2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

yapma güzelim yaaaa...agla tabi rahatlarsın ama diger şeyleri de takma kafana...vazelin al sürekli masaj yaparak sür sabah ve akşamları ... benim de oluşuyo çatlaklar şimdiye kadar yoktu ama bol krem vazelin sürmeye başladım...biraz daha iii...tavsiye ederim.. doğumdan sonra da devam et göbeğin inene kadar..üzülme hekesde var bide ole düşün..

sagolasin kuzum cok iyisin. ben bu yavruya iki aci kayiptan sonra kavustum ona kavusayim diye benim gibi korkak hergun kendine igne yapti.dogru soyluyosun cok istedim allah verdi sukurler olsun
insallah toparlarim kendimi bi an once

canım benim toparlarsın tabi inşallah. insanoğlu bi günü bi gününe uymuyor. yarın sabah daha farklı olursun merak etme. yavrularımızı biz kadar düşünen varmı, hamileliğimizden doğuma kadar herşeyi onlara endeksledik. hepimiz mükemmel anneyiz maşallah. la havle çek bol bol. rabbi yesir.... bol bol. bize de dua et:) Oğluşunuda öp benim yerime, daha doğrusu kokla.

benimde bacağımın üst kısmı çatlamış, baldırım yani. hiç böylesini duymamıştım, görmemiştim. herşeyim farklı :) karnımda çatlayacak güzel kaşınıyo. daha var bebeğinin gelmesine döner inşallah. son gün dönen bile oluyomuş. merak etme. evde temizlenir. eşinde seviyo seni, evladının annesi olacaksın nasıl sevmesin. aynada kendimizi farklı görünce herşey değişti sanıyoruz. merak etme hepsi olur gider, sıkma tatlı canını.

suyun gelse bekleme git derim ama nişan da hemen doğum olmuyo... tecrübeli arkadaşlar bilir bunu tabi...

Canım benim fikrimce de biraz beklesen iyi olur gibi... Sancıların kaç dk bir geliyor.. Onu bir takip et... Sancı az olunca hemen suni sancı takıyorlar çünkü, benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu,

40. Haftam bittiği gün kontrolde sancım çıktı, ama ben hiç hissetmiyorum yüze çıkıyormuş arada.. Dra eve gideyim dedim, valiz felan da almadık zaten izin vermedi ve doğum hızlansın diye sancı taktılar..

Bekle bakalım sancıların sıklaşır belki, ılık duş al, evde yürü, bunlar hızlandırır... Sonrauyuyabiliyorsan uyumaya çalış ki güçlü olasın...

Allah kolaycacık doğum nasip etsin...

sagolasin kuzum cok iyisin. ben bu yavruya iki aci kayiptan sonra kavustum ona kavusayim diye benim gibi korkak hergun kendine igne yapti.dogru soyluyosun cok istedim allah verdi sukurler olsun

senin durumunda olan arkadaşım var... o da iğne yapıyodu kendine....annelik çok kutsal bişiy gercekten ona sahip olmak için herşey yapılıyo...üzme kendini.. ona bak kokla ve tüm dertlerini unut....

Bol bol dua et canım, inşirah suresini okut birilerine, inşallah için rahatlar...

Bu arada fotoğraflarınızı gördüm, çok güzel bir ailesiniz... Rabbim ömür boyu birlikte mutluluk versin... Nazarlardan saklasın...

dilzar iyiki varsın:) inşallah benim sancılarım başladı diye buraya yazdığımda da burda olursun. tecrübelerinden çok faydalanıyoruz:) gerçi böyle dua ettim diye kızma :)) tari,him daha erken diye dedim ama benim kzıın gelesi yok. sona kalabilirim. hayırlısı olsun inşallah diyelim:)

Allah razı olsun cevabın için.tamam bekleyim öyleyse biraz daha ama süre olarak sıklık var ancak dayanamayacak sancılar değil.

suyun gelse bekleme git derim ama nişan da hemen doğum olmuyo... tecrübeli arkadaşlar bilir bunu tabi...

sıkıntım sancım olması.ondan dolayı karar veremedim.çok sağolun cevaplar için.annem yanımda üç çocuk doğurmuş o ama tam bir şey söyleyemiyor.duygusal yaklaşıyor gidelim bir şey olur diye.ama bekleyim ben en iyisi

Allah razı olsun cevabın için.tamam bekleyim öyleyse biraz daha ama süre olarak sıklık var ancak dayanamayacak sancılar değil.

lütfum inşallah kolaycacık sağlıkla alırsın yavrunu kucağına, kandilde doğuracaksın hemde ne güzel. ayy çok heyecanlı.

Ne yalan söyleyeyim Bir taraftan yazıyorum bir taraftan da korkuyorum yanlış birşey söylemiş olmayayım diye sonuçta her doğum kendine özel..

Ayrıca niye kızayım canım, benim kızın da gelesi yok, rabbim ne zaman izin verirse..inşallah en hayırlı zamanlarda yaparız doğumlarımızı..

Bugun çatı muyanesi oldum dr pat pat diye yaptı haftaya demisti hazir değildim aslinda ama aradan çıktı.
Çati iyi dedi normal doğum icin uygun mus.
Ağrıya gelince ben öyle pek bişey hissetmedim düşündüğüm kadar ağrı sizi olmadi yani
Belim kasiklarim falan ağrıyor ama çok yürüdüm sanirjm ondan dolayi sanci değildir herhalde dk zamana falan bakmıyorum hic
Artık gelse ne güzel olur diyorum ama kizim dinlemiyor Beji.

Omsersa mydi nick emin değilim doğum yaptı mi ki,

canım doğum yapmışsın sen de harikaa.. uzun zamandır girip bakamıyodum nazın ağustos topiğindeki konuşmalarımız aklıma geliyo tebrik ederim.. benim de oğlum 4,5 aylık oldu herkese tek tek bakıp ne yaptılar bakıcam

Peracım nerelerdesinnn? Maşallah büyütmüşssün oğluşunu. Nasıl gidiyor annelik? Benimki daha gelmedi :)

Bak canım yaşadıklarının lohusalıktan kaynaklandığını kendin bile yazmışsın. Zaten bir hafta on güne sizinkiler de dağılır biraz kafanız rahat eder. Geçici bi duygu degişikliği sadece. Eşine durumundan bahset, birbirinize küçük fırsatlar oluşturmaya, başbaşa kalmaya çalışın, sarılınnn. Çok şükür deyin Rabbimize.. Aslında çok cici mutlu bi ailesîniz kelebekcimmmm

Bende bende :) her bel agrisinda say bekle... Yok daha gelmio bizim.oglan gunumuzu 5 gun gecirdik. Canim rezeneye ben.simdiden basladim ama kayinvalidem muskat getirmis. onu biraz rendeleyip anne sutu ile karistirip bebege veriyormussun. O da iyi geliyormus birde bebek icin aci badem yagi getirmis bizimki erkek olunca gazli olur diyerek aktarci onermis. Onuda bebegin karnina suruyormussun. Simdilik teorik olarak bilgi verebiliyorum ;P

inşallah. insan sabırsızlanıyor işte. aslında ilk bebek başıma ne geleceğini de bilmiyorum ama merak, özlem. o sancıyı çekmek için insan bu kadar heveslenir mi:) hevesleniyo işte:) herşeyin hayırlısı...

hayırlı olsun tatlım. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza.

Ay ya!Ben de bu durumu yaşamaktan korkuyorum.40 bitiyor bugün ve sanırım devam edicez.10 gün daha beklemeden suni sancı vermiyor doktorum ki suni sancıya kalmadan olsa bitse.Sez. hiç istemiyorum.Uyku denen bişi kalmadı zombiye döndüm artık ağrı sancı içindeyim NST yükselmiyor hiç anlamadım.Nişan yok,su yok bu oğlan gelmiycek herhalde...Vakti zamanı değil ki bekletiyorlar bizi.Kazasız belasız gelsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…