı kendini kayınvalidem annemden beş yaş genç ama çok beceriksiz bir kadın, ne yapsa ki bir kere bir şeyi sileyim temizleyim demez, yaptığı işi beğenmiyorum. Yemek desen benim onda birim kadar güzel yemek yapamaz. Bakalım doğum için gelip bir süre kalacaklar ne yapacağız çok merak ediyorum.

Günaydın kızlar, bu kurabiyeleri yapıyorsunuz mesela hani o üstündeki mavi rengi falan oluyor ya onu nasıl yapacaz:) bizim öğrencilerin saçma sorusu gibi oldu:) bir de yaptığınız bu kurabiyeleri nasıl süslüyorsunuz onu nerden alacaz? bir de birer adet veriliyor dimi gelenlere?

Tomurcuk Allah yardimcin olsun canim. Simdi gordum mesajini insallah akinti durmustur ve aksi bir durum yoktur. Merakla iyi haberlerini bekliyorum.

Günaydın, herkese....

pazar sabahı matkap sesiyle uyanmak ne kötü,,, bir de gece nöbetine kalkıp yeni uykuya dalmışsan daha da kötü....

kızlarr bende çok fena öksürük başladı sizce ne yapabilirim .. sezeryan olcam bu öksürük doğum sonrası benim acını ikiye katlayacak yaaaa fikri olan varsa yazsın lütfennn

kızlarr bende çok fena öksürük başladı sizce ne yapabilirim .. sezeryan olcam bu öksürük doğum sonrası benim acını ikiye katlayacak yaaaa fikri olan varsa yazsın lütfennn
Geçmiş olsun....
Grip ve boğaz enf için sirke veya tuzlu suyla gargara çok iyi geliyor ama öksürüğe ne iyi gelir hiç bilemedim...

hepsinin ayrı ayrı renkleri var ve çeşitli kalıpları var....pastacılık malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin..istediğin renkleri ve kalıbı alıp nişasta serperek merdne ile açıyorsun...renkler kiloişi paketler halinde satılıyo...mesela kilosu 10 ila 14 lira arası bişey...aldığın yere göre deişio..net den sitelerden de kurabiyetarifler çok var...burda da arkadaşlar paylaştı.

canım Allah tez zamanda acil şifalar versin bebişinle agulaşacağınız zamanlara geçiverin çabucak...kendine dikkat et bu ara.hastalanma.emzirme sütyenleri çok iyi oluyo.mümkünse naylonlu değil penye pamuk gibi olanları kullan.annem dediki ne güzel şimdi bunlar çıkmış bizim zamanımızda belin göğsün donardı dedi.ben de giyip denedim kalın bi kumaşı var ve çok işe yarıycak gibi.bebişin de ne tatlıdır şimdi.minnak minnak eller ayaklar...ayyy yerim onu ben.merak etme hemen toparlanıyolar.arkadaşımın da bebeği 2.5 kg doğdu gerçekten şimdi kaldırmakta zorlanıyor.Allah acil acil şifalar versin canım
zirsizdeli nerelerdesin merak ettk seni.iyi olmana sevindim.hadi hayırlısı hakkınızda.Allah sağlıklı sıhhatli bi şekilde bebeğini kucağına almak nasip etsin...ben de dün doktordaydım çatı muayenesi oldum ..keşke sezaryen dese diye geçirmedim değil içimden.korkular başladı.hele de kadın canımı acıtınca dedim ki bu böyleyse normal doğum nasıldır kimbilir diye.neyse hayırlısı rabbim kolaylık versin bi avazda doğum nasib etsin cümlemize.bebeklerimize sağlık versin.ay kör dilenci duası gibi oldu...uzadıkça uzadı ama insan dua ettikçe rahatlıyo

benim de oğlum olacak ama kendime mavi bişiy almadım...arkadaşlar ısrar etsede.....mavi ile aram pek iii değil.pijamalarım pembe....geceliğim fuşya... fotoğraflarnı da paylaşalım a kızlar...şimdi çekeyim eşimle akşama atarım. şimdi işe gitti babişimiz ve kocişimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…