2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canim bizim hastane cikisinda zibin alt patikli bide ayri tulum var.heralde ustuste giydircekler.2 takim hastane cikisi var ustuste giydirsinler artik.0-3 ay buyuk oluyo.yenidogan boy alman lazim canim.hastane cikislari yenidogan boy oluyo.internetten soyle istersen butikbebede vardir mutlaka.

haklısın aslında ama 32den sonra acaip zor oluyo...bir haftada birden ağırlaşıyorsun...çorabımı bile eşim giydiriyo bana mesela....

allah yardımcın olsun..

doğru diyorsun, Ama bu kadar dayandım, son 1 hafta diyorum :) bebeğime bakacak kimse yok çünkü, o yüzden ben onunla ne kadar vakit geçirsem iyidir bir hafta diil bir gün bile önemli o durumda. imkan olsa bende 32.hafta dolar dolmaz ayrılırdım açıkçası..

canım aventin kurulum videolarına bak netten, bir parçayı yanlış taksan ya da tam oturtmasan çalışmayabilir. doğru monte edersen de hastane pompası kadar çok sağarsın. bak burda bir kurulum videosu var: http://www................../2010/09/08/bilirubinle-mucadele-sut-sagma/ eğer sağamazsan bir şey yanlış montedir mutlaka teknik servise götür onlar şıpın diye monte ediyorlar. biz de kafa göz yara yara öğrendik ama sonrası çok kolay oldu. bir de hafızaya alıyorsun ya ritmi orda çok hızlı ritm verme elle sağar gibi ritm ver, çok fazla süt sağabilirsin o zaman.

"ah canım keşke aventin saklama kaplarından da alsaydın, anne için en şahane ve her evde olması elzem bir şey o. sütü pompan aventse direkt içine sağabiliyorsun, bitmesi, üzerine avent biberon emziği takıp biberon gibi verebiliyorsun. sonra 6. aydan sonra içine mamasını püresini koyabiliyorsun. sonra meyvesini çerezini. sonra çizilip atılma zamanı gelince de ıvır zıvır el işi parçalarını koyuyorsun. yani via kabın ömmrü en az üç yıl. ben de burdan okuyup aldım. boşluklu yazıcam linki ki silinmesin, silerlerse süt poşeti mi süt saklama kabı mı diye arat netten avent blogunda cok guzel yazmışlar

http:// www................../2011/11/28/ sut-poseti-mi-sut-saklama-kabi-mi/"

günaydın canım birebir aynı durumdayız, bana da geç yumurtlama dedi doktorum 10 gün gecikme ihtimali var, ben de normalde ilçede olduğumdan doktora yakın diye şimdi annemin yanındayım, evimi özlüyorum kocişimi özlüyorum çok şükür burda da çok iyi ilgi alakam rahatım ama işte insan illaki son günlerinde kocası yanında olsun ilgilensin istiyor nedense onun yerini kimse dolduramıyor çok mu seviyorum ne

farkindayim canim inan artik takmicam falan dedim gece.ama daha kotuye gitmesinden korkuyorum.ya musait olmasaydim annem kapiyi actiginda.bunu nasil dusunemez aklim almiyor.en guzel gunlerimi hep berbat ettiler evlenirkende boyle oldu.simdi belki ilk ve son defa yasicam en guzel duyguyu bile yasatmiyolar.dogurmakla anne olunmuyor.9 ay tasiyinca bi marifet olmuyor.insallah bizler cocuklarimiza iyi ebeveynler oluruz.
dogum icin de doktorum bu hafta defalarca olcum yapti kafasini falan da defalarca olctu.catim musait cok sukur.sanirim kafanin olcusunu de dikkate almistir.ona guveniyorum.ne derse onu yapicam.sezeryan derse de riske atmam canim
hayirlisiyla kavusalim insallah

Valla seninde işin zor, insan kocişini yanında istiyor, bana kalsa doğum yaptıgımda sadece o yanımda olsun, ilk gün kimseyi istemiyorum ama ne mümkün.. hoş zaten bunu kocacımda kabul etmez eli ayagına dolanır.. :) annen ne zaman gelecek diyip duruyor şimdiden.. İnşallah en azından doğum vakti kocan birkaç gün yanında olur. desteği önemli. hem çekilen ızdırabı görsünlerde daha bi kıymet bilsinler :)

günaydın kızlar,

doğum hikayelerini okudum, fena oldum darısı başımıza.
bizim bugün son iş günümüz; yarın doktora gidip hem raporumuzu alacağız hem de çatı muayenesi olup doğum şekline karar vereceğiz.

:) maşallah. Allah huzurumuzu bozmasın. bizimde 3buçuk saat var aramızda. hafta sonu geldi gitti ama yinede zor. son zamanlar beraber geçsin istiyodum bende. napalım, şükür. vaktinde sağlıkla gelsinlerde.

benimde bakacak kimse yok mecburen ayrılacam işten... özel sektör olunca ... biraz maddi olrak zorlayacak ama olsun...1.5 yıl evde oğlumla olacaz...sonra birlkte kreşe

ya hastane çıkışında bi dünya parça var insan bi yedek patikli alt yada tulum koymaz mı .. uyuz oldum.. söylediğin siteden bakıcam sağol

evet işim biraz zor her gece rüyamda görüyorum artık hamilelik psikolojisi işte arada bir yanıma gelebiliyor ya da ben gidiyorum ama artık ben gidemicem yolu çekemiyorum benim annemin yanımıza gelme şansı yok o yüzden doktorum da burada diye kocişimden ayılmak zorunda kaldım aslında kv'dem yanımıza gelecekti de ben istemedim rahat edemiyoruz yanında aynı yine en azından burda acil bişey olsa kocam en geç 1 saatte burda Allahın izniyle, zaten doğum belli olur olmaz 15 gün izinli olacak hep beraberiz onu düşünüp kendimi teselli ediyorum işte naapiym

canım çok çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.ama geçmiş neyse ki.Allah bi daha yavruna sana ailene böyle sıkıntılar yaşatmasın.yavruna da sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin.gün geçtikçe iyileşirsin hiç merak etme.dualarım seninle olacak kendine bebeğine dikkat et canım.

oo 15 gün iyimiş canım sonrasında da sen toparlanırsın, evinize dönersiniz, mutlu mesut çekirdek aile kıvamında ohh miss. Allah herkesin mutluluğunu huzurunu daim etsin. kv ile pek rahat olmaz tabi ya, anne gibi naz çekmez, düşünmez. tabi istisnalar kaideyi bozmuyor.

minikkelebek biz nolcaz böyle yaa
biz bence ocağı da çıkarır öyle doğururuz gibi geliyor bana
gel en iyisi senle şubat annelerine takılalım
bizden sonra günü olanlar doğurdu maşallah.bi biz kaldık seviniyim mi üzüliyim mi bilemedim şimdi

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlanıp bebeğini istediğin gibi sarıp sarmalarsın. Rabbim bebeğine de sana da upuzun musmutlu sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.

Canım bence annenle konuş, siz evdeyken anahtarla gelmesi doğru değil ya eşin de olsaydı? Bence içine atıp kendini üzme. KV yapsa senin de çok rahatsız olacağını falan söyle.

çok haklısın, bende çok sinir olurdum. bu sıralar doğumu da beklediğin için gerginsin,seni anlaması ona göre davranması lazım. ama yapacak bişey yok. kimsenin huyu değişmiyor. o yüzden atcaz arkamıza gitcek. ben öyle yapıyorum artık herşeyi. bizimde ailede sorunlar var, bizimle alakalı değil ama yine de insan etkileniyor. ilgilenmiyorum bende sadece bebğim, eşim ve ben. bitti. en azından 40ımız çıkana kadar böyle olmayı umuyorum. inşallah bakalım.

canım çok büyük geçmiş olsun büyük bir badire atlatmışsın
ama sonunda miniğine kavuşmuşsun bu günlerde geçicek iyi olacaksın dualarım seninle

e bebek de vardı canım tek altlar eger ettrafında varsa

canım yavaş yavaş gelir ama sütün bebeğin emdikçe ama sen yine de gögüs pompasıyla boşaltta süt birikmesi olmasın
bol bol su diyolar bir de çok sütün olur inş.

kızlar genelde giydirmiyolar sadece çıtçıtlı badi çorap üstüne de tulumu giydiriyor
çnk kat kat giydirdiğinde bile hemşireler odaya gelince kızıyor öyle hırka yelek falan da giydirmiyolar
yakın zaman da bir kaç tane doğum yaşadık çevremde geri verdiler hepsini bize
artık biz kendimiz evde giydiririz
hatta en büyük şoku emzirme esnasında yaşadık çıtçıtlı badiyle kalsın bebek dediler üstüne ince bir battaniye attılar çocuk zaten
efor sarf ediyor emmeye çalışırken kat kat giydirmeyin diye bizi bir azarladı

canımmm kendini ne kadar üzüp moralini bozmuşssun lütfen sadece oğlunu düşün en güzel şey o şuan ve annesi sen onu da üzüyosun zaten stresin var gün bekliyosun ama yapma kendine bunu iyi olmak enerjik olmak zorundasın hadi gülümse artık kafaya takmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…