- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Arkadaslar,
Umarım hepiniz iyisinizdir.gecmisi okuyamadım,yarun okuycam. Ben 10 ocak 2014 gunu savah saat 10:23 te oglum baris 'ı dunyaya getirdim. İkimizde cok iyiyiz,yeni dynyaya alismaya calisiyoruz.
Darisi sizlerin basina. Yarın tek tek okuyacagım.
Sevgiler
Merhaba kızlar geçmişi okuyamadım
biz kızımla 10 ocak saat 11:45te epidural sezeryanla kavuştuk birbirimize.38+0 2500 gr la dünyaya. Geldi çok şükür ikimizde iyiyiz evimizdeyiz ama sütüm gelmedi henüz ona üzülüyorum dua edin lutfen çok ihtiyacım var.
slm kızlar, şimdi doktordan geldik düzensiz sancılarım var, suyum azalmış doktor yatış önerdi ben istemedimzaten her gün gidiyorum yarın da aynı sorun olursa yatarım dedim bol bol su içeyim de yarına belli olur bişey varsa yatamam orda bekle bekle çıldırırım alttan muayene etti ebe doğum için bir açıklık yok dedi ne demekse kendimi çok kastım bu sefer acıdı :18: geçen sefer acımamıştı, kendini kastın bebek yukarı kaçıyor muayene edemem böyle dedi, iyi kötü baktı ama hayırlısı artık dualarınızı bekliyorum herkese hayırlı doğumlar
Selam kizlar. Bende ocak annesi olcam Rabbim izin verirse..24 ocak'a gun verdi dr.um.
canım isim koymak için illaki hocaya gerek yok diye biliyorum bir büyük veya eşin abdest alıp sağ kulağa ezan sol kulağa kamet okuyor sonra sağ ve sol kulaklara 3 er kere adını söylüyor o kadar
Ya benim de catim musait aslinda ama bebegin kafasi buyuk beklemeye gerek yok dedi. Aslinda benimkivde sicak bakmiyo oyle olsa suni sanciyi denetmez heralde. Ama sanirim suni sanci vermeyin sezeryan yapin diycem.
canım esım yapabılırse o yapar ama yoksa hoca cagıracagız. bir de bu gobek adını sormustum?onu da koymak gerekır mı ve adı kulagına okunur mu bır bılgınız var mı?
bende sanırım ocak annesiyim :)))))) testim pozitif ama kan testi yapmadan inanmıcam pazartesi yaptırıcam 2 gündür midem bulanıor bakalım 1.5 seneden sonra imkansz gibiydi benm için bakalım sonuç nenasıl olacak kızlar :)
merhaba kızlar. yarın doktor randevumuz var. ilk çatı muayenemizi olcaz. ben normal doğum istiyorum umarım bir sıkıntı olmaz. bakalım neler olacak. çok heyecanlıyım...
Kızlar herkese hayırlı kandiller, Allah bütün dualarınızı kabul etsin, yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah🙏
Biz bugün kızımın araba setini ve kangurusunu da aldık, artık alınacak hiçbişey kalmadı, bir tek kızımız eksik
Minikkelebek'im canını sıkma bak sen koyverirsen biz de iyi olamayız, sen idolümüzsün unutmakaç gündür okuyorum yazdıklarını da yazamadım bir türlü.
Dün akşam eşimle aynı şeyin muhabbetini yaptık, ben kendime geldikten, toparlandıktan sonra herkes gitsin dedim evine, seninle ve bebeğimde yalnız da yaşamak istiyorum doğal olarak, kızım uyurken yaparım ben işimi gücümü dedim. Bişi demedi, haklıyım çünkü. Ama işte bizim daha oraya gelmemiz için çok zaman var, sen doğum sürecini geçirdin, büyük kısmı atlattın, sırf bunun mutluluğuyla biraz sabret canım, elbet herkes eninde sonunda elini ayağını çekecek rahat bırakacak sizi.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canlarbu mübarek günde Allah dualarınızı duysun, hayırlı evlatlarınız olsun, sağlıklı mutlu ömürleri olsun..
Darısı başımıza, biz de en kısa sürede kavuşuruz inşallah yavrularımıza
Canım hakkınızda hayırlısı olsun, normal doğum mu istiyodun sen? Bebişlerimiz için gerekirse sezeryana gircez mecburen, onların canı sağ olsun da. Canını sıkma hiç, bol bol dua et.,
Hoşgeldin arkadaşım, hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna
Canım hakkınızda hayırlısı olsun, normal doğum mu istiyodun sen? Bebişlerimiz için gerekirse sezeryana gircez mecburen, onların canı sağ olsun da. Canını sıkma hiç, bol bol dua et.,
sagol canim idolun coktu resmenKızlar herkese hayırlı kandiller, Allah bütün dualarınızı kabul etsin, yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah🙏
Biz bugün kızımın araba setini ve kangurusunu da aldık, artık alınacak hiçbişey kalmadı, bir tek kızımız eksik
Minikkelebek'im canını sıkma bak sen koyverirsen biz de iyi olamayız, sen idolümüzsün unutmakaç gündür okuyorum yazdıklarını da yazamadım bir türlü.
Dün akşam eşimle aynı şeyin muhabbetini yaptık, ben kendime geldikten, toparlandıktan sonra herkes gitsin dedim evine, seninle ve bebeğimde yalnız da yaşamak istiyorum doğal olarak, kızım uyurken yaparım ben işimi gücümü dedim. Bişi demedi, haklıyım çünkü. Ama işte bizim daha oraya gelmemiz için çok zaman var, sen doğum sürecini geçirdin, büyük kısmı atlattın, sırf bunun mutluluğuyla biraz sabret canım, elbet herkes eninde sonunda elini ayağını çekecek rahat bırakacak sizi.
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canlarbu mübarek günde Allah dualarınızı duysun, hayırlı evlatlarınız olsun, sağlıklı mutlu ömürleri olsun..
Darısı başımıza, biz de en kısa sürede kavuşuruz inşallah yavrularımıza:16
Hoşgeldin arkadaşım, hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna
ah canim ayni benim gecen haftaki halimdesin.pompan varsa sutunu sagmaya calis.benimde goguslerim bikac gundur rahatladi.oglm emmeyi seviyo ama cok ezdi.simdi avent in gogus ucu kelebeklerini kullaniyorum.onlar sayesinde duzeldimslm kızlar valla bir haftadır pestilim çıktı nasıl ameliyatlılıksa bu anlamadım valla göğüslerim feci yara emzirmek işkence sürekli emmek isteyen bir kızım var göğüslerim o halde taş gi bi süt ten mastit olucam diye korkuyorum bir düzene girseydik ya
hergun gidebiliyosan gerek yok canim iyi yapmissin saatte bir usg ye sokup suyuna bakcak degiller.yarin gidersin yine bakarlaramin canım inşallah, suyu az diye yatırmak istiyor ama dedim ya yatamam ben orda mecbur kalmadıkça
Mrb. Bayanlar herkesin kandili mübarek olsun..bekleyenlere hayırlı dogumlar diliyorum..dogum yapanlarada kolay gelsin,gecmis olsun..
Biz kızımla ugrasiyoz,dun gittik yine hast.sariligi yukselmis 15.9cikti 17 de fototerapiye yatiriliyor..ins. dusmeye baslar 15. Gun yine bakilcak..topuktan kan aliniyor surekli ,nasil agliyor bebegim icim gidiyor((
Hoşgeldin... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Selam kizlar. Bende ocak annesi olcam Rabbim izin verirse..24 ocak'a gun verdi dr.um.
Mrb. Bayanlar herkesin kandili mübarek olsun..bekleyenlere hayırlı dogumlar diliyorum..dogum yapanlarada kolay gelsin,gecmis olsun..
Biz kızımla ugrasiyoz,dun gittik yine hast.sariligi yukselmis 15.9cikti 17 de fototerapiye yatiriliyor..ins. dusmeye baslar 15. Gun yine bakilcak..topuktan kan aliniyor surekli ,nasil agliyor bebegim icim gidiyor((
evet canım normal istiyorum, 4 gün önce doktor çatıma baktı çok müsait dedi o zaman hafif bir ağrı olmuştu ama bugün ebe beni biraz gerdi sanki ondan acıdı, hayırlısı artık herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum
sagol canim idolun coktu resmensen kendine yeni idol bulcan gibi sanki esinle pesin pesin konusman cok iyi olmus.ben dusunemedim.gerci esime soyledim ama anneler gelmekte israrci.sanirim yari kirkimi bekliyolar.20. gun den sonra gelirlerse kafayi yicem.
hele ilk gunler gelip yanimda yattilar.esim ise baslayinca onu bahane ettim de yanima aldim herifimi
Heycanla dogurmayi bekliyorum ama ne sanci ne bişey var hala sokaklarda fink atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?