2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkese selamlar ;
cumartesi günü 16.00 da normal doğum ile oğlum dünyaya geldi 39+5 de doğdu 3.300 gram 52 cm
Çok da zor geçmedi doğumum umarım sizlerinde kolay geçer Ancak bugün şu saatte yazmaya fırsatım oldu
öğlen 13.00 de suni sancıyı bağladılar 16.00 da doğum gerçekleşti

Saol canım yazdıklarınızı okuyunca rahatladım biraz 9 ay bekledim biraz daha beklerim doktoruma da cuma beklemek istiyorum derim. Çocuğun suyu falan iyiymiş bekleyebilir dedi doktor.

Suyu falan iyiyse ve doktorun risk yok derse kesin bekle derim canım, dediğim gibi kısmetinde ne varsa o olacak zaten, ne zaman geleceği belli olmaz sancıların, adı üstünde doğal :)

Az önce bana da oldu öyle şeyler
Komşum bendeydi, kız da dicek napıyo bu diye gark gurk sesler geliyo içimden ama gaz çıkmıyo

Canım bana geçen hafta dedi bişeyler. Suyun geldiğinde doğum için daha uzun bir süren oluyo, hemen koşa koşa hastaneye gelmene gerek yok dedi cep telefonunu verdi, hangi saatte olursa olsun ara dedi. Muhtemelen aradığımda verdiğim bilgilere göre hemen hastaneye gel ya da evde biraz vakit geçir diyecek. Yarın sorcam gidince, hangi durumlarda acil geleyim, hangi durumlarda evde vakit geçireyim diye:44:

Hayırlı olsun canım çok geçmiş olsun
Kavuşmuşsun yavruna çok sevindim, darısı başımıza artık, bir neferi daha kaybettik, ama çok mutluyuz
İyileşince anlat nolur, normal doğum örneklerine ihtiyacımız var cesaret için

Merhaba canım ben Mart annelerindeyim, ilk doğumumda 40. Haftamda suyum geldi normal olacaktı hastaneye gittim sancım olmadığı için suni sancı taktılar ama serum bitti ne bir ağrı ne bir açılma olmadı akşama kadar kaç kere muayne ettiler açılma var mımdiye sonra ben normal doğumdan da tırstığım için doktora yeter artık sezeryana alın olmuyo iste dedim ve sezeryan oldum hiç bi sıkıntım olmadı dikişlerden yana da herkesin bir olmuyo. Benim kendi fikrim tabi sezeryan . Çünkü benimle aynı zamanda çok suni sancı çekip sezeryana alınan arkadaşlarım oldu ikisini birden yaşamak yorucu olsa gerek. Hakkında hayırlısı neyse o olsun

Herkese iyi geceler kızlar, biz sabah doktor teyzemize gitcez
uyuyayım artık diyorum ama kızımın hiç öyle bir niyeti yok, horon tepiyo resmen içimde

iyi akşamlar canlarım çok özledim sizi.ama giremiyorum kötü günler geçiriyoruz.hastaneden taburcu olmadan önce çocuk doktoru sütüün yeterli olmadığını söyledi mama takviyesi yapcaz dedi.tamam dedim demez olaydım.bebeğim bir daha mememi almadı.biberonla da sürekli miktarı artırıyoruz kakası düzensizleşti.günde 7-8 olması gerekirken 15 e kadar yapıyo.bazen yapıyo açıyorum açıkken de yapıyo tekrar temizleyip kapatıyorum kapatınca tekrar yapıyo...üstelik de pişik oldu hemde ne kadar özendiğim hiç bekletmediğim halde.tek nedeni sık değişmesi ve silmekten tahriş olması sebamed önleyici kullanıyodum şimdi hametan yazdı doktor.acele acele şunu yazayım.eğer bebeğinizi sütünüzün doyurmadığına inanıyosanız biberon vermeden önce bi düşünün eğer risk teşkil etmiycek düzeydeyse hiç vermeyin göğüsler emzirdikçe doluyo ve boşalıyor...bi de bol bol uyuyun dinlenin.ben doğuma giderken 3 saatlik uykuyla gittim hala 1 gram uyuyamıyorum.doğumdan önce ne kadar dinlenirseniz o kadar kar.sizi özledim kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
Kızlar selam:) pazartesi akşam sancılarım başladı, 12 saat sancı çektim ve sadece 2 cm açılmam oldu. Sabah genel anestezi ve sezeryanla bebişime kavuştum.3400 ve 50 cm doğdu. Anne olmak çok güzel bir duygu fırsat bulunca uzun uzun anlatacağım. Hepinize sevgiler...

Pazartesi sabah 24 saat süren bekleme sonrasında bebeğimi kucağıma aldım benim biraz zor oldu ama ağrı eşiğimin yüksek olması sebebiyle dayanabildim çok şükür
Herkesin söylediği bebeğini kucağına aldığında herşeyi unutuyorsun efsanesini test ettim onayladım normal dogum yaptım dikişlerim biraz fazla o kadar onun dışında bende kızımda iyiyiz şükür bugün çıktık hastaneden doğum sonrası bıraksalar masadan kalkıp yürüyebilirim gibi hissediyordum :)
Normal doğumdan korkmuyor değildim açıkçası ama bebeğimi doğar doğmaz göğsüme koydu Dr işte o an dünyalara bedeldi
Gögüslerim olayı kavramaya çalışıyor dün gece kızım çok ağladı süt gelmedi yada yetmedi diyelim daha doğrusu hemşire mama takviyesi yapalım sarılık olmasın dedi verdim ama 10 cc kadar içti biberonla bugün vermedim inşallah gerek kalmaz tekrar
Bu arada yazdıklarınızı okuyamadım benim annem bebişi kendi kızı ilan etti neredeyse sadece süt ver modunda evde üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim
Doğuranlara evlâtlarımızla hayırlı sağlıklı uzuuun bir ömür henüz dogurmayanlarında Rabbim yardımcısı olsun
Bir küçük not: Sancı araları dinlenin mümkünse uyuyun nefes kontrolü yapın doğum öncesi sancılarda ıkınmayın enerjinizi doğuma saklayın yanınızda olacak kişiyi iyi belirleyin çook önemli
Sevgiler

Gözün aydın canım, allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

Gözün aydın canım, bir ömür sağlık sıhhat versin rabbim,,,
Tavsiyelerin için çoook teşekkürler, inş biz de sağlıkla kavuşuruz bebişlerimşze,,,

Gözün aydın canım, oğlun, eşin ve tüm sevdiklerinle uzun güzel bir ömrünüz olsun..,

Gunaydin herkese..

Cnm ya ins. Duzelir gecmis olsun ..benimde sutum tam gelmedi ilk gunler dr mama verin dedi ama biberonla degil kasikla..kizim sarilik oldu beslenemedigi icin,suyu
Biberonla mamayi kasikla ver dedi memeyi bırakmasın diye..senin dr.da keske uyarsaydi..neyse ins. Emer zamanla..benimkide her bezde azicik kaka yapiyor,surekli degisiyor..Allah sifa versin hepimizin bebislerine..

canım geçmiş olsun.ilk kızımda ben de aynı durumdaydım.bebeğe biberonla doyurmamı söyledi hemşire.bwnim de bir daha memeyi almadı.sürekli sağmak zorunda kaldım.zor oluyor bilirim.ama kızın biraz toparladıktan sonra yılmadan dene emzirmeyi.çene kasları güçlenince alır umarım.çünkü sürekli sağınca süt azalıyor giderek.allah yardımcınız olsun.

lex , lidyana , mutlu 46, ne güzel bebeklerinize sağlıkla kavuşmuşsunuz.allah analı babalı büyütsün inşallah

Günaydın ben hala doğum yapmadım bugün tam 41+2 olduk pazartesi doktorum yatış yapacaktı,vazgeçti 2 gün daha bekleyelim dedi ama ben cumaya kadar bekliycem bebeğimde bi sıkıntı yok hareketlerini takip ediyorum allah hepimizin yardımcısı olsun dualarınızı bekliyorum

allah yardımcın olsun canım...gül suyu pamuk kullan altını silerken.. gerci sen bilirsin ne yapcanı ama aklıma geldi yazayım dedim....kendine ii bak..

ay yıne dogumlar olmuş bıtmek üzere sanırım artık hemen herkes dogurdu herkes bebegının derdınde buraya 2 dkugrayıp kaçıyolar dogumyapan arkadaslar gözünüz aydın bu arada..
benımde mınıgım emıyo toparlandı çok şükür 18 gunluk oldu...kanamam bıttı dün eşime dedım ne dıyecek acaba dıye bılıyomusunuız hiçbişi demedı güldü sadece bende çocuklarla ugrastın uyudular yattım uyudum...

günaydın hanımlar,

dün son kez dr kontrolümüze gittik, nstye girdik.her şey yolunda görünüyor.oğlumuza kavuşmaya 1 haftamız kaldı.
heyecanlıyız...

doğum yapanlara hayırlı olsun, darısı biz bekleyenlere...

gözün aydın canım... allah analı babalı büyütsün....maşallah bebişe

gözün aydın canım.. allah saglık versin..

maşallah sana rahat olmuş dogom... alah analı babalı büyütsün... darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…