2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar gece ağrılara dayanamadım dr gittik bugün nöbetçi iyi bir dr vardı bebeğin çok minik tahmini 1 veya 2 haftalık olduğunu söyledi 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi vs..ama bende ağrılar devam ettiği gibi birde kahve rengi az bir akıntı var dr ona bişey demedi neyse eve geldik yine tekrarlamış durumda iplikli gibi kahve rengi tuhaf bir şey adet sonuymuş gibi..sadece folik asit verdi progestan vs vermedi bana sadece dinlen dedi ama ne mümkün 21 aylık kızım oturtmuyor bile

Ben de iki senelik evliyim. Başlarda çocuk düşünmemiştik. Bir süredir de olmuyordu. Taa yılbaşında anlaştık eşimle. Haziran'a kadar olmazsa doktora gideceğiz diye. Çok şükür mayıs'ta aldık haberini. Bizimki de aynı şekilde tam tedaviye başlayacakken oldu yani.

Çok geçmiş olsun cnm benim Rab bim bir daha böyle birşey yaşatmasın inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kendine çok iyi bak lütfen .

Hala cokk halsizim uyusam uyuyamiyorum kalksam hemen oturma ihtiyaci hissediyorum. bebek şimdiden beni yoracaga benziyor

Aynı zamanda karar vermişiz:) sağlıklı bi şekilde aynı zamanda kucağımıza alırız inşallah canım

Merhaba kızlar. Sayfa çok hızlı ilerlediğinden takip edemiyorum, kusura bakmayın. Öncelikle pufpufcum çok üzüldüm durumuna. İnsan minicik seye öyle derinden bağlanıyor ki pozitifi görür görmez. Ben de gebeliğin 14. Gunü inanılmaz başagrısı yasadım ve doktorlar tomografi dediler. Başka zaman olsa, bir baskasının basına gelse israr ederim senin saglıgından önemli mi diye ama tüm riski kabullenip cektirmedim. Sadece kanda çıkmıştı ama öyle anlamlıydı ki bnm için. Senin acını yaşamadığımdan belki bilemem ama tüm kalbimle sana bu zor günleri atlatman için güç diliyorum. Umarım düşüğün nedeni araştırılır ve gerekli tedaviyle en kısa zamanda yeniden bebeğine kavuşursun.

pufpuff
çok geçmiş olsun bende ilk gebeliğimde 10 haftalık düşük yaptım 2 hafta sürdü ağrı sancı kanama

çok zordu 1 sene sonra tekrar hamile kaldım çok zor bir gebelik geçirdim ama normal doğum yaptım
inan bana doğum düşükten daha kolay kızım şimdi 2 yaşında

inşallah sende en kısa zamanda sağlıklı güzel bir bebeğe kavuşursun

kızlar hepinize günaydın.... cuma doktoruma gittim 5+6 da oysa dr. beni bu cuma bekliyormuş ben yanlış anlamışım ama olsun =) kalp atışı var ama henüz duyulamayacak kadar yeni dedii... perşembe dinleyebilirz dedi.. ister istemez tedirginim 4 gün daha beklemek benim için büyük sabır ama elden bişey gelmiyor...bu arada artık bulantılar kusmaya döndü günde 3-4 defa özellikle sabahları kusuyorum.. işe gelirken zor özellikle ama olsun....
sizlerde ne var ne yok??

Son düzenleme:

Beni de yarın çağırdı ama inşallah daha erken birkaç gün sonra gel demez zaten çatladım beklemekten

günaydın canım. ben daha 10 haziranda gitcem senin yine az varmış. en son 13 mayısta gitmiştim. kalp atışını gördük ama duymadık. canım kusmak daha iyi. benim 1 hafta sadece kuru bulantı vardı. çıkarınca rahatlıyosun. sonra günde 2-3 kez çıkarmaya başlamıştım. geçtiğimiz hafta sadece kusma vardı.

günaydın kızlar. nasılsınız? biz sütümüzü içtik cevizimizi yedik.daha kahvaltımızı yapmadık. mide bulantımız var. sizler napıyosunuz.

az var ama ben meraktan ölmezsem tabi.. kalp atışı herkes için önemli benim içind aha önemli çünkü aralıkta klap atışı olmadığından kaybettim bebeğimi..... kusmak daha iyi bende katılıyorum ama iş yerinde ister istemez zorlanıyorum az önce tuvaletteydim yine olsun bunlar iyi belirtiler bence...

Beni de yarın çağırdı ama inşallah daha erken birkaç gün sonra gel demez zaten çatladım beklemekten

inşallah canımm güzel haberle gel inşallahh..

günaydın kızlar. nasılsınız? biz sütümüzü içtik cevizimizi yedik.daha kahvaltımızı yapmadık. mide bulantımız var. sizler napıyosunuz.

ohh afiyet olsun.. sabah az bişey atıştırdım daha çok öğlen ve akşam yiyebiliyorum ben bu aralar.. sadece haftasonu kahvaltıyı geç yapınca iyi oluyor...

Günaydın kızlar...

akşamlarını çok zor geçiriyorum..neden bilmem akşamları geliyo o dayanılmaz ağrılar Allah'ım olan oldu zaten nolur bitsin artık bu işkence...

bugün kontrolüm olcak 15:40'ta bakalım doktor ne diyecek? Ama sanırım hâlâ içerde kalan parça var ki böyle ağrım acım oluyo

bu arada her birinizede ayrı ayrı çok teşekkürler canlarım...sağolun

Bende cuma günü kalp atışını gördüm. Doktorum perşembe gününe tekrar çağırdı. Hem kalp atışını daha yüksek dinleriz, hem de bebeğin ne kadar büyüdüğünü takip ederiz dedi. Bende kalp atışını duymadan 1 hafta önce gitmiştim o zaman benimde çok net bişey görülmemişti ama sonrasında cuma günü duydum çok şükür. Ama karından tam net görünmedi alttan bakınca gördüm ve duydum. O yüzden senin haftana göre şuanda görülmemesi çok normal canım. Endişe etme.

Dualarımız biran önce bu ağrılarının dinmesi ve yeniden sağlıklı bir anne adayı olarak aramıza dönmen için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…