Ben öğretmenlik yapıyorum. Zaten 2 haftam kaldı derslerin bitmesine. Sonrasında ekime kadar evdeyim. Ekimde iş başı yapıp 2 ay daha çalışıp sonra izne ayrılmayı düşünüyorum. Eğer bu süre içinde de doğum izni 6 aya çıkarsa inşAllah önümüzdeki sene hazirana kadar izinli olmuş olucam. O dönemde bitmiş olucak. Bebeğim doğduktan sonra çalışmaya devam etsem bile bir sonraki dönem okulları açıldığında başlicam o zamana kadarda bebişim büyümüş olucak inşAllah.
ben bugün 5 haftalık hamileyim...cumartesi kahverengi akıntım oldutabi bende cok korkdum cünkü daha önce düsük yapmısdım pazar günüde arada sırada böyle ip gibi kırmızı bisey geldi rahimden kan desem kan degil ama kanlı ip gibi toz gibi biseydi bugün doktora gittim evet kanama olmus dedi suan kanama yok ama kesenin sekli bozulmus dedi simdilik kese duruyor takip etmemiz gerekir hicbir doktor simdi sana düsük olup olmiyacagını söyleyemez dedi..ama düsüklede sonuclanabilirmis haftaya salı tekrar gel kalp atıslarına bakalım dedi haftaya salı 6 hafta 1 günlük olacak...hakkımızda hayırlısı olsun...duadan baska hicbirsey gelmiyor elimden
VE DÜN GECE İTİBARİYLE DÜŞÜK GERÇEKLEŞTİ
İnanılmaz bi ağrı başladı gittikçe çoğaldı,aynı şekilde kanamada çoğaldı,tıpkı geçen seferki gibi.Saat 8 gibi başladı,hemen o an apranax içtim ama ağrı saat ilerledikçe arttı.Ve gitgide yine dayanılmaz oldu.Bi yandan yattığım yerde kıvrandırıyo,bi yandan acı veriyo.Ben öyle hem kıvranıyorum,her ağlıyorum canım benim eşimde napıcağını şaşırdı.Sıcak su koyduk yok,vc ye gidip geliyorum yok.1 saat böyle aralıksız ağrıyla kıvrandım.Ardındanhem Beylikdüzü'ndeki gittiğim doktoru,hemde kendi doktorumu aradım.Ne yapayim diye sordum,ikiside dayanılmaz ağrın olursa hastaneye git dediler.Ama kendi doktorum her zamanki gibi çok iyiydi "noldu canım,anlat hemen,tamam öptüm seni" gibi konuştu telde bile.Neyse eşimde annemle babama haber verdi bi yandan.Biara vc ye gittim sanki içimden bişey düşer gibi oldu ve o an bi parça rahatladım birden ama kısa sürdü tekrar başladı.Artık aralıksızdı ve çok ağlıyordumKalktık hastaneye gittik,yine biraz hafifledi.Nöbetçi doktor geldi ultrasonda baktı.Kese baya küçülmüş ve rahim ağzına yaklaşmış düşmek üzere dedi.Banada gösterdi bende gördüm,şekli falanda bozulmuş zaten.Nöbetçi doktor kendi doktorumu aradı durumu anlattı falan.Sonra müşaade altında tutmayı serum takmayı teklif ettiler kabul etmedim.Serum parası,oda parası vs hiç gerek yoktu,evim yakın ağrım artarsa gelirim zaten dedim tamam dediler.Çıktık hastaneden annemlere geldik,gece burda kaldık.Hastaneden döndüğümzden beride ağrım hafif hafif oluyo yine,artmaz inş.Gerçi hâlâ parça varsa çıksın bi an önce,bitsin bu dert Doğum acısı gibi derler bu düşük ağrısı için,eğer öyleyse ben normal doğum yaparmışım onu anladım,ama hayatımda böyle bişey görmedim Bide yatarken vc ye gittim,sanki rahmim açıldı birden ve içinden bişey düştü resmen hissettim.Eminim yani,neydi bilmiyorum ama vc'de çok kanlıydı göremedik.İnş kesedir inş kurtulmuşumdur.1 sene öncesini yaşıyorum resmen,yine aynı başlangıç ve yine aynı son!ne kadar üzücü.Allah'ım son olsun nolur,bi 3.ye daha nasıl dayanırım bilmiyorum.Zaten regl bitince incelemeler yapılcak.Gereken herşeyi yaptırıp,sorun var mı yok mu baktırmadan asla denemem bidaha eveeeet işte böyle...
Gunaydin kizlar
Midesi bulanan arkadaslar,sabah kahvaltida ne yiyorsunuz,ne onerirsiniz?
selam taze anne adayları. 2013 şubat annesiyim. geçen sene haziran ayının 9unda öğrenmiştim hamile olduğumu. uzun ve zahmetli bir yola girdiniz. zaman hiç geçmiyormuş gibi gelecek. ama bi bakıyorsunuz bebeğiniz kucağınızda. anılarımı yaşatmak için sizi sürekli ziyaret edeceğim. sormak stedikleriniz olursa seve seve cevaplarım. hadi hakkınızda hayırlısı olsun ,inşallah.
pufum allah sabır versin çok iyi anlıyorum seni ben de 2 defa yaşadım bunu........................
canım bende geçen ay yağ vardı biraz ama 2,5 kilo verdim azaldı yağlarbir kez bacaktan denedi arkadaş çok canı yandı.şimdi göbekten devam.biraz yağlı olmak iyi oluyormuş bu iğneleri yaparken.benim arkadaşım zayıf biraz.senin yağ oranı nasıl :)
canım dinlen bolca su iç ve dua etben bugün 5 haftalık hamileyim...cumartesi kahverengi akıntım oldutabi bende cok korkdum cünkü daha önce düsük yapmısdım pazar günüde arada sırada böyle ip gibi kırmızı bisey geldi rahimden kan desem kan degil ama kanlı ip gibi toz gibi biseydi bugün doktora gittim evet kanama olmus dedi suan kanama yok ama kesenin sekli bozulmus dedi simdilik kese duruyor takip etmemiz gerekir hicbir doktor simdi sana düsük olup olmiyacagını söyleyemez dedi..ama düsüklede sonuclanabilirmis haftaya salı tekrar gel kalp atıslarına bakalım dedi haftaya salı 6 hafta 1 günlük olacak...hakkımızda hayırlısı olsun...duadan baska hicbirsey gelmiyor elimden
merhaba canım ben sabah sadece peynir ekmek yiyebiliyorumGunaydin kizlar
Midesi bulanan arkadaslar,sabah kahvaltida ne yiyorsunuz,ne onerirsiniz?
günaydın arkadaşlar nasılsınız hersey yolundadır umarım benim kasık agrıları yerini bel agrılarına bıraktı sizler ne durumdasınız
bana bu defada karından baktı minicikbirşeyler gördük ekrana okadar dikkatli bakıyodum ki
enaz bir saat daha durabilirdim ne garip bir duygudur
ben ağlarım kesin :)
Ne güzel ögretmenlik her açıdan avantajlı bir meslek bayan için inşallah 6 ay yasası sana yetişirse süper olur ozaman senin için hayırlısı olsun canım hepimiz için inşallah...
ben bugün 5 haftalık hamileyim...cumartesi kahverengi akıntım oldutabi bende cok korkdum cünkü daha önce düsük yapmısdım pazar günüde arada sırada böyle ip gibi kırmızı bisey geldi rahimden kan desem kan degil ama kanlı ip gibi toz gibi biseydi bugün doktora gittim evet kanama olmus dedi suan kanama yok ama kesenin sekli bozulmus dedi simdilik kese duruyor takip etmemiz gerekir hicbir doktor simdi sana düsük olup olmiyacagını söyleyemez dedi..ama düsüklede sonuclanabilirmis haftaya salı tekrar gel kalp atıslarına bakalım dedi haftaya salı 6 hafta 1 günlük olacak...hakkımızda hayırlısı olsun...duadan baska hicbirsey gelmiyor elimden
Ben de öğretmenim düşüncelerime tercüman oldun:)) ben de aynı şeyleri düşünüyorum inşallah 6 aya çıkarda şu doğum izni bebeklerimizle daha iyi ilgileniriz.
Bende ağladım zaten. Kuzenim gittiğim hastanede çalışıyor. O da yanımdaydı. Sarıldım ona nasıl ağlıyorum.
Kalp atışı için gidene kadar hiçbir doktorum bana bişey söylememişti. Kalp atışını duyduktan sonra doktorum hadi hayırlı olsun bebeğin, gözün aydın dedin. İlk kez bi doktor bebeğimin varlığını kabul etti. Artık var diye onayladı. Nasıl mutlu oldum anlatamam.
o artık seninle ve sağlıkla da ocakta kucağında :)
bebeği duyup kalp atışını duyana kadar kimseyle bile paylaşmayın diyo doktorlar sonuçta o ana kadar
ortada ki durum kapalı bir kutu
darısı başıma inş.
bende 10 haziranda gidicem canım.belki cinsiyet bile öğrenebilirmişim öyle diyorlar. halamda benim dr gidiyordu.kasımda doğum yaptı. 11 haftalıkken cinsiyetini söyledi.belki bana da söyler diye heyacan yapıyorum:)
Dört gözle bekliyorum çıkacak haberleri. İnternette 6 ay yasası ile ilgili okumadığım haber kalmadı. Fatma Şahin en son açıklamalarında bu sene sonu gelmeden sonuçlanacak yazmış. Şuan ekonomi bakanında görüşmedeymiş. Bekliyoruz. Bu ara çalışan anneler için emeklilik vs. gibi çalışmalar oldukça fazla. Açıkcası ben bizim için güzel kararlar alınacağından ümitliyim ama ne zaman alınır orası belli olmaz.
kızlar herkese merhaba. nasılsınız... sorun olan yoktur umarım. bi süredir kaybolmuştum ortadan. biz iyiyiz. doktora tekrar gittik herşey normal. ben kendimi zaptedebilsem riskimiz hiç olmicak ama. ben çok yaramaz bi anneyim. temizlik sokakta bişey düşürenlerin arkasından koşmak ne ararsan var yapılmaması gereken. bide bişi sorucam. benim karnım çıkmaya başladı. herkes artık farkediyor. çok erken diilmi ya...
kızlar herkese merhaba. nasılsınız... sorun olan yoktur umarım. bi süredir kaybolmuştum ortadan. biz iyiyiz. doktora tekrar gittik herşey normal. ben kendimi zaptedebilsem riskimiz hiç olmicak ama. ben çok yaramaz bi anneyim. temizlik sokakta bişey düşürenlerin arkasından koşmak ne ararsan var yapılmaması gereken. bide bişi sorucam. benim karnım çıkmaya başladı. herkes artık farkediyor. çok erken diilmi ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?