benimde akıntım cok oluyor bazı arkdaşlar günlük ped kullanmak zorunda bile kalabiliyorlarmış.kokulu olmadğı sürece sıkıntı yokdur diye düşünüyrum
Günlük pedi pek tavsiye etmiyorlar.... İlerde mantar yapabilir.. Hamilelikte çok oluyor çünkü
Günlük pedi pek tavsiye etmiyorlar.... İlerde mantar yapabilir.. Hamilelikte çok oluyor çünkü
benim de akıntı çok. su gibiKızlar size bişey sorucam benim bugun su gibi akıntım var afedersiniz ama sanki altıma kaçırmış gibi ilk gebeliğimde hatırlamıyorum hiç bukadar akıntımın oldugunu sizdede oluyormu normalmi acaba
benim de akıntı çok. su gibi
kaç haftalık canım. ben ilk kontrole 6+1 de gideceğim de nasıl olacağını merak ediyorum
Canım ben progestan kullanıyorum alttan günlük ped takmasam günde 3 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıcam:) bu arada hamilelikte lökore diye bi akıntı olurmuş normal yani
Herkeste mantar olacak diye birşey yok canım...
Bana dokunmuştu... sonunda mantar o kadar çoğaldı ki bırak günlük pedi, iç çamaşır bile kullanma dedi Dr... Gelinceye kadar öylece idare ettim...
Geçmiş olsun canım çok zor ben öyle bişi olsa madeacassol sürerim benim sihirli kremim kategoriside a sivilceye kaşıntıya herbişeyi ii gelio hücre yenileyici hayvanlar bu kremin özündeki bitkiye sürtünerek yaralarını iltihaplarını geçirirmiş içinde gotu kola bitkisi var
Eki Görüntüle 720634
Bundan küçükken toplar yerdik biz salatasını falan yapardık o bitkiye benziyor diğer ismini bilemedim şimdi
canım üç farklı doktor baktı iki tanesi çok kesin konuştu bir tanesi iki hafta bekleyelim dedi bekliyorum bende hayırlısı inşaalllah. iyi dileklerfin için çok teşekkürler.i
canim dr kesinimi konustu hic bir ihtimal vermedimi pozitife dair ne diyim bilemedimki rabbim sabirliklar versin canim insllh rabbim en kisa zamanda bunun yerini doldurabilecek hayirli saglikli evlatlar verir en kisa zamanda ve tum isteyenlerede ama dedigin dogru canim yasadigim ulkede en asagi kadin dogumcular ilk terminini 6 haftadan asagi vermiolar ve kalp atislarini felanda en asagi 10 haftada dinletiolarki hamilelik kesin olsun die mesala ben bugun gittim ama mecburen gittim normalde asla almazdi beni turkiyeye izine gelicem die kabul etti ama tabi insan biran evvel merak edio gormek icin birde bu bebek cok zor elde ediliosa ne diyim rabbim herkeze evlat sevgisini tattirsin insllh tez zamanda
çok teşekkür ederim . doktorum tutunma çok sağlam düşmez dedi kürtaj için kesin konuştu.geçmiş olsun çok ne dense boş biliyorum ilk bebeğimin kalbi durduğunda kürtaj oldum 2. hamılelıgı yasadım ve kızım var cok sukur tez zamanda senınde bebegın gelsın kürtaj olman sartmıymıs ılacla dusmezmı acaba
çok teşekkürlerAllah sabır versin canım. çok üzüldüm
canım inşaalah dediğin gibidir ikizde nasıl bir durum oluyorki çift kese olmuyor mu ikizde??arkadaşım bence o kadar peşin hükümlü olma.belki ikizdir.ayrıca kalp atışı 6 bittikten sonra 10.haftaya kadar duyulabilirmiş.
selam kızlaaaar iyi aksamlar size bişey sormak istiyorum benım adet günümde 159.22 beta hcg pazartesi günü tekrar yapılcak sizin betalar kaçtı benımkı normal mı düşük mü anlamadım
değerin gayet iyi tatlıım
düşük yaşadım ya oyüzden cok korkuyorum orkidem ayrıca karnımda agrıyo benım normal mi aceppp
maşallah inş. kendisini göreceğiniz günlerde gelir. Ben bişey sormak istiyorum bizde keseyi 5 haftalıkken gördük ama açıkcası böyle bariz bir kese göremedim ben doktor ve eşim gördü nasıl olduysa :) verdikleri kağıtta 4mm yazıyordu doktorum kalınlaşma v.s çok iyi sağlıklı dedi ama yinede korkuyorum ya Acaba çok küçük olduğundanmı net görünmediki kese...
Birde ben sadece 1 kez betahcg ye baktırdım sağlıklı olup olmadığını anlamak için bir kere daha gidip baktırsammı 5 haftalıkken 1550lerdeydi doktor gerek görmedi ama yinede meraklanıyor insan
Canımbenim adeti bir gün geçe 709 du 3 gün geçe 3550 oldu hcg yumurtlama gününe göre değişir bence çok normal hcgnselam kızlaaaar iyi aksamlar size bişey sormak istiyorum benım adet günümde 159.22 beta hcg pazartesi günü tekrar yapılcak sizin betalar kaçtı benımkı normal mı düşük mü anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?