2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba Garfield :) kısmetse doğumlarımız aynı gün :) bakalım kiminki daha sabırsız çıkacak :) Allah kolaylık versin hepimize. Benim göbeğim aşırı çıkmadı, şu anda dışarıdan anlaşılmıyor...

ALLAH razı olsun sizlerden...cok cok tsk ederim bana moral verdiniz cok tskler...İNSALLAH ALLAHIM haftaya bana bebegimi görmeyi nasip eder onun kalp atısını görmeyi nasip eder ve tabikide kese normale dönmüs olur İNSALLAH...1 düsük yasadım nasıl bir acı bilirim ALLAHIM düsmanıma bile o acıyı yasatmasın...arkadaslar dediginiz gibi dinlenmeye calısıyorum bol su iciyorum ilaclarımı alıyorum ve tabiki dua ediyorum....bu hafta evden cıkmıcam :) hep dinlencem...bakalım haftayada hersey belli olur...İNSALLAH korkdugum basıma gelmez...cümlemiz hakkında hayırlısı olsun...ama sunuda anladım doktorlar cok karamsar İNSANA moral verceklerine insanın moralini daha cok bozuyorlar...stresse sokuyorlar insanı ama sizlerinde dedigi gibi stress cok tehlikeli...stressden uzak durmalıyım bugün cok moralim bozuldu ama simdi yavas yavas toparlıyorum kendimi bebegimide üzmemem gerek :) güclüyüm ben gececek bugünler İNSALLAH :) tabiki dualarınızada ihtiyacım var.. :)

Son düzenleme:

Dualarımız seninle kendini strese sokcak herşeyden uzak dur düşük yapanı en iyi düşük yapan anlar
telefonlardan uzak dur seni ne mutlu ediyosa onu yap
10 gün yatmıştım kalkmadan sırtlarım ağrımıştı ama rabbim onu benden aldı ama yenisini verdi
hakkınızda hayırlısı olsun olumsuzluklar uzak olsun güzel haberlerle gel:)

kızlar bende katılmak istiyorum:) henüz altı hafta 2 günlük hamileyim ikinci bebeğim. Allah'ım herkesin bebeğini kucağına almak naspi eder inşallah

Kızlaar benimde desteğe ihtiyacım var( Doktor çağırmadığı halde bugün şeytan dürttü gittim karından ultrasonda kese görünürmü diye 5+5 günlük şu anda... ama kese görünmedi doktorda sinir etti adet gecikmesi yaşarmısın falan diye sordu geçen hafta pazartesi hcg 1550ydi doktor görünmesi lazım kesenin dedi tekrar hcg ye bakıldı yarın belli olcak ama moral olarak çöktüm

Benide ekleyin kızlar

Anne adayı: hamra
Kaçıncı bebiş: ilk
Son adet tarihi: 6 Nisan
BDT: 12 Ocak

Benide ekleyin kızlar

Anne adayı: hamra
Kaçıncı bebiş: ilk
Son adet tarihi: 6 Nisan
BDT: 12 Ocak

AYNEN BENİDE EKLEYİN:)

anne adayı : asya
kaçıncı bebiş:ilk
son adet tarihi:22 nisan
BDT:28 OCAK

bugün doktora gittik kızlar veee kalbimiz atıyor maşallah çok mutluyuz darısı duymayanlara

Cok cok sevındım adına,ayy darısı basımızıa salı gunu randevum benım de bı hafta daha beklıcem ama sonucu bole olacaksa beklenır:) maasallah nazar degmesın sızede

Merhaba taze anneler :)

bende sizdenim. Bugun itibari ile 7+6 haftalık hamileyim. yarın 2.ayımız bitiyor sağlık ve sıhhatle inşallah. Geçen hafta ilk kalp atışlarımızı duyduk. Doktorumuz 25-26-27 haziran gibi gel, 2li testimizi yapalım dedi... O zamana kadar herhangi bir sıkıntın olmazsa gelmene gerek yok dedi. Bulantılarım var ama çok şiddetli değil, arada bir kusmaya dönüşüyor. İştahım yok pek ama günlük protein ihtiyacımı almaya dikkat ediyorum.

Herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah...

Annisler uzun zamandir giremiyorum cunku 9 haftalik olmama ragmen kanamam war dua edelimbirbirimize ne olur

Annisler uzun zamandir giremiyorum cunku 9 haftalik olmama ragmen kanamam war dua edelimbirbirimize ne olur

rabbim yar ve yardımcın olsun canım..dualarım seninle..bol bol dinlen bu günler geçmişte kalıcak inşallah...

Son düzenleme:
Cok cok sevındım adına,ayy darısı basımızıa salı gunu randevum benım de bı hafta daha beklıcem ama sonucu bole olacaksa beklenır:) maasallah nazar degmesın sızede

maşallah allah nazarlardan korusun :)

çok teşekkürler kızlar inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin Rabbim

pufpufum çok geçmiş olsun..rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah..dualarım seninle..daha gelmemişin merak ettim..rabbım beterinden korusun ınsallah..rabbım yardımcın olsun pufpufum...

hayalot nasilsin kiscemm gittinmi doktora ben unuttum ne zaman gidecektinnn diyee

kızçemmm senmi geldiniyi sayılırım hayalim midem bulanıyo 4-5 gunduryatıyorum kalkıyorum..doktorda yarın yada çarşamba çağırdı ama ben o kadına ısınamadım ya :26:randevuda almadım oyüzden napcam bilmiyomsen nabıyon canbonum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…