2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
günaydınlar canlarım nasılsınız göbüşler nasıl ? bizde nöbetten geldik uyucaz öğleden sonra aranıza teşrif edicemmmmmmmmmm öpüldünüz

günaydın canım üzülmemek elde değil ama nasip diyelim inşallah sıkıntı yoktur rabbim en kısa sürede sağlıklı bir nasip eder sana inşallah

canım benimmm baktım yazdıklarına ve çok üzüldüm rabbim ağrılarını hafifletsin hakkında hayırlısını nasip etsin zor günler geçicek bunu unutma herşeyin acısı unutulacak. Bak kürtaj oldum o gün ki üzüntümü unuttum önüme bakıyorum sende sağlığına dikkat et olurmu

........................

Eklentiler

• $image.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 49

ÇOK ÇOK ÜZÜZLDÜK SEVGİLİ ARKADAŞIM; ama allahım sana hayırlısıyla sağlık gebelik ve bebek nasip etsin tez zamanda inşallah

puf puff çok geçmiş olsun... ne desek boş inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip eder allahım

kızlar günaydın.bende iki gündür hiçbir belirti kalmadı.ne mide bulantısı ne kasık ağrısı korkuyorum

canım allah yardımcın olsun bu noktada söylenecek peki bi söz yok her serde bir hayır vardır bunu asla unurma rabbim inş. saglıklısından ömürlüsünden tekarar nasip etsin kuzucugumm

günaydın arkadaşlar nasılsınız hersey yolundadır umarım benim kasık agrıları yerini bel agrılarına bıraktı sizler ne durumdasınız

canımm benim kıyamam yaa kontrol iyi olur,, inşallah herhangi bi parça kalmamıştır.. sen bol bol dinlen......... öpüyorumm

ben zaten karından usg yaptırıyorum erken aslında farkındayım ama dedim yaa telaş sanırım 9 ay böyle gidecek... ne yapalım olsun sağlıklı olsunda telaşa kusmaya razıyım benn herkes gibi....

söylenecek tek şey Allah en kısa sürede yerini doldursun ve sana sağlıklı bir bebek verip
yaşadığın herşeyi unuttursun
dualarım seninle

günaydın hamişler geçmiş olsun pufpuf allah birdaha tekrarını yaşatmasın

bende cuma günü gittim doktoruma iyi bir doktor ilgili başta göremedi sonra su içip sıkıştıktan sonra gittim gördük pıtpıtlar çok derinden geliyordu çok duyamadım ama kalbinin kasılmalarını gördüm muhteşem bir duyguydu.
son adet tarihine göre 6+5 ultrasona göre 7 çıktı 2 hafta sonra toksplazma için çağırdı

selam taze anne adayları. 2013 şubat annesiyim. geçen sene haziran ayının 9unda öğrenmiştim hamile olduğumu. uzun ve zahmetli bir yola girdiniz. zaman hiç geçmiyormuş gibi gelecek. ama bi bakıyorsunuz bebeğiniz kucağınızda. anılarımı yaşatmak için sizi sürekli ziyaret edeceğim. sormak stedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. hadi hakkınızda hayırlısı olsun ,inşallah.

2 gündür girememiştim
öncelikle pıt pıtları duyan güzel anneleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
kanaması ve düşük tehlikesi yaşayanlar için de Allah hakkınızda hayırlısını versin inş. güzel haberlerle gelin
puffpuffa çok üzüldüm en kısa zaman da sağlıklı bir bebek haberiyle gelir aramıza
ben de cumartesi günü doktor kontorluna gittim ve en büyük endişem boş gebelikti kasımda yaşadığımdan ötürü
ama şükürler olsun kesem sağlıklı ve yol sacım ordaydı ve doktorum hadi haftaya gelde kalp atışlarını duyalım dediğinde
öylece ekrana bakakaldım diycek bir şey bulamadım sadece o yolk sac mı diyebildim :)
inş.sağlıkla benimle olur bebeğim
bir de bitki çayını sordum IHLAMUR VE KUŞBURNU dışında hiçbirşey içme dedi
yediklerin bu ayda aman aman bir önemi yok dedi asıl şimdiden bazı şeylerden tiksinmemen önemli dedi
inanılmaz göğüs ağrısı çekiyorum ve bu sabah ilk sabah bulantım bana merhaba dedi
bunlar hep iyiye işaretmiş hormanlarının iyi çalışmasının bir işareti dedi
umarım cumartesi de pıt pıtları duyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…