Hani yokmu doğuma giden. Dilzar ekliyordu o da mı gitti yoksa. Omesermayı duydum en son ama. Hadi doğurun da biran evel gaz sancısına ne iyi gelir, annelet kv ler nasıl duymazdan gelinir, nadıl kilo verilir ne süt yapar bunları konuşalım
Kimlet kaldı hani doğumu bekleyenler el kaldırsın
Telden giriyorum nete orays dokun buraya dokun her seyi birbirine karistiriyor sinir oldum gece gece esim nobetci karakolda evde kv kp kizim hepsi uyudu bunaldim burasi varda sizinle kizlar dertlesip problemleerimizi anlatip rahatliyoruz biraz
sen neler yapıyorsun... durumlar nasıl..
ben varım, dilzar da bekliyor, engteacher var, sabah meltemi var,tamara var,guler var.. var da var :) daha bitmedik :) en son omeserma doğurdu dün.. rezene çayı içiyomusun?? gaz için ve süt yapımı için faydalıymış..
ben varım, dilzar da bekliyor, engteacher var, sabah meltemi var,tamara var,guler var.. var da var :) daha bitmedik :) en son omeserma doğurdu dün.. rezene çayı içiyomusun?? gaz için ve süt yapımı için faydalıymış..
ahh canım sorma yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim öksürük tuttu
dün gece gram uyumadım toplasan 2 saat ve hala ayaktayım nasıl bir güç anlam vermeiyorum
pazartesine ne kaldı şurda yavruma kavuşcam ama onun heycanından çok öksürük nasıl geçer onun araştırmasındayım
internette söylenen herşeyi yaptım ve şuan bir mucize bekliyorum uyandığımda şu lanet öksürükten kurtulmak istitorum
Hani yokmu doğuma giden. Dilzar ekliyordu o da mı gitti yoksa. Omesermayı duydum en son ama. Hadi doğurun da biran evel gaz sancısına ne iyi gelir, annelet kv ler nasıl duymazdan gelinir, nadıl kilo verilir ne süt yapar bunları konuşalım
dün gece gram uyumadım toplasan 2 saat ve hala ayaktayım nasıl bir güç anlam vermeiyorum
pazartesine ne kaldı şurda yavruma kavuşcam ama onun heycanından çok öksürük nasıl geçer onun araştırmasındayım
internette söylenen herşeyi yaptım ve şuan bir mucize bekliyorum uyandığımda şu lanet öksürükten kurtulmak istitorum
minik kelebeğim ne oldu sana böyle nerde o pozitif herşeyin üstesinden gelen kelebek
hayır sana bunu yakıştıramadım doğrusu sen en kutsal görevini yaptın sakın izin verme canını sıkmalarına
biliyorum zor bugüne kadar 2 kişilik bir düzenin varken şimdi efe geldi 3 oldunuz ama çoğumuz 3 kişi kalmıycaz 40 ı atlattın mı herşey daha düzene girecek o günleri düşün emzirirken o yavruyu nasıl beklediğini ne acılar zolruklar çektiğini düşün sakın lohusa sendromuna girme olur mu kendine bunu yapma bol bol dua et kendini kasma dualarım seninle
Beklemekk ahhh delicesine
Bilinmeyen taninmayani beklemek...
Onu gormek opmek istemekk
Sahiplenmek kiskanmakkk
gece gece sair olucam bunaldim sacmalitorum bu gece peygamber sabri dedikleri bu olsa gerek
Doğuma girmedim canım bekleyenler grubundayım daha yedi gün var..., üç gün int yoktu doğuranları kaçırdım, bir tek omesermayı biliyorum, aslında sürekli takipte olanlar varsa nickleri yazarlarsa ekleyip listeye devam edebiliriz...Hani yokmu doğuma giden. Dilzar ekliyordu o da mı gitti yoksa. Omesermayı duydum en son ama. Hadi doğurun da biran evel gaz sancısına ne iyi gelir, annelet kv ler nasıl duymazdan gelinir, nadıl kilo verilir ne süt yapar bunları konuşalım
Kimler kaldı hani doğumu bekleyenler el kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?