2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Omerserma ne guzel atlatmıssın senın ıcın hayırlısı buymus demek kı bayagı ıyısın masallah gulerek anlatıyorsun gıbı:))) darısı basımıza ınsallah...Allah saglıklı mutlu analı babalı buytmeyı nasıp eder ınsallahhhh

Canim hayirli olsun insallah ne guzel kurtuldun ya hikayeni okudum ydim biturdim kendimi benimde martta olucak dogum byrdakileri okudujca heyecandan olcek gbi oluyorum naocm diorum kndi kndime tek duam Rabbim herkesede bana da hayirli kolay bir dogum nasip etsin insallah bazen diorum ben normal dguramam diye ama rabbim bilir suphesz diorum snra..Kafam cok bulank Rabbime guveniyirum yardim eder insallah

Gözlerim doldu okurken nasıl bir andır o ama şu suratı koyduğun her yerde de gülmekten kendimi alamadım, sonunda kavuştun yavrucuğuna...İnşallah ikinizde en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz, dualarımız sennle...

Gözün aydın canım... Nasıl güzel anlatmışsın... Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....

Zaten bebeğini gördüğün ilk an anlatılamaz zaten... Allah her anne adayına yaşatsın, sağlıkla kucaklarımıza alalım inş...

Kızlar sabah nişan geldi akşama kadar evde iş yaptım alışverişe gittim falan akşam 7 gibi hastaneye geldim suyum geldi 40+3 olduk normal dogum için bekliyoruz bu mübarek gecede dualarınızı esirgemeyin

Ne güzel bir gecede doğacak, peygamber efendimizin doğduğu gece, allah evlatlarımızı onun yolundan ayırmasın..inşallah kolayca yaparsın doğumunu...

ççokkk geçmiş olsun canım.. hayırlı olsun sonunda :) sen moralini yüksek tut. sütünde bol bol gelir, bebişinde emer eminim. bebişinin kokusunu miisss gibi içine çek canım. sevgiler...

findux, aklımda sendeydi. ne yaptın ne ettin diye. bebişinde memeye alışır inşallah. sevgiler..

Gozun aydın Fatihacım, benim oglanda 10 Ocak 10:23 , humana cayı tavsiye ederim ,gerci ben 10 gundur iciyorum.

Dilzarım & arkadaşlar,

Darısı sizlerin basına , cook tesekkur ederim.

Merhaba kizlar ya bana biraz moral verin nolur benim cok korkularim var Orngin cati muanesinden cok korkuyorum cunku dr a henuz gostermedim ama sanirim bende mantar var bu yuzden muanedede cok agrycni dusunyrum cnku iliskidede cok agrili oluyordu Ve ben neredeyse hamilelgmn basndan beri esimle o sekilde iliski yasamyrum zaten bildhm kdaryla mntar vrsa iliskdende uzak durulmalyms.Ama bazi kisilerde iliski yasamazsan norml dgumda cok zorlnrsin dio ama benim bildgm acilma olursa rahimde hertrlu dgurursun acilma olmzsa isterse en bsndan beri iliski yasa yinede norml dgurulmaz ya anlamiorum insanlr korkutmktan ne anliolar Yani alttan muane eder de canm yanar diye mantari bile solemedm henz dktruma sdce belirtilere istnden var diye dusnyrum napcam bilmyrum acba mntar varsada alttan cati muanesindeki gibi bakmadan sadce gorerek anlayablir mi..Bende birde kalp kapagmda cokukluk var bazen agriyor ve brde heyecnlnip korktgmda fln kalbm cokkotu carpior o an direkt oldgm yere yigiliorum byzden dr en gec 35 hftsndada kalp grafgi cekilmem soyledi ona gore anlyckms norml ypablrmym dye yani kalbm bi sknti yartr mi dye..Off kfam allk bullak bnlari dsunmkten:///

canım ben de 39+2 de çatı kontrolü oldum, sancım çıktığı için baktı, doğumu tetikleme ihtimali varmış en iyisi böyle çünkü her bünye farklı tepki veriyor dedi mesela bende kanama, lekelenme falan olmadı dr.baktığında pek acımadı bile ama bugün suyu azaldı dediler gerildim sonra ebe biraz sert biriydi gerdi beni elini sokunca korktum resmen oğluşum kaburgalarımın altına saklandı ebe de yetişcem diye daha çok elini soktu baya acıdı ebe "kasmasan bebek kaçmıcaktı acımıcaktı" dedi aklında olsun, rahat olmaya çalış mümkün olduğunca canım, çatı olayını tecrübeyle sabitlemiş oldum

Mantar için kimi Dr muayene ediyor kimi etmiyor, şikayetlerini söyle zaten muayene etse de küçük bir aparatla, akıntıdan örnek alıyor diye biliyorum... Korkmana gerek yok...

Kalp önemli ama bir muayene olur, ondan sonra karar verirsin...

bence mantarı dr söulemelisin.. çünki tedavi edilmesi gerek.. bence yanlış yapıyorsun.. bende de hemoroid oluştu hemen dr söyledim ileç verdi...utanmana gerek yok. söyle dr na bu durumu.

oy oyy ne güzel hayırlı olsun bebişiniz Allah analı babalı büyütsün, inş güzel güzel emer seni üzmez canım ben de bu gece takvimi bitiriyorum bir iz bir belirti bekliyorum hayırlısı bakalım daha tık yok

canııııımmmmm allah nalı babalı saglıklı huzurlu büyütsün bebişini..nede olsa az beklemedik onu sevgiyle kucaklayıp tebrik ediyorum seni...umarım tez zamanda eski haline dönersin... özledik seni.

slm canım ben yine yoktum bir haftadır giremedim geçmişi okuyamadım, nasılsın var mı bir belirti?

slm canım ben yine yoktum bir haftadır giremedim geçmişi okuyamadım, nasılsın var mı bir belirti?

yok şekerim belirti. bugün biraz ağrım vardı ama etkili değil. geldi saniyeler içinde geçti
yalnız bebeğim çok sakinleşti. bazen dürtüyorum kıprdasın diye.hiç kıpırdamıyor değil ama çok azaldı. özellikle gece 5-6 hareket ancak yakalıyorum. suyu da normaldi perşembe günü ama. inşallah bir sorun yoktur.
sende durumlar nasıl, takvimi bitiriyoruz artık. rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…