2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Anadolu yakasında Üsküdar civarında oturan hamişler hangi doktora gidiyonuz:26:
biz hala bi doktor bulamadık

ben geldim aklima geldinn bu hafta doktora gidecekti ama nezamandi dedim buraya bakim dedim sende onlineymis zatennnnnerken baslamis bulantin masallah kuzu saglikli ilerliyo sinyaller baslamis bilemmyaw simdilik kalp atisi icin gitte gör findiigini icin rahat etsin sonra baska doktor ararsin kendineeeebende kk yollarinda sürünüp duruyomm

Son düzenleme:

ben de yeni geldim sayılır bi yatıyorum bi kalkıyorum sanıyorum başladı yaramazlıklara erken dime kızçem ama ben uyuyamıyorum bile bulantılardan..sanki bugün biraz daha iyi gibiydim rabbim hayırlı zamanda teyzoşum sayesinde senide bulandırsın inşallahbende yüzünü bikerede daha görmim diyorum off nebilim kafam ıyıce karıştı canbonum

Merhaba kızlar bende bugün itibari ile 7+4 oldum bugün tahlil sonuçlarımı doktora götürdüm kızamıkçığa bağışıklığım varmış toxoplazmaya yokmuş kediden uzak dur dedi papağanımı sevebilirmişim ama bi veterinere danış yinede dedi daha yeni cennet papağanımın altını temizledim tahlilden önce, kuşumu sevemiodum kıyamıom ona kan idrar temiz Allah'a şükür drda bir ay sonra gel dedi çok şiştim folbiolü bırakmak istiom dedim elevit verdi Buda kilo yapıcak ya bilemiom bugün lc den ilk hamilelik pantolonumu aldım:) bide karnında bebiş resmi olan bi tshirt ayy çok tatlı ama tişört 40 beden lastikli bi etek aldım Ankara'ya gidince hamilelik elbisesi alıcam buradaki çok kısaydı o ne öyle baldırlarımın maşallahı oldu zaten:)) biraynasıl beklicem bilmiyorum midem arada bulanıoda hiç kusmadım ben kussam sevinicem bebişi hissedememek zor bereket arada kasık ağrısı gögüs ağrısı falan oluyor

sen hassas kiscesinncabuk adapte olamayanlar erkenden bulanmaya baslarmissama sükür hersey yolunda en azindan bu bulantilardan o anlasiliyoamin hayalotumyaw nasi findigini görecen bi kerececik kuzucuk icinn git kalp atisini gör ondan sonra aklina yatan doktoru bul benceee

hassasım dimeinşallah yolundadır kızçemartık öyle yapıcam kızçem.çarşambaya alabilirsem randevu bi alım akşama önce minnakı görelim bakalım nasılmış

hassasım dimeinşallah yolundadır kızçemartık öyle yapıcam kızçem.çarşambaya alabilirsem randevu bi alım akşama önce minnakı görelim bakalım nasılmış

yolunda insalalhhhhhal carsambayada bizde rahatlayalimmgör yawrunu ondan sonra kime istiyosan gittttt

Son düzenleme:

cok tsk ede4im canım benim..ALLAH hepinizden razı olsun...sabah cok stress yapdı da simdi iyiyim sakinlesdim...aynen canım kendimi burda cok iyi hissediyorum burda icimi dökerken cok rahatlıyorum ve beni anladıgınızı biliyorum...burda paylasdıklarımı özel hayatımda kimseyle paylasmıyorum...nasıl olsa kimse anlamıyor beni iyiki sizler varsınız...bende 13 subatta kürtaj olmusdum...ALLAHIM tez zamanda yenisini verdi İNSALLAH bana ve esime bagıslar melegimizi İNSALLAH...cok tsk ederim canım haftaya persembe doktora gitmeye karar verdim salı gel dedide ben persembeyi beklicem İNSALLAH ozamana kadarda hersey yolunda gider bir terslik olmaz İNSALLAH kanamam felan da olmaz....

Allahın izniyle bir şey olmaz canım..bol bol dua et benimde dualarım sizlerle..rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah..

doktorla ilkrandevumuz. çok şükür normal bir gebelik. yaklaşık 5 haftalık ve kesesi göründü. bence sadece bir noktaydı gördüğüm:)

Slm tatli annelerr...
Bizde 8 haftamizdayiz..
Yarin insallah kontrolumuz var...
Ilk gittigimizde kesenin etrafinda kanama alani var demisti dr...
O ne durumda en cok onu merak ediyorum...
Nitekim 2.hamileligimde kac ay hastanede yatmistim
ileri derece kanamamdan dolayi...
Onun disinda kizlarima soyledim kardeslwri olacagini...
Buyuk kizim cok sevindi fakat kucuk isyanlardaa...
Yarin onlarlami gitsem kontrole kararda veremedimm....

Herkesr sorunsuz guzel hamileliklr diliyorumm...
Tel den girdigim icin harf hatalarim olabiliyo kusurabakmayin..

ben de cumartesi keseyi ve yolk sacımızı gördük şükür :)
bu cumartesi de allah izin verirse kalp atışımızı duycaz teyzesi :)

maşallah szeeee inşallah gümbür gümbür duyulacak kalp atısı :)

tatlım kese görünür de bebek için erken olabilir belki... değerin güzel artmış şükürler olsun...herşey hep böyle güzel gitsin inşallahh

cok sükür canım o kadar korkuyorum ki tekrar düşük yasıycam diye ama bu kadar attıgına göre riskli bi hamilelik değil dedi doktorum 3 günde 4 katı artmıs
bugün doktora gittik kızlar veee kalbimiz atıyor maşallah çok mutluyuz darısı duymayanlara
ayy aminnnnnnn nasıl istiyorum onu duymayı anlatamammmm telefonuma sesını kaydetcem inşallah duyulacagı gün cazgırlık yapar izin alırım daktırımdan ( inşallaaah )

doktorla ilkrandevumuz. çok şükür normal bir gebelik. yaklaşık 5 haftalık ve kesesi göründü. bence sadece bir noktaydı gördüğüm:)
aa maşallah canım sizeee aynıyız sanırım değerin kaç benım kese için cuma günü cagırdı doktorum

ben de bugün hcg ölçümüne gittim.tahlilimi yanlışmı yaptılar nedir soruyorum kaç çıkmış 1500 den büyük çıkmış.iyi de bunun değeri olmuyormu diye soruyorum oluyor diyor bana ee benimki kaç.bişey çıkmamış sadece 1500 den büyük çıkmış.çarşamba ölçtürdüğümde 1500 dü zaten.ağla ağla içim çıktı.dayanamadım çıkıp doktora gittim.ultrasonla baktı kesemi gördüm ama bebek görünmüyor dedi.bilimsel olarak 6+1 ultrason haftası 5+3 bana kalırsa 4+4 vajinal bakalım dedi.önce istemedim.doktor sağolsun iyi niyetliydi.böyle bakmazsan için içini yer.en azından bakalım bi rahatla dedi.kabul ettim.bi de fotosunu verdi mercimeğimin.inşallah yüklemeyi becerebilmişimdir.dua edin teyzeleri kuzum için (

Eklentiler

• $2013-05-27 22.48.31.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 71
Allahın izniyle bir şey olmaz canım..bol bol dua et benimde dualarım sizlerle..rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah..

İNSALLAH canım...bugün sabah yine lekelenme oldu bu sefer daha daha fazla oldu ve koyu kahverengi degildi bu sefer daha acık pembe gibiydi...esime dedim bu sabah hazır olalım buda düsükle sonuclanacak galiba dedim...ilk gebeligimde bu kadar lekelenme kanama olmamısdı bu cok erken basladı malesef...coraspirin ve kan sulandırıcı igne kulanıyorum zararmı veriyo napıyo

benim ki geç döllenme olmuş canım biraz geriden geliyorum ama olsun sağlıklı olsunda
açığı kapatır karından mı baktı acaba?
amin tek dileğimiz o zaten

sağlıklı olsun yeter evet canım ben vajinal muayene olmuyorum hep karından usg ile bakılıyor.... perşembeye de az kaldı :18:

bazı usg lerde görünmüyor........ özellikle karından geçen hafta 1550 ise 1 hafta da bayağı katlamış olmalı beta çıktıktan sonra değere göre başka doktora gitmeni öneririm.. inşallah görürsün canım keseyi canını sıkma ne olur..

günaydın guzel anneler

kanaması olan arkadaşlar duayı elden bırakmayın bakın yukarda bir arkadaş ilk bebegide yogun kanamadan hastanede yatmış ama almış kızını kucagıa rabbim innş. sag sağlım almanızı nasip edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…