2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
benimde akıntım cok oluyor bazı arkdaşlar günlük ped kullanmak zorunda bile kalabiliyorlarmış.kokulu olmadğı sürece sıkıntı yokdur diye düşünüyrum

Günlük pedi pek tavsiye etmiyorlar.... İlerde mantar yapabilir.. Hamilelikte çok oluyor çünkü

Son düzenleme:
Günlük pedi pek tavsiye etmiyorlar.... İlerde mantar yapabilir.. Hamilelikte çok oluyor çünkü

Canım ben progestan kullanıyorum alttan günlük ped takmasam günde 3 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıcam:) bu arada hamilelikte lökore diye bi akıntı olurmuş normal yani

Canım ben progestan kullanıyorum alttan günlük ped takmasam günde 3 kere çamaşır değiştirmek zorunda kalıcam:) bu arada hamilelikte lökore diye bi akıntı olurmuş normal yani

Herkeste mantar olacak diye birşey yok canım...

Bana dokunmuştu... sonunda mantar o kadar çoğaldı ki bırak günlük pedi, iç çamaşır bile kullanma dedi Dr... Gelinceye kadar öylece idare ettim...

Herkeste mantar olacak diye birşey yok canım...

Bana dokunmuştu... sonunda mantar o kadar çoğaldı ki bırak günlük pedi, iç çamaşır bile kullanma dedi Dr... Gelinceye kadar öylece idare ettim...

Geçmiş olsun canım çok zor ben öyle bişi olsa madeacassol sürerim benim sihirli kremim kategoriside a sivilceye kaşıntıya herbişeyi ii gelio hücre yenileyici hayvanlar bu kremin özündeki bitkiye sürtünerek yaralarını iltihaplarını geçirirmiş içinde gotu kola bitkisi var

Bundan küçükken toplar yerdik biz salatasını falan yapardık o bitkiye benziyor diğer ismini bilemedim şimdi

Son düzenleme:

Sağol canım... Şimdi olmadı aslında... İlk hamileliğinden anılar... Siz yazdıkça şaşkınlıkla hiçbir şeyi unutmadığımı farkediyorum... Nasıl yer ediyorsa zihnimize...

Tekrar olursa kullanırım inş.. Çünkü o zaman fitil kullanmıştım... Yedinci ayımdaydı...

canım üç farklı doktor baktı iki tanesi çok kesin konuştu bir tanesi iki hafta bekleyelim dedi bekliyorum bende hayırlısı inşaalllah. iyi dileklerfin için çok teşekkürler.
çok teşekkür ederim . doktorum tutunma çok sağlam düşmez dedi kürtaj için kesin konuştu.
Allah sabır versin canım. çok üzüldüm
çok teşekkürler(
arkadaşım bence o kadar peşin hükümlü olma.belki ikizdir.ayrıca kalp atışı 6 bittikten sonra 10.haftaya kadar duyulabilirmiş.
canım inşaalah dediğin gibidir ikizde nasıl bir durum oluyorki çift kese olmuyor mu ikizde??

Eki Görüntüle 720603

Kızlar bebişim burda maşallah deyin:)

maşallah inş. kendisini göreceğiniz günlerde gelir. Ben bişey sormak istiyorum bizde keseyi 5 haftalıkken gördük ama açıkcası böyle bariz bir kese göremedim ben doktor ve eşim gördü nasıl olduysa :) verdikleri kağıtta 4mm yazıyordu doktorum kalınlaşma v.s çok iyi sağlıklı dedi ama yinede korkuyorum ya Acaba çok küçük olduğundanmı net görünmediki kese...

Birde ben sadece 1 kez betahcg ye baktırdım sağlıklı olup olmadığını anlamak için bir kere daha gidip baktırsammı 5 haftalıkken 1550lerdeydi doktor gerek görmedi ama yinede meraklanıyor insan

Canım ben 4+6 dayken gördüm kesem 4.4 tü hcgm3550 ydi 4+6da ama doktor senin kese 4+2 ilk dedi yani küçüktü sonraysa 5+5 te 14.4 tü satıma göre 5+6ydım yetişti arayı kapattı büyümem bugün tam günümde çıktı haftam yani kesenin küçüklüğüne bakma ama ben progestan kullanıyorum oda etki ediyo benim kese 5 haftalıkken nokta gibi gözüküyordu normal yani bir haftada 10 mm büyüyo

selam kızlaaaar iyi aksamlar size bişey sormak istiyorum benım adet günümde 159.22 beta hcg pazartesi günü tekrar yapılcak sizin betalar kaçtı benımkı normal mı düşük mü anlamadım
Canımbenim adeti bir gün geçe 709 du 3 gün geçe 3550 oldu hcg yumurtlama gününe göre değişir bence çok normal hcgn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…