bir kez bacaktan denedi arkadaş çok canı yandı.şimdi göbekten devam.biraz yağlı olmak iyi oluyormuş bu iğneleri yaparken.benim arkadaşım zayıf biraz.senin yağ oranı nasıl :)evet göbek gerilince zor olur o sıralar belki kol bacak başlanabilir
en kolay göbek diyolar ben de hemen ordan başladım
sabır istiyo annelik daha gözümüz görmeden neler yapmaya başladık
çok kıymetliler çook
geçmiş olsun canım.sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.benim kahverengi akıntımda genellikle karnımın ağrıyıp büyük tuvaletimin geldiği zamanlar oluyordu.ama hiç parça gibi bişey olmadı.kremsiydi genelde lekelerim.düşük yaptığını sanmıyorum.muhtemelen ilaç başlar doktorun.yani en azından ben de öyle oldu ve çok şükür azaldı lekelerim.artık hergün olmuyor.bi de asla büyük tuvaletinde kendini zorlama bu çok tehlikeli.duphalac diye bitkisel bir şurup var ondan kullanabilirsin istersen.ya da kayısı yemeyi deneyebilirsin.içini rahat tut panik yapmapazatesi doktorunla görüş mutlaka.
idrar kütür antibyogaramda klebsiella üredi yazıyor doktor augmentin verdi ...ya hu endişeliyim bebegime zararı olur mu içmesen n'olur doktoruma gözü kapalı güveniyorum fakat bir türlü içim rahat etmiyor ...
antibiyotik kullanan var mı ..
bakteri birimi <10,000 küçük
Dün tekrar bir Dr gittim.. Önceki Dr kesenin büyük kalp atışının çok zayıf olduğunu söylemişti...
Bu Dr kalp atışlarını hiç duymadı... (Cihazdan cihaza mı değişiyor bilmiyorum )ama gayet olumlu konuştu... Daha çok erken dedi bir hafta daha bekleyip sonra karar veririz dedi... KeseniN büyüklüğü bebeğin de büyük olduğu anlamına gelmez dedi... Ağrıların hiç bir anlamı yok... Kanaman yoksa dedi...
Herkes 8 de kalp atışı dinlerken 5+5 de neden bu kadar telaş yaptı bilmiyorum...ilk Dr kalp atışı varken bunda neden yoktu onu da bilmiyorum... Elimden dua dışında birşey gelmiyor... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.... Perşembe tekrar gideceğim...
günaydın güzel anne adaylarım
Ben bugün 11:30 da önceden gitmediğim başka bir doktordan randevu aldım.. Şimdi oraya gidiyoruz eşimle, yoldayız... Çokta umutlu bişeyler duyucam gibi gelmiyo ama en azından şu kanamaların sebebini sorarım:26:
İlk fırsatta durumu sizlerle paylaşmaya çalışacağım...
Sağol canım inşallah bu defa güzel sona ulaşırız dediğin gibi
dün ne senaryolar yazdım ya kalbi durduysa ya gelişmediyse diye
sabah elim ayağım titredi dualar ederek gittim.ilk önce kalp atışını göremedim ben.doktor yakınlaştırdı kalp atışını görüyomusun dedi cevap bile vermemişim farkında diilim öölece ekrana bakıyorum sadece
kızdı gördüm deseneeee dedigördüm dedim
kanamam olunca proluton depot oldum ben de kalçadan 2 hafta canım.ilk yapan kızın eli çok hafifti hiçbişey anlamadım
sonra bi adam yaptı onda bacağım çekildi ama beze olmadı.
kan sulandırıcımı kendim göbekten yapıyorum o çok yakıyo ama alıştım yavaş vuruyorum buz koyuyorum
hayatımda yapmam dediğim şeydi ama tabir-i caizse eşek gibi yapıyorum
malesef biraz zorladım aklımada geldi zorlamak tehlikelidir diye ama cok rahatsız oldum gecede karnım felan agrıdı ya..belki rahatlarım zanettim ama suan daha cok SIKINTIYA girdim...bende malesef parca gibi bisiler geldi ama kan felan yok...düsük olsa mutlaka kanlı olurdu degilmi?? yoksa kansızda olabilirmi??tamam ozaman ben pazartesi doktorumla konusayım İNSALLAH kötü haber vermez İNSALLAH hersey yolundadır ozaman o senin dedigin duphalac da alayım yada bol bol kaysı yerim artık...tsk ederim cevabın icin...ne olur bana dua edin İNSALLAH melegim duruyordu bisey olmamısdır İNSALLAH
canım dr un verdiği tedaviye mutlaka uy onlar önce enfeksiyonun sana ne kadar zarar vereceğini sonra da ilacın ne kadar zarar vereceğini hesaplayıp ona göre tedavi başlıyor.enfeksiyon düşüğe sabep olur Allah korusun sonra kendini suçlarsın o yüzden kendi kendine karar verme lütfen.geçmiş olsun bol su içmeyi unutmaa
canım lütfen acele etme sonuçta hangi dr a gidersen git tahmini konuşacak çünkü bebeklerin çok küçük daha sık ultrasona girmekte iyi değil biraz bekle ve dua et inş güzel sonuçlar alacaksın ikisi de seninle inann
canım güzel haberler bekliyoruz. ne olursa olsun sonuç kendini üzme lütfen
canım bende hibor kullanıyordum koldan çok acıtıyor dedim clexanı denemek istedim kolumu hem morarttı hem apse yaptı
bugün tekrar eski iğneme dönücem enn azından morartmıyor ama acı aynı acı
bende iğne yapammam zannederdim ama 2 düşüğün acısı ve moral bozukluğundan daha az acııtıyo canımı bu iğneler
hafta sonu açık olan özeller var bence bi oraya git derim en azından bhcg yaptır bak bakalım armaya devam ediyor mu zaten öyleyse sıkıntı yok. en azından dr progesteron verir diye düşünüyorum pazartesi de kendi dr una giderrsin canım yada en azından telden ulaşıp dr una danış. umarım sağlıkla büyüyordur kuzun içeride dualarım seninle canımm
merhaba canım sanırım aynı zamanda gebe kalmısız...son adet tarihin ne zamandı ?? ne zaman ögrendin gebe oldugunu ??? ben pazartesi ögrendim...hamileligin nasıl gidiyor ?? igneden bahsetmissin aspirinde alıyormusun ?? canım benim bugün kahverengi akıntılarım oldusende öyle bi sorun oldumu ?? suan aynı zamandayız da kıyaslama yapıyorum galiba bu kahverengi akıntı moralimi cok bozdu
cok tsk ederim canım ben sana yazmadan sen bana yazmıssın bile :) canım ben dogudayım esimin görevinden dolayıburda acık bir yer bulamam hastaneye gitmek geliyor aklımada simdi birde doktor felan yoksa bosa gitmis olurum esimde iste nöbette yanlız gitcem gidersem hemde burda hemen kana bakıpda sonucu söyliceklerini sanmam offf yaaa İNSALLAH canım İNSALLAH allahım onu bana ve esime bagıslar cok tsk ederim...
eveeeeet ben geldim kızlar ama haberlerde değişen bişey yok...
doktoru sevdim ama..ablacım ablacım diye konuştu benle...hatta ilk defa vajinal muayenede canım acımadı eli mi hafif ne bilemedim ama sonuç değişmedi...aynı...hatta kese bile büyümemiş gelişmemiş artık...ben ilaçla düşükten çok kürtajı öneririm dedi,herşey temizleniyo çünkü dedi..kanamanın tam başlamamasınıda progestana bağladı,hâlâ onun etkisindesin dedi..1 hafta içinde sökülür muhtemelen dedi..ufacık umut görsem inan söylerim ama görünmüyo dedi...son kalan %0.1 umudumda böylece yokoldu...artık kürtajmı olsa yoksa beklesekmi ona karar vercez...ama beklemekten yanayım en azından kendi sökülsün birden,sonra baksın doktor ona göre karar versin...beklemenin bana zararı olmazmış öyle dedi,1 aya kadar bişey olmaz dedi...15 gündür gelişmiyormuş kese,yani 15 gün daha bekleme sürem var gibi...zaten bu olay bittikten sonrada araştırma yapılcak ikimizdede bisürü test...
eveeeeet ben geldim kızlar ama haberlerde değişen bişey yok...
doktoru sevdim ama..ablacım ablacım diye konuştu benle...hatta ilk defa vajinal muayenede canım acımadı eli mi hafif ne bilemedim ama sonuç değişmedi...aynı...hatta kese bile büyümemiş gelişmemiş artık...ben ilaçla düşükten çok kürtajı öneririm dedi,herşey temizleniyo çünkü dedi..kanamanın tam başlamamasınıda progestana bağladı,hâlâ onun etkisindesin dedi..1 hafta içinde sökülür muhtemelen dedi..ufacık umut görsem inan söylerim ama görünmüyo dedi...son kalan %0.1 umudumda böylece yokoldu...artık kürtajmı olsa yoksa beklesekmi ona karar vercez...ama beklemekten yanayım en azından kendi sökülsün birden,sonra baksın doktor ona göre karar versin...beklemenin bana zararı olmazmış öyle dedi,1 aya kadar bişey olmaz dedi...15 gündür gelişmiyormuş kese,yani 15 gün daha bekleme sürem var gibi...zaten bu olay bittikten sonrada araştırma yapılcak ikimizdede bisürü test...
ben 27 sinde öğrendim canım 29 kan verdik kesinleşti gebeliğim.henüz ultrasona girmedim perşembe gideceğiz dr a. çok şükür bi sıkıntım yok. bu 3. gebeliğim diğer ikisini kaybettim kanama pıhtılaşma tespit edildi o yüzden iğneler canım aspirine de devam ediyorum inş bu seferkini sağlıkla kucağıma alırım.2. gebeliğim adet günümde kanamam başlayınca anlamamıştım düşük yaptığımı normal adet gibi ama daha az geliyordu ama kese büyümeye devam etmiş.12 gün kanama sürünce dr a gittiğimizde anladık karından belli olacak kadar büyümüştü ama tedavi olmadığım için kaybettim onu.bi de o ay merdivenden düşmüştüm film çekmişlerdi yani olsa da sıkıntılı bi bebek olacaktı.
kanama var diye korkma ama önlemini de al canım
canım bizde doğudayız ama böyle düşünüp hemen karamsar olma acile git bakalım bence gereğini yaparlar kadın doğum hastanesi varsa oranın aciliine de gidebilirsin. en azından progesteron hap yada iğnesini verecektir
merhaba arkadaşlar öncelikle büyük zorluklarla bulduğum bebeğimin kalbi atmadığı için beni listeden çıkarabilirsiniz(
yolk kesesi normalden büyük olduğu için sağlıksız olduğu bebeğin görülmediği söylendi. sanırım kürtaj olmak zorunda kalıcam .
hamilelik şüphesi yaşayan arkadaşlara nacizane tavsiyem tahlil için acele etmeyin sonrasında pozitifi gördüğünüzde hep gergin bir bekleyiş içinde oluyorsunuz ben öğrendiğimde değerim 1400 idi ve kese görülüyordu ancak hep acaba kalbi tacak mı öyle mi böyle mi düşünüp durdum şimdi tekrar hamile kalırsam eğer tahlil için acele etmiycem diyorum.
bu arada kürtajdan ve sonrasında bir terslik yaşamaktan ve hamile kalamamaktan çok korkuyorum zaten buda çok zor olmuştu(
canım 3 ayda düşük sebebin neydi ondada kanaman varmıydı
canım bnmde aynı şekilde yaklasık 4 haftadr gelio kahverengi lekelr ara ara gecio.ama bn ilaçlar da alıyorum progestan ve 3 günde 1 iğne ilaç kullanmıyosan doktoruna bi görün istersen bastan önlemini almış olursun.bn takmamaya karar werdim taktıkca stres yaptıkca çoğalıyo emn ol.bnm 2. gebeliğim ilk gebeliğimde düşükle sonçlanmıştı.ama sürekli yatmaya calış ayaklarının altına yastık koy en azından 3 ay olana kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?