2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
ayyy kızlar resmen kk ya girmeyi unutuyorum yaa,,face grubuna takıldıkk.öncelikle evladını kucağına alanları tebrik ediyorum darısı sağlıkla başımıza inşallhh.bizz geceleri ayaktayızz kızım tekmeleriyle uytmuyorr ee birazda sanırım son günlerin heyecanı buna sebep... usg ye göre 39+1 olmuşuz bugün kontroldeydik yine kısaca son haftamızaa girdikk :=)) kızım doğum kanalına girmiş durumda dr. her an gelebilir dedi ama nst de yüksek sancımız çıkmıyor normal doğum bekliyoruzz bakalımm.. hayırlısı neyse o olsun tabi sağlıkla kavuşayımm inşallahh..................sizlerde ne var ne yokk

Hayırlı olsun arkadasım, aramıza hoşgeldin
Maşallah oğlun çok iyi doğmuş, Allah sağlıklı mutlu ömür versin, hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı bizim başımıza

Hoş bulduk canım teşekkür ederim Ne güzel dualar alıyorum sizlerden, amin, herkese dua ediyorum ben de, özellikle de henüz doğum yapmamış arkadaşlara, bir an önce bu duyguyu tatsınlar diye, hayırlı vakitte ve sağlıkla tabii ki...

bu gun annem geliyo... sabah kalktım evimi topladım... öğlen yemegini hazırladım...şimdi kahvaltıyı hazırlıyorum...psikolojik olarak çok huzurluyum.artık bundan sonra doğura bilirim.nasılsa annem geldi.

Selam, ocak anneleri gurubuna girmeyi başardım uzun uğraşlar sonucunda ama yeni bildirimler yazılar vs göremiyorum nedense yeni doğum yapanları filan, onlardamı gizli

Şu anda ülkemizde çalışan olsun emekli olsun herkese yapılan muamele bu zaten, 'daha ne istiyosunuz, belanızı mı?' Kendisi parayı deve yüküyle götüren insanların da çıkıp kaç parayla ne yapılacağını anlatması, asgari ücret 800 lira az para değil demesi de resmen insanlara küfür!!! Şimdi de 300 lira kreş muhabbeti yapılıyo, 2 sene de bu sakız olur ağızlara, sonra 'devlete yükü ne kadar olur bunun farkında mısınız?' derler, malum herkes de 'haklı adamlar' der olay kapanır. Ben buna sinir oluyorum işte, bizim ülkede iyileştirme lafta yapılıyo, uygulama yok. Sokakta kaç kişi çevirip sorsan doğum iznini 6 ay der. Böyle şeyler çok sinir ediyo beni. İnsanlar çare bulamayınca da kin duygusu büyütüyo sürekli içinde; aile hayatı, iş hayatı ve sosyal hayatında mutsuz gergin insanlar olup çıkıyoruz sonunda.[/QUOTE]

evet katılıyorum.şu an herkes bana ocakta doğum yapacaksın.yaza kadar 6 ay iznin var ne güzel diyor.artık sıkıldım iznimin 2 ay olduğunu anlatmaya.ben erken doğum riski olduğu için doğum öncesi 2 ayımı da kullandım meburen.martta işe başlamam gerekecek.mecbur ücretsiz izin alıcam.sağlık olsun diyorum artık .allah her annenin yardımcısı olsun ama çalışan hele büyük şehirde çalışan annenin gerçekten ciddi desteğe ihtiyacı var.

gözün aydın canım... allah sağlık versin..sevgiler

sabah kızımı kreşe gönderdim .çayımı aldım .önümde bilgisayar yanda tv açık.son demlerimde biraz keyif yapalım bakalım.herkese sağlıklı bir gün olsun bugün .içim kıpır kıpır neden bilmem .

Ay bugun doktorumuza gidecez bi ay üstüne
Su zamana kadar hicbirsey konusmadik
Ne sorcaz ne yapcaz. Doktor da birsey soylemiyor sormazsan hemen gel gec devlet hastanesi doktoru gibi
O yuzden hazirlikli gitmem lazim

Hayirli olsun canim. Ölçüler ayni benim kizin 47cm ve2400:)
İlk hafta ayni sorunlardan zayifladi kizim ama 2. Hafta 400 gr almis. Boyu da 50.5 cm olmuş. Su anda16 günlük. Gıdısı falan bile cikti :) çok çabuk buyuyorlar

Günaydın annişler
Doktordan geldik biz. 37+0 bugün, raporumuzu aldık okula götürdük, resmen iznim başlamış oldu
Kızım 2954gr-50 cm olmuş
Doktor daha da aşağıya inmiş, ay sonunu beklemez bu kız dedi ben zaten hissediyodum oturunca sanki bacaklarımın üstüne koymuşsun gibi göbeğim
Suyu iyiymiş, kan-idrar testlerimiz ve nst sonucumuz da iyi çıktı. Kuzumun kalp atışlarını dinlemek çok zevkliydi
Bu eşle münasebet olayını sordum, abartılmadığı sürece hiçbir sakıncası yok hatta normal doğum için iyi bile dedi
Çatı muayenesini sordum yapmicak mısınız daha diye, sancın başladığında yapcam acelesi yok dedi. Birgün 'ben bugün biraz kötüyüm sancım var sanki diye geleceksin o zaman bakıcaz' dedi.
Haftaya Çarşamba yine çağırdı, haberlerimiz böyle.

Yok ne iri haplar içtim hap içmeyle ilgili sorunum yok ama bu meret hap la ilgili bir sorunum var kesinlikle neyse az kaldı Allahın izniyle ama doğumdan sonrada kullanıyoruz galıba belli bir sure.

Evet canım doğumdan sonra 6 ay kadar daha kullanılıyormuş.

Gözün aydın kuzuna kavuşmuşsun sonunda Allah mutlu sağlıklı hayat versin, hayırlı evlat olsun inşallah..

Ben de gyno ferro sanol kullanıyorum, beni kabız değil ishal yapıyo işin tuhafı:44: bir de balık yağı kullanıyorum, vitamin kullanmıyorum.
Bu arada bebeğin enfeksiyon kapması riskine karşı 32. haftadan sonra korunarak ilişki tavsiye ediliyo. Biz ona dikkat ediyoruz, spermlerin sakıncası dokunabiliyomuş bu haftalarda.

Slm canlar nasilsiniz cepten girdim oglum uyurken dogum yapan varsa Allah anali babali buyutsun yapacak olanlara da allah yardim etsin. Biz pazar gunu geldik evimize dunde kontrolumuz vardi hersey yolunda cok şükür yalniz benim kasık agrim var igne yapiyorlar hala ancak o sekilde rahat yuruyorum muhabbetinizi de ozledim dogrusu. Annelik harika birseymis anne karninda o kadar muhabbet etmisim ki oglum surekli muhabbet istiyor :))

iznin hayırlı olsun engteacher86 . haberlerinin iyi olmasına sevindim. bende haftaya pazartesi çatı muayenesi olcam. inşallah normal doğum olur. bakalım ne diyecek doktorum.
gyno ferro benide ishal yapıyor buarada. hamileliğimin başından beri ishalim. hiç kabızlık çekmedim çok şükür. rahattım o yüzden... herşey iyi sonuçlanır umarım :))

bu gun annem geliyo... sabah kalktım evimi topladım... öğlen yemegini hazırladım...şimdi kahvaltıyı hazırlıyorum...psikolojik olarak çok huzurluyum.artık bundan sonra doğura bilirim.nasılsa annem geldi.

Gözün aydın canım
Benim annem geldi 3 hafta oluyo, ben yine de kıpır kıpır durmuyorum yerimde sürekli bişeyler yapıyorum hareket olsun diye ama yükümün çoğu gitti Allah razı olsun. Çok rahatlicaksın, bundan sonra yattığın yerden kuzunu bekle

Selam, ocak anneleri gurubuna girmeyi başardım uzun uğraşlar sonucunda ama yeni bildirimler yazılar vs göremiyorum nedense yeni doğum yapanları filan, onlardamı gizli

Valla canım ben bayadır gruptayım o yüzden herşeyi görüyorum, neler gizli neler açık bilmiyorum hiç:44:

Herkesin ihtiyacı var canım o desteğe de kimsenin umrunda değil. Anca balon haberlerle verilmiş gibi gösterilen iyileştirmeler var bizde. Asıl söylenmek istenen herkes kendi başının çaresine baksın. Elbet daha güzel günler de gelir, ben umutluyum

sabah az bişey sancılaştım bi umut devam eder diye bekledim.ama nerdeee 2 dk ya kalmadı geçti...

Sın haftalarda normal doğumu beklemenin en zor yanı da bu işte. Sancını dinledikçe ve bekledikçe geleceği varsa da gelmez meret. Sabret canım elbet vakti var kızının

Bebiş sürpriz yapacak olmasın annesine

Ne güzel canım, herşeyini yolunda olduğunu duyduğuma sevindim, Allah hepimize o günleri göstersin inşallah. Ben de artık kızım uyurken kaçamak yapıp buraya kaçmak istiyorum

Sağol canım, inşallah sen de güzel haberlerle gelirsin
Hamileliğimin başından beri rahat geçti zamanım, Allahıma şükür. Kalan zamanda da bir sorun yaşamadan hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

selam kızlar oğlumda ses var görüntü yok çok beğendi heralde yerini doktor erken gelir diyordu ama gelesi yok gibi bugün doktora gitcem dua edin inşallah doğsun artık :)sizinkiler ne durumda?

Burayı kapatıp Facebook'ta grup kurup oraya gidiyoruz yihuuuu....

Ben de cevap ver linki gözükmüyor en altta da konu kapatılmıştır diyor arkadaşlar.sizde de aynı durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…