2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Erkeklerin geneli malasef senin eşin gibi( Benimki de ikan etmek için takla atmadığım kaldı, adam nuh diyor başka bir şey demiyor, bıraktım ben de:))

iyiyim cnm bende, cuma dogum yapıcam insallah.Allah hepimize saglıklı sıhatli versin. Nerde dogurucan sen? Florance Nightangale diyordun, tarih belli oldu mu? Kız di di mi senin?

İnanmıyorum canım, az kalmış, sana saat de geçmez şimdi. Sağlıkla al bebişini kucağına..Evet florencen nigntingale'de doğuracağım, 25 Ocakta 40.hafta bitiyor, ne zaman gelir diyoruz doktorumuza, bilmiyorum diyor:)) bekliyoruz..

Seninki sezeryan mı? hangi hastane idi?

Bu arada oğlum olacak benim:))

İyi geceler annişler ve bebişler
Sabah erken kalktık malum doktor günüydü, gündüz de iznimin ilk gününde komşumla ev hanımlığı oyanicam derken yorulmuşum
Herkesi öperiz

evet canım günlerimiz aynıydı. ben ilacı kullanmada kararsızım sanırım haftaya olan kontrolü bekleyip doktoruma tekar sorucam. bu arada bana haftaya alttan muayene yapacağını söyledi. Senin ki ne zaman? izinle geçen ilk günüm çok güzeldi. yayıldıkça yayıldım :) umarı senin de iyi geçmiştir.

herkes nerdeee...eve gelip annesini bulamayan çocuk gibiyim bugün bi türlü konuşamadık eşzamanlı sizlerle...
ay bu arada ben bu gün de doğurmadım.yani hafif bi sancım var ama adet oluyomuşum gibi.adetim bitmek üzereyken hissettiğim gibi hissediyorum.
böyle doğurulmaz heralde.bi de bebek hareket ettikçe ağrıyo belim karnım.yoksa öyle kendi kendine ağrımıyo.doğum sancısı bu değildir heralde yaa...
ay hakkaten ben ne zaman doğurcam arkadaş?
aynen bu smiley deki gibi kaldım valla...elim karnımda boş boş bakınıyom hahaha

bende senn gibiyim sanki adet olcam ama ne adet oluyom ne bebek doguruyom

ben hala kararsızım normal mı sezeryan mı diye. çevremdekıler yapamazsın cocuğun beynı havasız kalır bilmem ne of korktum açıkçası ya normal doğumdan
7

ayy canım snein şu etrafındaki olumsuz insanları yok etmek istiyorum o nedir ya bu kadar cahilce konuşulmaz!
kızdım onlara

bir avazda kurtulursun inş. ne güzel bak o kadar açıklıgı bile hissetmemişsin sağlıklı bir doğum olur yavruna kavuşursun inş.
güzel haberlerini bekliyoruz

tükkan uzun zamandır kapalı :) kapalı da kalsın aman o içimnde fıkır fıkır oynarken yapamam zaten :)
şafak azaldı beklemek bile bile de zor bilmeyerek de zor
sürekli hayalini kurmak özellikle :)

ben burdayım kuzum sen doğurma boşver o smile deki gibi bak etrafa bugun doktordan çıkarken son günlerin hamileliğin tadını çıkar dedi ayy nasıl koydu cidden şurda bir kaç gün sonra böyle bir his olmuycak bizle garip oldum

Ins hepimiz saglikli sihatli kavusuruz bebislerimize ve sorunsuz bir dogum yapariz en hayirlisindan

ya ben hala dogurmadım sincaph doğurdumu bilen var mı?
canım sincaph tan haberim yok günü geçmişti sanırım yurtdışında olduğu için ordaki uygulama başkaymış.sezaryene kadar 10 gün geçircekti sanırım.bakalım yarın öbürgün yazar belki.
Bende mart annesiyim.oh ne guzel sen gun veya saat sayiyosunn

Sizleri okudukca heyecanlaniyorum
canım acele etme yaa zamanında sağlıkla doğsun geç olsun güç olmasın.şimdi bebekğin için kritik zamanlar.ciğerleri organları falan gelişiyo.sabırsızlanıyosun anlıyorum ama tatlı zamanlar bunşlar.Allah hayırlısıyla kucağına almak nasibetsin
bende senn gibiyim sanki adet olcam ama ne adet oluyom ne bebek doguruyom
canım yarın akşam 6 da kontrolüm var.bakalım ondan sonra suni sancı da verebilir suyu azaldıysa sezaryene de alabilir git sonra gel de diyebilir tabi açılmama da bağlı ama ben hiç açılma falan hissetmiyorum.tabi hissediliyor mu onu bile bilmiyorum

canım yarın akşam belli olcak işte üste yazdım bakalım hanfendinin keyfine kalmış.suyum azalmış olmasa korkmazdım 1 hafta daha kalsa bile ama maalesef suyu azalıyo.oğlak burcu ya inat işte ille kendi istediği zaman gelcek.ben onu ısırmaz mıyımmmm...

bu akşam lokumlarmızı hazırladık, şekerlerimizde gelmişti ama hastalıktan fırsat bulamadım koymaya. :) lokum külahlarını internetten aldık, içlerine 2şer tane çikolatalı badem şekeri 1 tane fındıklı lokum koyduk.

kızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey

Bebis bu gece geliyo galiba, hayirli haberlerini bekliyoruz.dualarimiz seninle.

Canım dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum yaparsın. Fırsat bulunca yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…