meraba canım bebişin hayırlı olsun normal mı yaptın doğumunuMerhaba,
Ben Ankara'dayim evet hava kotu sanirim ben dogum yaptigimda sansima ekim ayi oldugundan havalar iyiydisen de Ankara'daysan gel biraz bebis buyuyunce dertleselim...
Sutunu neden sagiyorsun? O da epey bi gogus ucunu acitir. Eger hep evdeysen ve zaten bebek de sık sık emecegi icin direkt emzir sagmakla ugrasma. Sonrasi icin stok mu yapiyorsun yoksa? Merhemi ihmal etme...
Sutun yetip yetmedigi konusu...aaah ahben11 haftadir tereddutteyim annelik iste :) eger bebis dolu dolu emiyorsa, emdiginde doyma belirtileri varsa, cisini kakasini yapiyorsa bir problem yoktur. Tabi kontrollerde olcumleri de onemli orada mutlaka sutun yetip yetmedigi ortaya cikar. Mama vermek durumunda kalirsan da lutfen kendini harap etme. Hem emzirir hem mama verirsin. Su anda anne sutu alabiliyor ya ne guzel :)
Evet o oyun halilari cok guzel...orda donmeye basladiklarinda yani 3. 4.ayda filan gaz gidiyormus :)
canım burdayım.eşimin işyerine gittim orda takılıyom artık......öğleden sonra alıyo beni o çalışıyo ben dolanıyorum mağaza gezdim bugün azcık bebişime ciciler baktım...çok güzel şeyler vardı ama almadım çok oldu giydiremicem hemen büyüyecek bebeğim...biraz da açılmam olsun diye gezdim ama ne gezer???hala geleceği yok bu cadının.bi doğsun öpe öpe alcam intikamımı
annecikler biz bugün son kontrolumuze gittik :)
maşallah kızıma kocaman olmuş
3440 gr 51 cm olmuş benim tosun kızım :)
38+3 olmuşuz :)
pazartesi saat 8 de hastanede olacağım ve ilk operasyon olarak randevum alındı
kısmetse 9 gibi prensesime kavuşacağım güzel kızımın yüzünü gördüm artık sıkılmış dedi doktor dudaklarını büzmüş poz verdi bize :)
içeri sığmıyor eller kollar bacaklar göbeğimden dışarda denebilir 4 günüm kaldı çok heycanlıyım :)
kısmetse 9 gibi prensesime kavuşacağım güzel kızımın yüzünü gördüm artık sıkılmış dedi doktor dudaklarını büzmüş poz verdi bize :)
içeri sığmıyor eller kollar bacaklar göbeğimden dışarda denebilir 4 günüm kaldı çok heycanlıyım :)
kızlar selam.
bugün doktora gittik. rutin kontrol, nst ve 37.hafta raporumu aldım.
bi kaç gündür normalden birazcık daha fazla olan akıntım var dedim. beni fazla tedirgin etmemişti ama söyledim yinede.
doktor doğum sırasında da oluşabielcek mantar oluşumunu da engellemek düşüncesi ile bitkisel bir fitil verdi. 6gün vajinadan uygulayacağım
aslında herhangi bi tahlil yapmadı. sanırım daha çok bi önlem gibi düşündü. ben ise kullanmakta tereddütlüyüm. heleki bu son haftalarda bir fitil yerleştirme fikri bişeye sebep olur mu diye korkutuyor. oysa doktor rahatlıkla kullan dedi.
aranızdan bunu kullanan var mı? (ilaç donaxyl )
ne güzel benim de bir sonraki pztesi sezeryan randevum.şimdiden heyecanlıyım.allah yardımcın olsun.hamileliğin son günlerinin tadını çıkar.
Âmin canım inşallah
.
Biz İyiyiz teyzesi sen nasılsın
Benim komşum geldi bugün ev oturmasınaizne çıktım ya ev hanımlığına başladım
Hayırlı olsun arkadasım, Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin yavruna, hayırlı evlat olsun inşallah..
Hayırlı olsun canım benim de bugün başladı iznim, bizim günlerimiz aynıydı di mi seninle?
Benim de bir haftadır falan akıntım arttı ama ben doktora demedim, haftaya gidince söyliyim bakalım ne dicek:44:
heycan gün yaklaştıkça daha da artıyor özellikle arkadaşlarım aradıkça onların heycanıyla daha artıyor :)
gelsin artık kuzucuklar
Maşallah kızına, bende bazen üzülüyorum bebişin her yeri uyuşmuştur sığmıyolar artık diyorum, annemde onun bu hayatta en rahat en güvende olucağı yer orası diyo. Gününün belli olmasıda ayrı bi heyecandır, son 4 gün :)) bizim ne zaman gelicek bakalım hayırlısıyla
merhaba lex nasılsın benımde doğum şeklı konusunda kafam çok karısık
Cumartesi tekrar kontrole gideceğim, eğer normal doğum konusunda soru işareti olursa salı günü sezeryan olacağım, ben de çok heyecanlıyım
ben hala kararsızım normal mı sezeryan mı diye. çevremdekıler yapamazsın cocuğun beynı havasız kalır bilmem ne of korktum açıkçası ya normal doğumdancanım ben kendimi hep normal doğuma hazırladım. Son kontrolde bebeğin başı biraz büyük senin kemikler biraz dar diyince doktor kafam bulandı. Bu cumartesi bir daha muayene olacağım.kararsızımmmm gülerrrrrrrrrrr :44:
canım burdayım.eşimin işyerine gittim orda takılıyom artık......öğleden sonra alıyo beni o çalışıyo ben dolanıyorum mağaza gezdim bugün azcık bebişime ciciler baktım...çok güzel şeyler vardı ama almadım çok oldu giydiremicem hemen büyüyecek bebeğim...biraz da açılmam olsun diye gezdim ama ne gezer???hala geleceği yok bu cadının.bi doğsun öpe öpe alcam intikamımı
Selam şekerim, iyiyim, iki gündür evden çıkmıyorum, ağırlaştım yaBir de normal doğum mu sezeryan mı kafam karışık
hayırlısı olsun canım :)
çorap söküğü gibi geliyoruz :)
ay sonuna kalan olmuycak gibi
hayırlısı olsun canım :)
çorap söküğü gibi geliyoruz :)
ay sonuna kalan olmuycak gibi
evet kvle evde deliriyorum zaten...2 gündür falan eşimin yanına gidiyodum da bugün dışarda da gezdim artık.çok iyi geldi.ben bebeğim kanala indi mi diye sordum doktora.hayır bebek kanala sancılarla giriyor dedi.demekki girmemişti o zaman.1 hafta önce sormuştum.ama herkeste öyle dğildir heralde muhtemelen bende geçerli bi durumdu sadece.tam anlamadım ama biraz gergin bi bayan herşeyi soramıyorum.trip atıyo sonra...nst de de en çok 30 çıktı sancım.açılmam da en son 1 parmak kadarmış..yaa benim doktorumla sizin doktorlarınızın kullandığı tabirler az farklı ben ne demek istiyo anlamıyorum çoğu kez.1 parmak açılma kaç cm mesela?kimin parmağına göre?İyi yapmışsın gezmekle biraz havan değişmiştir, senin bebek kanala ne zaman indi canım , nst de sancı filan çıkıyomu son kontrollerinde
ah be canım biz hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri cesaret edemedik biliyo musun?dün burda konuşulunca ne dersin dedim eşime yok ya korkarım ben olmaz ki falan dedi?Maşallah annesi, olmuş artık o gelebilir
Gez dolaş canım, bi de bugün doktoruma sordum ben izin de çıktı, devam yanineyden bahsediyo bu dersen, eğer mecalin varsa ilişki normal doğuma yardımcı oluyomuş
Kafanı hiç karıştırma canım bence, normal doğum şansın varsa dene, olmadı karar değiştirip sezeryana girebilirsin nasıl olsa. Belki normal doğurabilceksin bence denemeye değer
Ben kalırım kesin Şubat'a falan diyodum ama doktorum bugün 'daha da aşağıya inmiş, ay sonunu beklemicek bu kız' deyince pek bi mutlu oldum
bugün de doğurmadım bakalım yarına Allah kerim......bebeğim cee yapcak mı anneye???
kalmayalım ay sonuna hayırlısıyla. merak ediyom gari guzumuuu :) sağlıkla doğuralım inşallah.
evet kvle evde deliriyorum zaten...2 gündür falan eşimin yanına gidiyodum da bugün dışarda da gezdim artık.çok iyi geldi.ben bebeğim kanala indi mi diye sordum doktora.hayır bebek kanala sancılarla giriyor dedi.demekki girmemişti o zaman.1 hafta önce sormuştum.ama herkeste öyle dğildir heralde muhtemelen bende geçerli bi durumdu sadece.tam anlamadım ama biraz gergin bi bayan herşeyi soramıyorum.trip atıyo sonra...nst de de en çok 30 çıktı sancım.açılmam da en son 1 parmak kadarmış..yaa benim doktorumla sizin doktorlarınızın kullandığı tabirler az farklı ben ne demek istiyo anlamıyorum çoğu kez.1 parmak açılma kaç cm mesela?kimin parmağına göre?
ah be canım biz hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri cesaret edemedik biliyo musun?dün burda konuşulunca ne dersin dedim eşime yok ya korkarım ben olmaz ki falan dedi?ben de korkarım yaa.biz çocuk sahibi olamıcaz sanmıştık bu yüzden herşeyden esirgedik onu şimdi kendimizden koruyamıcaz gibi bi korku var hep içimizde.yani eşime sezaryen olmak zorunda kalabileceğimi sölesem bile korkar yanaşmaz.ama yine teklif ederim ben bi ...ayy utandım şimdi az
evet kvle evde deliriyorum zaten...2 gündür falan eşimin yanına gidiyodum da bugün dışarda da gezdim artık.çok iyi geldi.ben bebeğim kanala indi mi diye sordum doktora.hayır bebek kanala sancılarla giriyor dedi.demekki girmemişti o zaman.1 hafta önce sormuştum.ama herkeste öyle dğildir heralde muhtemelen bende geçerli bi durumdu sadece.tam anlamadım ama biraz gergin bi bayan herşeyi soramıyorum.trip atıyo sonra...nst de de en çok 30 çıktı sancım.açılmam da en son 1 parmak kadarmış..yaa benim doktorumla sizin doktorlarınızın kullandığı tabirler az farklı ben ne demek istiyo anlamıyorum çoğu kez.1 parmak açılma kaç cm mesela?kimin parmağına göre?
ah be canım biz hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri cesaret edemedik biliyo musun?dün burda konuşulunca ne dersin dedim eşime yok ya korkarım ben olmaz ki falan dedi?ben de korkarım yaa.biz çocuk sahibi olamıcaz sanmıştık bu yüzden herşeyden esirgedik onu şimdi kendimizden koruyamıcaz gibi bi korku var hep içimizde.yani eşime sezaryen olmak zorunda kalabileceğimi sölesem bile korkar yanaşmaz.ama yine teklif ederim ben bi ...ayy utandım şimdi az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?