2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Dun arabada güzel bir sanci girdi ama inince geçti esim gazdir o gaz diyo artık bi giriyor sonra hemen geçiyo mümkün değil o sancilarlar dogurmam sanci falan yok bizde.
Kizin Kizin rahat ini ayarlamış artık arabasi da var het an gelebilir.

Doğum sancisi kizda kasiktan erkekte bgelir diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Bende de gelip giden sanci var ne zaman gelir allah bilir artık.

Maşallah size ssonunda kollarında artık.
Onca hurma ananasa rağmen gelmedi ya bu kizlar sasirtri bu sene kiz bebeğe erken gelir derler ama hiç öyle değil erkekler daha çabuk doğuyor.
Sağlıkla büyüsün insalla.

Canım öncelikle hamilelik te mantar ciddi bişey hemen söyle..
Çatı muayenesine gelince bemde hiç ağrı olmadi oylet rahattim ki 37.haftamda baktı alt kisim zamanla esnedigi için fazla bir ağrı hissetmedim. Kasma kendini seninde güzel geçer

Kızlar ben geldim uzun bir aradan sonra, izne ayrıldıktan sonra malesef okuyucu olabildim sadece yorum yapmaya kalktığımda siz o muhabbeti çoktan bitirip diğerine geçmiş oluyodunuz çünkü.
Doğuran arkadaşlar için çok sevindim allah uzun mutlu ömürler versin bebişlerinize inşallah darısı bizim başımıza artık, ama bu gidişle ben bu ayıda bitiririm gibi geliyor.
Zaten sanki doğurcak olan ben değilmişim gibi bir rahatlık var üzerimde sormayın gitsin.

Cok sagolun insallah guzel gecer rabbim yardimcmiz olsun

Iyi geceler herkeze bende 30 ocak annesiyim :) kismetse size birsey sormak istiyorum hastane a tasina gögüs pompasi koydunjzmj gerek oluyomu hic bilmiyorum yoksa ihtiyac halinde istecigimiz markayi e zanelerden falan hemen temin edebilirmiyiz cabukmu bulunur? Bu arada sizleri takipnediyorum masallah bi cogunuz dogum yapti allah anali babali büyütsün bekleyenlerede hayieli dogumlar

findux, aklımda sendeydi. ne yaptın ne ettin diye. bebişinde memeye alışır inşallah. sevgiler..

Saol bitanem inşallah alışır yoksa naparım bilmem annem geldi babamla bi hafta zor durdular nasıl kaççaklarını şaşırdılar kaynanama kaldık oda ilk başlarda mızmızlandı ben burda daralıyorum artık gideyim felan şimdi oğlu grip oldu mecbur kaldı şimdilik kızımda maşallah beni yicek maşallah maşallah öyle yani canım sen nasılsın?

Canım Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun bebişin çok sewindim. Senin bahsettiğin şermin hanım benim doğumada girdi hatta bebişimi amelyathanede yanıma verdiklerinde (uyanıktımya) onlardan varsa telefon felan fotoğraf çekmelerini isttedim şermin hanımda çekti mail adresimi verdim göndericek inşallah çok tatlı bi kadındı gerçekten hepsi öyleydi gerçi. Benim kızımda daha emmiyo inşallah tez zamanda emerler çok üzülüyo insan gerçekten!

gözün aydın allah analı babalı büyütsün, doğum hikayeni yaz tez vakitte, hoş gelmiş barış bey .. adıyla yaşasın :)

minnak kızın hoşgelmiş.. Allah analı babalı büyütsün.. doğum hikayeni yazmayı unutma..

yalnız kalmamakta fayda var 40 gün boyunca.. her ne kadar bunalsanda istemesende tek olmamaya bak, kendini kötü hissedebilirsin.. sonra nasılsa bol bol çekirdek aile bir arada olacaksınız :)

Heycanla dogurmayi bekliyorum ama ne sanci ne bişey var hala sokaklarda fink atıyorum.

sen bi daha dur canııım senden önce bizler varız :)

bende aynı fikirdeyim çok hoşlanmasamda bu durumdan tek kalmamaya çalışacagım.. ne olur ne olmaz..

bende sen gibiyim ammavelakin 40 çıkana kadar tek kalmamak lazım, hoş sonrasında kimse öyle sıklıkla gelmez.. kendi düzenimize devam edebiliriz.

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün.. maşallah maşallah bizde kolaycacık doğum yapabiliriz inşallah:)

Merhabalar biz dün gece oğlumuza kavuştuk herşey o kadar ani oldu ki hala inanamıyorum:)

gözün aydın allah analı babalı bütüsün, doğum hikayeni paylaş sende:)

Merhaba arkadaşlar :) geçmişi okuyamadim kimler dgum yapti bilmiyorum ama ben prensesime kawustum :) 9 ocakta spinal sezeryanla dunyaya tesrf etti..kizimla uğraşıyorum sancim war :) bi ara dgum hikayemi pylasicam ♥

gözün aydıın Allah analı babalı büyütsün, kolay bir doğum olmuştur inşallah.. doğum hikayeni bekliyoruz.

Tesekkurler cnm..amin . Bebislerimiz saglikla buyür inşallah

Herkese günaydın...

Uykum kaçtı sinir oldum. Altı olnadan uyanmışım, zaten bir de zar zor uyudum...

Bu gün kontrol günümüz, saat on buçukta... Kızımla 39. Haftayı bitirmiş bulunuyoruz... Altı haftalıktan beri yani öğrendiğinden beri buradayım, tam 33 hafta olmuş..çok çabuk geçti desem yalan olur, sayılı gğn tez değil, güç geçiyor bence... İznimi beklerken iki hafta geçmek bilmemişti, şimdi iki haftadır izindeyim, hiç bir şey anlamadım...

Hafif hafif bir ağrım var ama üşütmüşüm gibi, tüm gece üstüm açık yatıyorum, uykuda bazen göbeğimi de açıyormuşum, deli miyim neyim... Kendime bir uyku tulumu alsaymışım iyiymiş...

Allahım sağlıklabebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Gunaydin kizlar biz oglumla uyandik altini temizledik karnini doyurduk şimdi uyuyor. Bende bi bakayim dedim :) biz bu gece yalniz kaldik oglumla dun kv gelmiş oglumu ust kata cikaralim dede siyle bakariz dedi anne bensiz olur mu dedim ogluma sut anne buluruz dedi sonra kp geldi oglumu biz alalım dedi baba onun ekmeği suyu annesi olur mu dedim sut aliriz mama verir iz dedi delirdim siz yapin bitane dicektim diyemedim eşime kukredim oda herseyi kafana takma olur mu hic birakir miyiz oglumuzi diyor kv de gecegeleyim mi dedi ihtiyaç duyarsam ararim dedim baktim ogluma aramadim zorla psikolojimi bozuyorlar

Ayy, ne boş boş konuşuyorlar, annesi var babası var, mama verecekmiş... Çok istiyorlarsa bir yetime Gitsinler koruyucu aile felan olsunlar, sevaba girerler bari...

Hiç üzme kendini ya boşboğazlar ya da akıllarınca seni deniyorlar... İnş kısa zamanda uzaktan bir ev alıp rahatlarsınız...

Kızlar bugün sezeryana giricekken dün sabah sancılandım öğleden sonra sezeryana aldılar, çok şükür oğluma kavuştum. 1 günde göğüslerim paramparça oldu dua edin sütümde az ağlıyorum
Gözünaydın canım... Sütün gelir canım üzme kendini, sen sürekli emzir o gelecek bu süre zarfında dr sorarak mama takviyesi yapabilirsin...

Göğüs uarası zor, allah yardımcın olsun...

günaydın kızlar.. güzel bir gün olsun herkes için:)

ya ne kadar boş boş konuşuyorlar onlar öyle.. demekki çemkirmek lazım bu tipler laf anlasın diye.. kibar kibar konuşmayacaksın valla. ne münasebet süt anne bulmak mama vermek.. sinir oldum bak sabah sabah.. bidaha bişey derlerse yapıştır cevabı gitsin.. tepene çıkmasınlar. mülayim davran diyemiyeceğim bu durumda..

Kızlar bugün sezeryana giricekken dün sabah sancılandım öğleden sonra sezeryana aldılar, çok şükür oğluma kavuştum. 1 günde göğüslerim paramparça oldu dua edin sütümde az ağlıyorum
gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün. şansı bahtı güzel olsun kuzucugunun.hayırlı bir evlat olur inşallah.. kelebek kullan göğüslerin için.. emmeye alışana kadar kelebek bayaa işe yarıyomuş.

herkese günaydın 3te zarzor yatıp 6da uyanmakta pek sinir bozucu oluyor

aynı fikirdeyim.. kör vakitte uyandık,kocayı da işe gönderdik.. uyumak artık iyice zorlaştı.. güya bol bol uyuyacagız nasıl olacaksa ..

canım Allah bağışlasın oğlunu Allah analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah. emzirdikçe sütün çoğalır ben bir gece hastanede bir ağladım doyuramıyorum çocuğumu diye ama şimdi maşallah sütüm geliyor humana nın çayı var onu da içiyorum. emzirirken bebeğin sadece göğüs ucunu alırsa yara olurmuş elinden geldiğince fazlasını ağzına koymaya çalış. dr öyle söyledi.

İnşallah canım bugün biraz ev bakıcam. eşm her söyleneni kafana takma dedi takma takma ama ciddi ciddi böyle davranırlarsa durmam burda dedim. konuşmak için konuşuyorlar sonra da aman üzülme aman ağlama sütün kesilir diyorlar ben çok şükür çocuğuma yetip baktıkça kendime güvenim geliyor.

güzel haberlerler gelirsin inşallah.. bak bakalım prenses ne durumda, yeri rahat mı gelmeye niyeti varmı :)

Canım gözün aydın çok sevindim eminim zor olmuştur çoğu kısmı ama kolay doğurmuş gibi anlatmışsın, benim gibi normal doğum isteyenleri korkutmadığın için teşekkür ederim
İnşallah bol bol emer yavrun. Hayırlı olsun tekrar, biran önce iyileşmeni dilerim

Kızlar sabah nişan geldi akşama kadar evde iş yaptım alışverişe gittim falan akşam 7 gibi hastaneye geldim suyum geldi 40+3 olduk normal dogum için bekliyoruz bu mübarek gecede dualarınızı esirgemeyin

Çoktan doğumunu yapmışsındır, inşallah iyisinizdir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhabalar biz dün gece oğlumuza kavuştuk herşey o kadar ani oldu ki hala inanamıyorum:)

Hayırlı olsun arkadaşım, umarım iyisinizdir. Hikayeni bekliyoruz iyileşince

Canım omeserma'm, Allah yardımcınız olsun, büyük kısmını atlattınız bundan sonra her gününüz daha iyiye gidecek inşallah. Biran önce iyileş de devam edelim geyik muhabbetlerimize
Sen de bizim için dua et, senin gibi yavrularımızın yüzünü görebilelim.

Biz de kuzunu öperiz annesi
Sütün gelir inşallah en kısa zamanda. Emzirmeye devam ediyosundur heralde. Bol bol su iç canım. Arada fırsat buldukça da gel, biz buralardayız daha doğurmaya niyetimiz yok

Merhaba arkadaşlar :) geçmişi okuyamadim kimler dgum yapti bilmiyorum ama ben prensesime kawustum :) 9 ocakta spinal sezeryanla dunyaya tesrf etti..kizimla uğraşıyorum sancim war :) bi ara dgum hikayemi pylasicam ♥

Hayırlı olsun canım, çok sevindim. Darısı başımıza inşallah. Öok geçmiş olsun, İyileşince hikayeni yaz merakla bekliyoruz

Çocuğu yakalamak için niye uğraşıyo ebe onu anlayamadım altı üstü kemiklerine bakılmıyor mı bu muayenede:44: ben 1 ay kadar önce bir sıkıntı olduğunu düşünüp alttan bi muayene yaptırmıştım doktoruma. Kasma kendini dedi, çok canım yanmamıştı, ama bu seferki nasıl olacak bakalım:44: tavsiyeni unutmicam canım sağol

Ya sorma, azıcık bir ağrım başlasa hemen 'doğuruyorum galiba, yaşasın' diye başlıyorum sevinmeye. Ne zaman doğurcam ben ya??? Sancı belden girer ordan burdan girer diyenlere de hiç kulak asma, herkesin doğumu kendine özel, nerden geleceği belli olmaz sancının.

Hoşgeldin arkadaşım
Muhabbetlere yetişmeye çalışmayı ben bıraktım, arkadan takip ediyorum çoğu zaman, artık doğumlar yaklaştı, geç yazıyoruz hepimiz zaten takılma öyle şeylere yaz sen istediğini
Senin doğum ne zaman gözüküyo? Tlf'dan giriyorum takvimin varsa da göremiyorum.

Geçmiş olsun canım umarım iyileşirsin en kısa sürede. Hayırlı olsun oğluşuna da kavuşmuşsun, bundan sonrasına dayanılır nasıl olsa, oğlunu kokla bol bol sütün de bol bol aksın taşsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…