günaydın arkadaşlar nasılsınız hersey yolundadır umarım benim kasık agrıları yerini bel agrılarına bıraktı sizler ne durumdasınız
güzel bir hafta geçiririz inşallah arkadaşlar şu işe gelmek olmasa herşey daha güzel olacak sanırım gerçi ben önlem aldım 1 haziran itibari ile evden idare edicemyerime biri gelincede tamamen bırakıyorum arkdaşlar çalışma hayatını ben oğlumdada yaşına gelene kadar çalışmamıştım şimdi bu bebişimizlede emekli olucam sanırım :)
Gunaydin kizlar
Midesi bulanan arkadaslar,sabah kahvaltida ne yiyorsunuz,ne onerirsiniz?
benimde dünden beri belim ağrıyor canım. bizim senle aynı tahmini doğum tarihimiz.
kızarmış ekmek yiyiorum canım ben bir de peynir bastırıyor
günaydın hamişler geçmiş olsun pufpuf allah birdaha tekrarını yaşatmasın
bende cuma günü gittim doktoruma iyi bir doktor ilgili başta göremedi sonra su içip sıkıştıktan sonra gittim gördük pıtpıtlar çok derinden geliyordu çok duyamadım ama kalbinin kasılmalarını gördüm muhteşem bir duyguydu.
son adet tarihine göre 6+5 ultrasona göre 7 çıktı 2 hafta sonra toksplazma için çağırdı
2 gündür girememiştim
öncelikle pıt pıtları duyan güzel anneleri tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin
kanaması ve düşük tehlikesi yaşayanlar için de Allah hakkınızda hayırlısını versin inş. güzel haberlerle gelin
puffpuffa çok üzüldüm en kısa zaman da sağlıklı bir bebek haberiyle gelir aramıza
ben de cumartesi günü doktor kontorluna gittim ve en büyük endişem boş gebelikti kasımda yaşadığımdan ötürü
ama şükürler olsun kesem sağlıklı ve yol sacım ordaydı ve doktorum hadi haftaya gelde kalp atışlarını duyalım dediğinde
öylece ekrana bakakaldım diycek bir şey bulamadım sadece o yolk sac mı diyebildim :)
inş.sağlıkla benimle olur bebeğim
bir de bitki çayını sordum IHLAMUR VE KUŞBURNU dışında hiçbirşey içme dedi
yediklerin bu ayda aman aman bir önemi yok dedi asıl şimdiden bazı şeylerden tiksinmemen önemli dedi
inanılmaz göğüs ağrısı çekiyorum ve bu sabah ilk sabah bulantım bana merhaba dedi
bunlar hep iyiye işaretmiş hormanlarının iyi çalışmasının bir işareti dedi
umarım cumartesi de pıt pıtları duyarım :)
evet canımm aynıymışız sen nezaman gidiceksin 2 li teste beni 11 haziranda çagırdılar daha iki hafta var meraklanıyorum içerde neler oluyor
bu sabah işe zorla gelirken evde kalmak için herşeyi yapabilirdim
ne güzel yazın sıcağını kışın soğunu evde geçireceksin
güzel bir hafta geçiririz inşallah arkadaşlar şu işe gelmek olmasa herşey daha güzel olacak sanırım gerçi ben önlem aldım 1 haziran itibari ile evden idare edicemyerime biri gelincede tamamen bırakıyorum arkdaşlar çalışma hayatını ben oğlumdada yaşına gelene kadar çalışmamıştım şimdi bu bebişimizlede emekli olucam sanırım :)
bu sabah işe zorla gelirken evde kalmak için herşeyi yapabilirdim
ne güzel yazın sıcağını kışın soğunu evde geçireceksin
Canım benim. Hayırlısıyla bu defa alırsın inşAllah kucağına. Bi de pıt pıtları duydunmu deyme keyfine.
Haklisin canim size Allah yardim etsin ben ev hanimiyim ama benim isimde zor inan. 19 aylik bir oglum var ev isi desen hic bitmiyor,uyu uyu yine ayni uykumda hic btmiyor :)
sen şimdi derin bir nefes aldın dimi rahatlamışsındır artık :)
sonraki kontrol ne zaman dedi?
ahhh hemen cumartesi olsada görsem de :)
Alttan ultrasonla baktığı için perşembe gününe tekrar çağırdı. Hem karından ultrason ile görelim hem de ne kadar büyümüş bakalım dedi. Cumartesi daha önce yaşamadığın harika bi duygu yaşicaksın. Hazırıklı ol :)
Aaa canim senindemi satin 1 nisandi ? Bizim bebislrr kafa kafaya gidiyorda:)
Ben öğretmenlik yapıyorum. Zaten 2 haftam kaldı derslerin bitmesine. Sonrasında ekime kadar evdeyim. Ekimde iş başı yapıp 2 ay daha çalışıp sonra izne ayrılmayı düşünüyorum. Eğer bu süre içinde de doğum izni 6 aya çıkarsa inşAllah önümüzdeki sene hazirana kadar izinli olmuş olucam. O dönemde bitmiş olucak. Bebeğim doğduktan sonra çalışmaya devam etsem bile bir sonraki dönem okulları açıldığında başlicam o zamana kadarda bebişim büyümüş olucak inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?