2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
güzel bir hafta geçiririz inşallah arkadaşlar şu işe gelmek olmasa herşey daha güzel olacak sanırım gerçi ben önlem aldım 1 haziran itibari ile evden idare edicemyerime biri gelincede tamamen bırakıyorum arkdaşlar çalışma hayatını ben oğlumdada yaşına gelene kadar çalışmamıştım şimdi bu bebişimizlede emekli olucam sanırım :)

bu sabah işe zorla gelirken evde kalmak için herşeyi yapabilirdim
ne güzel yazın sıcağını kışın soğunu evde geçireceksin

Evet bende gittiğimde ilk önce göremedi. Şişe şişe su içtim. Sonra biraz görüldü ama tam net değildi. En son alttan bakınca görebildik. Ekranda kalbinin kasılmalarını gördüğümde bende çok duygulandım. Hiçbişeyi net olmayan beyaz bir alan üstünde bi iniş kalkış. Sadece kalbi var. Muhteşemdi.

Canım benim. Hayırlısıyla bu defa alırsın inşAllah kucağına. Bi de pıt pıtları duydunmu deyme keyfine.

evet canımm aynıymışız sen nezaman gidiceksin 2 li teste beni 11 haziranda çagırdılar daha iki hafta var meraklanıyorum içerde neler oluyor

bende 10 haziranda gidicem canım.belki cinsiyet bile öğrenebilirmişim öyle diyorlar. halamda benim dr gidiyordu.kasımda doğum yaptı. 11 haftalıkken cinsiyetini söyledi.belki bana da söyler diye heyacan yapıyorum:)

Evet canım inşallah hayırlısı ile öyle yapmayı düşünüyorum çalışmak zorunda olanların işi çok zor gerçekten ALLAH yardımcıları olsun çalışırken herşey çok zor

Ben öğretmenlik yapıyorum. Zaten 2 haftam kaldı derslerin bitmesine. Sonrasında ekime kadar evdeyim. Ekimde iş başı yapıp 2 ay daha çalışıp sonra izne ayrılmayı düşünüyorum. Eğer bu süre içinde de doğum izni 6 aya çıkarsa inşAllah önümüzdeki sene hazirana kadar izinli olmuş olucam. O dönemde bitmiş olucak. Bebeğim doğduktan sonra çalışmaya devam etsem bile bir sonraki dönem okulları açıldığında başlicam o zamana kadarda bebişim büyümüş olucak inşAllah.

Aaa canim senindemi satin 1 nisandi ? Bizim bebislrr kafa kafaya gidiyorda:)

Haklisin canim size Allah yardim etsin ben ev hanimiyim ama benim isimde zor inan. 19 aylik bir oglum var ev isi desen hic bitmiyor,uyu uyu yine ayni uykumda hic btmiyor :)

Haklisin canim size Allah yardim etsin ben ev hanimiyim ama benim isimde zor inan. 19 aylik bir oglum var ev isi desen hic bitmiyor,uyu uyu yine ayni uykumda hic btmiyor :)

işe gel ev darmagın birak
akşam biraz toparla biraz yat yemek zaten canım istemiyor zorla yiyorum
ama snein bir de ufaklık var o ne dur bilir ne durak ama allah senin de yardımcın olsun

sen şimdi derin bir nefes aldın dimi rahatlamışsındır artık :)
sonraki kontrol ne zaman dedi?
ahhh hemen cumartesi olsada görsem de :)

Alttan ultrasonla baktığı için perşembe gününe tekrar çağırdı. Hem karından ultrason ile görelim hem de ne kadar büyümüş bakalım dedi. Cumartesi daha önce yaşamadığın harika bi duygu yaşicaksın. Hazırıklı ol :)

bana bu defada karından baktı minicikbirşeyler gördük ekrana okadar dikkatli bakıyodum ki
enaz bir saat daha durabilirdim ne garip bir duygudur
ben ağlarım kesin :)

Aaa canim senindemi satin 1 nisandi ? Bizim bebislrr kafa kafaya gidiyorda:)

benim 3 nisan SAT a göre ama ulturason a göre 7+1 4 gün geriden geliyor aradaki farkı kapatabilir dedi doktor ama bakalım sağlıklı olsunda gerisi önemli değil ,hepimi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı ...

Ne güzel ögretmenlik her açıdan avantajlı bir meslek bayan için inşallah 6 ay yasası sana yetişirse süper olur ozaman senin için hayırlısı olsun canım hepimiz için inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…