2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bir kez bacaktan denedi arkadaş çok canı yandı.şimdi göbekten devam.biraz yağlı olmak iyi oluyormuş bu iğneleri yaparken.benim arkadaşım zayıf biraz.senin yağ oranı nasıl :)

malesef biraz zorladım aklımada geldi zorlamak tehlikelidir diye ama cok rahatsız oldum gecede karnım felan agrıdı ya..belki rahatlarım zanettim ama suan daha cok SIKINTIYA girdim...bende malesef parca gibi bisiler geldi ama kan felan yok...düsük olsa mutlaka kanlı olurdu degilmi?? yoksa kansızda olabilirmi?? tamam ozaman ben pazartesi doktorumla konusayım İNSALLAH kötü haber vermez İNSALLAH hersey yolundadır ozaman o senin dedigin duphalac da alayım yada bol bol kaysı yerim artık...tsk ederim cevabın icin...ne olur bana dua edin İNSALLAH melegim duruyordu bisey olmamısdır İNSALLAH

canım dr un verdiği tedaviye mutlaka uy onlar önce enfeksiyonun sana ne kadar zarar vereceğini sonra da ilacın ne kadar zarar vereceğini hesaplayıp ona göre tedavi başlıyor.enfeksiyon düşüğe sabep olur Allah korusun sonra kendini suçlarsın o yüzden kendi kendine karar verme lütfen.geçmiş olsun bol su içmeyi unutmaa

canım lütfen acele etme sonuçta hangi dr a gidersen git tahmini konuşacak çünkü bebeklerin çok küçük daha sık ultrasona girmekte iyi değil biraz bekle ve dua et inş güzel sonuçlar alacaksın ikisi de seninle inann

canım güzel haberler bekliyoruz. ne olursa olsun sonuç kendini üzme lütfen

canım bende hibor kullanıyordum koldan çok acıtıyor dedim clexanı denemek istedim kolumu hem morarttı hem apse yaptı
bugün tekrar eski iğneme dönücem enn azından morartmıyor ama acı aynı acı
bende iğne yapammam zannederdim ama 2 düşüğün acısı ve moral bozukluğundan daha az acııtıyo canımı bu iğneler

hafta sonu açık olan özeller var bence bi oraya git derim en azından bhcg yaptır bak bakalım armaya devam ediyor mu zaten öyleyse sıkıntı yok. en azından dr progesteron verir diye düşünüyorum pazartesi de kendi dr una giderrsin canım yada en azından telden ulaşıp dr una danış. umarım sağlıkla büyüyordur kuzun içeride dualarım seninle canımm

merhaba canım sanırım aynı zamanda gebe kalmısız...son adet tarihin ne zamandı ?? ne zaman ögrendin gebe oldugunu ??? ben pazartesi ögrendim...hamileligin nasıl gidiyor ?? igneden bahsetmissin aspirinde alıyormusun ?? canım benim bugün kahverengi akıntılarım oldu sende öyle bi sorun oldumu ?? suan aynı zamandayız da kıyaslama yapıyorum galiba bu kahverengi akıntı moralimi cok bozdu

cok tsk ederim canım ben sana yazmadan sen bana yazmıssın bile :) canım ben dogudayım esimin görevinden dolayı burda acık bir yer bulamam hastaneye gitmek geliyor aklımada simdi birde doktor felan yoksa bosa gitmis olurum esimde iste nöbette yanlız gitcem gidersem hemde burda hemen kana bakıpda sonucu söyliceklerini sanmam offf yaaa İNSALLAH canım İNSALLAH allahım onu bana ve esime bagıslar cok tsk ederim...

Bebeklerının kalp atıslarını duyan annelerı gordukce cook mutlu oluyorum ıcım ıcıme sıgmıyor.Allahım bıze de nasıp etsın ınsallah.sabır bıraz daha sabır :)

ben 27 sinde öğrendim canım 29 kan verdik kesinleşti gebeliğim.henüz ultrasona girmedim perşembe gideceğiz dr a. çok şükür bi sıkıntım yok. bu 3. gebeliğim diğer ikisini kaybettim kanama pıhtılaşma tespit edildi o yüzden iğneler canım aspirine de devam ediyorum inş bu seferkini sağlıkla kucağıma alırım.2. gebeliğim adet günümde kanamam başlayınca anlamamıştım düşük yaptığımı normal adet gibi ama daha az geliyordu ama kese büyümeye devam etmiş.12 gün kanama sürünce dr a gittiğimizde anladık karından belli olacak kadar büyümüştü ama tedavi olmadığım için kaybettim onu.bi de o ay merdivenden düşmüştüm film çekmişlerdi yani olsa da sıkıntılı bi bebek olacaktı.
kanama var diye korkma ama önlemini de al canım

canım bizde doğudayız ama böyle düşünüp hemen karamsar olma acile git bakalım bence gereğini yaparlar kadın doğum hastanesi varsa oranın aciliine de gidebilirsin. en azından progesteron hap yada iğnesini verecektir

merhaba kızlar benide aranıza alın 8 nisanda regl olmuştum sonrası gelmedi :) dün akşam silik çıkan test ve 114.09 kan testiyle hamile olduğumu öğrendim ama henüz dr gitmedim pazartesiden sonra gitmek istiyorum bu arada 21 aylık bir kızım var :)
tahmini doğumum 14 ocak 2014

eveeeeet ben geldim kızlar ama haberlerde değişen bişey yok...

doktoru sevdim ama..ablacım ablacım diye konuştu benle...hatta ilk defa vajinal muayenede canım acımadı eli mi hafif ne bilemedim ama sonuç değişmedi...aynı...hatta kese bile büyümemiş gelişmemiş artık...ben ilaçla düşükten çok kürtajı öneririm dedi,herşey temizleniyo çünkü dedi..kanamanın tam başlamamasınıda progestana bağladı,hâlâ onun etkisindesin dedi..1 hafta içinde sökülür muhtemelen dedi..ufacık umut görsem inan söylerim ama görünmüyo dedi...son kalan %0.1 umudumda böylece yokoldu...artık kürtajmı olsa yoksa beklesekmi ona karar vercez...ama beklemekten yanayım en azından kendi sökülsün birden,sonra baksın doktor ona göre karar versin...beklemenin bana zararı olmazmış öyle dedi,1 aya kadar bişey olmaz dedi...15 gündür gelişmiyormuş kese,yani 15 gün daha bekleme sürem var gibi...zaten bu olay bittikten sonrada araştırma yapılcak ikimizdede bisürü test...

çok geçmiş olsun arkadaşım herşeyin hayırlısı

çok geçmiş olsun canımmm çok üzüldüm ...

canım benim kahverengi akıntım sabah 7 ile 9 araları oldu birdaha olmadı simdi sık sık wc ye gidiyorum bakıyorum simdilik cok sükür bisey yok..esimide aradım panikleme evde uzan dinlen diyo...birdaha gelirse kahverengi akıntı ara beni gelirim hastaneye beraber gideriz dedi...İNSALLAH gelmez...gelmesede yinede pazartesi gitcem doktora...

bu arada puffpuff arkadasım cok gecmis olsun..İNSALLAH en kısa zamanda tekrar gebe kalmak nasip olur..tabi önce gereken tahlilleri yaptırdıktan sonra....cümlemiz hakkında hayırlısı olsun..

canım bnmde aynı şekilde yaklasık 4 haftadr gelio kahverengi lekelr ara ara gecio.ama bn ilaçlar da alıyorum progestan ve 3 günde 1 iğne ilaç kullanmıyosan doktoruna bi görün istersen bastan önlemini almış olursun.bn takmamaya karar werdim taktıkca stres yaptıkca çoğalıyo emn ol.bnm 2. gebeliğim ilk gebeliğimde düşükle sonçlanmıştı.ama sürekli yatmaya calış ayaklarının altına yastık koy en azından 3 ay olana kadar.

canım geçmiş olsun allah hayırlısını wersin ilk gebeliğimde aynı seyleri yasadım 3 aylıkken düşmüştü.kürtajdan da korkma hiç bişey hisstmiyosun.ama daha sonra kafanı rahatlatacak bişeyler yap en azından çalışmıyosan kursa git spora git.kafanı dağıt.allahın izniyle bi daha kalacaksın inşallah...

canım 3 ayda düşük sebebin neydi ondada kanaman varmıydı

canm doktora göre hiç bi sebebi yok.ki bnüstüne görmüştüm anlamamıştım hamile olduğumu 1.5 aylık biliyodum.kanamam falan da hiç olmamıştı.sadce bi akşam kahwerengi leke geldi.sabah bi kalktım her tarafım kan içinde zaten sonra pelte şeklinde gelince anladım.kürtaja alıcakları sıra da öğrendim hatta 3 ayı doldurmuş olduğumu şok oldum.izmirde oturuyorum özel doktora gidiyordum sürekli.kürtajdan sonra farklı dr. gittiğimde nasıl olur anlaması gerekiyordu düşük riskin olduğunu falan dediler çoğu.doktor çok önmli.bi de kader diye düşünüyorum.yaşayacaksan önüne gecemiyosun bazı şeylerin.

kızlar bugün kan verdim. perşembe günü 466 çıkmıştı. bugün 1442 çıktı. ama keseyi hala göremedik. vajinal de ben istemedim.pzartesi gel dedi. bi de bel ve karın ağrım olduğu için progestan verdi. düşük riskine karşıymış.

gecmis olsun canım...benimde ilk gebeligim düsükle sonuclandı malesef İNSALLAH bu sefer bebeklerimizi kucagımıza almak nasip olur....ben aspirin ve igne kan sulandırıcı kulanıyorum..pazartesi ilk isim doktora gitmek olacak İNSALLAH hersey yolundadır İNSALLAH kese zarar görmemisdir sen kac haftalık hamilesin ?? ben 4 hafta 6 gün bu sabah kahverengi leke geldi ilk gebeligimde gelmemisdi İNSALLAH bir terslik yokdur...İNSALLAH iyi haberler alırım pazartesi ve hemen önlemini alırım...

inşallah iyi haberler alırız senden de ben 8 haftalık oldum bugün.haftaya cumaya kontrolüm war bnm.yatmaya dewam biz yata yata büyütücez inş.çok aşırı kanama gelmedikten sonra bi sorun olmaz dedi doktorum.kuzenmin eşi şu an 7 aylık sürekli yattı hatta onn kanama sonucu bebeğinn kalp atışalrı durmuştu.ertesi günü kürtaj için gittiğinde kalp atışları normale dönmüştü.bazı şeyler takdiri ilahi.allah kimseye aratmasın hepimizin kucağına almak nasip etsin inşallah.

Benim gibi hic belirtisi olmayan varmii:18: ogrenmeden once arada kasiklarim agriyodu goguslerim aciyodu goguslerimin acisi gecti kasiklarimda agrimiyo hic kendimo hamile gibi hissetmiyorum cok korkuyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…