Saol canım yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz 9 ay bekledim biraz daha beklerim doktoruma da cuma beklemek istiyorum derim. Çocuğun suyu falan iyiymiş bekleyebilir dedi doktor.
ya kızlar inanılmaz gazım var ve tuvalete çıkamıyorum.... gaz da dışarı çıkmıyo ama içimde gart gurt sesler oluyo içimde patlıyo yani... çok kötü oldum.... rezene içiyorum ama geçmedi...böyle olan ve çaresini bulan var mııııııııııııııııııııııııııııııı
eşim annem yanımda pırt yapıyorum sanıyorlar valla içimden geliyo diyorum gülüyorlarutanıyorum
Doktor doğum hakkında bişey dedi mi
Ben baska bir hastası ile konuşurken duydum da sanci başladiginda kisa süreye inmesini bekleme hemen gel falaj diyordu ama bana demedi heniz öyle bisey.
Banyomu yapar sakin kafayla giderim diyorum ama inşallah öyle olur
herkese selamlar ;
cumartesi günü 16.00 da normal doğum ile oğlum dünyaya geldi 39+5 de doğdu 3.300 gram 52 cm
Çok da zor geçmedi doğumum umarım sizlerinde kolay geçer Ancak bugün şu saatte yazmaya fırsatım oldu
öğlen 13.00 de suni sancıyı bağladılar 16.00 da doğum gerçekleşti
Selam kızlar doktordan geldik. Açılmam hala 1 cm miş geçen haftadan beri hiç ilerlememiş . 40 +2 oldum ben ne zaman doğursam dedim o da normal doğumu bekleyelim herşey uygun ama sezeryana al dersen alırım dedi bende yok normal olsun istiyorum ama beklemekten sıkıldım dedim . O da cuma gel suni sancı verelim yatırırız dedi ama ben suni sancıdan da çok korkuyorum suni sancı bazen açılmayı başlatmıyormuş o durumda da sezeryana alınıyormuş. Doktorum da kendi sancınla doğursan daha kolay olur suni sancı verme taraftarı değilim dedi. Doktorumu ben zorladım sanırım bu suni sancı için
. Kafam çok karışık. Lütfen bana akıl verin . Daha önce suni sancı ile normal doğum yapan var mı aranızda? Cuma suni sancı alsam mı yoksa gelecek haftaya kadar kendi sancı mı beklesem ?
Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Kızlar selam:) pazartesi akşam sancılarım başladı, 12 saat sancı çektim ve sadece 2 cm açılmam oldu. Sabah genel anestezi ve sezeryanla bebişime kavuştum.3400 ve 50 cm doğdu. Anne olmak çok güzel bir duygufırsat bulunca uzun uzun anlatacağım. Hepinize sevgiler...
Pazartesi sabah 24 saat süren bekleme sonrasında bebeğimi kucağıma aldım benim biraz zor oldu ama ağrı eşiğimin yüksek olması sebebiyle dayanabildim çok şükür
Herkesin söylediği bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutuyorsun efsanesini test ettim onayladım normal dogum yaptım dikişlerim biraz fazla o kadar onun dışında bende kızımda iyiyiz şükür bugün çıktık hastaneden doğum sonrası bıraksalar masadan kalkıp yürüyebilirim gibi hissediyordum :)
Normal doğumdan korkmuyor değildim açıkçası ama bebeğimi doğar doğmaz göğsüme koydu Dr işte o an dünyalara bedeldi
Gögüslerim olayı kavramaya çalışıyor dün gece kızım çok ağladı süt gelmedi yada yetmedi diyelim daha doğrusu hemşire mama takviyesi yapalım sarılık olmasın dedi verdim ama 10 cc kadar içti biberonla bugün vermedim inşallah gerek kalmaz tekrar
Bu arada yazdıklarınızı okuyamadım benim annem bebişi kendi kızı ilan etti neredeyse sadece süt ver modunda evde üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Doğuranlara evlâtlarımızla hayırlı sağlıklı uzuuun bir ömür henüz dogurmayanlarında Rabbim yardımcısı olsun
Bir küçük not: Sancı araları dinlenin mümkünse uyuyun nefes kontrolü yapın doğum öncesi sancılarda ıkınmayın enerjinizi doğuma saklayın yanınızda olacak kişiyi iyi belirleyin çook önemli
Sevgiler
herkese selamlar ;
cumartesi günü 16.00 da normal doğum ile oğlum dünyaya geldi 39+5 de doğdu 3.300 gram 52 cm
Çok da zor geçmedi doğumum umarım sizlerinde kolay geçer Ancak bugün şu saatte yazmaya fırsatım oldu
Gunaydin herkese..iyi akşamlar canlarım çok özledim sizi.ama giremiyorum kötü günler geçiriyoruz.hastaneden taburcu olmadan önce çocuk doktoru sütüün yeterli olmadığını söyledi mama takviyesi yapcaz dedi.tamam dedim demez olaydım.bebeğim bir daha mememi almadı.biberonla da sürekli miktarı artırıyoruz kakası düzensizleşti.günde 7-8 olması gerekirken 15 e kadar yapıyo.bazen yapıyo açıyorum açıkken de yapıyo tekrar temizleyip kapatıyorum kapatınca tekrar yapıyo...üstelik de pişik oldu hemde ne kadar özendiğim hiç bekletmediğim halde.tek nedeni sık değişmesi ve silmekten tahriş olması sebamed önleyici kullanıyodum şimdi hametan yazdı doktor.acele acele şunu yazayım.eğer bebeğinizi sütünüzün doyurmadığına inanıyosanız biberon vermeden önce bi düşünün eğer risk teşkil etmiycek düzeydeyse hiç vermeyin göğüsler emzirdikçe doluyo ve boşalıyor...bi de bol bol uyuyun dinlenin.ben doğuma giderken 3 saatlik uykuyla gittim hala 1 gram uyuyamıyorum.doğumdan önce ne kadar dinlenirseniz o kadar kar.sizi özledim kendinize iyi bakın.
iyi akşamlar canlarım çok özledim sizi.ama giremiyorum kötü günler geçiriyoruz.hastaneden taburcu olmadan önce çocuk doktoru sütüün yeterli olmadığını söyledi mama takviyesi yapcaz dedi.tamam dedim demez olaydım.bebeğim bir daha mememi almadı.biberonla da sürekli miktarı artırıyoruz kakası düzensizleşti.günde 7-8 olması gerekirken 15 e kadar yapıyo.bazen yapıyo açıyorum açıkken de yapıyo tekrar temizleyip kapatıyorum kapatınca tekrar yapıyo...üstelik de pişik oldu hemde ne kadar özendiğim hiç bekletmediğim halde.tek nedeni sık değişmesi ve silmekten tahriş olması sebamed önleyici kullanıyodum şimdi hametan yazdı doktor.acele acele şunu yazayım.eğer bebeğinizi sütünüzün doyurmadığına inanıyosanız biberon vermeden önce bi düşünün eğer risk teşkil etmiycek düzeydeyse hiç vermeyin göğüsler emzirdikçe doluyo ve boşalıyor...bi de bol bol uyuyun dinlenin.ben doğuma giderken 3 saatlik uykuyla gittim hala 1 gram uyuyamıyorum.doğumdan önce ne kadar dinlenirseniz o kadar kar.sizi özledim kendinize iyi bakın.
iyi akşamlar canlarım çok özledim sizi.ama giremiyorum kötü günler geçiriyoruz.hastaneden taburcu olmadan önce çocuk doktoru sütüün yeterli olmadığını söyledi mama takviyesi yapcaz dedi.tamam dedim demez olaydım.bebeğim bir daha mememi almadı.biberonla da sürekli miktarı artırıyoruz kakası düzensizleşti.günde 7-8 olması gerekirken 15 e kadar yapıyo.bazen yapıyo açıyorum açıkken de yapıyo tekrar temizleyip kapatıyorum kapatınca tekrar yapıyo...üstelik de pişik oldu hemde ne kadar özendiğim hiç bekletmediğim halde.tek nedeni sık değişmesi ve silmekten tahriş olması sebamed önleyici kullanıyodum şimdi hametan yazdı doktor.acele acele şunu yazayım.eğer bebeğinizi sütünüzün doyurmadığına inanıyosanız biberon vermeden önce bi düşünün eğer risk teşkil etmiycek düzeydeyse hiç vermeyin göğüsler emzirdikçe doluyo ve boşalıyor...bi de bol bol uyuyun dinlenin.ben doğuma giderken 3 saatlik uykuyla gittim hala 1 gram uyuyamıyorum.doğumdan önce ne kadar dinlenirseniz o kadar kar.sizi özledim kendinize iyi bakın.
Kızlar selam:) pazartesi akşam sancılarım başladı, 12 saat sancı çektim ve sadece 2 cm açılmam oldu. Sabah genel anestezi ve sezeryanla bebişime kavuştum.3400 ve 50 cm doğdu. Anne olmak çok güzel bir duygufırsat bulunca uzun uzun anlatacağım. Hepinize sevgiler...
Pazartesi sabah 24 saat süren bekleme sonrasında bebeğimi kucağıma aldım benim biraz zor oldu ama ağrı eşiğimin yüksek olması sebebiyle dayanabildim çok şükür
Herkesin söylediği bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutuyorsun efsanesini test ettim onayladım normal dogum yaptım dikişlerim biraz fazla o kadar onun dışında bende kızımda iyiyiz şükür bugün çıktık hastaneden doğum sonrası bıraksalar masadan kalkıp yürüyebilirim gibi hissediyordum :)
Normal doğumdan korkmuyor değildim açıkçası ama bebeğimi doğar doğmaz göğsüme koydu Dr işte o an dünyalara bedeldi
Gögüslerim olayı kavramaya çalışıyor dün gece kızım çok ağladı süt gelmedi yada yetmedi diyelim daha doğrusu hemşire mama takviyesi yapalım sarılık olmasın dedi verdim ama 10 cc kadar içti biberonla bugün vermedim inşallah gerek kalmaz tekrar
Bu arada yazdıklarınızı okuyamadım benim annem bebişi kendi kızı ilan etti neredeyse sadece süt ver modunda evde üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Doğuranlara evlâtlarımızla hayırlı sağlıklı uzuuun bir ömür henüz dogurmayanlarında Rabbim yardımcısı olsun
Bir küçük not: Sancı araları dinlenin mümkünse uyuyun nefes kontrolü yapın doğum öncesi sancılarda ıkınmayın enerjinizi doğuma saklayın yanınızda olacak kişiyi iyi belirleyin çook önemli
Sevgiler
herkese selamlar ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?