2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım benimde 2 gün kaldı günümün dolmasına ama benimkide karnımda yukarıda. benimde sinirimi bozuyo bu durum. ama etraftakilerin dediğine göre belli olmaz mış, bi sabah karnımız aşağıda uyanabilirmişiz. hayırlısı olsun hakkımızda diyorum bende mecburen.

ben her ihtimale karşın biberon aldım. chicco step up.. anne memesine benziyor ucu.. gerekmez inşallah ama lazım olursada kullanıcaz, kaşık daha zor oluyormuş

sağolun kızlar. bu telaşınızda bizede cevap yazıyorsunuz ya :) bende alayım biberon ne olur ne olmaz bulunsun bari.
doktordan da geldim. normal doğum için bir sıkıntı yok dedi doktor. beklicez bakalım 2 hafta nasıl geçicek. bir an önce doğsun istiyorum oğluşum. annemlerde haber bekliyor ne zaman gelicez biz diye. "erkenden gelmenize gerek yok dedim annemede kv demede, ben haber ederim dedim." haftaya çağırayım bari gelsinler :) onlar memlekette dokuz doğuracak benden önce :))

garfielld senin kilo olayıda gerçekten çok ilginç olmuş. bakalım bizimkiler nasıl olacak. ama yinede gitmiş 10 kiloya güzelll...

Amin insallah. Tesekkur ederim. Kendimi yetersiz goruyorum ne bileyim iyice sinirlerim bozuldu galiba.

valla iyi sabretmişsin... seveceksen gel burda sev... ne o oyle alıp gitmeler falan..saçmalamışlar yani...öfffffff neden bu büyükler böyle düşüncesiz oluyo..anlam veremiyorum..bir kadın çocuğunu ve kocasını paylaşamaz

doğum yapan arkadaşlarım sorum size.. doğuma girdiğiniz kilo ile şu anki kilo durumlarınız nasıl? söylendiği gibi doğurup eve gelince 10 kg gitmiş oluyor mu :)

canım çok takma kafana bu kilo işini... herkeste farklı oluyo zaten. bende korkuyorum kalıcı olmasındann ama yapacak bişi yok şu anda... doğuralım bakalım ne olacaz zaten uykusuzluk lohusa stresi eritir bizi diye düşünüyorum

Günaydın kızlar ben bugün de doğurmadım40+1 gün. Oldu bugün. Benim doktor bekle gelicek diyor . Ama ben strese girdim. Bu saatten sonra başka doktora görünmeyi de gözüm kesmiyor. Yarın doktora gitcem bakalım ne diyecek . Hurma, ananas , sıcak duş ve yürüyüş de yapıyorum bana mısın demedi. Bugün biraz da temizlik yapıcam. Hadi hayırlısı.

Amin insallah. Tesekkur ederim. Kendimi yetersiz goruyorum ne bileyim iyice sinirlerim bozuldu galiba.

önemli değil tatlım. benimde sinirlerim çok bozuluyor ama yapacak bişey yok. herkes arıyo ne yaptın diye. bi daha hamile kalırsam 2 hafta sonrasını söylicem inşallah.

evet canım o teyzeleri dinle yanına şal gibi bişey al yanına sararsın göbeğini. hem de sıcak tutar sancı gazı önlersin. doğumdan bi çıktım aynaya bi baktım anaaaa kocaman bi göbek sarkıyor pörsümüş halde bide normal yapmıştım hani. sardım karnımı 1 haftaya sıkılaştı bişey kalmadı

canım sen ne olur ne olmaz önlemini al biberon da mama da. ben almamıştım ama evimiz yakındı çok zorda kalırsam getitirirdik hastaneye. biberonu almam demek belki sütüm gelmez diye bi şüpheye sahip olduğumu gösterirdi takıntılıyımdır almadım yanıma sütümün geleceğine inanıyordum. emzirdim ama göğüslerim perişan olmuştu her gün ağlıyordum
sen yine de al al yanına bana bakma. sarılığa karşı önlem olur aç kalmaması gerekir

bir yerde duymuştum yeni doğan bebeğin midesi bezelye kadar anca oluyormuş yani kapasite olarak benzetiyorlar. 2-3 haftalık olana kadar anca yumurta kadar bi kapasiteye ulşıyormuş.

ahh ahh bebiş bir kere pırt yapınca bile alkış kıyamet kopuyor bizim evde ne diyosun o kadar önemli ki o pırt anlatamam.

çok zormuş yahu annelik öyle değil mi garfielddd cım. boşuna cennet serilmemiş annelerin ayağının altına

ahh ahh yara oluyor krem sürüyosun bide atlete fln yapışmıyor mu için gidiyor. göğüs kalkanını öneriyorum en azından her zaman değilse de bi süre için. benim hala yaralar geçmedi.

geçmiş olsun canım sarılık derdinden kurtulursunuz inş

Nerdeee cnm,ben 75 le gitim, 5 kilo vermisim...normal dogurdum hemde,3 kilo kizim ,2 de su ve plesanta o kadarrrr((

doğum yapan arkadaşlarım sorum size.. doğuma girdiğiniz kilo ile şu anki kilo durumlarınız nasıl? söylendiği gibi doğurup eve gelince 10 kg gitmiş oluyor mu :)

kilo bi şekilde gidiyor hanımlar. tabi benim gibi öyle çok hamur işi tatlıya fln yönelmezseniz gider bi şekilde. 20 günde 10 kilo gitmişti ama sabitledik kaldık şimdi

canım tedbır olarak bıberon emzık koy bencede ben koymadım gerek kalmadı az az geldı sütüm ama gelmesse bebişe yazık ben de hastanenın bagladıgı bezden sonra pede gectım hemen yanımdada götürmüştüm hasta bezı ihtiyacım olmadı... bebegıme dogum sonrası gıydırdıklerı kıyafetle getırdık eve degıstırme geregı olmadı az emdıgı için pek kusma falan olmadı ıkı farklı kıyafet yeter ama ben 2 pıjama degıstım 2 pijama 2 atlet 2 çorap yettı bı de yumusak penye sütyen ıyı oluyo onuda götürdüm sarkık boşta duramıyorum ben emzırme sutyenı degılde bıraz rahatca bi sütyen. terlık de koydum ben hastane şu kagıt gıbı terlıklerden verıyo tek kullanımlık:) ve makyaj malzemelerımı koymuştum:))) ama kullanmadım. bı de belkı lazım olur dıye bı sürü bişi koymuşum kagıt havlular pamuk kremler vs sadece gıyınıp tacımı taktım hiç bişi kullanmaya fırsatım olmadı....

önemli değil tatlım. benimde sinirlerim çok bozuluyor ama yapacak bişey yok. herkes arıyo ne yaptın diye. bi daha hamile kalırsam 2 hafta sonrasını söylicem inşallah.

Herkesin hamileligi farkli sonucta. Belki dedigin gibi bi anda inmis olur karnimiz ve hayirlisiyla normal dogum nasip olur bize. Saglikli bi sekilde kucagimiza alalim da normalmis sezaryan mis onemli degil. Cocukluk yapiyorum galiba. Hayirlisi artik hakkimizda hangisi daha hayirliysa Allah onu nasip eder insallah

Cokkk zormuş grozcum. Arada bi bi ağlama geliyor cok ağır geliyor ama cimcime bi gülümsüyor kendme geliyorum. Logusalık annelikten de ağır. Allah yardımcımız olsun..

öncelikle doğum yapan arakadaşlara hayırlı olsun bende uzun süredir forumda yazanları okuyucu olarak takip ettim. bende gün sayıyorum tık yok yuruyus ananas hurma vs ama sonuc hala aynı. doktor bebek kanala inmiş dedi ama gören daha senin on onbeş günün var karnın yukarda diyor gercektende çok inik değil ama eskiye görede fark var tuvalete gidiş sıklığım idrar torbama baskı yapması falan indiğini gösteriyor gibi sanki hiç doğurmayacak gibide bir halim var öyle kasılma falan da pek olmuyo gibi 41. haftaya kalmaktan korkuyorum insanı beklemek geriyor ya

doğum yapan ve yapacak arkadaşlar... anne ve kv leri dert ediyorsunuz sanırım. tek kalmamaya çalışın hatırlarsınız yazmıştım evvela, huzursuz ve bunalımda olabiliyorsunuz çok ayrıntıya girmeyeceğim. yalnız kalmamaya çalışın amma onların sözleri de canınızı çok sıkıyorsa şunu yapın. DUYMAZDAN GELİN... hee söylemesi kolay diyeceksiniz. benimkiler sağolsun çok iyiler ama o sözleri yok mu her gün ağlardım ilk zamanlar. annen bir şey söyler kv tam tersini yapar. o onun, diğeri de diğerinin yanlış yaptığını düşünür arada kalırsınız. sütünün az olduğunu yetmediğini ima ederler, bakamadığını düşünürler, doğru tutamamışsın gibi bakarlar, çocuğun gazından tamaaaaamen seni sorumlu tutarlar ki bi ara hiçbirşey yememeye sadece su içmeye karar vermiştim.

şimdi duymazdan geliyorum ve işime karıştırmamaya çalışıyorum. geceleri sadece ben ilgileniyorum. uykusuz yada enerjisiz kaldığım için gündüz veriyorum onlara hadi bakalım uğraşın alıyorum tv kumandasını elime çizgi film veya başka komik şeyler açıyorum. ya da kapıyorum bilg.ı dolaşıyorum nette. hiiiç tınmıyorum artık yoksa bi ara 5.kattan atlamayı fln düşünmeye başlamıştım aman siz dikkat edin

eşinizin desteği de önemli tabi. göğüs uçlarım hala yara. emzirirken nasıl acı çekiyorum tarif edemem ağlıyorum çoğunda. gece zaten gaz çıkaracaz diye uykusuz zombi şekilde dolaşıyorum ayakta. eşimin karşıma geçip ayağımın altını tutup 'boşuna cennet serilmiyor ayağınızın altına' demesi herşeyiiiii unutturuyor

bide bizim sıpanın o tuhaf mimikleri ve yamuk ağız gülüşleri yok mu tüm sıkıntılara değiyor kızlar.

annelik çooook zor ama çok da harika bir şey...

Aynen heh diyorum bu sanci gecmezse doğururum ben diyorum ama tik yok yine de
Bugün dr gidicem belki doğuma alir diye seviniyoeum ama ama hiç öyle bir dr da değil ; ( offfff

canım nasılsın? nasıl gidiyor lohusalık? düştü mü göbeğiniz nasıl iyidir inş? napıyor senin ufaklıklar alıştılar mı birbirlerine?

bide bişe soracaktım. bizim yarın 1 ay dolacak inşallah aşı olacaz da sağlık ocağında mı olacak acaba biliyosundur sen

doktor kemiklere baktı canım ama ebe rahmi yokluyor açılma var mı diye kendini kasınca yukarı çıkıyor haliyle ebe de yetişemiyor ebeler pat diye sokmasalar ellerini kolay olacak halbuki ebe de kadın yani anlaması lazım ama çok gıcıkları var bugün biri doğum yapacak damar yolu açılıyordu sezeryanmiş, doğum yapacak kadın "daha önce beni mahvettiler çok zor oldu inş bu sefer iyi olur" dedi, ebe bir çıkıştı "kendin hamile kalıyorsun, kendi keyfine göre kimse seni mahvetmez sen kendi kendini etmişsindir, biz sana randevu mu verdik hamile kal gel doğur diye" dedi. kadıncağız doğurcak ettiği lafa bak bir sinir oldum ben oturduğum yerde bir de onu düşünemiyorum ben olsam ebeyle kavga ederdim heralde

gunaydin kizlar
doguranlari tebrik ederim bekleyenlere sabir diliyorum.omesermacim iyisin insallah ne cok aglamissin oyle kuzum yaa neyse cok sukur saglikla kavustun bebegine
biz oglumla erkenden kalktik babayi ise yolladik kakamizi yaptik degistirdik losyonumuzu surduk cicileri giydik emdik uyuduk.
bende bi dus alayim diyorum inanin kahvalltiyi zor yaptim.hic izin vermiyo pasamiz.ya emiyo ya agliyo surekli faaliyette.bu gidisle iyi kilo vercem.gidip tartilayim dedim tartinin pili bitmis hay allah

neyyy diyon sen canim ya oha ve cuss diyorum o ebeye terbiyesiz sey ben dogurmasam onun o meslekten ekmek yemesi ne mumkun nankor pislik cok sinirlendim kizz
ben oyle ebenin ebesine sayarim cadiya bak

neyyy diyon sen canim ya oha ve cuss diyorum o ebeye terbiyesiz sey ben dogurmasam onun o meslekten ekmek yemesi ne mumkun nankor pislik cok sinirlendim kizz
ben oyle ebenin ebesine sayarim cadiya bak

çok gerzekler var yaa tutcan saçını yolcan bana terbiyesizlik yapan olmadı ama ben dayanamam yani bişey diyesim vardı da tansiyonum falan alınıyordu o sırada hemen çıkardılar beni uğraşamadım cadıyla içimde kaldı saçlarını yolaydım iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…