- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
- 296
merhaba canım.. masallah yolundaymış hersey... ben de bugun kontrole gıttım.. 1.7 cm bebişim ilerde çıktı gunune göre ama kanama alanım deam ediyogöbüşüm pantolonlar rahatsız ediyor dugme actım arabada.. kanama benim kabusum oldu..Allaha emanet..
Dört gözle bekliyorum çıkacak haberleri. İnternette 6 ay yasası ile ilgili okumadığım haber kalmadı. Fatma Şahin en son açıklamalarında bu sene sonu gelmeden sonuçlanacak yazmış. Şuan ekonomi bakanında görüşmedeymiş. Bekliyoruz. Bu ara çalışan anneler için emeklilik vs. gibi çalışmalar oldukça fazla. Açıkcası ben bizim için güzel kararlar alınacağından ümitliyim ama ne zaman alınır orası belli olmaz.
merhaba canım.. masallah yolundaymış hersey... ben de bugun kontrole gıttım.. 1.7 cm bebişim ilerde çıktı gunune göre ama kanama alanım deam ediyogöbüşüm pantolonlar rahatsız ediyor dugme actım arabada.. kanama benim kabusum oldu..Allaha emanet..
bence artık çok sıkıştırma karnını. ben iğne vuruyorum hergün karnımdan o yüzden mosmor oldum. kot bayadır giyemiyorum. hamile pantolonuna geçtim ben vücutta salıyor sanırım kendini. kanaman en kısa zamanda geçer inşallah şu 12. haftayı bi atlatsak hayırlısıyla
canımm hangi iğneyi vuruyorsun pıhtılaşma testi mi yaptırmıştın yoksa daha önce kayıp olduğu için filan dr. mu vermişti? bir de dozu nedir?? yanında coraspin de alıyor musun?? çok soru sordum kusura bakmaBende yeni kullanmaya başladım da
evet canım coraspirin alıyorum. oksapar 400 mg hergün vuruyorum. daha önce düşük yok. llk gebeliğim. doktorum verdi kullanıyorum. test yaptı ama bana bişi söylemedi neden bilmiyorum yani
umarım bize yetişirr bu 6 ay izin.... inşallah... iş yerinde çok zor koştura koştura lavaboya gidiyorum bugün kusmayaa....................
pıhtılaşma testi mi yapılmıştı yoksa tam kan sayımı testleri mi? onu söyledi mi ki =) benim daha önce kaybım var tam kan sayımı yapıldı zaten pıhtılaşma testleri ilk kayıpta yapılmıyorr..doktorum önlem amaçlı verdi aslında doğuma kadar kullanılacak mı henüz bilmiyorum ama bende aynı dozda oksapar vuruluyorum ben henüz kendim vurmayı beceremedim....coraspin konusunda kafam karıştı ikisi birden fazla mı gelir ki diye sana sorayım dedim canım..
en bayadır ikisi bi kullanıyorum. 12. haftaya kadar kullanıcakmışım tam kan sayım yapıldı. ilk zamanlar koldan vurduruyordum. sonra bi cesaret karından denedim. daha az acıyor daha az morarıyor. morarasada kimse görmüyor ve bu ne demiyor.
allah yardımcın olsun canım tez zaman da bu bulantılar azalır inş.
kızlar herkese merhaba. nasılsınız... sorun olan yoktur umarım. bi süredir kaybolmuştum ortadan. biz iyiyiz. doktora tekrar gittik herşey normal. ben kendimi zaptedebilsem riskimiz hiç olmicak ama. ben çok yaramaz bi anneyim. temizlik sokakta bişey düşürenlerin arkasından koşmak ne ararsan var yapılmaması gereken. bide bişi sorucam. benim karnım çıkmaya başladı. herkes artık farkediyor. çok erken diilmi ya...
amin canım aslında bulantıya bile sevinir mi insan seviniyorum....... işteyken zor bugün işte 2 defa kustum sabah da 1 defa... şimdi daha iyiyim şükür... perşembe de duysam pıtpıtları derin nefes alacağım inşallahh.. sen duymuş muydun canım ?
Selam kızlar biz geldik bebişim bana sımsıkı tutunmus cuma günü değerim 159.22 yken bugun aynı saatte 728.25 olmuscok sükür Raabbbiiimmmeeee :) acayip mutluyum anlatamam size kızlar ya doktorum cuma günü gel bebişini görelim dedi inşallah görünür
ayyy hadi inş. canım :)
sımsıkı tutunsun sana darısı pıt pıtları duymaya :)
inşallah canımcım ya cok saol cuma günü keseyi görcez inşallaaah :) siz ne durumdasınız meleğinle kese göründümü ? kalp ? :) ay cok heyecanlııııııııııııııı
evet ya bulantıya sevinen insanlar olduk bende sabah yaşadım da
ohh ohh demek içerde büyük bir çalışma var dedim sevindim ama sırtımdan ter boşaldı
canım bn de kısmetse cumartesi duycam pıtpıtları :)
perşembe günü ne güzel daha erken inş. gösterir annesi kendini
Selam kızlar biz geldik bebişim bana sımsıkı tutunmus cuma günü değerim 159.22 yken bugun aynı saatte 728.25 olmuscok sükür Raabbbiiimmmeeee :) acayip mutluyum anlatamam size kızlar ya doktorum cuma günü gel bebişini görelim dedi inşallah görünür
doktorum kalp atışı var bence ama çook yeni dedi cuma günü.. inşallah perşembe duyacağım sende cumartesi Rabbim 9 ay boyunca sevincimize sevinç katsın inşallah sağlıkla kavuşalım hepimizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?