2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Ay canımmm naptın merak ettim, hayırlı haberlerini bekliyoruz. İşte sanal alemin kötü yanı merak ediyoruz iyimisin diye ama ne arayabiliz nede başka bişi Allah yardımcın olsun

sabah 5 ten beri uyanığım.uyuyamadım.bel ağrılarım çoğaldı.tırsıyorum hafiften.doğuma daha var.inşallah bekler bebişim biraz daha.

bu arada günaydıııın herkese.

sabah 5 ten beri uyanığım.uyuyamadım.bel ağrılarım çoğaldı.tırsıyorum hafiften.doğuma daha var.inşallah bekler bebişim biraz daha.

bu arada günaydıııın herkese.

ben dünden beri aynıyım dakika tutuyorum dün konturol vardı doktor 5dk1 olursa yatırırım dedi çok sitresli beklemek

Canım hayırlısı ile kızını kucağına alırsın inşallah, habersiz bırakma bizi.

Canım ben dün sordum doktoruma yine çatı muayenesini ne zaman yapacaksınız diye, 'acele etme, sancıların başlasın, birgün ben biraz tuhafım kendimi pek iyi hissetmiyorum diye geliceksin o zaman bakarız' dedi. Yani doğum başlamadan bakma taraftarı değil doktorum. Ben de hiç ısrar etmedim sancılarım başlayınca önce kuaföre sonra doktora gitcem, böylece bir kere muayene için bir kere doğum için ağda yaptırma gerginliğinden kurtuldum:)
İzin de çok tuhaf hala alışamadım, durup durup 'ben yarın işe gitmicem di miiii' deyip deyip sırıtıyorum
biyerden kalkıp biyere devriliyorum. Sıkılırsın bi süre sonra diyolar ama sıkılana kadar bebişler gelcek zaten, dinlenmeye bak sen de sonra lazım olucak enerji

Canım ben de dün gece aynı oldum, bebiş kıpırdadıkça hem belime hem aşağıya doğru keskin bir ağrı yayıldı, doğurcam sandım
Ben daha beklerim de seninki doğum belirtisi olabilir, bizi habersiz bırakma merak içindeyiz

Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş hepsi. Güzel günlerde sevdiklerinizle paylaşın inşallah

Bu arada herkese günaydın annişler ve bebişler
Biz yine erkenciyiz, kahvaltımızı ettik güzelce, babayı yolladık işe televizyonun karşısına kurulduk haberleri izliyoruz
Böyle kahvaltı edip uzanıp tv karşısında uyuklamak ne güzel şeymiş, unutmuşum bunun tadını

gunaydin anneler ve minikleri
dogum yapmak istiyonuzsa kocaniza yanasin kizlar bilmem anlatabildimmi
biz gece 4 defa bez degistik
yaramaz oglum ustune basina elime coraplarina isedi.baktim gozler fildir fildir var bunun altinda bisey derken ikinmasiyla yeni bezine doldurmasi bir oldu haydeee gene degistir
babamizin ve annemizin paralarina ediyoz
canim naptin varmi gelisme.benim sancim gayet duzensizdi.15,25,10,30 dk da bir gidiyodu o yuzden artik saat tutmicam dedim.bi baktim 5 ,7 dkda bire dustu.karnim birden sertlesip birden saliyodu.ayrica dedigin gibi onceki sancilardan daha farkli vuruyodu.insallah gittiginde 9 cm acilmis olursiun
lex cim biz medical park goztepede yaptircaz.ssk li fiyati 650 ama biz ozel sigortali oldumuz icin 700 tl sacmaa.
doktoru cok metlediler kuzenimde orda yaptirdi benim.

canim bende elektrikli almayi dusunuyorum ama ise baslarken.ameda cok iyiymis onu alicam.
simdilik oglan iyi cekiyo biberon kullanmiyorum.yaralarim daha iyi gibi
ama yinede cook aciyoo

engteacher yavru kusum gecen hafta bende ayni moddaydim guzel oluyo valla hele bebek beklerken evde oturmak
ama dort hafta nasi gecti anlamadim yaa

Hayirlisi ile gelor artık inşallah..
Allah bir avazda kurtarmayi nasip etsin hastane ye gidince pit diye doğurursun insalla

Günaydın canım,aynı ben

tatile girenleeeeeeeeeeeeer hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnn

Kızlar saat 10da trt1 i açın. Normal doğum konudu işlenecekmiş hamilelerin psikolojilerini.ele alacakmış. Ayrıca doğum öncesi gebe eğitimi . doğuma giderken getirilmesi gerekenleri ve doğal doğumda kullanılan ağrıyı azaltan yöntemleri anlatacaklarmış. Stüdyoda canlı uygulamalarla doğumu kolaylaştıracak egzersiz ve nefes çtekniklerini gösterecek.lermiş

Kızlaaaaaar annelik çok zormuş yaaa :) :) :)

Son düzenleme:
Kızlar saat 10da trt1 i açın. Normal doğum konudu işlenecekmiş hamilelerin psikolojilerini.ele alacakmış. Ayrıca doğum öncesi gebe eğitimi . doğuma giderken getirilmesi gerekenleri ve doğal doğumda kullanılan ağrıyı azaltan yöntemleri anlatacaklarmış. Stüdyoda canlı uygulamalarla doğumu kolaylaştıracak egzersiz ve nefes çtekniklerini gösterecek.lermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…