2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kızlar geçmişi okuyamadım
biz kızımla 10 ocak saat 11:45te epidural sezeryanla kavuştuk birbirimize.38+0 2500 gr la dünyaya. Geldi çok şükür ikimizde iyiyiz evimizdeyiz ama sütüm gelmedi henüz ona üzülüyorum dua edin lutfen çok ihtiyacım var.

Allah analı babalı buyutsun cnm,gecmis olsun...bende 38. Haftada gecen pazar dogum yaptım.benimde sutum ilk gunler gelmedi,mama/da vermedik sut artar gelir diye,sarılik oldu kızım..beslenemedfi tabii,ilosuda dusmus baya..sen eger mama ver derlerse sakin dusunme ver sutun cogalana kadar...kendinide uzme cnm bol su ic,pozitif dusun..

Bende sabırsızlıkla bekleyenler arasındayım :)

kızlar çoğunluk hiçbi belirti yok doğuralm artık yazmış.ben im de dünden beri belim ağrıyor kasılmalar eşliğinde.şimdi kasılmalar kayboldu ama bel ağrım çok fena.korkuyorum ya daha doğurmak istemiyorum .37+4 üm .1 hafta daha beklesin istiyorum bebeğim en azından:18:. sezeryan tarihim daha 23 ocak olarak değiştirildi ama okadar bekleyebileceğimi sanmıyorum.

hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. güzel deneyimlerini de bekliyoruz.

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüt bebeğini, pek çok annenin hemen sütü gelmiyor, üzülme, eninde sonunda gelecek... O zamana kadar Dr danışıp kaşıkla mama takviyesi yapabilirsin...

Hoşgeldin barış bey.... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım... Tüm sevdiklerinle mutlu bir ömür nasip olsun, bu mübarek günde....

Kızlar aysbozzdan ve topidikten haber var mı, topidik sezeryan oldu diye biliyorum ama kendi hiç gelmedi değil mi?

Lütfum ne yaptı acaba?

senin durumunda olan arkadaşım var... o da iğne yapıyodu kendine....annelik çok kutsal bişiy gercekten ona sahip olmak için herşey yapılıyo...üzme kendini.. ona bak kokla ve tüm dertlerini unut....
cok sagolun kizlar insan cok degisik bi psikolojiye burunuyo.su an hamileligimi hatirlamiyorum nerdeyse.esekten dusmus gibiyim.allah kimseye yasatmasin.sizler de duamdasiniz hem dogum hem sonrasi zormus zor
sagol dilzarcim allah razi olsun sanirim esimden ilgi bekliyorum ben.oda su an bebegin sarhoslugunda beni farketmiyo sanki.dun anneler vardi sinirlerim bozuktu surati astim oturdum.oda anlam veremiyo.elbet soracak..surekli dua okuyorum
masallah canim size neydi o gunler hey gidi bi bucuk sene gecti coluk cocua karistik
esime soyledim canim ne zaman annemler gidicek ben iyiyim artik dedim.oda sen iyiyim de yolla ben bisey diyememki dedi.ben annemlere soyledim iyiyim sizde evinizin isine bakin dedim ama gece evlerine gidiyolar.gunduz gelip aksama kadar burdalar..simdi k valide aradi ben geliyorum diyo.geleyimmi demek de yok.annemde ayni sekilde.cocuga bakiyolar sen git uyu diyolar ama eninde sonunda bu hayata alismam lazim.hem karisiyolar hem scma konusuyolar.bugun bi arkadasla konustum onun bebeginin gozude oyle ollmus.doktor pamuga sutunu sur ve sil demis.ama k valide hala sutumden boyle oldugunu soyluyo :84:

slm kızlar, şimdi doktordan geldik düzensiz sancılarım var, suyum azalmış doktor yatış önerdi ben istemedim zaten her gün gidiyorum yarın da aynı sorun olursa yatarım dedim bol bol su içeyim de yarına belli olur bişey varsa yatamam orda bekle bekle çıldırırım alttan muayene etti ebe doğum için bir açıklık yok dedi ne demekse kendimi çok kastım bu sefer acıdı :18: geçen sefer acımamıştı, kendini kastın bebek yukarı kaçıyor muayene edemem böyle dedi, iyi kötü baktı ama hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum herkese hayırlı doğumlar

Canimben de ilk hamileligimde 16 kilo almistim ama hepsi gitti simdi toplam 8 kilo aldim yine gidecek emin ol dert etme kiliyu hepsi giditor 30 kilo alanlar var hic kafaya takma bence

gobek kocaman kaldi canim kilolari vericem az bacaklar sisti benim.neyse mekik falan halletcez artik gobegi

hayirlisi tatlim insallah bugun sancilarin duzene girer de kolay bi dogum yaparsin.muayene kastikca aci veriyo

slm kızlar valla bir haftadır pestilim çıktı nasıl ameliyatlılıksa bu anlamadım valla göğüslerim feci yara emzirmek işkence sürekli emmek isteyen bir kızım var göğüslerim o halde taş gibi süt ten mastit olucam diye korkuyorum bir düzene girseydik ya

Slm bende bel agrisi vardi hastaneye gittigimde aculma var dediler acil sezeryana girdim canim 37+2 de cok şükür ikimizde iyiyiz inşallah gönlüne gore bekler ama gelirsede korkma gelişimini tamamlamis oluyorlar

Merhaba kızlar, forumda kimse yok herhalde.. Sizde de sarı akıntı ya da su gibi şeffaf akıntı var mı ?Bende yeni yeni başladı normal herhalde....Yarın kontrolümüz var bakalım bebişim ne durumda merak ediyorum kızlar bir de ben çok eğilip kalkıyorum annem kızıyor çok eğiliyorsun eziliyor çocuk diye olur mu bir şey acaba?

Bir de hani ismini hoca kulağına okuyor ya ne zamana kadar okunmalı ? Kendi ismini mi okuyor yoksa göbek adı falan mı akınıyor göbek adı illla oluyor mu bu konuda bilgisi olan var mı?

Benim özellikle sabah kalkınca iç çamaşırımı ıslatacak kadar oluyor su gibi akıcı ama tamamen şeffaf değil...Yarın ben de Dr gideceğim...

Eğilip kalkmayla İnş bir şeyolmuyordu, dünden beri sarma yapıyorum canım çıktı' içini çok yapmışım bir göz kararım yok".. Otur oturkemiklerim battı artık".. Kendime de sinir oldum...

Ne zaman okutursanız canım, benim eşim okumuştu, eve gelir gelmez,bir günlükte... kendi ismini söyleyeceksiniz... Illa hocaya gerek yok, ezan okumayı bilen biri de yapabilir...

Son düzenleme:
Herkese hayirli kandiller

Bebegim butun dunyam oldugu icin gelemiyorum ama gun sayanlara hayatinizin en guzel en heycanli en endiseli gunlerini yasicagini soylemeye geldim cook guzel bisey kizlar Allah hepimize yavrularimizi bagislasin

Yavrusuna kavusanlar beni cok iyi anlar hepinizi opuyorum Allah oncelikle kuzularimiza saglik versin

hmm teseşekkür ederim canım, eşim hocaya okuturuz demişti.yani koyacağımız ismi okutacağız. peki ya göbek adı şart mı yani o da mı okutuluyor bu konuda bir fikrim yok o yüzden soruyorum.

Teşekkürler size de hayırlı kandiller....Ne güzel .....ben de şimdiden çok endişeli ve stresliyim bir de büyükler çok karışır mı kafam karışıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…