Ayyy hadi hayırlısı canım ya güzel haberlerinizi bekliyoruz....
Dr ayın 14 ne kadar zamanın var dedi işte bol yürüyüş yap dedi rahminin açılması için bende yapmaya çalışıyom bide sex yap dedi benim eşimde yapmıyoki aydr yapmıyo korkuyo işte öle sizin eşlerinizde bölemi yaptı?acaba?
Tomurcuk ben de seni merak ediyordum, topidik'İ de merak ediyordum, gördüm ki doğurmuş:)) şimdide detaylarını merak ettim. Sen nasılsın, iyimisin, nasıl gidiyor?
Buralardayım artık, annem de geldi:)) İşleri o yapıyor:))
arkadaşlar baktımda face de bi çok grup var ama neden ocak annelerinin grubu yok?
Dr ayın 14 ne kadar zamanın var dedi işte bol yürüyüş yap dedi rahminin açılması için bende yapmaya çalışıyom bide sex yap dedi benim eşimde yapmıyoki aydr yapmıyo korkuyo işte öle sizin eşlerinizde bölemi yaptı?acaba?
Canım çok güzel bir yazı teşekkürlerumarım müdahalesiz doğumlar kısmet olur hepimize
Ben de o hapı içiyorum ama hiç zorlanmıyorum. Bazı insanlar hap içemez sen onlardansın galibaben de gaviscon içerken kuscak gibi oluyorum, şuruptan nefret ediyorum
Yok ne iri haplar içtim hap içmeyle ilgili sorunum yok ama bu meret hap la ilgili bir sorunum var kesinlikle neyse az kaldı Allahın izniyle ama doğumdan sonrada kullanıyoruz galıba belli bir sure.
Canım grubu gizli yapmışlar, geçen gün okudum grupta konuşuluyodu. Yeni üye almıyolarmış:44:
Ben de duydum öyle eşiyle birlikte olup suyu gelen ve doğuma giden. Biz bırakmadık valla öğrendiğimizden beri devameskisi kadar sık olmasa da haftada 1-2 oluyo yani tabi bi de normal zamanki şekillerde olamıyo, biraz hareketsiz oluyosun, olmazsan kanama oluveriyo benim 5. ayda yaşadığım gibi neyse ,saat geç oldu ben daha fazla ayrıntıya girmeden konuyu sonlandırayım doktorum da bişey demediği için biz bırakmadık yani sonuç olarak. Yarın bi ara yalnız yakalarsam doktoru sorcam. Malum annem ve eşimle gidiyoruz muayeneye, hepsinin yanında soramam.
bugün de doğurmadım bakalım yarına Allah kerim......bebeğim cee yapcak mı anneye???
canım ben gynoferon kullanıyorum aspirin kadar ama kaygan ve tadı çok güzel...gel gör ki tatlı tatlı içmenin azcık acı çıkarması oluyo afedersin...kabızlık yapıyo tabi sanırım hepsi yapıyo.doktoruna sorarak değiştirebilirsin bence.birbirinin muadili bunlar sonuçta.ben günde 2 defa alıyorum...kapsül ilacı ben de sevmem.iri hap da içemem hele decaviti içene kadar 10 defa kusmuşumdur.hatta kırarak içiyodum o da boğazımı yırttu kaç kere ve de doğru değilmiş.bağırsakta çözülmesi gerekirken midede eriyomuş hiç bi faydası olmamış 1 ay kadar öyle içmiştim eşim farkedince uyardı.
Kizlar bugun sezeryanla kavustum kuzuma
SaGligimiz yerinde ikimizde iyiyiz cok sukur bebegimin biraz daha kaka yapmasi gerek o yuzden biraz huysuz ama onuda asicaz insallah
Darisi bekleyenlerin basina biz kavusanlarda saglikla bol sutle buyutelim insallah
Bu arada bi arkadas sormus acibademde dogum yaptim burda hem spinal hem epidural ayni anda uygulaniyormus
Ve normal yapamayip sezeryana giricek arkadaslar hic korkmayin sonuc o kadar guzel ki inanin ruya gibi
Canım grubu gizli yapmışlar, geçen gün okudum grupta konuşuluyodu. Yeni üye almıyolarmış:44:
Ben de duydum öyle eşiyle birlikte olup suyu gelen ve doğuma giden. Biz bırakmadık valla öğrendiğimizden beri devameskisi kadar sık olmasa da haftada 1-2 oluyo yani tabi bi de normal zamanki şekillerde olamıyo, biraz hareketsiz oluyosun, olmazsan kanama oluveriyo benim 5. ayda yaşadığım gibi neyse ,saat geç oldu ben daha fazla ayrıntıya girmeden konuyu sonlandırayım doktorum da bişey demediği için biz bırakmadık yani sonuç olarak. Yarın bi ara yalnız yakalarsam doktoru sorcam. Malum annem ve eşimle gidiyoruz muayeneye, hepsinin yanında soramam.
bizim doktor 33 haftadan itibaren yasak dedi ve o gün bugündür yasak :)
ondan öncede zatne zorlanıyodum zorla oluyodu artık yok valla kırk gün daha yok yani uzun zaman yok benim için sorun değilde yazık eşlere :)
yrn yapabilir belkide yarından yakındır annesi :)
ben bu kadar kabızlık çekmedim ömrü hayatımda zaten zor olurdu şimdi daha da zor bebek baskı yapıyor zaten bagırsaklara bir de ilaçlar off offf
decaviti içiyodum ama balık yağı hapı bir kere kaldı benim de bogazımda hemde jel yani ilaç görmek istemiyorum artık
Kizlar bugun sezeryanla kavustum kuzuma
SaGligimiz yerinde ikimizde iyiyiz cok sukur bebegimin biraz daha kaka yapmasi gerek o yuzden biraz huysuz ama onuda asicaz insallah
Darisi bekleyenlerin basina biz kavusanlarda saglikla bol sutle buyutelim insallah
Bu arada bi arkadas sormus acibademde dogum yaptim burda hem spinal hem epidural ayni anda uygulaniyormus
Ve normal yapamayip sezeryana giricek arkadaslar hic korkmayin sonuc o kadar guzel ki inanin ruya gibi
bebeğim bir gelcek pir gelcek anladım ben onu.gel gel deyip duruyodun al geldim.şimdi uğraş dur bakalım gazımla sancımla uykumla mememle dicek
hain planları var bence kızların bu sene :)
rahatları yerinde ne gelcem diyo kordondan ye iç yat :)
Bütün kızlar nazlıysa sizinkiler gibi yandıkBen şimdiden psikolojiyi bozdum. gelmeyecekse gelene kadar beni ilaçla uyutsunlar. Sancılar başlayınca uyandırsınlar :)
canım ben gynoferon kullanıyorum aspirin kadar ama kaygan ve tadı çok güzel...gel gör ki tatlı tatlı içmenin azcık acı çıkarması oluyo afedersin...kabızlık yapıyo tabi sanırım hepsi yapıyo.doktoruna sorarak değiştirebilirsin bence.birbirinin muadili bunlar sonuçta.ben günde 2 defa alıyorum...kapsül ilacı ben de sevmem.iri hap da içemem hele decaviti içene kadar 10 defa kusmuşumdur.hatta kırarak içiyodum o da boğazımı yırttu kaç kere ve de doğru değilmiş.bağırsakta çözülmesi gerekirken midede eriyomuş hiç bi faydası olmamış 1 ay kadar öyle içmiştim eşim farkedince uyardı.
valla benim ki geçen hafta kanala bile girmemişti hiç niyeti yok ya hanfendiler nazlı erkekler geç gelir derler bir de yok canım bizim kızlar erkeklerin eline su dökemezler :)
beni de evd euyutsunlar doğum olsun hastaneden eve gelelim sonra uyandırsınlar kızım da yanımda olsun ohh mis mis :)
Benimki kanalda ama ağrı sızı yapmaktan başka bi faaliyeti yok. Kafası sivri olacak kızımın :) Kanala girince hareketler yavaşlar diyorlar külliyen yalan sürekli poposu oynuyor elleriyle bacaklarımı yumrukluyor oturuş şeklimden rahatsız olursa. Bağdaş kurup oturmaktan dizlerim, bacaklarımın iç kısmı ağrıyor.
Gözün aydın, Allah bağışlasın minik kuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?