2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Doğum yapan arkadaşlar kilolarınız ne durumda, ben doğum öncesi yani sabah doğuma giderkenki kilomla eve geri döndüm anlamadım nasıl iş bu. Bebek 3 kilo suyu filan nasıl oluyo bu

Kızlar doktorum bana gelirken humana çay al dedi ama çeşitleri var, kimyonlu, rezeneli, iyi geceler, meyve ve de emziren anneler için diyor still tea. hangisinden alacam sonuncusundan mı? Bu arada mama almak yok dedi doktor sanırım hastanede de vermezler o zaman.

Humana still tea dir herhalde, süt olsun diye emziren anneler kullanıyor...

Saol canım yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz 9 ay bekledim biraz daha beklerim doktoruma da cuma beklemek istiyorum derim. Çocuğun suyu falan iyiymiş bekleyebilir dedi doktor.

Haklısın canım biraz daha beklemek de fayda var. Çocuğun suyu falan iyi bekleyebilir dedi doktor. Cuma kontrolde beklemek istiyorum sancım gelsin derim. Kafam çok karışık tı. Bir an napıcağımı bilemedim . Hemen buraya sizlere yazmak istedim.

Slm cnm ben 2 dogumuda suni sanciyla yaptim.benim dr normalcidir ve randevuyla gittim hast.suninsanci aldim 5-6 saat ,arada bir sancim oldu..ve sonrasinda 4 cm olunca aciklik epidural verildi ve 1 saat kadar daha bekledim, dogum cokkolay oldu 15 dk falan ıkindim kızim dogdu..hic korkma cnm eger normal istiyorsan ,ama dr.neden onermemis bilmem..herkesin sancısi olmuyorki dogumdan önce..hayirkisı olsun hakkinda,ins.normal olur.

Slm cnm,dertlerimiz ayni.brnim kizda 10 gunluk oldu acayip gazli.emerken hep kivraniyor,alttan siddetli gazlakaka yapiyor..dr daha gaz olmaz dedi ama bu ne yani anlamadim..oglumda gazliydi buda aynı.
Bugun hic uymadi,emerken daliyor yatagina koyuyoz uyaniyor sancidan 5 dk sonra..mahvoldum valla,birdesariligida yuksek zatenn.sen kac saatte bir emziriyon,dr bana gunduz uyanikken isterse hep emzir dedi..

ya kızlar inanılmaz gazım var ve tuvalete çıkamıyorum.... gaz da dışarı çıkmıyo ama içimde gart gurt sesler oluyo içimde patlıyo yani... çok kötü oldum.... rezene içiyorum ama geçmedi...böyle olan ve çaresini bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııı

eşim annem yanımda pırt yapıyorum sanıyorlar valla içimden geliyo diyorum gülüyorlar utanıyorum

kv benim kızımı sıcak tutmaya çalışır sonra da masaj yapardı göbeğine sırtına.sıcak su torbasıyla yatağını ısıtıyorduk .ayaklarının özellikle üşümemesi lazımmış bebişin.bizde fayda ediyordu canım .o pırtlar için neler yapılmıyor ki.

ayy şekerim geçmiş olsun benzeri şikayetler bende de var aynen rezeneye dayanıyorum çok az yararı oluyor, ama bugün 1 saat yavaş yavaş parkta baya bir yürüdüm eve geldim wcye de çok rahat çıktım, afedersin resmen ıkınarak gazım çıkıyordu bugün rahatladım yürüyüş çok iyi geldi bana salak gibi geçen hafta doktor suyun az yat dedi diye doğru düzgün hareket etmedim aklıma yanıyorum belki bugüne çoktaaann doğurmuştum düzenli yürüseydim wc-gaz da rahatladı yürüyünce hatta akşam nişana benzer yoğun ve fazlaca bir şey geldi idrardan sonra ama kan yoktu lekeli değildi, sümüksü çok da fazlaydı yarın bir doktora söylicem nişan olsa kanlı olması lazım diye duyuyorum hep bakalım hayırlısı

merhaba kızlar sabah belim ağrıyor kasılmalarım var diye yazmıştım.bu durum gün boyu devam etti.önemsemedim ama akşam eşim gelince dr u ara bu gece rahat uyuyamazsın dedi.drumu aradım 8 de.fakülteye git nst çeksinler ordan bana bilgi verirler dedi.nst iyi çıktı.kızım da 3200 olmuş.herşey iyi gibi.
yine yalancı çıktım eşime ya.sezeryan olacağım için bu kasılmalar beni korkutuyor ani ameliyata alınırım diye.artık gerçek doğum başlasa da sana söylemiycem diyorum.sanırım o da bana inanmayacak

Doktor doğum hakkında bişey dedi mi
Ben baska bir hastası ile konuşurken duydum da sanci başladiginda kisa süreye inmesini bekleme hemen gel falaj diyordu ama bana demedi heniz öyle bisey.
Banyomu yapar sakin kafayla giderim diyorum ama inşallah öyle olur

Kızlar o gaz sancısı ve kabızlık bende de var.Çok kötü bir şey, afedersiniz wcye cıkınca cok rahatlıyorum yoksa karnım çok şiş oluyor keşke her gün çıkbılsem.Sabah ılık ballı su ıcıyorum ıse yarıyor ama her sabah degıl...

çoooookkk saol canım... bende kaç gündür evdeyim...belkide ondandır..valla çok kötüyüm yaaa.şimdi gittim wc ye ıkınmaktan şeyim acıdı.ter bastı benı . çıkan tek şey iki damla çiş.bu gece kocamla yatmasam ikimiz için de iii olur ..benim akıntım da öyle değişik geliyo ama kanlı deeğil...yumurta akı gibi tabiri caizse..

yürümeye devam o zaman

Ben ızne ayrıldıgımdan berı cumadan berı evdeyım yuruyus yapamıyorum yaa okulda en azından merdıven ın cık yapıyordum. Bir de sımdı rahatsızım dıye fazla cıkmak ıstemıyorum soguk usenıyorum.Olmadı yarın ben de annemle bı carsıya yuruyeyım de eczeneden sut pompası bakayım cıkmısken

Çook rahatsızım, işin kötü tarafı bu rahatsızlık doğum sancılarıyla da ilgili değil... Alta doğru kafa atan kızım ben de acayip sancı yapıyor... Çok uykum var uyuyamıyorum.. Biraz önce tam dalmışım, eşim üstümü örterken uyandım... Şimdi sağ sol uyuyamıyorum....duş alsam iyi olacak gözüm almıyor... Kendime hiç hayrım yok....

bizde böyle gaz varsa bebekler ne olacak kmibilir.. annem şimdi öyle söyledi :18: bizden gaz geçiyormuş bebeklere.. nolcak yaaa inşllah olmaz onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…