2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
meraba canım bebişin hayırlı olsun normal mı yaptın doğumunu

İyi yapmışsın gezmekle biraz havan değişmiştir, senin bebek kanala ne zaman indi canım , nst de sancı filan çıkıyomu son kontrollerinde

ne güzel benim de bir sonraki pztesi sezeryan randevum.şimdiden heyecanlıyım.allah yardımcın olsun.hamileliğin son günlerinin tadını çıkar.

Maşallah kızına, bende bazen üzülüyorum bebişin her yeri uyuşmuştur sığmıyolar artık diyorum, annemde onun bu hayatta en rahat en güvende olucağı yer orası diyo. Gününün belli olmasıda ayrı bi heyecandır, son 4 gün :)) bizim ne zaman gelicek bakalım hayırlısıyla

Canım hamileliğimin başından beri tuhaf bir akıntım olmamıştı, 3-4 gündür koyu sarı bir akıntı var. Doktorum bu saatten sonra ilaç kullanılmaz dedi, kaşıntı falan da yok, ilaç kullanmıyorum.

ne güzel benim de bir sonraki pztesi sezeryan randevum.şimdiden heyecanlıyım.allah yardımcın olsun.hamileliğin son günlerinin tadını çıkar.

heycan gün yaklaştıkça daha da artıyor özellikle arkadaşlarım aradıkça onların heycanıyla daha artıyor :)
gelsin artık kuzucuklar

Selam şekerim, iyiyim, iki gündür evden çıkmıyorum, ağırlaştım ya Bir de normal doğum mu sezeryan mı kafam karışık

heycan gün yaklaştıkça daha da artıyor özellikle arkadaşlarım aradıkça onların heycanıyla daha artıyor :)
gelsin artık kuzucuklar

Cumartesi tekrar kontrole gideceğim, eğer normal doğum konusunda soru işareti olursa salı günü sezeryan olacağım, ben de çok heyecanlıyım

bende artık sığmadıgı için rahatsızım hem o hem ben nasıl rahat orda diyorum sıkış sıkış :)

merhaba lex nasılsın benımde doğum şeklı konusunda kafam çok karısık

Canım ben kendimi hep normal doğuma hazırladım. son kontrolde bebeğin başı biraz büyük senin kemikler biraz dar diyince doktor kafam bulandı. Bu cumartesi bir daha muayene olacağım.Kararsızımmmm Gülerrrrrrrrrrr :44:

ben hala kararsızım normal mı sezeryan mı diye. çevremdekıler yapamazsın cocuğun beynı havasız kalır bilmem ne of korktum açıkçası ya normal doğumdan

Maşallah annesi, olmuş artık o gelebilir

Gez dolaş canım, bi de bugün doktoruma sordum ben izin de çıktı, devam yani neyden bahsediyo bu dersen, eğer mecalin varsa ilişki normal doğuma yardımcı oluyomuş

Selam şekerim, iyiyim, iki gündür evden çıkmıyorum, ağırlaştım ya Bir de normal doğum mu sezeryan mı kafam karışık

Kafanı hiç karıştırma canım bence, normal doğum şansın varsa dene, olmadı karar değiştirip sezeryana girebilirsin nasıl olsa. Belki normal doğurabilceksin bence denemeye değer

hayırlısı olsun canım :)
çorap söküğü gibi geliyoruz :)
ay sonuna kalan olmuycak gibi

Ben kalırım kesin Şubat'a falan diyodum ama doktorum bugün 'daha da aşağıya inmiş, ay sonunu beklemicek bu kız' deyince pek bi mutlu oldum

İyi yapmışsın gezmekle biraz havan değişmiştir, senin bebek kanala ne zaman indi canım , nst de sancı filan çıkıyomu son kontrollerinde
evet kvle evde deliriyorum zaten...2 gündür falan eşimin yanına gidiyodum da bugün dışarda da gezdim artık.çok iyi geldi.ben bebeğim kanala indi mi diye sordum doktora.hayır bebek kanala sancılarla giriyor dedi.demekki girmemişti o zaman.1 hafta önce sormuştum.ama herkeste öyle dğildir heralde muhtemelen bende geçerli bi durumdu sadece.tam anlamadım ama biraz gergin bi bayan herşeyi soramıyorum.trip atıyo sonra...nst de de en çok 30 çıktı sancım.açılmam da en son 1 parmak kadarmış..yaa benim doktorumla sizin doktorlarınızın kullandığı tabirler az farklı ben ne demek istiyo anlamıyorum çoğu kez.1 parmak açılma kaç cm mesela?kimin parmağına göre?
ah be canım biz hamile kaldığımı öğrendiğimizden beri cesaret edemedik biliyo musun?dün burda konuşulunca ne dersin dedim eşime yok ya korkarım ben olmaz ki falan dedi?ben de korkarım yaa.biz çocuk sahibi olamıcaz sanmıştık bu yüzden herşeyden esirgedik onu şimdi kendimizden koruyamıcaz gibi bi korku var hep içimizde.yani eşime sezaryen olmak zorunda kalabileceğimi sölesem bile korkar yanaşmaz.ama yine teklif ederim ben bi...ayy utandım şimdi az

kalmayalım ay sonuna hayırlısıyla. merak ediyom gari guzumuuu :) sağlıkla doğuralım inşallah.

Ben de çok merak ediyorum neye benzediğini çatlicam meraktan

Vall canım sakınan göze çöp batar, tabiki herhangi bir riski olanları tenzih ederim. Benim bulantılarımın olduğu dönemde bi ara vermiştik malum hastalıklı gibi yatıyo insan zaten o dönemde, bi de 5. ay civarında bi kanamam olmuştu ilişki sonrası, doktorum bi 10 gün perhiz yapın dedi, o kadar. Onun dışında uzak durmadık birbirimizden, tabi belli sınırları olmak şartıyla. Her pozisyon uygun değil gebeliğe, bi de normal zamandaki kadar sık olmuyo tabi. Haftada 2 falandı, son 1 aydır çoğunlukla haftada 1 e düşürdük artık :) hele bi de doktorum bugün normal doğuma yardımcı oluyo hiçbir sakıncası yok dikkat ettiğiniz sürece deyince oh dedim

Son düzenleyen: Moderatör:

O nedemekki öyle acaba sancıyla kanala iner hiç duymadım her doktor farklı bişiler söylüyo. benim doktorda kanala inmeye başlamış rahim boyunda kısalmış gibi bişey söyledi orasını anlamadım.. Bende bugün dolaştım bayağı bi hareketlenme olsun diye ama bilmiyorum artık hayırlısı ne zamansa ötle olsun. Bugün hastanedeki yenidoğan hemşireleriyle görüştüm bol kıyafet koyun her alt değiştirmede kaka yaptıysa bide bulaşabiliyo dedi. Bi daha gözden geçireyim şu hastane çantasını, gerçi ezberledim artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…