Doğum yapan arkadaşlar kilolarınız ne durumda, ben doğum öncesi yani sabah doğuma giderkenki kilomla eve geri döndüm anlamadım nasıl iş bu. Bebek 3 kilo suyu filan nasıl oluyo bu
Kızlar doktorum bana gelirken humana çay al dedi ama çeşitleri var, kimyonlu, rezeneli, iyi geceler, meyve ve de emziren anneler için diyor still tea. hangisinden alacam sonuncusundan mı? Bu arada mama almak yok dedi doktor sanırım hastanede de vermezler o zaman.
Saol canım yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz 9 ay bekledim biraz daha beklerim doktoruma da cuma beklemek istiyorum derim. Çocuğun suyu falan iyiymiş bekleyebilir dedi doktor.Teşekkürler canım bilgiler için
Bebişin de inşallah en kısa sürede iyileşir 🙏
Canım bence bebişinin sağlığı açısından bir risk yoksa sancılarını bekle. Zaten doktorun sık sık kontrole çağırıyodur seni. Benim doktor daha önce ' son gününü bekleriz, gelmezse 10 gün daha bekleriz' demişti, doktoruma güveniyorum bekleyelim derse beklerim. ama geçen hafta da ay sonunu beklemicek iyice inmiş aşağıya demişti. Bakalım kısmetimizde ne varolmazsa da her an sezeryana girebiliriz nasıl olsa. Ben acele etme sezeryan için derim, yarın sabaha ne olacağını bilemezsin inşallah sancıların gelir de normal doğurursun canım.
Canım ben onu sancılar başlayınca suya koyup o aşamalara başlamak gerekiyo diye biliyorum ama bak bakalım başlayacak mı sancın?
bence kendi sancını beklemelisin.. herşey yolundaysa acil bir durum yoksa bebişle ilgili sende acele etme, belki geç döllenme oldu daha zamanı vardır bebeğin.. son günler zor geçiyor farkındayım ama biraz sabır :)
Selam kızlar doktordan geldik. Açılmam hala 1 cm miş geçen haftadan beri hiç ilerlememiş . 40 +2 oldum ben ne zaman doğursam dedim o da normal doğumu bekleyelim herşey uygun ama sezeryana al dersen alırım dedi bende yok normal olsun istiyorum ama beklemekten sıkıldım dedim . O da cuma gel suni sancı verelim yatırırız dedi ama ben suni sancıdan da çok korkuyorum suni sancı bazen açılmayı başlatmıyormuş o durumda da sezeryana alınıyormuş. Doktorum da kendi sancınla doğursan daha kolay olur suni sancı verme taraftarı değilim dedi. Doktorumu ben zorladım sanırım bu suni sancı için
. Kafam çok karışık. Lütfen bana akıl verin . Daha önce suni sancı ile normal doğum yapan var mı aranızda? Cuma suni sancı alsam mı yoksa gelecek haftaya kadar kendi sancı mı beklesem ?
Slm cnm,dertlerimiz ayni.brnim kizda 10 gunluk oldu acayip gazli.emerken hep kivraniyor,alttan siddetli gazlakaka yapiyor..dr daha gaz olmaz dedi ama bu ne yani anlamadim..oglumda gazliydi buda aynı.Aaah ah kızlar sizin de derdiniz başka biliyorum tabi Rabbim kolaylıklar nasip.etsin kurtula kalırsınız inş.
Bizim kız sancıdan kıvranıyor. Gazını yapamıyor sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor. Rezene fln içiyorum ama öçözüm olmuyor. Masaj yapıyoruz omzumuza alıp pışpışlıyoruz ama ni pırta hasretiz valla :)
Daha önceden doğum yapanlar tecrübeli olanlar bana bi yol gösterin.
bizde bugün dr amcamızdan günümüzü aldık kısmetse 23 ocakta kavuşacağız kızımıza çok karmaşık duygulardayım
Aaah ah kızlar sizin de derdiniz başka biliyorum tabi Rabbim kolaylıklar nasip.etsin kurtula kalırsınız inş.
Bizim kız sancıdan kıvranıyor. Gazını yapamıyor sıkıyor kendini kıpkırmızı oluyor. Rezene fln içiyorum ama öçözüm olmuyor. Masaj yapıyoruz omzumuza alıp pışpışlıyoruz ama ni pırta hasretiz valla :)
Daha önceden doğum yapanlar tecrübeli olanlar bana bi yol gösterin.
ya kızlar inanılmaz gazım var ve tuvalete çıkamıyorum.... gaz da dışarı çıkmıyo ama içimde gart gurt sesler oluyo içimde patlıyo yani... çok kötü oldum.... rezene içiyorum ama geçmedi...böyle olan ve çaresini bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııı
eşim annem yanımda pırt yapıyorum sanıyorlar valla içimden geliyo diyorum gülüyorlarutanıyorum
Ben de aynı şeyi istiyorum canım, hastanede gerilirim, başlamış doğumum durur diye korkuyorum. Evde duşumu alırım, yürürüm, uzanırım keyfime göre. Hastanede dakika başı gelip gelip parmaklicaklar ne kadar açılmış diye falanmümkün olsa da hastaneye 9 cm açıklıkla gidip direk doğumhaneye girsem keşke
ayy şekerim geçmiş olsun benzeri şikayetler bende de varaynen rezeneye dayanıyorum çok az yararı oluyor, ama bugün 1 saat yavaş yavaş parkta baya bir yürüdüm eve geldim wcye de çok rahat çıktım, afedersin resmen ıkınarak gazım çıkıyordu bugün rahatladım yürüyüş çok iyi geldi bana salak gibi geçen hafta doktor suyun az yat dedi diye doğru düzgün hareket etmedim aklıma yanıyorum belki bugüne çoktaaann doğurmuştum düzenli yürüseydim wc-gaz da rahatladı yürüyünce hatta akşam nişana benzer yoğun ve fazlaca bir şey geldi idrardan sonra ama kan yoktu lekeli değildi, sümüksü çok da fazlaydı yarın bir doktora söylicem nişan olsa kanlı olması lazım diye duyuyorum hep bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?