birşey soracagım arkadaşlar, hastane çıkışının altına giydirmek için yedek patikli alt arıyorum ama o kadar küçük boyda bulamadım, tek pantolon yetmez üşür bebiş.. siz iki ayrı takım mı giydireceksiniz üst üste.. yoksa ayrı patikli alt bulabildiniz mi küçük boy.. ,0-3 ay diye satın aldıklarım bile hastane çıkışının pantolunundan 3 parmak büyük kaldı..
haklısın aslında ama 32den sonra acaip zor oluyo...bir haftada birden ağırlaşıyorsun...çorabımı bile eşim giydiriyo bana mesela....
allah yardımcın olsun..
Bebişimin odasının son dokunuşlarını yaptım, Allahım inşallah hayırlısıyla kullanmayı naip eder, philips avent elektrikli göğüs pomaı almıştım daha yeni açtım kutusunu hiç bişey anlamadım naıl kullanılıyo bu tuhaf bişey farklı parçaı var:44:
Cananikiz,
Markayı yazmayı unutmuşum. Benim aldığım pompa philips avent. 1 ay önce aldım ama Henüz kutusunu dahi açmadım. Aldığım yerde süt saklama kapları yoktu bu markanın. Mamajoydu galiba onunkini verdiler uyuyomuş avente
günaydın kızlar.
misaaa çok geçmiş olsun canım, Allah gelmiş geçmiş etsin. evladınıda analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.
bende artık glsin bebeğim istiyorum ama benimkide 41. haftayı bekler diye düşünüyorum. çünkü hamileliğin başlarında doktor geç gebelik olduğunu söylemişti. rabbim hayırlısını,kolayını sağlıklısını versin artık nediyelim. birazda annemin yanındayım ya, bebeğin glmesi demek eşiminde gelmesi demek, evime dönebilmem demek. evimizide babamızı da çok özlüyoruz bizelhamdülillah. böyle konuşmaktanda korkuyorum, şükürsüz gibi. Allah bugünlerimizi aratmasın. sabah sabah dereden tepeden ne çok yazdım yaa. neyse mükemmel bi gün olsun hepimize inşallah.
canım çok düşünme annenle olanları. akıl vermek gibi olmasın ama bak en çok zararı sana. gece uyuyamayan, burnu kanayan sensin. kimse değişmez senin moralini bozmanla. la havle çek bol bol. bebeğinin de gelme vakti vardır merak etme, kilosunu da önemseme ultrason tahmini sonuçta. 4 kilo üstü çok kolay normal doğum yapanlarda var hem. rabbim sağ salim kavuştursun. gönlüne göre versin.
günaydın canım birebir aynı durumdayız, bana da geç yumurtlama dedi doktorum 10 gün gecikme ihtimali var, ben de normalde ilçede olduğumdan doktora yakın diye şimdi annemin yanındayım, evimi özlüyorum kocişimi özlüyorumçok şükür burda da çok iyi ilgi alakam rahatım ama işte insan illaki son günlerinde kocası yanında olsun ilgilensin istiyor nedense onun yerini kimse dolduramıyor çok mu seviyorum ne
günaydın canım birebir aynı durumdayız, bana da geç yumurtlama dedi doktorum 10 gün gecikme ihtimali var, ben de normalde ilçede olduğumdan doktora yakın diye şimdi annemin yanındayım, evimi özlüyorum kocişimi özlüyorumçok şükür burda da çok iyi ilgi alakam rahatım ama işte insan illaki son günlerinde kocası yanında olsun ilgilensin istiyor nedense onun yerini kimse dolduramıyor çok mu seviyorum ne
doğru diyorsun, Ama bu kadar dayandım, son 1 hafta diyorum :) bebeğime bakacak kimse yok çünkü, o yüzden ben onunla ne kadar vakit geçirsem iyidir bir hafta diil bir gün bile önemli o durumda. imkan olsa bende 32.hafta dolar dolmaz ayrılırdım açıkçası..
canim bizim hastane cikisinda zibin alt patikli bide ayri tulum var.heralde ustuste giydircekler.2 takim hastane cikisi var ustuste giydirsinler artik.0-3 ay buyuk oluyo.yenidogan boy alman lazim canim.hastane cikislari yenidogan boy oluyo.internetten soyle istersen butikbebede vardir mutlaka.
Valla seninde işin zor, insan kocişini yanında istiyor, bana kalsa doğum yaptıgımda sadece o yanımda olsun, ilk gün kimseyi istemiyorum ama ne mümkün.. hoş zaten bunu kocacımda kabul etmez eli ayagına dolanır.. :) annen ne zaman gelecek diyip duruyor şimdiden.. İnşallah en azından doğum vakti kocan birkaç gün yanında olur. desteği önemli. hem çekilen ızdırabı görsünlerde daha bi kıymet bilsinler :)
Kizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
evet işim biraz zor her gece rüyamda görüyorum artık hamilelik psikolojisi iştearada bir yanıma gelebiliyor ya da ben gidiyorum ama artık ben gidemicem yolu çekemiyorum benim annemin yanımıza gelme şansı yok o yüzden doktorum da burada diye kocişimden ayılmak zorunda kaldım aslında kv'dem yanımıza gelecekti de ben istemedim rahat edemiyoruz yanında aynı yine en azından burda acil bişey olsa kocam en geç 1 saatte burda Allahın izniyle, zaten doğum belli olur olmaz 15 gün izinli olacak hep beraberiz onu düşünüp kendimi teselli ediyorum işte naapiym
Kizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
gunaydin kizlar.dun gece uyumadik pek.annemin tavrina taktim kafayi gece oturup agladim hungur hungur sonra baktim burnum kaniyo onu durdurayim diye oturdum sabah 6 da falan uyumusum.yine uyandim.berbat bi gece.sanirim depresyona girmek uzereyim kendimi eve kapatasim var ama millet kapiyi kirar girer.bi rahat biraksinlar yaaa
b
sagol juluu bugunde kalipla kurabiye yapmayi dusunuyorum.cok seviyorum boyle isleri yeterki vaktim olsun.hepinizede yapardim sartlar elverse valla kiz
misacim allah anali babali buyutsun cok gecmis olsun zor da olsa simdi sagliginiz yerinde allah korusun sizi.dualarin icinde sagol canim.sende duamizdasin
canim bendede var o ruyalar sabah dalmistim suyum gelmis sancim var sozde.ama uyandim karnim tas gibi ve feci sanci vardi.yari ruya yari gercek iste
senle ben daha ne kadar beklicez acaba cage.ben artik sezeryana dogru gittigimi dusunmeye basladim.gerci daha 40 bitmedi ama korku iste
iyi kendimi az daha tutayim.gerci cok bilge olur filozofa baglar bizi de psikopata baglar oyle bi risk var.sonra gelip anne sence varlik varmidir diye sormasin bunlar bize
bende eti hosbes yiyorum yaaatatli gormek istemeyen ben tatli krizine giriyorum
canim bebegin kilosu surekli artiyo yani haftaya nasil normal dogururum ben.4 u gececek ultrasondahc.ctsbakalim ne dicek toktor emmi.
bu arada magneti bence hastaneye gotur.gelmeyene evde verirsin
zenku allah anali babali buyutsuntebrik ederim canim
farkindayim canim inan artik takmicam falan dedim gece.ama daha kotuye gitmesinden korkuyorum.ya musait olmasaydim annem kapiyi actiginda.bunu nasil dusunemez aklim almiyor.en guzel gunlerimi hep berbat ettiler evlenirkende boyle oldu.simdi belki ilk ve son defa yasicam en guzel duyguyu bile yasatmiyolar.dogurmakla anne olunmuyor.9 ay tasiyinca bi marifet olmuyor.insallah bizler cocuklarimiza iyi ebeveynler oluruz.
dogum icin de doktorum bu hafta defalarca olcum yapti kafasini falan da defalarca olctu.catim musait cok sukur.sanirim kafanin olcusunu de dikkate almistir.ona guveniyorum.ne derse onu yapicam.sezeryan derse de riske atmam canim
hayirlisiyla kavusalim insallah
birşey soracagım arkadaşlar, hastane çıkışının altına giydirmek için yedek patikli alt arıyorum ama o kadar küçük boyda bulamadım, tek pantolon yetmez üşür bebiş.. siz iki ayrı takım mı giydireceksiniz üst üste.. yoksa ayrı patikli alt bulabildiniz mi küçük boy.. ,0-3 ay diye satın aldıklarım bile hastane çıkışının pantolunundan 3 parmak büyük kaldı..
Kizlar dualariniz icin Allah razi olsun inanin sizin dualarinizdan sonra acim hafifledi Allahim tum analarin yardimcisi olsun burdan dua edicem tum bebek bekleyenlere sütüm oyle zor geldiki simdiden hosaf yapin rezene hazir olsun bide tavuk corbasi sut yapiyor
canim bizim hastane cikisinda zibin alt patikli bide ayri tulum var.heralde ustuste giydircekler.2 takim hastane cikisi var ustuste giydirsinler artik.0-3 ay buyuk oluyo.yenidogan boy alman lazim canim.hastane cikislari yenidogan boy oluyo.internetten soyle istersen butikbebede vardir mutlaka.
farkindayim canim inan artik takmicam falan dedim gece.ama daha kotuye gitmesinden korkuyorum.ya musait olmasaydim annem kapiyi actiginda.bunu nasil dusunemez aklim almiyor.en guzel gunlerimi hep berbat ettiler evlenirkende boyle oldu.simdi belki ilk ve son defa yasicam en guzel duyguyu bile yasatmiyolar.dogurmakla anne olunmuyor.9 ay tasiyinca bi marifet olmuyor.insallah bizler cocuklarimiza iyi ebeveynler oluruz.
dogum icin de doktorum bu hafta defalarca olcum yapti kafasini falan da defalarca olctu.catim musait cok sukur.sanirim kafanin olcusunu de dikkate almistir.ona guveniyorum.ne derse onu yapicam.sezeryan derse de riske atmam canim
hayirlisiyla kavusalim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?