2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben varım, dilzar da bekliyor, engteacher var, sabah meltemi var,tamara var,guler var.. var da var :) daha bitmedik :) en son omeserma doğurdu dün.. rezene çayı içiyomusun?? gaz için ve süt yapımı için faydalıymış..

Telden giriyorum nete orays dokun buraya dokun her seyi birbirine karistiriyor sinir oldum gece gece esim nobetci karakolda evde kv kp kizim hepsi uyudu bunaldim burasi varda sizinle kizlar dertlesip problemleerimizi anlatip rahatliyoruz biraz

sorma yaaaaaaaaa aynen ole ... annem uyudu eşim uyudu bende burdayım...onlar uyanıkken giremiyorum anneme ayıp oluyu gibi geliyo bana

sen neler yapıyorsun... durumlar nasıl..

ahh canım sorma yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim öksürük tuttu
dün gece gram uyumadım toplasan 2 saat ve hala ayaktayım nasıl bir güç anlam vermeiyorum
pazartesine ne kaldı şurda yavruma kavuşcam ama onun heycanından çok öksürük nasıl geçer onun araştırmasındayım
internette söylenen herşeyi yaptım ve şuan bir mucize bekliyorum uyandığımda şu lanet öksürükten kurtulmak istitorum

heee biz doğurmadık bizi bekleyin bu konulara girmek için groz yaaa

herşeyi en geriden takip ediyoruz zaten bekleyin bizi..

İyi bakalım az kalmış artık sabırla bekleyin hayırlısıyla kucaklarsınız inş. yavrucukları. Ev işine fln harcamayın enerjinizi doğuma ve sonrasına kalsın.

Rezene içmez miyim annem günde iki kez hemde iğrenç nbide tadı ama alıştıl artık. Bazen o kadar gazı oluyor ki rezene fln çaresiz. Neyse daha o günler de gelicek

çok geçmiş olsun caım yaaa bildiklerimi söyledim sana ama fayda eder inşallah.. papatya çayı gargarası ii geliyo.allah şifa versin dua ediyorum sana.

bende varım doğum bekliyorum. daha da beklerim gibi geliyor, hiç bir belirti yok. Allah sağlıklı sıhhatli kolayca kavuştursun hepimizi yavrularımıza.

Bende sabırsızlıkla bekleyenler arasındayım :)

Beklemekk ahhh delicesine
Bilinmeyen taninmayani beklemek...
Onu gormek opmek istemekk
Sahiplenmek kiskanmakkk

gece gece sair olucam bunaldim sacmalitorum bu gece peygamber sabri dedikleri bu olsa gerek

canım kara turpta balı denedin mi ?

demin farkettimki karnım çatlamış.. sinirim bozuldu oturdum zırıl zırıl ağladım, hala da ağlıyorum son 2 hafta kala olacak şeymi.. niye bilmiyorum ama moralim çok bozuk ağlamaya bahane arıyordum tam oldu.. sanki eşimde beni sevmiyo dana gibi kiloda aldım karnımda çatladı, bebekte başaşağıydı yan dönmüş tekrar, ev kirli hazırlıklar tam değil. herşey üstüme geliyo sanki şu an darlandım.

canım birde akıl vermek gibi olmasın da evdekilerle ortak kullandığın şeyleri ayır. havlu gibi mesela.ben eşimle aynı bardaktan su bile içmiyorum herşeyimizi ayırdık.. yatakta sırtımızı dönüyoruz birbirimize.. yakın temas yok yani.annem gelene kadar da ayrı yattık.eşim hasta biraz bogaz enfeksiyonu oldu.. dikkat ediyoruz

sagolasin kuzum cok iyisin. ben bu yavruya iki aci kayiptan sonra kavustum ona kavusayim diye benim gibi korkak hergun kendine igne yapti.dogru soyluyosun cok istedim allah verdi sukurler olsun
insallah toparlarim kendimi bi an once

Canim o catlaklari ben ilk dogumda yasadim dogum sonrasinda kendimden nefret ettim 16 kilo almistim esim beni eskisi kadar sevmiyor diye dusunuyordum bunalimlara giriyordum beni begenmez falan diyee esim ise tam tersi karnimi acip opuyordu catlaklarimi bunkar olmasa su minicuk melek gibi yavrumuz nasil olacak diye her seyi zamanla atlatiliyor birazcik sabir.

Beklemekk ahhh delicesine
Bilinmeyen taninmayani beklemek...
Onu gormek opmek istemekk
Sahiplenmek kiskanmakkk

gece gece sair olucam bunaldim sacmalitorum bu gece peygamber sabri dedikleri bu olsa gerek

peygamber sabrı demişken.....yarı akşam yanılmıyorsam mevlit kandili.....yarın gece doğuracak şanslı annneler kimler olcak acaba...
şimdiden mev kandilinizi kutluyorum allah herkese kolay dogum nasip etsin dualara başlayalım anneler

nişanım biraz artarak geldi.belim ağrıyor ama dayanılmayacak gibi değil.doktorumu aradım sancı şiddetlenmeden gelmene gerek yok dedi.yalnız ilçeden ildeki hastaneye bir saat sürüyor.kararsız kaldık ne yapmam lazım?

Doğuma girmedim canım bekleyenler grubundayım daha yedi gün var..., üç gün int yoktu doğuranları kaçırdım, bir tek omesermayı biliyorum, aslında sürekli takipte olanlar varsa nickleri yazarlarsa ekleyip listeye devam edebiliriz...

Burası bayağı ıssızlaştı, Doğurunca da gazdı, sazdı derken bayağı konuşuruz yine herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…