2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar herkese hayırlı kandiller, Allah bütün dualarınızı kabul etsin, yavrularımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah🙏
Biz bugün kızımın araba setini ve kangurusunu da aldık, artık alınacak hiçbişey kalmadı, bir tek kızımız eksik

Minikkelebek'im canını sıkma bak sen koyverirsen biz de iyi olamayız, sen idolümüzsün unutma kaç gündür okuyorum yazdıklarını da yazamadım bir türlü.
Dün akşam eşimle aynı şeyin muhabbetini yaptık, ben kendime geldikten, toparlandıktan sonra herkes gitsin dedim evine, seninle ve bebeğimde yalnız da yaşamak istiyorum doğal olarak, kızım uyurken yaparım ben işimi gücümü dedim. Bişi demedi, haklıyım çünkü. Ama işte bizim daha oraya gelmemiz için çok zaman var, sen doğum sürecini geçirdin, büyük kısmı atlattın, sırf bunun mutluluğuyla biraz sabret canım, elbet herkes eninde sonunda elini ayağını çekecek rahat bırakacak sizi.

Geçmiş olsun ve hayırlı olsun canlar bu mübarek günde Allah dualarınızı duysun, hayırlı evlatlarınız olsun, sağlıklı mutlu ömürleri olsun..
Darısı başımıza, biz de en kısa sürede kavuşuruz inşallah yavrularımıza

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, normal doğum mu istiyodun sen? Bebişlerimiz için gerekirse sezeryana gircez mecburen, onların canı sağ olsun da. Canını sıkma hiç, bol bol dua et.,

Selam kizlar. Bende ocak annesi olcam Rabbim izin verirse..24 ocak'a gun verdi dr.um.

Hoşgeldin arkadaşım, hayırlısıyla kavuşursun inşallah yavruna

canım isim koymak için illaki hocaya gerek yok diye biliyorum bir büyük veya eşin abdest alıp sağ kulağa ezan sol kulağa kamet okuyor sonra sağ ve sol kulaklara 3 er kere adını söylüyor o kadar

canım isim koymak için illaki hocaya gerek yok diye biliyorum bir büyük veya eşin abdest alıp sağ kulağa ezan sol kulağa kamet okuyor sonra sağ ve sol kulaklara 3 er kere adını söylüyor o kadar

canım esım yapabılırse o yapar ama yoksa hoca cagıracagız. bir de bu gobek adını sormustum?onu da koymak gerekır mı ve adı kulagına okunur mu bır bılgınız var mı?

Merhaba arkadaşlar hepiniz kandili mübarek olsun Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ben kendime için ve diğer yüm hamileler. İçin dua ediyorum. Benim takvim bitti ama hala doğurmadım. Hayırlısıyla gelir inşallah oğlum haftaiçi.

Ya benim de catim musait aslinda ama bebegin kafasi buyuk beklemeye gerek yok dedi. Aslinda benimkivde sicak bakmiyo oyle olsa suni sanciyi denetmez heralde. Ama sanirim suni sanci vermeyin sezeryan yapin diycem.

bende sezaryan olmamak için çırpınıyorum ama sanırım başka çare yok. normal doğumda sezaryandan beter olurmuşum çatı dar olduğu için.

bende sanırım ocak annesiyim :)))))) testim pozitif ama kan testi yapmadan inanmıcam pazartesi yaptırıcam 2 gündür midem bulanıor bakalım 1.5 seneden sonra imkansz gibiydi benm için bakalım sonuç nenasıl olacak kızlar :)

merhaba kızlar. yarın doktor randevumuz var. ilk çatı muayenemizi olcaz. ben normal doğum istiyorum umarım bir sıkıntı olmaz. bakalım neler olacak. çok heyecanlıyım...

canım esım yapabılırse o yapar ama yoksa hoca cagıracagız. bir de bu gobek adını sormustum?onu da koymak gerekır mı ve adı kulagına okunur mu bır bılgınız var mı?

Yok canım sadece kendi ismini okuyacaksınız... Göbek adını değil...

Allah tamamına erdirsin canım...

merhaba kızlar. yarın doktor randevumuz var. ilk çatı muayenemizi olcaz. ben normal doğum istiyorum umarım bir sıkıntı olmaz. bakalım neler olacak. çok heyecanlıyım...

inşallah bir sorun çıkmaz allah yardımcın olsun.bende bu vakte kadar normal olur sanıyordum ama çatı muayenesinde dar olduğu anlalşıldı sezeryan denildi. başka doktora gittim o da normal yapabilirsin ama sezeryandan beter olursun 30-40 dikişin olur dedi. ne yapsam bilemedim. düşünmekten kafayı yicem.

Hosbuldum canim.amin insallah hepimiz kavusuruz hayirlisiyla

merhaba kızlar herkese hayırlı kandiller doğum yapan arkadaşlarımız çoğaldı allah analı babalı hayırlı büyütmeyi nasip etsin benim gibi halen bekleyen arkadaşlara da hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim

Canım hakkınızda hayırlısı olsun, normal doğum mu istiyodun sen? Bebişlerimiz için gerekirse sezeryana gircez mecburen, onların canı sağ olsun da. Canını sıkma hiç, bol bol dua et.,

evet canım normal istiyorum, 4 gün önce doktor çatıma baktı çok müsait dedi o zaman hafif bir ağrı olmuştu ama bugün ebe beni biraz gerdi sanki ondan acıdı, hayırlısı artık herşeye hazırlıklı olmaya çalışıyorum

Mrb. Bayanlar herkesin kandili mübarek olsun..bekleyenlere hayırlı dogumlar diliyorum..dogum yapanlarada kolay gelsin,gecmis olsun..
Biz kızımla ugrasiyoz,dun gittik yine hast.sariligi yukselmis 15.9cikti 17 de fototerapiye yatiriliyor..ins. dusmeye baslar 15. Gun yine bakilcak..topuktan kan aliniyor surekli ,nasil agliyor bebegim icim gidiyor((

sagol canim idolun coktu resmen sen kendine yeni idol bulcan gibi sanki esinle pesin pesin konusman cok iyi olmus.ben dusunemedim.gerci esime soyledim ama anneler gelmekte israrci.sanirim yari kirkimi bekliyolar.20. gun den sonra gelirlerse kafayi yicem.
hele ilk gunler gelip yanimda yattilar.esim ise baslayinca onu bahane ettim de yanima aldim herifimi
ah canim ayni benim gecen haftaki halimdesin.pompan varsa sutunu sagmaya calis.benimde goguslerim bikac gundur rahatladi.oglm emmeyi seviyo ama cok ezdi.simdi avent in gogus ucu kelebeklerini kullaniyorum.onlar sayesinde duzeldim
amin canım inşallah, suyu az diye yatırmak istiyor ama dedim ya yatamam ben orda mecbur kalmadıkça
hergun gidebiliyosan gerek yok canim iyi yapmissin saatte bir usg ye sokup suyuna bakcak degiller.yarin gidersin yine bakarlar
senin icin hayirlisi olur insallah yakinda bebegine kavusacaksin bi sekilde

oyy kiyamam canim cok gecmis olsun hersey onlarin iyiligi icin uzme kendini sen.bizde topuk kani verdik hemsire bebegimin bacagini morartti resmen.agladi diye morarmis meger oyle dedi.bebegini emzirebiliyor musun.beslenme iyi gelecek insallah iyi olacak bebegin

Geçmiş olsun canım, inş kısa zamanda düşer sarılığı...

Allah evlatlarımızla sınamasın, onların hastalığı insanı çok üzüyor... Mübarek gecelerde Rabbim şifasız hastalık vermesin...

Sen en azından yaptırmışsın rahatlamışsın canım, benim doktor daha muayeneyi de yapmadı, sancılarımın hafif de olsa başlamasını beklicekmiş. Son anda senin çatın dar sezeryana alıyoruz derse üzülürüm valla

Sizinkiler de pek rahatmış anacım kocamı veremem biyerlere valla doktordan döndüğüm gece bile yanımda isterim. Annemin evinden mi getirdim çocuğu da annemle yatcam
Gelene de gelme denmez ama iyi olduğunu görüyolarsa da azıcık rahat bıraksınlar ama yahu.

Heycanla dogurmayi bekliyorum ama ne sanci ne bişey var hala sokaklarda fink atıyorum.

Ben de öyleydim valla da bugün tuhafım, ara ara yokluyo sızı şeklinde kasıklarıma doğru. Dakika tutacak kadar sık değil ama hiç bu kadar da sık olmamıştı. Benim kız arabasını bekliyodu galiba, arabayı aldık bugün yarın doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…