Dr ayın 14 ne kadar zamanın var dedi işte bol yürüyüş yap dedi rahminin açılması için bende yapmaya çalışıyom bide sex yap dedi benim eşimde yapmıyoki aydr yapmıyo korkuyo işte öle sizin eşlerinizde bölemi yaptı?acaba?
iyiyim cnm bende, cuma dogum yapıcam insallah.Allah hepimize saglıklı sıhatli versin. Nerde dogurucan sen? Florance Nightangale diyordun, tarih belli oldu mu? Kız di di mi senin?
Canım bence telaş yapma bebişini kötü etkilersin, o ölçüm aletleri tahmini sonuçlar çıkarıyo, belki almıştır. Ayrıca kaçıncı haftadasın göremiyorum, sancın yokken niye doğuma alıyo doktorun?
Âmin canım inşallah
.
Biz İyiyiz teyzesi sen nasılsın
Benim komşum geldi bugün ev oturmasınaizne çıktım ya ev hanımlığına başladım
Hayırlı olsun arkadasım, Allah sağlıklı sıhhatli ömür versin yavruna, hayırlı evlat olsun inşallah..
Hayırlı olsun canım benim de bugün başladı iznim, bizim günlerimiz aynıydı di mi seninle?
Benim de bir haftadır falan akıntım arttı ama ben doktora demedim, haftaya gidince söyliyim bakalım ne dicek:44:
herkes nerdeee...eve gelip annesini bulamayan çocuk gibiyim bugün bi türlü konuşamadık eşzamanlı sizlerle...
ay bu arada ben bu gün de doğurmadım.yani hafif bi sancım var ama adet oluyomuşum gibi.adetim bitmek üzereyken hissettiğim gibi hissediyorum.
böyle doğurulmaz heralde.bi de bebek hareket ettikçe ağrıyo belim karnım.yoksa öyle kendi kendine ağrımıyo.doğum sancısı bu değildir heralde yaa...
ay hakkaten ben ne zaman doğurcam arkadaş?
aynen bu smileydeki gibi kaldım valla ...elim karnımda boş boş bakınıyom hahaha
o günler ve saatler cok zor ve uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnBende mart annesiyim.oh ne guzel sen gun veya saat sayiyosunn
7ben hala kararsızım normal mı sezeryan mı diye. çevremdekıler yapamazsın cocuğun beynı havasız kalır bilmem ne of korktum açıkçası ya normal doğumdan
Arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz? Bugun kontrolum wardi gittik..minik kizim 55cm 3600 3700 ciwari dedi..39.haftadayiz pazartesi ye kadr bekleyelim olmassa suni sanci weririz dedi suyun hafif azalmaya baslamis çünkü dedi..olmassa sezeryana aliriz dedi..tam cikicaz odada demesin mi grl catina baklim die...saolsun catala yatrmadi korkarsn goruntusunden belki die normal sedyede yattm üstümu örttu bol jel surdu cok hfif acir gibi oldu ama kendimi kastgm icin bence....weeeee şok oldum demesin mi doktr dogum baslamis doguruuosun sen 3 4 cm acilman war dediiii...sanci cekmissn hiç mi hissetmedin dedi...ewe gonderdi bu aksama dgm olur dedi yuruyus yap dus al bekle dedi...suan ewdeyim we soktayim hafif sancılar oluyo ama acemiyim korkuyorum annem yanimda ama yinede korkuyorum galiba..duaa edinn nolurr hayrlisi ile olsa şu dogum bu gece...ama bi okadar d korkuyorum napcammmmm bennnn(((
amma da çok yazmışsınız bu gün yaaa... oku oku bitmedi. kime ne karşılık yazacagımı şaşırdım.gün boyu giremedim nete malum annem geldi ve ona hoşgeldine gelen diğerleri..k v k p akşam yemege kaldılar annem kv ye masa kurdu kaldırdı kalkıp bi işe elini sürmedi.herşey bitince canım bende bişi yapayım dedi... gerek yok bitti dedim...olayın komik yanı bana yemek koyma ben tokum dedi....gerisini tahmin eden var mııııııııııı.....neyse onlar gidince zavallı anam hoooop yataga..ben de duşa girdim. ağdaya gittim bu gün korka korka ama allahtan bişi olmadı.yarın da dr muayenemiz var.bakalım ne olacak.
geçmişten aklımda kalanlar
omaserma dogurmamiş
juliet pzrtsi doğrcak
izne ayrılan arkadaşlar var
bide bazıları dükkan kapatırken bazıları fuuuuulll çalışmışoooohhh allah versin kardeş
bizim dükkan mühürlendi kapatma cezası uygulanıyo
herkes nerdeee...eve gelip annesini bulamayan çocuk gibiyim bugün bi türlü konuşamadık eşzamanlı sizlerle...
ay bu arada ben bu gün de doğurmadım.yani hafif bi sancım var ama adet oluyomuşum gibi.adetim bitmek üzereyken hissettiğim gibi hissediyorum.
böyle doğurulmaz heralde.bi de bebek hareket ettikçe ağrıyo belim karnım.yoksa öyle kendi kendine ağrımıyo.doğum sancısı bu değildir heralde yaa...
ay hakkaten ben ne zaman doğurcam arkadaş?
aynen bu smileydeki gibi kaldım valla ...elim karnımda boş boş bakınıyom hahaha
Bende mart annesiyim.oh ne guzel sen gun veya saat sayiyosunn
canım sincaph tan haberim yok günü geçmişti sanırım yurtdışında olduğu için ordaki uygulama başkaymış.sezaryene kadar 10 gün geçircekti sanırım.bakalım yarın öbürgün yazar belki.ya ben hala dogurmadım sincaph doğurdumu bilen var mı?
Bende mart annesiyim.oh ne guzel sen gun veya saat sayiyosunn
canım acele etme yaa zamanında sağlıkla doğsun geç olsun güç olmasın.şimdi bebekğin için kritik zamanlar.ciğerleri organları falan gelişiyo.sabırsızlanıyosun anlıyorum ama tatlı zamanlar bunşlar.Allah hayırlısıyla kucağına almak nasibetsinSizleri okudukca heyecanlaniyorum
bende senn gibiyim sanki adet olcam ama ne adet oluyom ne bebek doguruyom
7
ayy canım snein şu etrafındaki olumsuz insanları yok etmek istiyorum o nedir ya bu kadar cahilce konuşulmaz!
kızdım onlara
bir avazda kurtulursun inş. ne güzel bak o kadar açıklıgı bile hissetmemişsin sağlıklı bir doğum olur yavruna kavuşursun inş.
güzel haberlerini bekliyoruz
tükkan uzun zamandır kapalı :) kapalı da kalsın aman o içimnde fıkır fıkır oynarken yapamam zaten :)
şafak azaldı beklemek bile bile de zor bilmeyerek de zor
sürekli hayalini kurmak özellikle :)
ben burdayım kuzum sen doğurma boşver o smile deki gibi bak etrafa bugun doktordan çıkarken son günlerin hamileliğin tadını çıkar dedi ayy nasıl koydu cidden şurda bir kaç gün sonra böyle bir his olmuycak bizle garip oldum
kızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey
kızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?