2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

bence artık çok sıkıştırma karnını. ben iğne vuruyorum hergün karnımdan o yüzden mosmor oldum. kot bayadır giyemiyorum. hamile pantolonuna geçtim ben vücutta salıyor sanırım kendini. kanaman en kısa zamanda geçer inşallah şu 12. haftayı bi atlatsak hayırlısıyla

benimde kpss 3 girişim olıcak. türkçe öğretmeniyim. inşlhh temmuzda bebişim bana sınavda uğur getirecek.onun kismetiyle bu sene atanırım inşlh.sırf bu zamana kadar devlette öğretmen olmak için bekledim. yoksa memurlukta oluyordu özel okuldanda teklifler geldi ama devlet herzaman için daha iyi diye bekliyorum. bu sene sınava bebeğimle gircem annesine yardım eder inşlhh

kıyamam üzülme canım şükür bebeğin iyi bazı kadınlar bunu yaşıyor doktorlar da çok öenmsemiyor Alalh'a emanet

canımm hangi iğneyi vuruyorsun pıhtılaşma testi mi yaptırmıştın yoksa daha önce kayıp olduğu için filan dr. mu vermişti? bir de dozu nedir?? yanında coraspin de alıyor musun?? çok soru sordum kusura bakma Bende yeni kullanmaya başladım da

Son düzenleme:

evet canım coraspirin alıyorum. oksapar 400 mg hergün vuruyorum. daha önce düşük yok. llk gebeliğim. doktorum verdi kullanıyorum. test yaptı ama bana bişi söylemedi neden bilmiyorum yani

evet canım coraspirin alıyorum. oksapar 400 mg hergün vuruyorum. daha önce düşük yok. llk gebeliğim. doktorum verdi kullanıyorum. test yaptı ama bana bişi söylemedi neden bilmiyorum yani

pıhtılaşma testi mi yapılmıştı yoksa tam kan sayımı testleri mi? onu söyledi mi ki =) benim daha önce kaybım var tam kan sayımı yapıldı zaten pıhtılaşma testleri ilk kayıpta yapılmıyorr..doktorum önlem amaçlı verdi aslında doğuma kadar kullanılacak mı henüz bilmiyorum ama bende aynı dozda oksapar vuruluyorum ben henüz kendim vurmayı beceremedim....coraspin konusunda kafam karıştı ikisi birden fazla mı gelir ki diye sana sorayım dedim canım..

en bayadır ikisi bi kullanıyorum. 12. haftaya kadar kullanıcakmışım tam kan sayım yapıldı. ilk zamanlar koldan vurduruyordum. sonra bi cesaret karından denedim. daha az acıyor daha az morarıyor. morarasada kimse görmüyor ve bu ne demiyor.

muhtemelen benim de öyle devam edecek canım.... bende koldan vurduruyorum bakalım cesaret edersm karından vururum ama sanmıyorum.. morarma birinde oldu... aslında karından daha iyi haklsınn

allah yardımcın olsun canım tez zaman da bu bulantılar azalır inş.

amin canım aslında bulantıya bile sevinir mi insan seviniyorum....... işteyken zor bugün işte 2 defa kustum sabah da 1 defa... şimdi daha iyiyim şükür... perşembe de duysam pıtpıtları derin nefes alacağım inşallahh.. sen duymuş muydun canım ?

Canım valla sen 8.haftadasın ben daha 6.haftada 5 aylık hamile gibi göbeğim var ki bu göbek ben daha hamile olduğumu öğrenmeden çıktı. Bir arkadaşım regl olmadığım için yaşanan bi şişlik olduğunu söyledi onada kendi gebeliğinde doktoru söylemiş, eğer öyleyse iyi ama eğer değilse benim halim mahvolmuş demektir

evet ya bulantıya sevinen insanlar olduk bende sabah yaşadım da
ohh ohh demek içerde büyük bir çalışma var dedim sevindim ama sırtımdan ter boşaldı
canım bn de kısmetse cumartesi duycam pıtpıtları :)
perşembe günü ne güzel daha erken inş. gösterir annesi kendini

Selam kızlar biz geldik bebişim bana sımsıkı tutunmus cuma günü değerim 159.22 yken bugun aynı saatte 728.25 olmus cok sükür Raabbbiiimmmeeee :) acayip mutluyum anlatamam size kızlar ya doktorum cuma günü gel bebişini görelim dedi inşallah görünür

Son düzenleme:

ayyy hadi inş. canım :)
sımsıkı tutunsun sana darısı pıt pıtları duymaya :)

ayyy hadi inş. canım :)
sımsıkı tutunsun sana darısı pıt pıtları duymaya :)

inşallah canımcım ya cok saol cuma günü keseyi görcez inşallaaah :) siz ne durumdasınız meleğinle kese göründümü ? kalp ? :) ay cok heyecanlııııııııııııııı

inşallah canımcım ya cok saol cuma günü keseyi görcez inşallaaah :) siz ne durumdasınız meleğinle kese göründümü ? kalp ? :) ay cok heyecanlııııııııııııııı

ben de cumartesi keseyi ve yolk sacımızı gördük şükür :)
bu cumartesi de allah izin verirse kalp atışımızı duycaz teyzesi :)

doktorum kalp atışı var bence ama çook yeni dedi cuma günü.. inşallah perşembe duyacağım sende cumartesi Rabbim 9 ay boyunca sevincimize sevinç katsın inşallah sağlıkla kavuşalım hepimizz

tatlım kese görünür de bebek için erken olabilir belki... değerin güzel artmış şükürler olsun...herşey hep böyle güzel gitsin inşallahh

doktorum kalp atışı var bence ama çook yeni dedi cuma günü.. inşallah perşembe duyacağım sende cumartesi Rabbim 9 ay boyunca sevincimize sevinç katsın inşallah sağlıkla kavuşalım hepimizz

benim ki geç döllenme olmuş canım biraz geriden geliyorum ama olsun sağlıklı olsunda
açığı kapatır karından mı baktı acaba?
amin tek dileğimiz o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…