2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım öncelikle Allah analı babalu büyütmeyi nasip etsin, tebrik ederim. İnşallah tez zamanda toparlarsın dualarım seninle.

Tebrik ederim, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin, Allah uzun, sağlıklı, mutlu ömür versin, hayırlı evlat olsun inşallah.. Sonra sana geçmiş olsun, şu an biraz daha iyisini anladığım kadarıyla, rahatsızlığından dolayı zorlanmışsın ama kendini kötü hissettikçe yavruna bak onu kokla, Allah sabır ve acil şifa versin, inşallah hemen iyileşirsin de yavruna kalır bütün vaktin.

Herkese günaydın kızlar bakalım bugün kimler doğurcak
Bugün dersim yok evdeyim, babayı uğurladık işe, gece buzdolabım bozulur gibi oldu, sabahın köründe servisi aramak için saatin 8 olmasını bekliyorum. Haberleri izliyorum salonda iki seksen yattım. İzinde olmak böyle olcak galiba, güzelmiş
Bu arada okuduklarımdan etkileniyorum heralde, Facebook grubunda konuşuluyodu geçen; nişanım gelmiş rüyamda, hemen doktorumu arıyorum, hemen gel diyo, ama benim izne çıkmama var daha, günlerim yancak diyorum, ben sana rapor yazarım rapora da kulakla ilgili bi sıkıntısı var yazarız sorun olmaz diyo evi toplamaya çalışıyorum hastaneye gitmeden şunları kaldırayım ortadan deyip, rüyada bile manyaklığım sürüyo

Son düzenleyen: Moderatör:

Günaydın canım, bir haftadır evdeyim ve çok mutluyum. Artık işe gitmek zulm gelmeye başlamıştı.şimdi uykusuz da kalsam, iş de yapsam dinleniyorum,moralim daha iyi. 37.haftayı bekleyemedim,darısı başına canım.

zor şeyler atlatmışssın allahtan iyisiniz allah bebeğine hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin ben daha doğuramadım ve sıkıntılıyım artık ya bişey olursa korkusu sardı allah nasip eder inşallah bizde bebeklerimize sağlıkla kavuşuruzz

günaydın kızlar.
misaaa çok geçmiş olsun canım, Allah gelmiş geçmiş etsin. evladınıda analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.
bende artık glsin bebeğim istiyorum ama benimkide 41. haftayı bekler diye düşünüyorum. çünkü hamileliğin başlarında doktor geç gebelik olduğunu söylemişti. rabbim hayırlısını,kolayını sağlıklısını versin artık nediyelim. birazda annemin yanındayım ya, bebeğin glmesi demek eşiminde gelmesi demek, evime dönebilmem demek. evimizide babamızı da çok özlüyoruz biz elhamdülillah. böyle konuşmaktanda korkuyorum, şükürsüz gibi. Allah bugünlerimizi aratmasın. sabah sabah dereden tepeden ne çok yazdım yaa. neyse mükemmel bi gün olsun hepimize inşallah.

canım Allah yavrunu sana bağışlasın mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin,hayırlı bir evlat olsun inşallah.Sana da çook büyük geçmiş olsun .Umarım tez vakitte düzelirsin, ağrın sızın kalmaz. Bütün doğum yapanların ve yapacakların yardımcısı olsun Allahım.

bende saçma sapan rüyalar görüyorum, dün gece rüyamda burda yazan arkadaşlardan dilzarla kapışıyorum önce ben doğurucam sen bekle diye :) benim şu anki durumum doğum için daha uygun diyorum, bilinçaltına yerleşiyor sanırım okuduklarımız, olmayan şeyleri uyduruyorum rüyamda sırf doğuma girmek için, bir yandan da anneme diyorumki kadına söyle camları güzel silsin, ziyarete gelenlere rezil olmayalım :) Gece uyandım Allahım aklımıza mukayet ol dedim :):):)

günaydın annişler ve bebişler..

bir iş günüm daha başladı, gece üçbuçukta uyandım beşe kadar uyuyamadım sonrasında dalmışım. uykusuzum , dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi.. her zamanki uyku sorunları yaşayaraktan sabah ettik..sıfır enerjiyle akşam olmasını bekleyeceğim
9 ocak gelsede alsam şu raporu artık:) gece uyuyamasamda gündüz yayılırım evde hiç olmazsa.

birşey soracagım arkadaşlar, hastane çıkışının altına giydirmek için yedek patikli alt arıyorum ama o kadar küçük boyda bulamadım, tek pantolon yetmez üşür bebiş.. siz iki ayrı takım mı giydireceksiniz üst üste.. yoksa ayrı patikli alt bulabildiniz mi küçük boy.. ,0-3 ay diye satın aldıklarım bile hastane çıkışının pantolunundan 3 parmak büyük kaldı..

gunaydin kizlar.dun gece uyumadik pek.annemin tavrina taktim kafayi gece oturup agladim hungur hungur sonra baktim burnum kaniyo onu durdurayim diye oturdum sabah 6 da falan uyumusum.yine uyandim.berbat bi gece.sanirim depresyona girmek uzereyim kendimi eve kapatasim var ama millet kapiyi kirar girer.bi rahat biraksinlar yaaa
b sagol juluu bugunde kalipla kurabiye yapmayi dusunuyorum.cok seviyorum boyle isleri yeterki vaktim olsun.hepinizede yapardim sartlar elverse valla kiz
misacim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun zor da olsa simdi sagliginiz yerinde allah korusun sizi.dualarin icinde sagol canim.sende duamizdasin
canim bendede var o ruyalar sabah dalmistim suyum gelmis sancim var sozde.ama uyandim karnim tas gibi ve feci sanci vardi.yari ruya yari gercek iste
senle ben daha ne kadar beklicez acaba cage.ben artik sezeryana dogru gittigimi dusunmeye basladim.gerci daha 40 bitmedi ama korku iste
dün bi astrolog izledim dediğine göre 2014 bebekleri çok bilge olacakmış, daha yapıcı kişilikler olacaklarmış..İnşallah :)
iyi kendimi az daha tutayim.gerci cok bilge olur filozofa baglar bizi de psikopata baglar oyle bi risk var.sonra gelip anne sence varlik varmidir diye sormasin bunlar bize
bende eti hosbes yiyorum yaaa tatli gormek istemeyen ben tatli krizine giriyorum
canim bebegin kilosu surekli artiyo yani haftaya nasil normal dogururum ben.4 u gececek ultrasondahc.ctsbakalim ne dicek toktor emmi.
bu arada magneti bence hastaneye gotur.gelmeyene evde verirsin

zenku allah anali babali buyutsuntebrik ederim canim

ben rapor alalı 2 hafta oldu neden almadınız siz....gebelik haftamız aynı

Kizlar dualariniz icin Allah razi olsun inanin sizin dualarinizdan sonra acim hafifledi Allahim tum analarin yardimcisi olsun burdan dua edicem tum bebek bekleyenlere sütüm oyle zor geldiki simdiden hosaf yapin rezene hazir olsun bide tavuk corbasi sut yapiyor

ben de aldım iki pantolon giydirecem ....üzerine yün yelek ördü kv. hastane çıkısının yeleği var ama olsun...büyük kalsın alttakinin üzerine çorap geçir toparla o zaman...yada rengi uygunsa onlardan giydir üstten......bence

işgöremez raporu 37.haftam bitince alacagım o da 9 ocak oluyor, erken rapor alıp evde oturmak istemedim, doğum sonrasına kalsın dedim iznim.

haklısın aslında ama 32den sonra acaip zor oluyo...bir haftada birden ağırlaşıyorsun...çorabımı bile eşim giydiriyo bana mesela....

allah yardımcın olsun..

hayırlı olsun .... darısı başımıza..

canım çok düşünme annenle olanları. akıl vermek gibi olmasın ama bak en çok zararı sana. gece uyuyamayan, burnu kanayan sensin. kimse değişmez senin moralini bozmanla. la havle çek bol bol. bebeğinin de gelme vakti vardır merak etme, kilosunu da önemseme ultrason tahmini sonuçta. 4 kilo üstü çok kolay normal doğum yapanlarda var hem. rabbim sağ salim kavuştursun. gönlüne göre versin.

Son düzenleme:

okurken üzüldüm...çooooook geçmiş olsun...acil şifalar...

canım geçmiş olsun, Allah tez zamanda toparlanıp yavrunla mutlu sağlıklı günler geçirmeyi nasip etsin, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı huzurlu akıllı hayırlı bir evlat olur inş, dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…