2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım geçmişi yarım yamalak okuyorum kaç gündür tam alıntı yapıyorum yazamadan hep engeller çıkıyor önüme..
hayırlısı olsun hakkında..çok ama çok üzüldüm pufpufum.kese gelişmediyse demekki sağlıksızdı pufpufum .Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah..Rabbim tekrarını yaşatmasın..

3 gündür mide bulantılarım başladızorla birşeyler yemeğe çalışsamda süt ,yoğurt ,meyve ,sebze ,su hiçbirinin yanına yaklaşamıyorum:26:nolcek benim bu halim

3 gündür mide bulantılarım başladızorla birşeyler yemeğe çalışsamda süt ,yoğurt ,meyve ,sebze ,su hiçbirinin yanına yaklaşamıyorum:26:nolcek benim bu halim

oyy kıyamam başladı demek bulantılarr.
inşallah çabuk geçer cnm..bulantıya iyi gelen şeyleri arkadaşlar yazmıştı ama
bende hiç bişey yok vall hala:44::44:

bendede bulantı tiksinme başladı ya ilk gebeliğimdede ilk üç ay vardı bunda olmayacak diye sevinmiştim ama malesef başladı umarım uzun sürmez

Bende de hiç bir şey yok hala sadece şekerli şeyleri pek canım istemiyor onun dışında her şey yiyorum bulantı hiç yok.

Merhaba ben Hande 29 yaşındayım.İnş.bende ocak ayı annesi olacağım. İzmirde oturuyorum.Sat:!7 nisan .BDT:23 OCAK benide eklerseniz sevinirim.Herkese hayırlı olsun

Benim gibi hic belirtisi olmayan varmii:18: ogrenmeden once arada kasiklarim agriyodu goguslerim aciyodu goguslerimin acisi gecti kasiklarimda agrimiyo hic kendimo hamile gibi hissetmiyorum cok korkuyorum:44:

Bende de hiç belirti yok ne bulantı ne ağrı ben de bazen şüpheleniyorum kendimden acaba hamile değilmiyim diye:)) sadce göğüslerim şiş biraz ağrı var okadar.

Kızlar bugün ilk defa bebeğimi gördüm sanki kafasını görür gibi oldum doktor güldü şimdiden nasıl farkettin kafasını dedi:) çok heycanlıydı ya Rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip eder inşallah pıt pıt ları duyunca bakakaldım ekrana drdan tekrar dinletmesini istedim bugünlerime hamdu senalar olsun bebeğim 1.06 cm olmuş kocamandı maşallah tam 7 hafta 1 günlük olmuş minik kuşum allahım nazarlardan korusun Rabbim evlat isteyenlere bu duyguyu tattırsın

amin canım İNSALLAH...İNSALLAH bebegimizi sag saglim kucaklarımıza alırız...ben 6 gün önce ögrendim gebe oldugumu hepde harekete yürümeye devam ettim belkide cok yanlıs yapdım belkide kahverengi lekenin sebebi yürümek hareket artık dikkat etcem İNSALLAH pazartesi iyi haber aldıkdan sonra herseye dikkat edecem...

Gözün aydın darısı kucağına almaya olsun inşallah ben de haftaya bu duyguyu tadacağım çok sabırsızlanıyorum.

selam cici annişler ve göbüşler... nasılsınız benimde bulantılarım çok ya sanki bütün yemekler kokmuş gibi geliyor bişey yemek istemiyorum hatta sanki kendim bile bana kokuyorum ne oluyor böyle yaaaaa

başladı sanırım canım:26:inşallah çabuk geçer bulantısız hamilelik olsa yaaman başlamamış canım dua et başlamasın gece 2de uyanıyorum midem bulanıyor5te kalkıyorum midem bulanıyorgünün her saati yani
oy maşallahrabbım kucağına almayıda nasıp etsın ınsallah
selam cici annişler ve göbüşler... nasılsınız benimde bulantılarım çok ya sanki bütün yemekler kokmuş gibi geliyor bişey yemek istemiyorum hatta sanki kendim bile bana kokuyorum ne oluyor böyle yaaaaa

aynı beni anlattın sankiama sana göre ben erken başlamışım sanırım:44:

Benim gibi hic belirtisi olmayan varmii:18: ogrenmeden once arada kasiklarim agriyodu goguslerim aciyodu goguslerimin acisi gecti kasiklarimda agrimiyo hic kendimo hamile gibi hissetmiyorum cok korkuyorum:44:

ben de senin gibiyim canım. ağrı sızı olunca göbek atasım geliyoniyeyse göğüs ağrım hafifledi. benim de moralim bozuldu

Kızlar size bişey sorucam benim bugun su gibi akıntım var afedersiniz ama sanki altıma kaçırmış gibi ilk gebeliğimde hatırlamıyorum hiç bukadar akıntımın oldugunu sizdede oluyormu normalmi acaba

Bende de hiç bir şey yok hala sadece şekerli şeyleri pek canım istemiyor onun dışında her şey yiyorum bulantı hiç yok.

benim sadece arada sol kasığıma bi ağrı giriyoo.göğüslerimde dolgunluk var...
mide bulantısı yok.bide ben önceden tatlı çok seven sürekli yiyen birisiydim ama şimdi cnm istemiyo.hiç.

Kızlar size bişey sorucam benim bugun su gibi akıntım var afedersiniz ama sanki altıma kaçırmış gibi ilk gebeliğimde hatırlamıyorum hiç bukadar akıntımın oldugunu sizdede oluyormu normalmi acaba

cnm o akıntı bendede var su gibi bi akıntı bazen eşorfmanıma bile geçiyo günde kaç çamaşır değiştiriyorum
ama gebelitenmi bide ben crinone jel kullanıyorum günde 2 kere o jelmi yapıyo bilmiyorum diğer arkadaşlardada varmı acaba bu
akıntıdann:44:

Biraz endişelendim bende canm ya inş. Onemli bişey olmaz ben baştan progestan kullandım ama şimdi bişey kullanmıyorum. Neden oldu bilmem hele bi ayagı kalkayım resmen boşalıyo alttan

Biraz endişelendim bende canm ya inş. Onemli bişey olmaz ben baştan progestan kullandım ama şimdi bişey kullanmıyorum. Neden oldu bilmem hele bi ayagı kalkayım resmen boşalıyo alttan

bende progestan kullanıyodum pazartesi bıraktırdı doktorum keseyi görünce.önemli değildir cnm inşallah hamilelikte olan bişeyy sanırım bilmiyorum diğer arkadaşlardada varsa normal o zaman..

ben de senin gibiyim canım. ağrı sızı olunca göbek atasım geliyoniyeyse göğüs ağrım hafifledi. benim de moralim bozuldu

hopppppp yakaladım seniiiii merhabalar güzel mayıs anneleriiiiiiiiii inşallah bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza almak nasip olur inşallahhhhhh yüce rabbim sizlere bağışlar bebeklerinizi onların kokularını duymak gülücüklerini görmek ağlamalarına şahit olmak nasip olur inşallahhhhhh

benimde akıntım cok oluyor bazı arkdaşlar günlük ped kullanmak zorunda bile kalabiliyorlarmış.kokulu olmadğı sürece sıkıntı yokdur diye düşünüyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…