2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Annişler, kızım kaburgalarımı kıracak az kaldı sabah erken kalktım ya az daha uyuyayım diye yattım, kızımın sağ kaburgama tekmeleri ile çıkan 'küt' sesiyle uyandım, ne olduğumu sapıttım 4-5 kere tekmeledi ve her seferinde o sesi duydum, korktum bişey olcak diye sığamıyo minicik poposuyla biyerlere benimki

Sağol canım. Az kaldı benim de. Salı-prş-cuma-salı toplam 4 iş günüm kaldı. Haftaya Çarşamba iznimi başlatcam kısmetse. Haftaya 37 biticek raporu alırken, şu çatı muayenesi denen zıkkımı yapar mı ki doktorum bana?

canim bendede var o ruyalar sabah dalmistim suyum gelmis sancim var sozde.ama uyandim karnim tas gibi ve feci sanci vardi.yari ruya yari gercek iste

Kızlar bence 'Ocak annişlerinin tuhaf rüyaları' diye bi sayfa daha açalım
Ben her gece görüyorum tuhaf tuhaf şeyler.

Canım ben chicco'dan almıştım ilk zaman giydireceklerimi. 1 ay/50 cm diye etiketi var içinde, gayet küçük. Sonradan aldığım hastane çıkışı ile ölçtüğümde hastane çıkışının daha büyük olduğunu fark ettim :44: o yüzden ben hastane çıkışlarını koymadım hastane çantasına, sadece iç dikişsiz zıbınlarını aldım, yanında aldığım küçük ayaklı altlardan ekledim. Facebook'da paylaşmışlar doğum yapan arkadaşlar bebişlerinin resimlerini, öyle küçükler ki sanki benim koyduğum küçücük şeyler bile büyük gelcek gibi geliyo

Çok geçmiş olsun ve tebrik ederim canım.Allahım bağışlasın.

Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Neden acil oldu sezeryanın...

Neyse şimdi iyisiniz ya önemli olan o...

amin canım çok sağol.. o gün kontrolüm vardı nstde ağrı ve kasılmalar çıktı üç kez serum takıldı ağrı azaldı ama bu sefer bebeğimin kalp atışları yükseldi ve düşmedi doktor gelip 15 dkda sezeryana aldı.

ocak annelerin tuhaf rüyaları koptum gerçekten öyle dizi film çekilir gördüklerimizden
bende chicco aldım hastane çıkışını 50 cm bir de aziz bebe almıştım o 56 cm yazıyor direk onu evde bıraktım zaten minicikler üstüne tam olsun ki üşümesin diye büyükleri almadım
geçen gün ben de kemiklerimin yerinden oynadığını hissettim nasıl bir baskıdır o :)

kızlar hepinize çok teşekkürler Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin.. çok güzel bir duygu insan bakmaya koklamaya kıyamıyor.. bebeğim erkenden kavuşmak istedi bizlere çok şükür ufak tefek sorunlar dışında bir sağlık sorunumuz yok..sarılığa dikkat edin sizler de gerçi olacaksa oluyo zaten engellenebilen bir şey değil.. Allah daha büyük dert vermesin.. ameliyattan uyanıp odaya çıkıp da bebeği görene kadar her gördüğüm insana bebeğim iyi mi diye sormuşum.. sonra odada şaşkın şaşkın bakınan o kara gözleri görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allahım herkese nasip etsin..

Baskı zaten hep var, bu sefer bildiğin 'küt küt' sesini duydum ya inanamadım, kırılcak dedim şimdi kemiklerim sütü azaltsam mı napsam bu kadarı fazla geldi galiba

çok geçmiş olsun, rabbim başka sıkıntılar vermesin. kuzun sağlıkla büyüsün

ben de kocamın beni dinen boşadığını gördüm kafayı yiyecektim rüyamda adamın üzerine atladım uyandığımda boğazını sıkmak istiyordum :)

"eş" dediğin öyle olmalı zaten. ne güzel allah hep böyle olmayı nasibetsin.
ilk doğumda doğumhaneye alınana kadar eşim yanımdaydı, sancı çekerken hep elini tuttum, başka kimseyi hayal edemezdim yanımda zaten. annem de vardı ama olmasaydı daha iyiydi sanki. şimdi de sadece onunla gitmeyi planlıyorum. sancılar sıklaşmadan bebeğin eşyalarını falan çıkarıp hazırlarım ben. ona sadece elimi tutmak kalır :) inşallah herşey yolunda gider de kolay doğumlar yaşarız. bu arada lüzumsuz kimseyi götürmeyin yanınızda, kapıda kimse olmasın, siz kendinize geldikten sonra gelsinler ziyarete. sezeryandan çıplak çıkacaksınız zaten, bacaklar uyuşuk, 2 saatten önce giydirmiyorlarmış diye duydum, emzirme faslı var. normal doğumdan sonra zaten 4-5 saat kelime duymak istemeyeceksiniz, değil insan görmek. konuşun yakınlarınızla bütün sülale kapıda beklemesin.

canım takma bu kadar yaaaa... gerçekten çok sıkıntı verici evet ama maalesef senin lohusalığını başkaları yaşarken sen trip çekmek zorunda kalabiliyorsun. kk forumda ben lohusayım ama herkes benden lohusa diye bir topic vardı araştır bul bak neler var. yeri geldiğinde çemkirmeyi ihmal etme. ben ilk seferde çok sustum annemle kocam kavga etti annemle ben kavga ettim sonra korkunç bir süreçti, duvarları yumrukladım ciddi ciddi. bu defa hiç çekinmeden çemkiriyorum "hayırdır" diyorum "kim doğuracak kim lohusa olacak, siz mi ben mi" hiç kalp kırarım falan diye düşünmeden söyle istediklerini yoksa tepene binebiliyorlar. ama alındığın şeyin gerçekten alınma gerektirecek birşey olduğundan emin ol. belki de o kadar önemli değildir kızdığın şey

ya hastane çıkışında bi dünya parça var insan bi yedek patikli alt yada tulum koymaz mı .. uyuz oldum.. söylediğin siteden bakıcam sağol

ben tulumu ayrı aldım hastane çıkışında sadece iki üst iki alt var ve tulumu vereceğim giydirsinler diye, ayrıca hastane sıcak olur iki kat da battaniyeye sarılı olur zaten çok giydirmeyin çocukları, emmeye çalışırken çok terliyorlar

Canım tebrik ederim seni de.Ben çok sık giremiyorum.Doğumları hep kaçırıyorum.2014 ocak anneleri doğum yapanlar topiği açsak.

Kızlar bir anne dertlisi de benim. Bu saatte aramış Eminönü'ne gidelim diyor. Bahane bulmuş kendine yok bişey bakacakmış. Ben gelemem bu kalabalıkta oraya dedim. Halim yok zaten dedim. Sen şeker almayı düşünmüyorsun heraldeden girdi. Ne alaka diyorum hani başka bişey bakacaktın. Hem daha erken daha bugün 36 haftalığım açıkçası erken doğurursamda umurumda olan şeker değil bebeğimin sağlığı. Sürekli manevi baskı 2 haftadır şeker de şeker. Az milleti düşüneceğine beni düşün ya. Saat olmuş 1 yılbaşı öncesi ne kadar kalabalık olacağını tahmin edebiliyormusunuz. Zaten tutturmuş yarın doğuracaksın kesin sen diye yedi beni 1 haftadır. Bende kızdım. Anne millete söyleyeceğin belli erken doğdu bebek acele geldi. Bu kadar basit. Abartmasına dayanamıyorum. Alırız çikolata dağıtırız. Mevlütte 2 hediye veriririz. Daha öncede söyledim anlamak istemiyor kadın ya offff.

Ben anacığımdan16 yıldır uzaklardayım.Bir de çok ciddi bir hastalık geçirdi annem.Günlerce komada kaldı.Ben telefonla haber aldım.Babamın vefatını da telefonla haber almıştım.Anne deyince içim cız eder.Kızmayın kızlar annelerinize.Annedir yinede...

Son düzenleme:
Kızlar rüyalar demişken benimde rüyamda nişanım gelmişti, hastaneye gidiyoruz eşimle tek düşündüğüm ev çok dağınık Sonra doktor alttan muayene ediyo meğer orası üniversite hastanesiymiş ben ortada üst katlar kat kat trübün gibi yüzlerce tüm tıp öğrencileri benim muayenemi izliyo ortalığı yıkıyorum bi uyandım ohhh çok şükür dedim

canım hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun dualarımız seninle Allah yardımcın olsun.

ayyy bugun bende gordum ruymda nişan geldı nasıl tırsdım anlatamamm bı an gercekmıs gbıydııı (

:) bende rüyamda çamaşırlarr makinaya atıyorum dönerken içimde bişi hissediyorum bakıyorum bir balık yapışmış göğsüme ayy alın bunu benim bebeğim nasıl emecek koparacak bu diye bağırıyorum kimse de yok yanımda tuttum aldım balığı ohh neyseki zarar vermemiş diyorum bir üzüldüm bebeğim sütümü ememeyecek diye neyse ki uyandım. güler misin ağlar mısın :)

Allah bebişini bağışlasın sana.maşAllah artık kucağında:)

kaç kişi kaldık doğurmayan acaba...

canım yaa çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun inş bi daha problem yaşamazsın..çok üzüldüm yaa
yine de şükürler olsun ki sen de yavrunda iyisiniz.

dün gece 1 dk uyumadım çok fena ağrılarım vardı.pozisyon değiştir dur ama hiç ağrılarım kasılmalarım geçmedi.şükür şimdi biraz daha iyiyim ama çok zormuş bu ağrılar çok farklıymış.yarın kontrolüm var..inş açılmam olmuştur da doğumu beklerim.böyle belirsizlik çok kötü...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…