- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Günaydın canım, bir haftadır evdeyim ve çok mutluyum. Artık işe gitmek zulm gelmeye başlamıştı.şimdi uykusuz da kalsam, iş de yapsam dinleniyorum,moralim daha iyi. 37.haftayı bekleyemedim,darısı başına canım.
bende saçma sapan rüyalar görüyorum, dün gece rüyamda burda yazan arkadaşlardan dilzarla kapışıyorum önce ben doğurucam sen bekle diye :) benim şu anki durumum doğum için daha uygun diyorum, bilinçaltına yerleşiyor sanırım okuduklarımız, olmayan şeyleri uyduruyorum rüyamda sırf doğuma girmek için, bir yandan da anneme diyorumki kadına söyle camları güzel silsin, ziyarete gelenlere rezil olmayalım :) Gece uyandım Allahım aklımıza mukayet ol dedim :):
canim bendede var o ruyalar sabah dalmistim suyum gelmis sancim var sozde.ama uyandim karnim tas gibi ve feci sanci vardi.yari ruya yari gercek iste
birşey soracagım arkadaşlar, hastane çıkışının altına giydirmek için yedek patikli alt arıyorum ama o kadar küçük boyda bulamadım, tek pantolon yetmez üşür bebiş.. siz iki ayrı takım mı giydireceksiniz üst üste.. yoksa ayrı patikli alt bulabildiniz mi küçük boy.. ,0-3 ay diye satın aldıklarım bile hastane çıkışının pantolunundan 3 parmak büyük kaldı..
ya hastane çıkışında bi dünya parça var insan bi yedek patikli alt yada tulum koymaz mı .. uyuz oldum.. söylediğin siteden bakıcam sağol
Kizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Neden acil oldu sezeryanın...
Neyse şimdi iyisiniz ya önemli olan o...
Annişler, kızım kaburgalarımı kıracak az kaldısabah erken kalktım ya az daha uyuyayım diye yattım, kızımın sağ kaburgama tekmeleri ile çıkan 'küt' sesiyle uyandım, ne olduğumu sapıttım 4-5 kere tekmeledi ve her seferinde o sesi duydum, korktum bişey olcak diye sığamıyo minicik poposuyla biyerlere benimki
Sağol canım. Az kaldı benim de. Salı-prş-cuma-salı toplam 4 iş günüm kaldı. Haftaya Çarşamba iznimi başlatcam kısmetse. Haftaya 37 biticek raporu alırken, şu çatı muayenesi denen zıkkımı yapar mı ki doktorum bana?
Kızlar bence 'Ocak annişlerinin tuhaf rüyaları' diye bi sayfa daha açalım
Ben her gece görüyorum tuhaf tuhaf şeyler.
Canım ben chicco'dan almıştım ilk zaman giydireceklerimi. 1 ay/50 cm diye etiketi var içinde, gayet küçük. Sonradan aldığım hastane çıkışı ile ölçtüğümde hastane çıkışının daha büyük olduğunu fark ettim :44: o yüzden ben hastane çıkışlarını koymadım hastane çantasına, sadece iç dikişsiz zıbınlarını aldım, yanında aldığım küçük ayaklı altlardan ekledim. Facebook'da paylaşmışlar doğum yapan arkadaşlar bebişlerinin resimlerini, öyle küçükler ki sanki benim koyduğum küçücük şeyler bile büyük gelcek gibi geliyo
ocak annelerin tuhaf rüyaları koptumgerçekten öyle dizi film çekilir gördüklerimizden
bende chicco aldım hastane çıkışını 50 cm bir de aziz bebe almıştım o 56 cm yazıyor direk onu evde bıraktım zaten minicikler üstüne tam olsun ki üşümesin diye büyükleri almadım
geçen gün ben de kemiklerimin yerinden oynadığını hissettim nasıl bir baskıdır o :)
Kizlar cuma aksami hastaneye yatis yaptim cumartesi dogum yaptim 17 saat normal dogum mucadelesi verdim ama olmadi acilma azdi suyumu patlattilar bebegin kalp atisi zayifladi spinal anesteziyle kucagima aldim yavrumu 5 saat sonra ilk adimimi atarken kan bosaldi dikisimden acilen tekrar genel anesteziyle kanayan damari yaktilar suan evimdeyim bebegimi kucagima zar zor aliyorum Allah hepinizin yar ve yardimcisi olsun son dogum anina kadar aci yasatmasin
Bende hemogram sonucu plt dusuk oldugu icin kan pihtilasmsmis kan kaybindan öluodum Rabbim oglumu ve beni sevdiklerimize bagisladi tevekkul ettim Allah dedim Rabbim yalniz birakmadi basi sikisan her kula yardim etsin yarstsn sizler icin dua edicem bir avazda bebeginizi bagriniza badarsiniz insallah bende dua bekliyorum su acilarim hafiflesin insallah
bende saçma sapan rüyalar görüyorum, dün gece rüyamda burda yazan arkadaşlardan dilzarla kapışıyorum önce ben doğurucam sen bekle diye :) benim şu anki durumum doğum için daha uygun diyorum, bilinçaltına yerleşiyor sanırım okuduklarımız, olmayan şeyleri uyduruyorum rüyamda sırf doğuma girmek için, bir yandan da anneme diyorumki kadına söyle camları güzel silsin, ziyarete gelenlere rezil olmayalım :) Gece uyandım Allahım aklımıza mukayet ol dedim :):):)
günaydın canım birebir aynı durumdayız, bana da geç yumurtlama dedi doktorum 10 gün gecikme ihtimali var, ben de normalde ilçede olduğumdan doktora yakın diye şimdi annemin yanındayım, evimi özlüyorum kocişimi özlüyorumçok şükür burda da çok iyi ilgi alakam rahatım ama işte insan illaki son günlerinde kocası yanında olsun ilgilensin istiyor nedense onun yerini kimse dolduramıyor çok mu seviyorum ne
farkindayim canim inan artik takmicam falan dedim gece.ama daha kotuye gitmesinden korkuyorum.ya musait olmasaydim annem kapiyi actiginda.bunu nasil dusunemez aklim almiyor.en guzel gunlerimi hep berbat ettiler evlenirkende boyle oldu.simdi belki ilk ve son defa yasicam en guzel duyguyu bile yasatmiyolar.dogurmakla anne olunmuyor.9 ay tasiyinca bi marifet olmuyor.insallah bizler cocuklarimiza iyi ebeveynler oluruz.
dogum icin de doktorum bu hafta defalarca olcum yapti kafasini falan da defalarca olctu.catim musait cok sukur.sanirim kafanin olcusunu de dikkate almistir.ona guveniyorum.ne derse onu yapicam.sezeryan derse de riske atmam canim
hayirlisiyla kavusalim insallah
ya hastane çıkışında bi dünya parça var insan bi yedek patikli alt yada tulum koymaz mı .. uyuz oldum.. söylediğin siteden bakıcam sağol
kızlar hepinize çok teşekkürler Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin.. çok güzel bir duygu insan bakmaya koklamaya kıyamıyor.. bebeğim erkenden kavuşmak istedi bizlere çok şükür ufak tefek sorunlar dışında bir sağlık sorunumuz yok..sarılığa dikkat edin sizler de gerçi olacaksa oluyo zaten engellenebilen bir şey değil.. Allah daha büyük dert vermesin.. ameliyattan uyanıp odaya çıkıp da bebeği görene kadar her gördüğüm insana bebeğim iyi mi diye sormuşum.. sonra odada şaşkın şaşkın bakınan o kara gözleri görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allahım herkese nasip etsin..
Kızlar bir anne dertlisi de benim. Bu saatte aramış Eminönü'ne gidelim diyor. Bahane bulmuş kendine yok bişey bakacakmış. Ben gelemem bu kalabalıkta oraya dedim. Halim yok zaten dedim. Sen şeker almayı düşünmüyorsun heraldeden girdi. Ne alaka diyorum hani başka bişey bakacaktın. Hem daha erken daha bugün 36 haftalığım açıkçası erken doğurursamda umurumda olan şeker değil bebeğimin sağlığı. Sürekli manevi baskı 2 haftadır şeker de şeker. Az milleti düşüneceğine beni düşün ya. Saat olmuş 1 yılbaşı öncesi ne kadar kalabalık olacağını tahmin edebiliyormusunuz. Zaten tutturmuş yarın doğuracaksın kesin sen diye yedi beni 1 haftadır. Bende kızdım. Anne millete söyleyeceğin belli erken doğdu bebek acele geldi. Bu kadar basit. Abartmasına dayanamıyorum. Alırız çikolata dağıtırız. Mevlütte 2 hediye veriririz. Daha öncede söyledim anlamak istemiyor kadın ya offff.
Kızlar rüyalar demişken benimde rüyamda nişanım gelmişti, hastaneye gidiyoruz eşimle tek düşündüğüm ev çok dağınıkSonra doktor alttan muayene ediyo meğer orası üniversite hastanesiymiş ben ortada üst katlar kat kat trübün gibi yüzlerce tüm tıp öğrencileri benim muayenemi izliyo ortalığı yıkıyorum bi uyandım ohhh çok şükür dedim
Kızlar rüyalar demişken benimde rüyamda nişanım gelmişti, hastaneye gidiyoruz eşimle tek düşündüğüm ev çok dağınıkSonra doktor alttan muayene ediyo meğer orası üniversite hastanesiymiş ben ortada üst katlar kat kat trübün gibi yüzlerce tüm tıp öğrencileri benim muayenemi izliyo ortalığı yıkıyorum bi uyandım ohhh çok şükür dedim
kızlar hepinize çok teşekkürler Allah hayırlısıyla sizlere de nasip etsin.. çok güzel bir duygu insan bakmaya koklamaya kıyamıyor.. bebeğim erkenden kavuşmak istedi bizlere çok şükür ufak tefek sorunlar dışında bir sağlık sorunumuz yok..sarılığa dikkat edin sizler de gerçi olacaksa oluyo zaten engellenebilen bir şey değil.. Allah daha büyük dert vermesin.. ameliyattan uyanıp odaya çıkıp da bebeği görene kadar her gördüğüm insana bebeğim iyi mi diye sormuşum.. sonra odada şaşkın şaşkın bakınan o kara gözleri görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.. Allahım herkese nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?