2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar her gün yürüyüş yapıyor musunuz ortalama ne kadar yürümek gerek acaba birde fatmaananın eli otunu deneyen bilen var mı doğumu hızlandırdığı söyleniyor

Tarif ettiğin bütün ağrılar işi bırakmamla birlikte son buldu canım. Hani ukalalık gibi algılama tabiki herkes kendi yaşadığını kendi bilir ama erikcilekkiraz'a katılmamak elde değil. Yeni doğmuş bebeğin ve sen herşeyden kıymetli olmalısınız, baban da biraz idare etsin sensiz, 3-5 haftalık yavrunu bırakıp nasıl gitceksin işe?

Onunla ilgili bişeyler okumuştum ben, rahim bazen göbek deliği etrafında top gibi toplanıp sertleşiyo, tepe gibi yükseliyo, o rahim kasılmasıymış, biz de kuzumun poposu diye seviyoduk

kızlar hastane çantasına koyduklarınızdan neleri kullandınız? neler kullanılmadan geri geldi? son kontroller için bi yardım ediverin gari :)

Canım ben şu hasta bezlerini olduğu gibi geri getirdim hiç lazım olmadı .
Bebek için iki hastane çıkışı şapkası çorabı eldiveniyle tam takım şart fazladan pijama takımı ve yelekte koy bence
Kendime aldığım hırkayı hiç kullanmadım
İki penye battaniye götürmüştüm bide eşim sonradan şu peluş olandan getirdi az gelince
Pijama takımımı kullanmadımda 2gecelik götürmüştüm az bile geldi terledim bebiş mama felan yaptı iki kere dahadeğiştim
Biberon götürdüğüme çok pişmanım damlalıkta götürmüştüm şimdiki aklım olsa hemşirelere uymayıp damlalıkla mama verirdim çünkü sütüm gelince mememi hala almadı tahmin ediceniz gibi! Ama siz bilirsiniz tabi
Geri kalan rutin şeyler foto mak şarj aletleri terlik kağıt havlu ıslak bez bide sarı tülbent almışsınızdır onu örtün bebişe benim bebişim sarılık olmadan atlattı çok şükür ondan tahmin ediyorum canım
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

öylede calısmam lazım ewde sistemi kurmayı denicem biraz netten baglantı yapmaya calısıcam şirkete bakalım allah yardımcım olsun bende i.stemem yavrumu bırakıp gelmeyi ama sartlar malesef her zaman uygun olmuyor.
Dua edin bana aglamaktan bi hal oldum cok sinirlerim bozuk

Onunla ilgili bişeyler okumuştum ben, rahim bazen göbek deliği etrafında top gibi toplanıp sertleşiyo, tepe gibi yükseliyo, o rahim kasılmasıymış, biz de kuzumun poposu diye seviyoduk[/QUOTE]

bizde aynı şekilde poposu sanıyorduk:)bazen sağda veya sol tarafta portakal gibi sertlik oluşuyor gerilme ile oda yalancı kasılma mıdır ki:)

bilmiyorum inanın belkide dediginiz gibi o hissiyat cok farklıdır bırakamıcam.suan sadece saglıklı bi sekilde dunyaya gelmesini istiyorum. Bide oglumla yatagımda sabah keyif yapmak istiyorum

merhaba ocak anneleri ben inşallah şubat annesi olucam gerçi bizim topik çakma ocak analarıyla doldu ama inşallah olardan olmama bebeğimin kilosu çok deil ben isism konusunda çok kararsızım hala sizler ne koyucaksınız daha netleşmiştir fikir edineyim dedi vakit ayırıp cevap verirseniz utlu olucam şimdiden teşekkürler bebğim erkek buarada malum oğlan isimleri biraz zor bi konu :)

ilk pelvik muayene sonucunda kemiklerimin uygun biçimde olmadığını ve bebeğin başının bu sebeple aşağı inmediğini öğrenmiş bulunmaktayım. doktorum oval olması gereken çatı kemiğimin çıkıntılı olduğunu ve sezeryan düşünmem gerektiğini söyledi. açıkcası en başından beri beni ve bir çok tanıdım gebeyi normal doğuma teşvik eden doktoruma güvenmek geliyor içimden ama normal doğuma öyle hazırlamıştım ki kendimi, bu durumu öğrenince hayal kırıklığına uğradım. doktorum biraz daha bekleyip cumartesi tekrar çatı muayenesi ile karar verelim dedi.
aynı durumu yaşayan var mı?

caım allah yardımcın olsun.. ne desem bilmiyorum...kolaylıklar diliyorum sana...

merhaba bayanlar. Selma doğum hikayesini paylaşmış, okuyun derim çok güzell

çatı kemik yapın uygun değilse neden tekrar muayene yapacak doktor anlamadım? birkaç günde kemik yapın değişebiliyor mu? hergün birşey daha öğreniyoruz birbirimizden.. ben çatı genişliği varmı yokmu diye üstüste muayene yapılıyor biliyordum.. çıkıntılarda değişiklik oluyormuymuş bu durumda? Allah gönlüne göre versin ..önemli olan sağ salim bebeğini kucagına alman.. sezeryan tercih etmiyoruz ama mecburi bi durum varsa da yapacak bişey yok.. Hayırlısı olsun..

bilgim yok bu konuda ama dr yaklaşımını sevdim.. ikinci bir muayeneden sonra karar vermek istemesi güzel...güven verici..
bebeklerin sağlığı herseyden önemli. onlar ii olsun da başka şeyleri takma kafana..

bebeğin başı bu anormal kemik yapısına rağmen aşağı iner mi diye bi süre daha beklemeyi tercih etti. ancak kendisi de büyük ihtimalle inmeyecektir diyor. yine de bize bi şans tanıdı. sezeryan ve sonrası beni hep ürkütmüştür. ama dediğiniz gibi bebeğin sağlığı çok önemli. Allah'tan hayırlısını dileyelim, kendim vee her doğum yapacak için

sezeryan benide çok ürkütüyor ama hakkımızda hayırlısı.. Allah gönlüne göre versin seninde.. inşallah normal doğum yapabilirsin :)

canım o small ve standart boyu senin göğsün için değil. bebişin ağzı için. yeni doğana small olur, ileriki aylarda lazım olursa diğer boy olur diye biliyorum.

yok canım bebişin ağzı için değil. senin göğüs ucunun çapına göre. benimki ufak örneğin. ben alırken pakete baktım çapı yazıyor ona göre aldım. standart olan 21 mm mesela. evde göğüs ucunun çapını ölçemeye çalış, sonra kendine uygununu al.

canım o kadar sıkkın ki resmen biraz önce ağlama krızı yaşadım perşembe günü sezeryanla oğluma kavuşacağım ancak bir gün olsun 9 aydır ayağımı uzatıp oturamadım daha yeni evin işini bitirdim zaten bir haftadır diğer oğlumun hastalığı ile uğraştım.doğuma kayınvalideler geliyor neymiş annesi küsermiş bilmem ne benimkiler küsmez ya beraber gelmelerini istemedim çünkü bizim kv alır bebeği kucağına annem ortalıklarda perişan olur iş güç ona kalır hemi ikisi birlikte olunca babam gelemeyecek babamda tek başına idare edemez soba yakamaz felan onlar gittikten sonra gelecekler ..insanlara bak doğumdan önce bir gün önce geliyorlar her iş bittikten sonra insan 2 gün önce gel yardım edelim evini toparlayım demediler gezme olsa gelirlerde..onu bırak eşim biraz önce arıyor ne yapıyorsun temizlik yaptım hiç bir yerim tutmuyor dedim yemek varmı akşama misafir çağracakmış bir bağırdım bu kadarda düşüncesizlik olmaz diye hiç acıma duyguları yok zaten bir faydası yok dahada canımı sıktı neyse uzun oldu ..işte böyle

ohaa diyorum yaaa benimde çok canım sıkıldı bak şimdi maşallah eşin dahil herkes çok düşüncesiz.. valla konuşmak lazım yoksa anlamıyorlar..şurda doğumuna iki gün kalmış yinede ağlayıp rahatla ama kendini çok üzmemeye çalış.. geçen akşam bende krize girdim.. sanırım 2 saat filan ağladım.. herşeyi kafama takıp ağla ağla bi hal oldum.. sonra rahatladım :)
senin şu an ki durumuna diyecek önerecek pek bişey bulamadım açıkçası.. insanlarda düşünce olmayınca ne yapsan ne desen boş.. Allah sağlıkla kuzucugunu kucagına almayı nasip etsin hayırlısıyla.. onu düşünerek mutlu olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…