bugün doktora gittik kızlar veee kalbimiz atıyor maşallah çok mutluyuz darısı duymayanlara
ALLAH razı olsun sizlerden...cok cok tsk ederim bana moral verdiniz cok tskler...İNSALLAH ALLAHIM haftaya bana bebegimi görmeyi nasip eder onun kalp atısını görmeyi nasip eder ve tabikide kese normale dönmüs olur İNSALLAH...1 düsük yasadım nasıl bir acı bilirimALLAHIM düsmanıma bile o acıyı yasatmasın...arkadaslar dediginiz gibi dinlenmeye calısıyorum bol su iciyorum ilaclarımı alıyorum ve tabiki dua ediyorum....bu hafta evden cıkmıcam :) hep dinlencem...bakalım haftayada hersey belli olur...İNSALLAH korkdugum basıma gelmez...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...ama sunuda anladım doktorlar cok karamsar İNSANA moral verceklerine insanın moralini daha cok bozuyorlar...stresse sokuyorlar insanı ama sizlerinde dedigi gibi stress cok tehlikeli...stressden uzak durmalıyım bugün cok moralim bozuldu ama simdi yavas yavas toparlıyorum kendimi bebegimide üzmemem gerek :) güclüyüm ben gececek bugünler İNSALLAH :) tabiki dualarınızada ihtiyacım var.. :)
Benide ekleyin kızlar
Anne adayı: hamra
Kaçıncı bebiş: ilk
Son adet tarihi: 6 Nisan
BDT: 12 Ocak
bugün doktora gittik kızlar veee kalbimiz atıyor maşallah çok mutluyuz darısı duymayanlara
Annisler uzun zamandir giremiyorum cunku 9 haftalik olmama ragmen kanamam war dua edelimbirbirimize ne olur
Cok cok sevındım adına,ayy darısı basımızıa salı gunu randevum benım de bı hafta daha beklıcem ama sonucu bole olacaksa beklenır:) maasallah nazar degmesın sızede
maşallah allah nazarlardan korusun :)
rabbim yar ve yardımcın olsun canım..dualarım seninle..bol bol dinlen bu günler geçmişte kalıcak inşallah...
rabbim yar ve yardımcın olsun canım..dualarım seninle..bol bol dinlen bu günler geçmişte kalıcak inşallah...
pufpufum çok geçmiş olsun..rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah..dualarım seninle..daha gelmemişin merak ettim..rabbım beterinden korusun ınsallah..rabbım yardımcın olsun pufpufum...Günaydın kızlar...
akşamlarını çok zor geçiriyorum..neden bilmem akşamları geliyo o dayanılmaz ağrılar Allah'ım olan oldu zaten nolur bitsin artık bu işkence...
bugün kontrolüm olcak 15:40'ta bakalım doktor ne diyecek? Ama sanırım hâlâ içerde kalan parça var ki böyle ağrım acım oluyo
bu arada her birinizede ayrı ayrı çok teşekkürler canlarım...sağolun
maşallah canımbugün doktora gittik kızlar veee kalbimiz atıyor maşallah çok mutluyuz darısı duymayanlara
geçer canım geçer rabbımın ıznıyle hıcbırşey olmaz ınsallah cok dıkkatlıol sen iyi bak teyzoşumuzaAlla izin werirse hayatimvgecer insallah 3 gun oldu yatiyorm sadce ayin 7 sini bekliyorum zmn gecmiyor insallah iyidir bebisim
hayalot nasilsin kiscemmgittinmi doktora ben unuttum ne zaman gidecektinnn diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?