kızçemmm senmi geldiniyi sayılırım hayalim midem bulanıyo 4-5 gundur yatıyorum kalkıyorum..doktorda yarın yada çarşamba çağırdı ama ben o kadına ısınamadım ya :26:randevuda almadım oyüzden napcam bilmiyom sen nabıyon canbonum
ben geldim aklima geldinn bu hafta doktora gidecekti ama nezamandi dedim buraya bakim dedim sende onlineymis zatennnnn erken baslamis bulantin masallah kuzu saglikli ilerliyo sinyaller baslamis bilemm yaw simdilik kalp atisi icin gitte gör findiigini icin rahat etsin sonra baska doktor ararsin kendineeee bende kk yollarinda sürünüp duruyomm
Merhaba taze anneler :)
bende sizdenim. Bugun itibari ile 7+6 haftalık hamileyim. yarın 2.ayımız bitiyor sağlık ve sıhhatle inşallah. Geçen hafta ilk kalp atışlarımızı duyduk. Doktorumuz 25-26-27 haziran gibi gel, 2li testimizi yapalım dedi... O zamana kadar herhangi bir sıkıntın olmazsa gelmene gerek yok dedi. Bulantılarım var ama çok şiddetli değil, arada bir kusmaya dönüşüyor. İştahım yok pek ama günlük protein ihtiyacımı almaya dikkat ediyorum.
Herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah...
ben de yeni geldim sayılırbi yatıyorum bi kalkıyorum sanıyorum başladı yaramazlıklara erken dime kızçem ama ben uyuyamıyorum bile bulantılardan..sanki bugün biraz daha iyi gibiydim rabbim hayırlı zamanda teyzoşum sayesinde senide bulandırsın inşallah bende yüzünü bikerede daha görmim diyorum off nebilim kafam ıyıce karıştı canbonum
sen hassas kiscesinncabuk adapte olamayanlar erkenden bulanmaya baslarmiss ama sükür hersey yolunda en azindan bu bulantilardan o anlasiliyo amin hayalotum yaw nasi findigini görecen bi kerececik kuzucuk icinn git kalp atisini gör ondan sonra aklina yatan doktoru bul benceee
hassasım dimeinşallah yolundadır kızçem artık öyle yapıcam kızçem.çarşambaya alabilirsem randevu bi alım akşama önce minnakı görelim bakalım nasılmış
Dualarımız seninle kendini strese sokcak herşeyden uzak dur düşük yapanı en iyi düşük yapan anlar
telefonlardan uzak dur seni ne mutlu ediyosa onu yap
10 gün yatmıştım kalkmadan sırtlarım ağrımıştı ama rabbim onu benden aldı ama yenisini verdi
hakkınızda hayırlısı olsun olumsuzluklar uzak olsun güzel haberlerle gel:)
geçer canım geçer rabbımın ıznıyle hıcbırşey olmaz ınsallah cok dıkkatlıol sen iyi bak teyzoşumuza
yolunda insalalhhhhhal carsambayada bizde rahatlayalimm gör yawrunu ondan sonra kime istiyosan gittttt
cok tsk ede4im canım benim..ALLAH hepinizden razı olsun...sabah cok stress yapdı da simdi iyiyim sakinlesdim...aynen canım kendimi burda cok iyi hissediyorum burda icimi dökerken cok rahatlıyorum ve beni anladıgınızı biliyorum...burda paylasdıklarımı özel hayatımda kimseyle paylasmıyorum...nasıl olsa kimse anlamıyor beniiyiki sizler varsınız...bende 13 subatta kürtaj olmusdum...ALLAHIM tez zamanda yenisini verdi İNSALLAH bana ve esime bagıslar melegimizi İNSALLAH...cok tsk ederim canım haftaya persembe doktora gitmeye karar verdim salı gel dedide ben persembeyi beklicem İNSALLAH ozamana kadarda hersey yolunda gider bir terslik olmaz İNSALLAH kanamam felan da olmaz....
ben de cumartesi keseyi ve yolk sacımızı gördük şükür :)
bu cumartesi de allah izin verirse kalp atışımızı duycaz teyzesi :)
tatlım kese görünür de bebek için erken olabilir belki... değerin güzel artmış şükürler olsun...herşey hep böyle güzel gitsin inşallahh
ayy aminnnnnnn nasıl istiyorum onu duymayı anlatamammmm telefonuma sesını kaydetcem inşallah duyulacagı günbugün doktora gittik kızlar veee kalbimiz atıyor maşallah çok mutluyuz darısı duymayanlara
aa maşallah canım sizeeedoktorla ilkrandevumuz. çok şükür normal bir gebelik. yaklaşık 5 haftalık ve kesesi göründü. bence sadece bir noktaydı gördüğüm:)
Allahın izniyle bir şey olmaz canım..bol bol dua et benimde dualarım sizlerle..rabbim gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah..
benim ki geç döllenme olmuş canım biraz geriden geliyorum ama olsun sağlıklı olsunda
açığı kapatır karından mı baktı acaba?
amin tek dileğimiz o zaten
Kızlaar benimde desteğe ihtiyacım var( Doktor çağırmadığı halde bugün şeytan dürttü gittim karından ultrasonda kese görünürmü diye 5+5 günlük şu anda... ama kese görünmedi doktorda sinir etti adet gecikmesi yaşarmısın falan diye sordu geçen hafta pazartesi hcg 1550ydi doktor görünmesi lazım kesenin dedi tekrar hcg ye bakıldı yarın belli olcak ama moral olarak çöktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?