doğum yapan arkadaşlarım sorum size.. doğuma girdiğiniz kilo ile şu anki kilo durumlarınız nasıl? söylendiği gibi doğurup eve gelince 10 kg gitmiş oluyor mu :)
doğum yapan arkadaşlarım sorum size.. doğuma girdiğiniz kilo ile şu anki kilo durumlarınız nasıl? söylendiği gibi doğurup eve gelince 10 kg gitmiş oluyor mu :)
kızlar geçen gördüğüm rüyamı anlatayım da azcık gülelim :) rüyamda oğlumu emziriyorum balkon gibi bi yerdeyim bir kadın görüyorum kucağında bebeği sesleniyor kardeşş şu ilerde bi çayır var otları çok süt yapıyor diye kardeşş diyorum şimdi emzirdim de yarın sabah giderken beni de çağır da geleyim diyorum :) azcık gözümü kapasam rüya görür oldum önceki gece bi ara uyanmışım eşim rüya gördün mü demiş yok demişim o zaman uykudan sayılmaz uyu uyu demiş hiç hatırlamıyorum.
bu arada ben doğum hikayemi doğum hikayeleri topiğine yazdım ama orayı kimse kullanmıyor galiba kimse mi beğenmedi yahu :)
günaydın kızlar.
akşamdan sabaha ne kadar çok şey yazılıyor burada :) yeni doğum yapanlara hayırlı olsun arkadaşlar. sizleri okudukça heyecan yapıyorum. oğluşum hiç doğmayacak gibi geliyor :) eşimede bu bebiş yerini sevdi doğmayacak galiba deyip duruyorum. oda telaş yapıyor, oysaki daha vakti var bebişin.
bugün 10 da doktor randevum var , çatı kontrol falan. bakalım neler diyecek. çok heyecanlıyım....
yeni doğum yapan arkadaşlar.
fırsat bulursanız şu hastane çantasında gerçekten ne gerekti ne gereksiz di yazabilirmisiniz.
ben biberon almadım. herkes biberona başlarsa meme emmiyor ne vereceksen kaşıkla ver diyor. mamada almadım. eğer süt gelmezse hastanede hemen mama dayıyorlarmı bebişe, alayım mı mama? ama mamayıda kaşıkla versinler, biberon almayacağım...
evet canım ben sezeryan olduğum ve hala bir göbeğim olduğu halde i 10 kg gitti :) evdeki eşofmanlarımı giymek paha biçilemez :)
fırsat bulursanız şu hastane çantasında gerçekten ne gerekti ne gereksiz di yazabilirmisiniz.
ben biberon almadım. herkes biberona başlarsa meme emmiyor ne vereceksen kaşıkla ver diyor. mamada almadım. eğer süt gelmezse hastanede hemen mama dayıyorlarmı bebişe, alayım mı mama? ama mamayıda kaşıkla versinler, biberon almayacağım...
Kızlar bugün sezeryana giricekken dün sabah sancılandım öğleden sonra sezeryana aldılar, çok şükür oğluma kavuştum. 1 günde göğüslerim paramparça oldu dua edin sütümde az ağlıyorum
Günaydınnnnnnnnnnn çok mutluyum bugün okula gitmedim ya hala inanamıyorum evde olduğuma ama bir yandan da doğum yaklaştı diye korkuyorummmm:))) Gerçi takvime göre 18 günüm var ama genelde burdaki arkadaşlara bakınca daha erken doğurdular:) Ben de bugün artık hastane çantamı hazırlaycağım annemle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?