kızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey
sabah 5 ten beri uyanığım.uyuyamadım.bel ağrılarım çoğaldı.tırsıyorum hafiften.doğuma daha var.inşallah bekler bebişim biraz daha.
bu arada günaydıııın herkese.
ben dünden beri aynıyım dakika tutuyorum dün konturol vardı doktor 5dk1 olursa yatırırım dediçok sitresli beklemek
benim de bugün nst var.bakalım ne çıkacak.sen kaçıncı haftadasın
kızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey
evet canım günlerimiz aynıydı. ben ilacı kullanmada kararsızım sanırım haftaya olan kontrolü bekleyip doktoruma tekar sorucam. bu arada bana haftaya alttan muayene yapacağını söyledi. Senin ki ne zaman? izinle geçen ilk günüm çok güzeldi. yayıldıkça yayıldım :) umarı senin de iyi geçmiştir.
herkes nerdeee...eve gelip annesini bulamayan çocuk gibiyim bugün bi türlü konuşamadık eşzamanlı sizlerle...
ay bu arada ben bu gün de doğurmadım.yani hafif bi sancım var ama adet oluyomuşum gibi.adetim bitmek üzereyken hissettiğim gibi hissediyorum.
böyle doğurulmaz heralde.bi de bebek hareket ettikçe ağrıyo belim karnım.yoksa öyle kendi kendine ağrımıyo.doğum sancısı bu değildir heralde yaa...
ay hakkaten ben ne zaman doğurcam arkadaş?
aynen bu smileydeki gibi kaldım valla ...elim karnımda boş boş bakınıyom hahaha
bu akşam lokumlarmızı hazırladık, şekerlerimizde gelmişti ama hastalıktan fırsat bulamadım koymaya. :) lokum külahlarını internetten aldık, içlerine 2şer tane çikolatalı badem şekeri 1 tane fındıklı lokum koyduk. Eki Görüntüle 925222 Eki Görüntüle 925219 Eki Görüntüle 925215 Eki Görüntüle 925221 Eki Görüntüle 925217
canim naptin varmi gelisme.benim sancim gayet duzensizdi.15,25,10,30 dk da bir gidiyodu o yuzden artik saat tutmicam dedim.bi baktim 5 ,7 dkda bire dustu.karnim birden sertlesip birden saliyodu.ayrica dedigin gibi onceki sancilardan daha farkli vuruyodu.insallah gittiginde 9 cm acilmis olursiunkızlar ben az bişey şiddetli hissetmeye başladım bu sancıları...şimdi aralığını ölçücem ama bu sefer biraz şiddetli yani hiç bu kadar hissetmemiştim.kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.nolur bana dua edin.hayırlı bi şekilde doğurayım.dualarınız çok önemli benim için...olmazsa acile gidip açılmama baktırıcam.ondan sonra gerekirse hastaneme gidicem.doğum yapacağım hastane başka şehirde 1 saat mesafede...:18:tırstım az bişey
lex cim biz medical park goztepede yaptircaz.ssk li fiyati 650 ama biz ozel sigortali oldumuz icin 700 tlCanım ben de yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum. Nerede, kime ve kaça yaptıracaksınız? Paylaştabilirsen sevinirim.
Gözünüz aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
6 ayı geçirirsen narkoz veriyorlar canımBen de ilk ay içinde yaptıracağım, yara olmadan 4 günde geçiyormuş.
Ben facebook grubuna katılmadım, burayı seviyorumBence burayı sevenler bebikler olsa da buradan paylaşımlara devam edelim.
38. haftada mı doğurmak mı gerekiyor, canım ne alaka yani...moralini bozma normal doğumu beklersen 41. hafta bile olabilir, ayrıca eğer ben sezeryan olursam 39. hafta bitince olucam.
Arkda lansinohun elektrikli pompası varmış ödünç aldım kullanim diye inanın manuel daha iyi ben lansinohun manuelini kullanıyorum her defasında 50-60 ml süt çıkıo elektrikliyle anca 40 ml çıkıo benim göğsüm yara oluyodu sağınca geçti bana yaradı sağmak bebeğim göğsümün kahverngi yerini tam ağzına alamıyor taş çatlasa bir göğsümü emiyor bende sağıp kalan sütü uyurken biberonla içiriyorum
Bu arada herkese günaydın annişler ve bebişler
Biz yine erkenciyiz, kahvaltımızı ettik güzelce, babayı yolladık işe televizyonun karşısına kurulduk haberleri izliyoruz
Böyle kahvaltı edip uzanıp tv karşısında uyuklamak ne güzel şeymiş, unutmuşum bunun tadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?