2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ben bugün 5 haftalık hamileyim...cumartesi kahverengi akıntım oldu tabi bende cok korkdum cünkü daha önce düsük yapmısdım pazar günüde arada sırada böyle ip gibi kırmızı bisey geldi rahimden kan desem kan degil ama kanlı ip gibi toz gibi biseydi bugün doktora gittim evet kanama olmus dedi suan kanama yok ama kesenin sekli bozulmus dedi simdilik kese duruyor takip etmemiz gerekir hicbir doktor simdi sana düsük olup olmiyacagını söyleyemez dedi..ama düsüklede sonuclanabilirmis haftaya salı tekrar gel kalp atıslarına bakalım dedi haftaya salı 6 hafta 1 günlük olacak...hakkımızda hayırlısı olsun...duadan baska hicbirsey gelmiyor elimden

Ben de öğretmenim düşüncelerime tercüman oldun:)) ben de aynı şeyleri düşünüyorum inşallah 6 aya çıkarda şu doğum izni bebeklerimizle daha iyi ilgileniriz.

dikkat et kendine bol bol dinlen cnm sürekli yat ve tabiki dua dır her kapıyı acan derdi veren Rabbim dermanınıda veriri herşeyin hayırlısı ama asla umudunu kaybetme stres yapma daha zararlı olur bebeğin için dularımız seninle Allah yardımcın olsun

pufpuff cok gecmis olsun canim

allahım bize de kucagımıza alacagımız günleri göstersin inşallah,beklemek coook zor..dediğin gibi su gibi gececek diyolar ama tabi suan bizim için öyle degil :) suan daha çok iyi mi,gelişiyor mu,kalp atışlarını duyacakmıyız ve 12 haftayı doldurma telaşındayız :)
bide benim bulantım yok,olursa çok sevinecem

........................
pufum allah sabır versin çok iyi anlıyorum seni ben de 2 defa yaşadım bunu
inşallah tez zamanda acılarını dindirir allahım
sen de şimdi araştırmaları yaptıktan sonra inşallah sağlıklı bir bebek sahibi olacaksın
hayırlısı neyse o olsun canım,kendine iyi bak çabucak toparlan

bir kez bacaktan denedi arkadaş çok canı yandı.şimdi göbekten devam.biraz yağlı olmak iyi oluyormuş bu iğneleri yaparken.benim arkadaşım zayıf biraz.senin yağ oranı nasıl :)
canım bende geçen ay yağ vardı biraz ama 2,5 kilo verdim azaldı yağlar
batırırken biraz acıyo ilaç zaten yakıyo
neyse alıştım yağ da olmasın artık göbekten devam koldan bacaktan korkuyorum
canım dinlen bolca su iç ve dua et
hiçbişey ümitsiz değil tabi ki elinden geleni yapıyosun ve inşallah haftaya bebeğini göreceksin
artık kanama çoğu kişide oluyor inşallah önemsiz bişeydir yerleşmeden falandır.

Gunaydin kizlar
Midesi bulanan arkadaslar,sabah kahvaltida ne yiyorsunuz,ne onerirsiniz?
merhaba canım ben sabah sadece peynir ekmek yiyebiliyorum
hatta öğlen de
sadece akşam sebze yemeği yemeye çalışıyorum zorla
günaydın arkadaşlar nasılsınız hersey yolundadır umarım benim kasık agrıları yerini bel agrılarına bıraktı sizler ne durumdasınız

günaydın melekçim aynen bende de öyle belim kopuyooooo

bana bu defada karından baktı minicikbirşeyler gördük ekrana okadar dikkatli bakıyodum ki
enaz bir saat daha durabilirdim ne garip bir duygudur
ben ağlarım kesin :)

Bende ağladım zaten. Kuzenim gittiğim hastanede çalışıyor. O da yanımdaydı. Sarıldım ona nasıl ağlıyorum.

Kalp atışı için gidene kadar hiçbir doktorum bana bişey söylememişti. Kalp atışını duyduktan sonra doktorum hadi hayırlı olsun bebeğin, gözün aydın dedin. İlk kez bi doktor bebeğimin varlığını kabul etti. Artık var diye onayladı. Nasıl mutlu oldum anlatamam.

Ne güzel ögretmenlik her açıdan avantajlı bir meslek bayan için inşallah 6 ay yasası sana yetişirse süper olur ozaman senin için hayırlısı olsun canım hepimiz için inşallah...

Evet öğretmenlik bir bayanın yapabileceği en güzel mesleklerden. En geç 5 te evimdeyim. Haftasonu tatilim var. 15 tatil yaz tatili. Kar tatilim bile var :)

Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşAllah miniğin seninledir. Dualarımız seninle.

Ben de öğretmenim düşüncelerime tercüman oldun:)) ben de aynı şeyleri düşünüyorum inşallah 6 aya çıkarda şu doğum izni bebeklerimizle daha iyi ilgileniriz.

Dört gözle bekliyorum çıkacak haberleri. İnternette 6 ay yasası ile ilgili okumadığım haber kalmadı. Fatma Şahin en son açıklamalarında bu sene sonu gelmeden sonuçlanacak yazmış. Şuan ekonomi bakanında görüşmedeymiş. Bekliyoruz. Bu ara çalışan anneler için emeklilik vs. gibi çalışmalar oldukça fazla. Açıkcası ben bizim için güzel kararlar alınacağından ümitliyim ama ne zaman alınır orası belli olmaz.

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alacağız bu arada hep iyimser ol stres yapma biliyorsun yararı değil ama zararı oluyor bol bol dinlen kendini yorma

o artık seninle ve sağlıkla da ocakta kucağında :)
bebeği duyup kalp atışını duyana kadar kimseyle bile paylaşmayın diyo doktorlar sonuçta o ana kadar
ortada ki durum kapalı bir kutu
darısı başıma inş.

Aynen öyle canım. Dışarıdan bakınca hiç bişey belli değil ama içeride fabrika çalışıyo MaşAllah.

bende 10 haziranda gidicem canım.belki cinsiyet bile öğrenebilirmişim öyle diyorlar. halamda benim dr gidiyordu.kasımda doğum yaptı. 11 haftalıkken cinsiyetini söyledi.belki bana da söyler diye heyacan yapıyorum:)

aa sahane be ikili testin gerginliginden o kısmı hiç düşünemiyorumm valla ne olcak nasıl ocak iyi seyler duycammı içerde hersey yolundamı ölcez meraktan

umarım bize yetişirr bu 6 ay izin.... inşallah... iş yerinde çok zor koştura koştura lavaboya gidiyorum bugün kusmayaa....................

Bol su iç wc dışında tuvalete kalkmamaya özen göster ayaklarını çok yüksek olmayan bi yerde tut ayak altına yastık vs koyabilirsin.. çok geçmiş olsun Rabbim sana bağışlasın inşalahh. bir daha bu acıyı yaşama...

kızlar herkese merhaba. nasılsınız... sorun olan yoktur umarım. bi süredir kaybolmuştum ortadan. biz iyiyiz. doktora tekrar gittik herşey normal. ben kendimi zaptedebilsem riskimiz hiç olmicak ama. ben çok yaramaz bi anneyim. temizlik sokakta bişey düşürenlerin arkasından koşmak ne ararsan var yapılmaması gereken. bide bişi sorucam. benim karnım çıkmaya başladı. herkes artık farkediyor. çok erken diilmi ya...

sen tedbirini al taktiri allaha bırak canım öyle çok koşup kendii yorma herkesinki farklı daha bende yok bişe karnımdaki şişligi saymazsak

merhaba canım.. masallah yolundaymış hersey... ben de bugun kontrole gıttım.. 1.7 cm bebişim ilerde çıktı gunune göre ama kanama alanım deam ediyo göbüşüm pantolonlar rahatsız ediyor dugme actım arabada.. kanama benim kabusum oldu..Allaha emanet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…