2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
İyi geceler hanımlar bende 2014 ocak annesi oluyorum kısmetse daha keseyi görmeye gitmedim en son beta hcg 930 cıkmıstı
22 mayısta baktırdıgımda 27 sinde gitsem bebeğimle birlikte keseyi de görebilir miyim acaba ? bide progestan kullanıyorum kesenin büyümesine etkisi var mıdır

Anladım teşekkürler bende 4+4 deyken gördüm daha doğrusu göremedim :)) Doktor 2 hafta sonra çağırdı bi sıkıntı görse bi kaç gün sonra çağırırdı herhalde .Bu arada bende progestan kullanıyorum sabah akşam 100er mg.

Canım görürsün bence hcgn tavan yapar O zamana 3000 den sonra rahat görünüo progestan keseyi beslio rahime daa iyi tutunmasını sağlıo rahim duvarını kalınlaştırıo

Canım görürsün bence hcgn tavan yapar O zamana 3000 den sonra rahat görünüo progestan keseyi beslio rahime daa iyi tutunmasını sağlıo rahim duvarını kalınlaştırıo

Sağol canım içimi rahatlattın daha once kimyasal gebelik gecirdiğim için biraz korkarak yaklaşıyorum herşeye Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhh

Canım iyi yapmış direk kalp atışına gideceksin sen benim doktor beni her hafta çağırdı:) geçen hafta yolku görmüştüm gitmesemde olurdu bugünde bir ton test istedi 135 tl bayıldım hemogram idrar hepatit kızamıkçık toxoplazma hepsini yaptırdım pztesie göstericim kendim baktım durumum iyi Allah'a şükür doktora keyfine gitcem:) belki bebişi yine gösterir umut işte progestanı işte haftam arkadan gelio die verdi bide bende pko var önlem dedi ben alttanakşamları 200 mg alıyorum fitil gibi her doktorun yoğurt yiyişi farklı:)

Sağol canım içimi rahatlattın daha once kimyasal gebelik gecirdiğim için biraz korkarak yaklaşıyorum herşeye Rabbim hayırlısıyla sağlıklıca kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhh

Canım değerin yüksek kimisinin 10 falan çıkıo adetten sonra onlar bile hamile olabilio ama hcg yüksek olunca daha garanti öbürlerinde sıkıntılar olabilio için rahat olsun allahım bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin âmin.

Hadi geçmiş olsun inş. sonuçlarda güzel gelir. ben sadece hemogram ve tiroid yaptırdım tiroid yüksek çıktı iyota başladım .Herkese sağlıklı bir hamilelik dönemi ve nur topu gibi bebişler dilerim ...

oyle canım inşallah o günleri görürürz proogestan başımı döndürüyo hala sende de yaptımı bu şekilde

Selam, ben 6 haftalık hamıleyım. suanda bademcıklerım ve dıs etlerım cok acıyor, doktorum gargara kullanabılırsın dedı ısım vermedı bende andorex dıye bır ılac kullandım bir kere, sonra internetten okudum o ilaç en olmaz ilaçmış. neyse diş etlerim ve ağzımdaki yaralar için ne yapabılırım bilen var mı? karbonatlı suyla ve tuzlu suyu denedım ıse yaramadı.

VE DÜN GECE İTİBARİYLE DÜŞÜK GERÇEKLEŞTİ

İnanılmaz bi ağrı başladı gittikçe çoğaldı,aynı şekilde kanamada çoğaldı,tıpkı geçen seferki gibi.Saat 8 gibi başladı,hemen o an apranax içtim ama ağrı saat ilerledikçe arttı.Ve gitgide yine dayanılmaz oldu.Bi yandan yattığım yerde kıvrandırıyo,bi yandan acı veriyo.Ben öyle hem kıvranıyorum,her ağlıyorum canım benim eşimde napıcağını şaşırdı.Sıcak su koyduk yok,vc ye gidip geliyorum yok.1 saat böyle aralıksız ağrıyla kıvrandım.Ardındanhem Beylikdüzü'ndeki gittiğim doktoru,hemde kendi doktorumu aradım.Ne yapayim diye sordum,ikiside dayanılmaz ağrın olursa hastaneye git dediler.Ama kendi doktorum her zamanki gibi çok iyiydi "noldu canım,anlat hemen,tamam öptüm seni" gibi konuştu telde bile.Neyse eşimde annemle babama haber verdi bi yandan.Biara vc ye gittim sanki içimden bişey düşer gibi oldu ve o an bi parça rahatladım birden ama kısa sürdü tekrar başladı.Artık aralıksızdı ve çok ağlıyordum Kalktık hastaneye gittik,yine biraz hafifledi.Nöbetçi doktor geldi ultrasonda baktı.Kese baya küçülmüş ve rahim ağzına yaklaşmış düşmek üzere dedi.Banada gösterdi bende gördüm,şekli falanda bozulmuş zaten.Nöbetçi doktor kendi doktorumu aradı durumu anlattı falan.Sonra müşaade altında tutmayı serum takmayı teklif ettiler kabul etmedim.Serum parası,oda parası vs hiç gerek yoktu,evim yakın ağrım artarsa gelirim zaten dedim tamam dediler.Çıktık hastaneden annemlere geldik,gece burda kaldık.Hastaneden döndüğümzden beride ağrım hafif hafif oluyo yine,artmaz inş.Gerçi hâlâ parça varsa çıksın bi an önce,bitsin bu dert Doğum acısı gibi derler bu düşük ağrısı için,eğer öyleyse ben normal doğum yaparmışım onu anladım,ama hayatımda böyle bişey görmedim Bide yatarken vc ye gittim,sanki rahmim açıldı birden ve içinden bişey düştü resmen hissettim.Eminim yani,neydi bilmiyorum ama vc'de çok kanlıydı göremedik.İnş kesedir inş kurtulmuşumdur.1 sene öncesini yaşıyorum resmen,yine aynı başlangıç ve yine aynı son!ne kadar üzücü.Allah'ım son olsun nolur,bi 3.ye daha nasıl dayanırım bilmiyorum.Zaten regl bitince incelemeler yapılcak.Gereken herşeyi yaptırıp,sorun var mı yok mu baktırmadan asla denemem bidaha eveeeet işte böyle...

Son düzenleme:
pufpuf cok gecmis olsun.Allah hayirli olan en guzel zamanda sanada hamileligi ve anneligi nasip eder insallah.Bir an evvel sagligina kavusmaN dilegiyle..

Çokkk geçmiş olsunn arkadaşımm..
Rabbim senin için hayırlı zamanda mucizeni göndersin inşallah:26::26::26:

Puf puff gecmis olsun canim allah bir daha yasatmasin sonuclarda degerlendirilecekmis tahliller vs. Umarim en yakin zamanda saglikli bir gebelik ve muthis tatli bebegin olur allah yardimcin olsun bunlar imtihan allah daha kotusuyle sinamasin

çok geçmş olsun canım inaşallah bu son olsun

kızlar puffpufumun namına ben alıyorum cvplarınızı..hepinize teşekkürler..inşallah iyi olacak ben canımın içisi..

PUFPUF çok geçmiş olsun.rabbim inşallah bu acıyı tekrar yaşatmasın,en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gebeliği ve bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

canım geçmiş olsun. herşeyin hayırlısı canını sıkma inşlhh bundan sonra herşeyin araştırıldıktan sonra sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.her şerde bir hayır var dicez. allaha sığıncaz canım üzme kendini.

Çok çok geçmiş olsun... İnşaallah kısa zamanda iyileşirsin... Gerçekten zor bir durum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…