Kizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
selam kızlar.. 21 aralık cumartesi gecesi ani bi sezeryanla bebeğime kavuştum.. minik cadım erken geldi 3 buçuk hafta kadar.. bi gece de fototerapi almak zorunda kaldık sarılıktan ama şimdi iyiceyiz daha.. çok güzel bi duyguu Allah herkese nasip etsinn
Kizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
Herkese günaydın kızlarbakalım bugün kimler doğurcak
Bugün dersim yok evdeyim, babayı uğurladık işe, gece buzdolabım bozulur gibi oldu, sabahın köründe servisi aramak için saatin 8 olmasını bekliyorum. Haberleri izliyorum salonda iki seksen yattım. İzinde olmak böyle olcak galiba, güzelmiş
Bu arada okuduklarımdan etkileniyorum heralde, Facebook grubunda konuşuluyodu geçen; nişanım gelmiş rüyamda, hemen doktorumu arıyorum, hemen gel diyo, ama benim izne çıkmama var daha, günlerim yancak diyorum, ben sana rapor yazarım rapora da kulakla ilgili bi sıkıntısı var yazarız sorun olmaz diyoevi toplamaya çalışıyorum hastaneye gitmeden şunları kaldırayım ortadan deyip, rüyada bile manyaklığım sürüyo
Herkese günaydın kızlarbakalım bugün kimler doğurcak
Bugün dersim yok evdeyim, babayı uğurladık işe, gece buzdolabım bozulur gibi oldu, sabahın köründe servisi aramak için saatin 8 olmasını bekliyorum. Haberleri izliyorum salonda iki seksen yattım. İzinde olmak böyle olcak galiba, güzelmiş
Bu arada okuduklarımdan etkileniyorum heralde, Facebook grubunda konuşuluyodu geçen; nişanım gelmiş rüyamda, hemen doktorumu arıyorum, hemen gel diyo, ama benim izne çıkmama var daha, günlerim yancak diyorum, ben sana rapor yazarım rapora da kulakla ilgili bi sıkıntısı var yazarız sorun olmaz diyoevi toplamaya çalışıyorum hastaneye gitmeden şunları kaldırayım ortadan deyip, rüyada bile manyaklığım sürüyo
sagol juluu bugunde kalipla kurabiye yapmayi dusunuyorum.cok seviyorum boyle isleri yeterki vaktim olsun.hepinizede yapardim sartlar elverse valla kizvaayyy aramızda gizli kalmış yetenekler de varmışş.minikkelebekcim bunlar hazır gibi olmuş, çok maharetlisin Maşallah. ellerine sağlık. arkadaşında çok şanslıymış.
ya kızlar Maşallah hepinizee. çok güzel yapmışsınız. ellerinize sağlık. bende kendi yaptığım magnetleri ekliycektim ama vazgeçtim. sanki ben değil de bi çocuk yapmış gibi olmuş benim magnetler
misacim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun zor da olsa simdi sagliginiz yerinde allah korusun sizi.dualarin icinde sagol canim.sende duamizdasinKizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
canim bendede var o ruyalar sabah dalmistim suyum gelmis sancim var sozde.ama uyandim karnim tas gibi ve feci sanci vardi.yari ruya yari gercek isteHerkese günaydın kızlarbakalım bugün kimler doğurcak
senle ben daha ne kadar beklicez acaba cage.ben artik sezeryana dogru gittigimi dusunmeye basladim.gerci daha 40 bitmedi ama korku istezor şeyler atlatmışssın allahtan iyisiniz allah bebeğine hayırlı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin ben daha doğuramadım ve sıkıntılıyım artık ya bişey olursa korkusu sardı allah nasip eder inşallah bizde bebeklerimize sağlıkla kavuşuruzz
iyi kendimi az daha tutayim.gerci cok bilge olur filozofa baglar bizi de psikopata baglar oyle bi risk var.sonra gelip anne sence varlik varmidir diye sormasin bunlar bizedün bi astrolog izledim dediğine göre 2014 bebekleri çok bilge olacakmış, daha yapıcı kişilikler olacaklarmış..İnşallah :)
bende eti hosbes yiyorum yaaakızlar sanırım hepimiz saldık kendimizi dikkat et et sona gelince sapıttık
yaşasın yemek yemek
canım stres yapmışsın ama geç döllenme olasılığı çok yüksek demek ki rahatlamak için bir şeyler yapmaya çalış zor biliyorum ama güzel şeyler düşün bebeğin seninle korkma sonuçta normalde olsa gelecek sezeryan da olsa gelecek mucize onun ta kendisi :)
hadi inş. akıllı uslu annelerini babalarını üzmeyen çocuklar olsunlar:)
canim bebegin kilosu surekli artiyo yani haftaya nasil normal dogururum ben.4 u gececek ultrasondahc.ctsbakalim ne dicek toktor emmi.ayy zenkucum gözün aydın. Çok erken gelmiş gerçekten. Allah analı babalı büyütsün. doğum hikayelerinizi bekliyoruz meraklaaaa
bunlar çok kokoşşşşş. bayıldım çok güzeller canım. hastaneye götürücenmi şekerleri??
ilk kez butarz bişey gördüm. ellerine sağlık. el emeği olunca daha değerli oluyor
ya aslında çok iyi olur. keşke biri liste yapsa. doğum hikayesi sayfasına eklesek daha güzel olur...
bak bunlar çok orijinal olmuş. erkek bebeler için fazla seçenek yoktur ama bunu düşünen iyi düşünmüş :) sağlıkla kullanın.
ya daha gecen gün bebeğin kilosunu, haftasının erken olduğunu konuşuyorduk. seninki dayanamadı erkenden geldi bak annesini daha fazla strese sokmadan. Hayırlı olsun canım. sağlıkla büyüt bebişiniii
ya kızlar ben çok kararsızım, bebek şekeri ve magnetleri hastaneye mi götürsem, yoksa evde 40 çıkarmada mı gelenlere versem..bilemedim. hastaneye çok az kişi gelir şimdi. mevlütte herkes gelir, bende masaya hazırlıklarımın yanına koyarım daha şık durur di miii
canım doğumun biraz gecikti ama hiç stres yapma. biz 36.haftadan itibaren gelmelerini umutla beklediğimiz için bize uzun geliyor süre :))
mutlaka gidiyorsundur doktora, suyu ve kilosu normal doğuma elverişli olacak mı diye mutlaka konuş. bebek kilo aldıkça zorlaşır doğum. kilosu ve suyu yeterliyse no problem :)
42 ye gelirse şayet, sanırım mecburen bebeği alırlar, riske atmazlar.
selam kızlar.. 21 aralık cumartesi gecesi ani bi sezeryanla bebeğime kavuştum.. minik cadım erken geldi 3 buçuk hafta kadar.. bi gece de fototerapi almak zorunda kaldık sarılıktan ama şimdi iyiceyiz daha.. çok güzel bi duyguu Allah herkese nasip etsinn
günaydın annişler ve bebişler..
bir iş günüm daha başladı, gece üçbuçukta uyandım beşe kadar uyuyamadım sonrasında dalmışım. uykusuzum , dayak yemiş gibi hissediyorum kendimi.. her zamanki uyku sorunları yaşayaraktan sabah ettik..sıfır enerjiyle akşam olmasını bekleyeceğim
9 ocak gelsede alsam şu raporu artık:) gece uyuyamasamda gündüz yayılırım evde hiç olmazsa.
ben rapor alalı 2 hafta oldu neden almadınız siz....gebelik haftamız aynı
birşey soracagım arkadaşlar, hastane çıkışının altına giydirmek için yedek patikli alt arıyorum ama o kadar küçük boyda bulamadım, tek pantolon yetmez üşür bebiş.. siz iki ayrı takım mı giydireceksiniz üst üste.. yoksa ayrı patikli alt bulabildiniz mi küçük boy.. ,0-3 ay diye satın aldıklarım bile hastane çıkışının pantolunundan 3 parmak büyük kaldı..
işgöremez raporu 37.haftam bitince alacagım o da 9 ocak oluyor, erken rapor alıp evde oturmak istemedim, doğum sonrasına kalsın dedim iznim.
Kizlar dualariniz icin Allah razi olsun inanin sizin dualarinizdan sonra acim hafifledi Allahim tum analarin yardimcisi olsun burdan dua edicem tum bebek bekleyenlere sütüm oyle zor geldiki simdiden hosaf yapin rezene hazir olsun bide tavuk corbasi sut yapiyor
gunaydin kizlar.dun gece uyumadik pek.annemin tavrina taktim kafayi gece oturup agladim hungur hungur sonra baktim burnum kaniyo onu durdurayim diye oturdum sabah 6 da falan uyumusum.yine uyandim.berbat bi gece.sanirim depresyona girmek uzereyim kendimi eve kapatasim var ama millet kapiyi kirar girer.bi rahat biraksinlar yaaa
b
sagol juluu bugunde kalipla kurabiye yapmayi dusunuyorum.cok seviyorum boyle isleri yeterki vaktim olsun.hepinizede yapardim sartlar elverse valla kiz
misacim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun zor da olsa simdi sagliginiz yerinde allah korusun sizi.dualarin icinde sagol canim.sende duamizdasin
canim bendede var o ruyalar sabah dalmistim suyum gelmis sancim var sozde.ama uyandim karnim tas gibi ve feci sanci vardi.yari ruya yari gercek iste
senle ben daha ne kadar beklicez acaba cage.ben artik sezeryana dogru gittigimi dusunmeye basladim.gerci daha 40 bitmedi ama korku iste
iyi kendimi az daha tutayim.gerci cok bilge olur filozofa baglar bizi de psikopata baglar oyle bi risk var.sonra gelip anne sence varlik varmidir diye sormasin bunlar bize
bende eti hosbes yiyorum yaaatatli gormek istemeyen ben tatli krizine giriyorum
canim bebegin kilosu surekli artiyo yani haftaya nasil normal dogururum ben.4 u gececek ultrasondahc.ctsbakalim ne dicek toktor emmi.
bu arada magneti bence hastaneye gotur.gelmeyene evde verirsin
zenku allah anali babali buyutsuntebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?