2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım biliyomusun ben senin o kanamanı hatırlıyorum o zamanlar okuyucuydum sadece , bizde arada sırada oluyodu o ara oda ben korka korka tabi, senin o kanamadan sonra kapattım dükkanı

Kızlar merhaba,
Ben çok endişeliyim. Bebeğim 37. haftasından beri hiç kilo almadı. Doktorum normal diyor ama ben yine de çok üzülüyorumCuma yine kontrolüm var. Doktorum ona göre pztesi ya sezeryan yada suni sancıyla doğum yapacağımı söyledi.Tercih benimmiş. Şu ana kadar hiç sancım olmadı. Yalancı sancım bile yokmuş Bebek kanala da girmemişNapıcam ben

Arkadaslar nasilsiniz iyimisiniz? Bugun kontrolum wardi gittik..minik kizim 55cm 3600 3700 ciwari dedi..39.haftadayiz pazartesi ye kadr bekleyelim olmassa suni sanci weririz dedi suyun hafif azalmaya baslamis çünkü dedi..olmassa sezeryana aliriz dedi..tam cikicaz odada demesin mi grl catina baklim die...saolsun catala yatrmadi korkarsn goruntusunden belki die normal sedyede yattm üstümu örttu bol jel surdu cok hfif acir gibi oldu ama kendimi kastgm icin bence....weeeee şok oldum demesin mi doktr dogum baslamis doguruuosun sen 3 4 cm acilman war dediiii...sanci cekmissn hiç mi hissetmedin dedi...ewe gonderdi bu aksama dgm olur dedi yuruyus yap dus al bekle dedi...suan ewdeyim we soktayim hafif sancılar oluyo ama acemiyim korkuyorum annem yanimda ama yinede korkuyorum galiba..duaa edinn nolurr hayrlisi ile olsa şu dogum bu gece...ama bi okadar d korkuyorum napcammmmm bennnn(((

Canım biliyomusun ben senin o kanamanı hatırlıyorum o zamanlar okuyucuydum sadece , bizde arada sırada oluyodu o ara oda ben korka korka tabi, senin o kanamadan sonra kapattım dükkanı

Biz de çok korkmuştuk canım gece gece soluğu acilde almıştık korkudan😳 doktorum olur öyle korkma deyince bi de ultrasonda bakıp iyi deyince döndük eve ama bi süre korkmuştuk aynısı olur diye. Çok şükür bidaha olmadı. Ben kapatamadım valla tükkanı, kıyamıyom herifime

Canım bence telaş yapma bebişini kötü etkilersin, o ölçüm aletleri tahmini sonuçlar çıkarıyo, belki almıştır. Ayrıca kaçıncı haftadasın göremiyorum, sancın yokken niye doğuma alıyo doktorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
insallah bir avazda doğurursun canım. benım catı muayenesinde hıç jel mel sürmedi sadece eldivenle

Hayırlı olsun arkadaşım, inşallah sağ salim acısız sızısız kurtulur, bir avazda doğuruverirsin
Hepimiz doktordan o sözleri duymak için can atıyoruz, hiç korkma yavruna kavuşmana az kaldı ne güzel bişey bu

Kizlar merhaba bebegim 6gunluk ancak firsat buluyorum size dogumumu oncesini sonrasini anlatiyim malum 40+1 olmustum sancim yoktu doktor persembe gunu yatis yapti suni sanci vermek icin neyse yattim sanci odasina once serum falan islemler derken biraz yuruyus yap dedi ebeler kalktim yurudum oglen12 ye kadar nst falan vakit gecti sonra suni sanci taktilar ebeler doktor arada gelip aciklik kontrol etti onsan alisiyor zor degildi yani acilmami mrk ettigim icin katlandim ben irdayken normal dogumlar oldu kadinkar sancilandi hop goturduler dogurtular sonra bebis sesleri geliyordu bana sanci takildi ama sancilanmadim uyudum zaman zaman sonra sanci odasi kadinlar klubune dondu forum gibi konustuk.falan neyse saat 5 oldu yeni ebeler geldi nobetler degisildi acikligima bakildi yeni gelen eskisinin yazdigi degeri begenmedi ben ters giden birseyler oldugubu anladim nstde kalp atisida bozulunca belden igneyle sezaryen oldum iyi gecti cok sukur minnakim benimle 6 gundur zor zamanlar gecti mama meme olaylari cocugun aglamasina tutup benimde aglamam annemdn allah razi olsun herseyimle ilgileniyor o gidince cok zorlanicam insallah en yakin zamanda ailemin yanina tasiniriz esim ben oglusumla mutlu oluruz hepinizi opuyorum dogum yapanlari tebrik ediyorum yapacak olanlarida allah kurtarsin sevgilerimle

Canım Allah yardımcın olsun, oturup kendini dinleme ama rahat ol. Doktorum doğum sancısı geldiğinde onu anlamaman mümkün değil demişti. Bişeylerle oyalan illa şartlama kendini bu gece diye

Ben de bugun 39+2 oldum. Rahmim kalp seklinde oldugu icin doktorum erken dogum olabilecegini soylemisti. Ben hep erken doguma sartladim kendimi simdi de bekliyoruz gelmiyo dr en gec haftaya carsambaya kadar bekleriz dedi. O zamana kadar gelmezse cars gunu suni sanci verilcek. Kordon da dolanmis cocugun boynuna ama doktorum hic sezeryan lafi ettirmiyo. Ben de istemiyorum aslinda sezeryan. Bakalim hayirlisi uykusuz gecelere devam:-D

Merhaba;seninle günlerimiz aynı Bende normal doğum bekliyorum Benim doktorum da en geç çarşambaya kadar bekleriz dedi :) Bakalım neler olacak İnşallah her şey yolunda gider Takipteyim

Gözün aydın arkadaşım kurtulmuşsun sonunda bebişin de iyidir umarım, Allah sağlık sıhhat versin ikinize de.

Hayırlısı olsun canım, inşallah gönlünden geçen olur istediğin gibi doğurabilirsin.

Bakalim ilk kim dogurucak:-D sancin fln oluyo mu peki

Geceleri sanki yokluyor gibi Böyle kasıklarıma bi şey saplanıyor ama geçiyor Galiba yalancı sancı dedikleri şey Cuma günü kontrolüm var Nst ye gircem Bakalım ne çıkacak Ben sürekli tetikte bekliyorum Ahh sancı girdi başladımı yoksa die :)) Hem korkuyorum hem başlasın istiyorum Nasıl iş di mi :))

canım ben 40+1 oldum bugün doktor bana öyle bişey dese diye 40 takla atıom yürüyüşler hurmalar duşlar saçım rapunzel gibi kurutmaktan bi hal oluyorum.bence korkma sevin yani maşallah deyim ben de...bak burda minikkelebek var ya arkadaşımız oda öyle fazla sancı hissetmemiş bi gitti 6 cm açılma.2 saate de kalmadı doğum yaptı.hem de 40 bin kere maşallah kolay doğum yapmış öle dedi.demek ki sen de zorlanmıcaksın.ben senin yerinde olsam göbek atarım.Allah bir avazda doğurmak nasibetsin canım ne korkcan yaa..9 ay taşıdık 2 saat ıkınamıcak mıyız.elbette sancılaşcaz o Allahın emri.ama sonu süper olcak..hiiiiç korkma bak nama güven sen

Rabbim hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah arkadaşlar. ben de 15 Ocakta sezeryanla minik prensesimi kucağıma alacağım inşallah. heyecan had safhada, günler yaklaştıkça da artıyor heyecan , dua edelim birbirimize inşallah. bu arada facebooktaki grubu göremiyorum ben

Benim de cuma kontrolum var pzt gunu gitmjstim en son ufak ufak en fazla 50ye kadar sancim cikmisti. Ben kasilmalar esnasinda makineyi takip ettim 50ye ciktigi zaman karnim sertlesmisti ama geceleri onun iki kati oluyo sanki yani beni gece nstye baglasalar 100u gorurum:-D catima bakmisti asagiya inmemis ama iner dedi. Acilmam var mi dedim yok dedi. Cuma tekrar cati muayenesi yapar mi bilmiyorum.ben de artik gelsin istiyorum suniye fln gerek kalmadan ins. Carsambaya kadara dogururuz

amma da çok yazmışsınız bu gün yaaa... oku oku bitmedi. kime ne karşılık yazacagımı şaşırdım.gün boyu giremedim nete malum annem geldi ve ona hoşgeldine gelen diğerleri..k v k p akşam yemege kaldılar annem kv ye masa kurdu kaldırdı kalkıp bi işe elini sürmedi.herşey bitince canım bende bişi yapayım dedi... gerek yok bitti dedim...olayın komik yanı bana yemek koyma ben tokum dedi....gerisini tahmin eden var mııııııııııı.....neyse onlar gidince zavallı anam hoooop yataga..ben de duşa girdim. ağdaya gittim bu gün korka korka ama allahtan bişi olmadı.yarın da dr muayenemiz var.bakalım ne olacak.

geçmişten aklımda kalanlar

omaserma dogurmamiş
juliet pzrtsi doğrcak
izne ayrılan arkadaşlar var
bide bazıları dükkan kapatırken bazıları fuuuuulll çalışmış oooohhh allah versin kardeş
bizim dükkan mühürlendi kapatma cezası uygulanıyo

Ben en son geçtiğimiz perşembe kontrole gitmiştim Doktor haftaya cuma gel dediğinde Oooo cuma mı o zamana kalcakmı bakalım diodum :))) Ama bizim oğlanın hiç gelmeye niyeti yok gibi.Bu hafta çatı muayenesi yapmaz herhalde geçen hafta yaptı Bana da açılma felan var demedi Cuma görüşelim mutlaka bakalım ne haberlerle döncez canım. İyi geceler sana ve bebişine.

herkese ii geceler yorulmuşum meer...yarın da erken kalkıcaz dr a gidecez... :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…