Günaydın kızlar...
akşamlarını çok zor geçiriyorum..neden bilmem akşamları geliyo o dayanılmaz ağrılar Allah'ım olan oldu zaten nolur bitsin artık bu işkence...
bugün kontrolüm olcak 15:40'ta bakalım doktor ne diyecek? Ama sanırım hâlâ içerde kalan parça var ki böyle ağrım acım oluyo
bu arada her birinizede ayrı ayrı çok teşekkürler canlarım...sağolun
[sıze=3]günaydın kızlar...
Akşamlarını çok zor geçiriyorum..neden bilmem akşamları geliyo o dayanılmaz ağrılar allah'ım olan oldu zaten nolur bitsin artık bu işkence...
Bugün kontrolüm olcak 15:40'ta bakalım doktor ne diyecek? Ama sanırım hâlâ içerde kalan parça var ki böyle ağrım acım oluyo [/sıze]
[sıze=3]bu arada her birinizede ayrı ayrı çok teşekkürler canlarım...sağolun[/sıze]
Günaydın kızlar...
akşamlarını çok zor geçiriyorum..neden bilmem akşamları geliyo o dayanılmaz ağrılar Allah'ım olan oldu zaten nolur bitsin artık bu işkence...
bugün kontrolüm olcak 15:40'ta bakalım doktor ne diyecek? Ama sanırım hâlâ içerde kalan parça var ki böyle ağrım acım oluyo
Günaydın kızlar...
VE DÜN GECE İTİBARİYLE DÜŞÜK GERÇEKLEŞTİ
İnanılmaz bi ağrı başladı gittikçe çoğaldı,aynı şekilde kanamada çoğaldı,tıpkı geçen seferki gibi.Saat 8 gibi başladı,hemen o an apranax içtim ama ağrı saat ilerledikçe arttı.Ve gitgide yine dayanılmaz oldu.Bi yandan yattığım yerde kıvrandırıyo,bi yandan acı veriyo.Ben öyle hem kıvranıyorum,her ağlıyorum canım benim eşimde napıcağını şaşırdı.Sıcak su koyduk yok,vc ye gidip geliyorum yok.1 saat böyle aralıksız ağrıyla kıvrandım.Ardındanhem Beylikdüzü'ndeki gittiğim doktoru,hemde kendi doktorumu aradım.Ne yapayim diye sordum,ikiside dayanılmaz ağrın olursa hastaneye git dediler.Ama kendi doktorum her zamanki gibi çok iyiydi "noldu canım,anlat hemen,tamam öptüm seni" gibi konuştu telde bile.Neyse eşimde annemle babama haber verdi bi yandan.Biara vc ye gittim sanki içimden bişey düşer gibi oldu ve o an bi parça rahatladım birden ama kısa sürdü tekrar başladı.Artık aralıksızdı ve çok ağlıyordumKalktık hastaneye gittik,yine biraz hafifledi.Nöbetçi doktor geldi ultrasonda baktı.Kese baya küçülmüş ve rahim ağzına yaklaşmış düşmek üzere dedi.Banada gösterdi bende gördüm,şekli falanda bozulmuş zaten.Nöbetçi doktor kendi doktorumu aradı durumu anlattı falan.Sonra müşaade altında tutmayı serum takmayı teklif ettiler kabul etmedim.Serum parası,oda parası vs hiç gerek yoktu,evim yakın ağrım artarsa gelirim zaten dedim tamam dediler.Çıktık hastaneden annemlere geldik,gece burda kaldık.Hastaneden döndüğümzden beride ağrım hafif hafif oluyo yine,artmaz inş.Gerçi hâlâ parça varsa çıksın bi an önce,bitsin bu dert Doğum acısı gibi derler bu düşük ağrısı için,eğer öyleyse ben normal doğum yaparmışım onu anladım,ama hayatımda böyle bişey görmedim Bide yatarken vc ye gittim,sanki rahmim açıldı birden ve içinden bişey düştü resmen hissettim.Eminim yani,neydi bilmiyorum ama vc'de çok kanlıydı göremedik.İnş kesedir inş kurtulmuşumdur.1 sene öncesini yaşıyorum resmen,yine aynı başlangıç ve yine aynı son!ne kadar üzücü.Allah'ım son olsun nolur,bi 3.ye daha nasıl dayanırım bilmiyorum.Zaten regl bitince incelemeler yapılcak.Gereken herşeyi yaptırıp,sorun var mı yok mu baktırmadan asla denemem bidaha eveeeet işte böyle...
günaydın arkadaşlar nasılsınız hersey yolundadır umarım benim kasık agrıları yerini bel agrılarına bıraktı sizler ne durumdasınız
Günaydın kızlar...
Bende cuma günü kalp atışını gördüm. Doktorum perşembe gününe tekrar çağırdı. Hem kalp atışını daha yüksek dinleriz, hem de bebeğin ne kadar büyüdüğünü takip ederiz dedi. Bende kalp atışını duymadan 1 hafta önce gitmiştim o zaman benimde çok net bişey görülmemişti ama sonrasında cuma günü duydum çok şükür. Ama karından tam net görünmedi alttan bakınca gördüm ve duydum. O yüzden senin haftana göre şuanda görülmemesi çok normal canım. Endişe etme.
VE DÜN GECE İTİBARİYLE DÜŞÜK GERÇEKLEŞTİ
İnanılmaz bi ağrı başladı gittikçe çoğaldı,aynı şekilde kanamada çoğaldı,tıpkı geçen seferki gibi.Saat 8 gibi başladı,hemen o an apranax içtim ama ağrı saat ilerledikçe arttı.Ve gitgide yine dayanılmaz oldu.Bi yandan yattığım yerde kıvrandırıyo,bi yandan acı veriyo.Ben öyle hem kıvranıyorum,her ağlıyorum canım benim eşimde napıcağını şaşırdı.Sıcak su koyduk yok,vc ye gidip geliyorum yok.1 saat böyle aralıksız ağrıyla kıvrandım.Ardındanhem Beylikdüzü'ndeki gittiğim doktoru,hemde kendi doktorumu aradım.Ne yapayim diye sordum,ikiside dayanılmaz ağrın olursa hastaneye git dediler.Ama kendi doktorum her zamanki gibi çok iyiydi "noldu canım,anlat hemen,tamam öptüm seni" gibi konuştu telde bile.Neyse eşimde annemle babama haber verdi bi yandan.Biara vc ye gittim sanki içimden bişey düşer gibi oldu ve o an bi parça rahatladım birden ama kısa sürdü tekrar başladı.Artık aralıksızdı ve çok ağlıyordumKalktık hastaneye gittik,yine biraz hafifledi.Nöbetçi doktor geldi ultrasonda baktı.Kese baya küçülmüş ve rahim ağzına yaklaşmış düşmek üzere dedi.Banada gösterdi bende gördüm,şekli falanda bozulmuş zaten.Nöbetçi doktor kendi doktorumu aradı durumu anlattı falan.Sonra müşaade altında tutmayı serum takmayı teklif ettiler kabul etmedim.Serum parası,oda parası vs hiç gerek yoktu,evim yakın ağrım artarsa gelirim zaten dedim tamam dediler.Çıktık hastaneden annemlere geldik,gece burda kaldık.Hastaneden döndüğümzden beride ağrım hafif hafif oluyo yine,artmaz inş.Gerçi hâlâ parça varsa çıksın bi an önce,bitsin bu dert Doğum acısı gibi derler bu düşük ağrısı için,eğer öyleyse ben normal doğum yaparmışım onu anladım,ama hayatımda böyle bişey görmedim Bide yatarken vc ye gittim,sanki rahmim açıldı birden ve içinden bişey düştü resmen hissettim.Eminim yani,neydi bilmiyorum ama vc'de çok kanlıydı göremedik.İnş kesedir inş kurtulmuşumdur.1 sene öncesini yaşıyorum resmen,yine aynı başlangıç ve yine aynı son!ne kadar üzücü.Allah'ım son olsun nolur,bi 3.ye daha nasıl dayanırım bilmiyorum.Zaten regl bitince incelemeler yapılcak.Gereken herşeyi yaptırıp,sorun var mı yok mu baktırmadan asla denemem bidaha eveeeet işte böyle...
selam taze anne adayları. 2013 şubat annesiyim. geçen sene haziran ayının 9unda öğrenmiştim hamile olduğumu. uzun ve zahmetli bir yola girdiniz. zaman hiç geçmiyormuş gibi gelecek. ama bi bakıyorsunuz bebeğiniz kucağınızda. anılarımı yaşatmak için sizi sürekli ziyaret edeceğim. sormak stedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. hadi hakkınızda hayırlısı olsun ,inşallah.günaydın hamişler geçmiş olsun pufpuf allah birdaha tekrarını yaşatmasın
bende cuma günü gittim doktoruma iyi bir doktor ilgili başta göremedi sonra su içip sıkıştıktan sonra gittim gördük pıtpıtlar çok derinden geliyordu çok duyamadım ama kalbinin kasılmalarını gördüm muhteşem bir duyguydu.
son adet tarihine göre 6+5 ultrasona göre 7 çıktı 2 hafta sonra toksplazma için çağırdı
benim kasık ağrılarım da yok 2 gündür bulantım da yok iyi mi kötü mü bilemedim
bendede kalmadı kasık agrısı egilip dogrurulurken bişe hissederdim oda kalmadı
şu anda hiç hamile değil gibiyim tiksinmem bile gitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?