Ben de çok merak ediyorum neye benzediğini çatlicam meraktan
Vall canım sakınan göze çöp batar, tabiki herhangi bir riski olanları tenzih ederim. Benim bulantılarımın olduğu dönemde bi ara vermiştik malum hastalıklı gibi yatıyo insan zaten o dönemde, bi de 5. ay civarında bi kanamam olmuştu ilişki sonrası, doktorum bi 10 gün perhiz yapın dedi, o kadar. Onun dışında uzak durmadık birbirimizden, tabi belli sınırları olmak şartıyla. Her pozisyon uygun değil gebeliğe, bi de normal zamandaki kadar sık olmuyo tabi. Haftada 2 falandı, son 1 aydır çoğunlukla haftada 1 e düşürdük artık :) hele bi de doktorum bugün normal doğuma yardımcı oluyo hiçbir sakıncası yok dikkat ettiğiniz sürece deyince oh dedim
Canım biliyomusun ben senin o kanamanı hatırlıyorum o zamanlar okuyucuydum sadece , bizde arada sırada oluyodu o ara oda ben korka korka tabi, senin o kanamadan sonra kapattım dükkanı
Kızlar merhaba,
Ben çok endişeliyim. Bebeğim 37. haftasından beri hiç kilo almadı. Doktorum normal diyor ama ben yine de çok üzülüyorumCuma yine kontrolüm var. Doktorum ona göre pztesi ya sezeryan yada suni sancıyla doğum yapacağımı söyledi.Tercih benimmiş. Şu ana kadar hiç sancım olmadı. Yalancı sancım bile yokmuş Bebek kanala da girmemiş Napıcam ben
insallah bir avazda doğurursun canım. benım catı muayenesinde hıç jel mel sürmedi sadece eldivenleArkadaslar nasilsiniz iyimisiniz? Bugun kontrolum wardi gittik..minik kizim 55cm 3600 3700 ciwari dedi..39.haftadayiz pazartesi ye kadr bekleyelim olmassa suni sanci weririz dedi suyun hafif azalmaya baslamis çünkü dedi..olmassa sezeryana aliriz dedi..tam cikicaz odada demesin mi grl catina baklim die...saolsun catala yatrmadi korkarsn goruntusunden belki die normal sedyede yattm üstümu örttu bol jel surdu cok hfif acir gibi oldu ama kendimi kastgm icin bence....weeeee şok oldum demesin mi doktr dogum baslamis doguruuosun sen 3 4 cm acilman war dediiii...sanci cekmissn hiç mi hissetmedin dedi...ewe gonderdi bu aksama dgm olur dedi yuruyus yap dus al bekle dedi...suan ewdeyim we soktayim hafif sancılar oluyo ama acemiyim korkuyorum annem yanimda ama yinede korkuyorum galiba..duaa edinn nolurr hayrlisi ile olsa şu dogum bu gece...ama bi okadar d korkuyorum napcammmmm bennnn(((
Arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz? Bugun kontrolum wardi gittik..minik kizim 55cm 3600 3700 ciwari dedi..39.haftadayiz pazartesi ye kadr bekleyelim olmassa suni sanci weririz dedi suyun hafif azalmaya baslamis çünkü dedi..olmassa sezeryana aliriz dedi..tam cikicaz odada demesin mi grl catina baklim die...saolsun catala yatrmadi korkarsn goruntusunden belki die normal sedyede yattm üstümu örttu bol jel surdu cok hfif acir gibi oldu ama kendimi kastgm icin bence....weeeee şok oldum demesin mi doktr dogum baslamis doguruuosun sen 3 4 cm acilman war dediiii...sanci cekmissn hiç mi hissetmedin dedi...ewe gonderdi bu aksama dgm olur dedi yuruyus yap dus al bekle dedi...suan ewdeyim we soktayim hafif sancılar oluyo ama acemiyim korkuyorum annem yanimda ama yinede korkuyorum galiba..duaa edinn nolurr hayrlisi ile olsa şu dogum bu gece...ama bi okadar d korkuyorum napcammmmm bennnn(((
Arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz? Bugun kontrolum wardi gittik..minik kizim 55cm 3600 3700 ciwari dedi..39.haftadayiz pazartesi ye kadr bekleyelim olmassa suni sanci weririz dedi suyun hafif azalmaya baslamis çünkü dedi..olmassa sezeryana aliriz dedi..tam cikicaz odada demesin mi grl catina baklim die...saolsun catala yatrmadi korkarsn goruntusunden belki die normal sedyede yattm üstümu örttu bol jel surdu cok hfif acir gibi oldu ama kendimi kastgm icin bence....weeeee şok oldum demesin mi doktr dogum baslamis doguruuosun sen 3 4 cm acilman war dediiii...sanci cekmissn hiç mi hissetmedin dedi...ewe gonderdi bu aksama dgm olur dedi yuruyus yap dus al bekle dedi...suan ewdeyim we soktayim hafif sancılar oluyo ama acemiyim korkuyorum annem yanimda ama yinede korkuyorum galiba..duaa edinn nolurr hayrlisi ile olsa şu dogum bu gece...ama bi okadar d korkuyorum napcammmmm bennnn(((
Ben de bugun 39+2 oldum. Rahmim kalp seklinde oldugu icin doktorum erken dogum olabilecegini soylemisti. Ben hep erken doguma sartladim kendimi simdi de bekliyoruz gelmiyodr en gec haftaya carsambaya kadar bekleriz dedi. O zamana kadar gelmezse cars gunu suni sanci verilcek. Kordon da dolanmis cocugun boynuna ama doktorum hic sezeryan lafi ettirmiyo. Ben de istemiyorum aslinda sezeryan. Bakalim hayirlisi uykusuz gecelere devam:-D
Merhaba;seninle günlerimiz aynı Bende normal doğum bekliyorum Benim doktorum da en geç çarşambaya kadar bekleriz dedi :) Bakalım neler olacak İnşallah her şey yolunda gider Takipteyim
Kizlar merhaba bebegim 6gunluk ancak firsat buluyorum size dogumumu oncesini sonrasini anlatiyim malum 40+1 olmustum sancim yoktu doktor persembe gunu yatis yapti suni sanci vermek icin neyse yattim sanci odasina once serum falan islemler derken biraz yuruyus yap dedi ebeler kalktim yurudum oglen12 ye kadar nst falan vakit gecti sonra suni sanci taktilar ebeler doktor arada gelip aciklik kontrol etti onsan alisiyor zor degildi yani acilmami mrk ettigim icin katlandim ben irdayken normal dogumlar oldu kadinkar sancilandi hop goturduler dogurtular sonra bebis sesleri geliyordu bana sanci takildi ama sancilanmadim uyudum zaman zaman sonra sanci odasi kadinlar klubune dondu forum gibi konustuk.falan neyse saat 5 oldu yeni ebeler geldi nobetler degisildi acikligima bakildi yeni gelen eskisinin yazdigi degeri begenmedi ben ters giden birseyler oldugubu anladim nstde kalp atisida bozulunca belden igneyle sezaryen oldum iyi gecti cok sukur minnakim benimle 6 gundur zor zamanlar gecti mama meme olaylari cocugun aglamasina tutup benimde aglamam annemdn allah razi olsun herseyimle ilgileniyor o gidince cok zorlanicam insallah en yakin zamanda ailemin yanina tasiniriz esim ben oglusumla mutlu oluruz hepinizi opuyorum dogum yapanlari tebrik ediyorum yapacak olanlarida allah kurtarsin sevgilerimle
Ben de bugun 39+2 oldum. Rahmim kalp seklinde oldugu icin doktorum erken dogum olabilecegini soylemisti. Ben hep erken doguma sartladim kendimi simdi de bekliyoruz gelmiyodr en gec haftaya carsambaya kadar bekleriz dedi. O zamana kadar gelmezse cars gunu suni sanci verilcek. Kordon da dolanmis cocugun boynuna ama doktorum hic sezeryan lafi ettirmiyo. Ben de istemiyorum aslinda sezeryan. Bakalim hayirlisi uykusuz gecelere devam:-D
Bakalim ilk kim dogurucak:-D sancin fln oluyo mu peki
Geceleri sanki yokluyor gibi Böyle kasıklarıma bi şey saplanıyor ama geçiyor Galiba yalancı sancı dedikleri şey Cuma günü kontrolüm var Nst ye gircem Bakalım ne çıkacak Ben sürekli tetikte bekliyorum Ahh sancı girdi başladımı yoksa die :)) Hem korkuyorum hem başlasın istiyorum Nasıl iş di mi :))
Benim de cuma kontrolum varpzt gunu gitmjstim en son ufak ufak en fazla 50ye kadar sancim cikmisti. Ben kasilmalar esnasinda makineyi takip ettim 50ye ciktigi zaman karnim sertlesmisti ama geceleri onun iki kati oluyo sanki yani beni gece nstye baglasalar 100u gorurum:-D catima bakmisti asagiya inmemis ama iner dedi. Acilmam var mi dedim yok dedi. Cuma tekrar cati muayenesi yapar mi bilmiyorum.ben de artik gelsin istiyorum suniye fln gerek kalmadan ins. Carsambaya kadara dogururuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?