eveeeeet ben geldim kızlar ama haberlerde değişen bişey yok...
doktoru sevdim ama..ablacım ablacım diye konuştu benle...hatta ilk defa vajinal muayenede canım acımadı eli mi hafif ne bilemedim ama sonuç değişmedi...aynı...hatta kese bile büyümemiş gelişmemiş artık...ben ilaçla düşükten çok kürtajı öneririm dedi,herşey temizleniyo çünkü dedi..kanamanın tam başlamamasınıda progestana bağladı,hâlâ onun etkisindesin dedi..1 hafta içinde sökülür muhtemelen dedi..ufacık umut görsem inan söylerim ama görünmüyo dedi...son kalan %0.1 umudumda böylece yokoldu...artık kürtajmı olsa yoksa beklesekmi ona karar vercez...ama beklemekten yanayım en azından kendi sökülsün birden,sonra baksın doktor ona göre karar versin...beklemenin bana zararı olmazmış öyle dedi,1 aya kadar bişey olmaz dedi...15 gündür gelişmiyormuş kese,yani 15 gün daha bekleme sürem var gibi...zaten bu olay bittikten sonrada araştırma yapılcak ikimizdede bisürü test...
3 gündür mide bulantılarım başladızorla birşeyler yemeğe çalışsamda süt ,yoğurt ,meyve ,sebze ,su hiçbirinin yanına yaklaşamıyorum:26:nolcek benim bu halim
oyy kıyamam başladı demek bulantılarr.
inşallah çabuk geçer cnm..bulantıya iyi gelen şeyleri arkadaşlar yazmıştı ama
bende hiç bişey yok vall hala:44::44:
Benim gibi hic belirtisi olmayan varmii:18: ogrenmeden once arada kasiklarim agriyodu goguslerim aciyodu goguslerimin acisi gecti kasiklarimda agrimiyo hic kendimo hamile gibi hissetmiyorum cok korkuyorum:44:
inşallah iyi haberler alırız senden de ben 8 haftalık oldum bugün.haftaya cumaya kontrolüm war bnm.yatmaya dewam biz yata yata büyütücez inş.çok aşırı kanama gelmedikten sonra bi sorun olmaz dedi doktorum.kuzenmin eşi şu an 7 aylık sürekli yattı hatta onn kanama sonucu bebeğinn kalp atışalrı durmuştu.ertesi günü kürtaj için gittiğinde kalp atışları normale dönmüştü.bazı şeyler takdiri ilahi.allah kimseye aratmasın hepimizin kucağına almak nasip etsin inşallah.
Kızlar bugün ilk defa bebeğimi gördüm sanki kafasını görür gibi oldum doktor güldü şimdiden nasıl farkettin kafasını dedi:) çok heycanlıydı ya Rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip eder inşallah pıt pıt ları duyunca bakakaldım ekrana drdan tekrar dinletmesini istedim bugünlerime hamdu senalar olsun bebeğim 1.06 cm olmuş kocamandı maşallah tam 7 hafta 1 günlük olmuş minik kuşum allahım nazarlardan korusun Rabbim evlat isteyenlere bu duyguyu tattırsın
başladı sanırım canım:26:inşallah çabuk geçer bulantısız hamilelik olsa yaoyy kıyamam başladı demek bulantılarr.
inşallah çabuk geçer cnm..bulantıya iyi gelen şeyleri arkadaşlar yazmıştı ama
bende hiç bişey yok vall hala:44::44:
oy maşallahKızlar bugün ilk defa bebeğimi gördüm sanki kafasını görür gibi oldum doktor güldü şimdiden nasıl farkettin kafasını dedi:) çok heycanlıydı ya Rabbim tüm anne olmak isteyenlere nasip eder inşallah pıt pıt ları duyunca bakakaldım ekrana drdan tekrar dinletmesini istedim bugünlerime hamdu senalar olsun bebeğim 1.06 cm olmuş kocamandı maşallah tam 7 hafta 1 günlük olmuş minik kuşum allahım nazarlardan korusun Rabbim evlat isteyenlere bu duyguyu tattırsın
selam cici annişler ve göbüşler... nasılsınız benimde bulantılarım çok ya sanki bütün yemekler kokmuş gibi geliyor bişey yemek istemiyorumhatta sanki kendim bile bana kokuyorum ne oluyor böyle yaaaaa
Benim gibi hic belirtisi olmayan varmii:18: ogrenmeden once arada kasiklarim agriyodu goguslerim aciyodu goguslerimin acisi gecti kasiklarimda agrimiyo hic kendimo hamile gibi hissetmiyorum cok korkuyorum:44:
Bende de hiç bir şey yok hala sadece şekerli şeyleri pek canım istemiyor onun dışında her şey yiyorum bulantı hiç yok.
Kızlar size bişey sorucam benim bugun su gibi akıntım var afedersiniz ama sanki altıma kaçırmış gibi ilk gebeliğimde hatırlamıyorum hiç bukadar akıntımın oldugunu sizdede oluyormu normalmi acaba
Biraz endişelendim bende canm ya inş. Onemli bişey olmaz ben baştan progestan kullandım ama şimdi bişey kullanmıyorum. Neden oldu bilmem hele bi ayagı kalkayım resmen boşalıyo alttan
ben de senin gibiyim canım. ağrı sızı olunca göbek atasım geliyoniyeyse göğüs ağrım hafifledi. benim de moralim bozuldu
Biraz endişelendim bende canm ya inş. Onemli bişey olmaz ben baştan progestan kullandım ama şimdi bişey kullanmıyorum. Neden oldu bilmem hele bi ayagı kalkayım resmen boşalıyo alttan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?