2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Kuzucum cok gecmis olsun. Allah bir daha yasatmasin.. sebebi bulunduktan sonra sağlıklı gebelik olucak insallah.. simdi kwndine iyi bak ki vicudun cabuk toplasin. Cok öpüyorum seni. .

canım çok geçmiş olsun inan bu kadar duygu yoğunluğu içinde bu kadar acı çekmene çok üzüldüm
ben 1ay boyunca düşsün diye beklemiştim hiç ağrım olmadı ama daha yıkıcıydı bu süreci beklemek
Rabbim yardımcın olsun güç versin sana ardından araştırmaya git ve mutlaka genetik ve kanama pıhtılaşma testlerini yaptır ve tanıdık birilerini bulup süreci hızlandır bize 7 aydan bahsetmişlerdi biz gidip konuştuk 1 ayda çıkardılar sonuçları ve bebeğimiz gelmeden sonuçları aldık çok şükür şimdi iğnelerimizi kullanıyoruz. umarım sende bu evreleri hemen atlatır sağlıklı bebeğini beklemeye başlarsın.
Allah yardımcımız olsun hepimizin kıymetli bebeklerini korusun sağlıklı bebekler ve doğumlar nasip etsin inş

Canim benimm şu yaziyi okuyana kadar inan hala umudum vardi. Sanki bi mucize olacakmis gibi dusundum hep. Rabbim hem bedensel, hem ruhsal acilarini biran evvel dindirsin insAllah. Bir daha boyle aci yasatmasin. Guzel bi doktoe bul tatlim. Iyice incelesinlee bakalim neden boyle sonuclaniyor surekli. Rabbim sana saglikli nur topu gibi guzeller guzeli bir evlat versin. Ona baktikca hersey silinsin gitsin. Tez zamanda gülsün o yüzün insAllah. Dualarim seninle canim.

arkadaşım ne yaşadığını çok iyi anlıyorum bende seninle aynı sonu bekliyorum düşmezse kürtaj olucam çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi gördüm neler yaşadığını. İnşallah bu sondur. İnşallah bi dahakine sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. Allah kimseye yaşatmasın. Bu arada düşük yaparken çektiğin ağrı ile normal doğum sırasındaki ağrı aynı mı oluyomuş? ben normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum. Allah inşallah o gücü ve sabrı verir.

geçmiş olsun, ne söylesek boş. Allah bir daha yaşatmasın.

arkadaşım ne yaşadığını çok iyi anlıyorum bende seninle aynı sonu bekliyorum düşmezse kürtaj olucam çok geçmiş olsun

teşekkürler canım...senin adınada üzüldüm çünkü 2 dega yaşadım iyi biliyorum senin durumun ne ?? Neden düşük bekleniyo canım ??

Rabbim acılarını hafifletsin canım korku içinde okudum hatta okuyamicaktım nerdeyse çok üzüldüm pufum Rabbim aynı acıyı bidaha yaşatmasın keşke elimden bişey gelebilseydi takdiri ilahi işte allahım sana bundan sonra Nur topu gibi bir çocuk nasip etsin ağrısız sızısız bir hamilelik yaşarsın inşallah hepimiz aynı şeyleri yaşayabiliriz Rabbim korusun kendine dikkat et canım bol bol dinlen allahım üzüntünü dindirsin

misaaaa dün bütün gece bebeğinin ultrason fotoğrafını izledim, çok güzel maşallah :))
benim de doğumum seninle aynı zamana geliyor ama bu hafta muayenem yoktu. o fotoğraf ilaç gibi geldi. anneme bile gösterdim "benimki de şu an böyle" diye. akşam yazma fırsatım olmadı, şimdi yazayım dedim.

Son düzenleme:

Dimi canım ya maşallah ultrasonda kafasını bile gördüm çok yiyorum diyodum ama bebeğime yaramış valla:)) ay çok sevindim senle aynı zamanda anne olacağımıza senin bebişte benimki kadardır Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım ultrasona gidersen resmini koy buraya bebişine bakim bende

Tamam, benim muayenem 1 haziran'da daha çok var. Bugün eşimle konuşuyorduk, hamileliğimi öğreneli bir ay bile olmamış, nasıl geçecek dokuz ay diye. ben de çok yiyorum inşallah benimki de büyümüştür seninki gibi. geçen cumartesi 7 milimdi daha. Haftaya kaç olacak çok merak ediyorum. ben siteye mesaj yazmadığım günler senin mesajlarının altındaki takvimden kendi bebeğimin gelişimini takip ediyorum. Aynı günde olması benim de çok hoşuma gidiyor, aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü :)

Kızlar dün öğlen kahverengi lekelenmem oldu çok korktum, apar topar doktora gittim. Muayene etti ciddi bir kanaman görünmüyo, kese de duruyor dedi, progestan verdi. 2-3 gündür ise sürekli adet olacakmış gibi bir huzursuzluk vardı zaten kasıklarımda. Hala da var. Halsiz hissediyorum. Doktor normal dedi ama yine de huzursuzum ya :/

Pufpuffcum cok gecmis olsun canm...
Rabbim bi daha boyle bir aci yasatmasin insallahh..
Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin rabbim insallahhh...

Canım geçen Cumartesi 7yse senin bebiş kocaman olmuştur maşallah canım çok sevindim ya bizim çocuklar aynı gün doğsa keşke:) bende seni izlerim artık Rabbim yavrularımıza sağlık versin ben şimdiden 3 kilo aldım galiba 60 dım 63 oldum evlendiğimde 50 ydim:) sonum kaç olacak bilmiyorum sağlıkla doğsunlarda çok iyi beslenmeye çalışıyorum suda topladım ya yinede çok yağlı yememeye çalışıyorum benim kocada 3 aya doğursan olmuyomu diyo:) ama ben nasıl geçti iki ay hiç bişi anlamadım eşimde inanamıyo Rabbim yüzümüzü güldürsün irtibatta olalım canım

anlamadın mı, ne güzel :) ben çalıştığım halde zaman geçmiyor, gün sayıyorum. çalışmasam bir de saat sayacağım herhalde. sırf o yüzden işten ayrılmayı düşünmedim hatta. Doktor da risk yok dedi, çok şükür. çalışıyorum ben de. benim bebek biraz iri olacak, farkındayım. babası da ben de baya uzun boyluyuz, bebek de şimdiden belli ediyor kendini. allah kolay doğum versin ne diyim. "dostun elinde düşmanın karnında büyüsün" diye söz bile varmış. benim durumlar fena yani :) olsun büyüsün de, elimde, karnımda umursamıyorum şimdilik. doğum yaklaştıkça korkarım belki bilmiyorum.
ben de ofistekiler sağolsun iyi besleniyorum. elimde bisküvi falan görünce kavga ediyorlar benimle :) ben de yanımda meyve, ceviz falan taşıyorum acıkınca atıştırıyorum. çok sık acıkıyorum zaten. sık sık yiyorum ama fazla yiyemiyorum. bir kilo aldım ama beş kilo gibi görünüyor, fena şiştim. ben buralardayım hep irtibatta oluruz inşallah :)
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. hormonlar da değişti. Bu sabah bir program izledim, bir kadının doğum görüntüleri vardı, zır zır ağladım :)

sevgili arkadaşlar...

Aramıza yeni katılanlar... Ben 1-2 haftadır acı bir tecrübe daha yaşıyorum..ve şu an bir düşükle uğraşıyorum,üstelik hâlâ tamamlanmadı çok ağrım oluyo

O yüzden listeye eklenmek isteyenler bana listede yer alan tüm bilgileri EKSİKSİZ olarak özel msj atsın kütfen,ilk fırsatta ekleyeceğim..burdan genel yazanlarını olmuş gördüm ama malesef çok takip edemiyorum,biraz kötüyüm şu sıra..o yüzden özel msj atın ki unutmam o şekilde..

Kendimi toparlar toparlamaz ekleyeceğim...

Son düzenleme:

Canım çalışman iyi olmuş zaman geçer ben atanamayan öğretmen tayfasındanım kpssde yalan oldu:) bebişle uğraşmaktan kafamı başka bişeye veremiom uzaktan eğitimle okuyorum bi yandan kafam o kadar doluki zamanın farkında değilim valla 5 aydır bebişimi bekliodum tam tedavi olacakken sürpriz yaptı bana günler nasıl geçio anlamıyorum o yüzden benim pek midem bulanmıo başlarda bulanıyordu şimdi sabahları oda açlıktan oluyo bazende kokulara hassasiyetim oluyo midem çok kazınıyo benim:) senin gibi elma süt kayısı ne bulursam yiyorum aralarda ben hamile olduumu bilmeden aş ermeye başlamıştım hala devam ediyo dün karpuz çekti canım:) benim bebiş durmadan acıkıyo eşime diyorum aynı sana benziyo:)

cok üzüldüm canım bende düşük yaşadım cok zor bi durum halada atlatmıs değildim ama rabbim bi mucize dha gönderdi 10 ay sonra bununla biraz daha unutuyorum Allah ım en yakın zamanda bu acını bastıracak bir daha bebiş nasıp etsin cok sağlıklı bi bebiş insallah bi daha göstermesin Rabbim bu kara günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…