2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

saol canım moral oldu

tesekkur ederım canım ben de sımdı ıkısınden de koydum burda watsons mağazası yok eczeneye soracam bulamazsam da depend kılot alcam o da olur herhalde kalın bebek bezı gıbı gercı pahalı 18 lıra ama ne yapalım.

kızlar ben bebege bır canta hazırladım spor kucuk canta, kendı esyalarım sıgmadı onları da poset poset yapıp buyukce bır posete koydm yanı valıze koymadım abes kacmaz dımı zten arabamızla gıdecegız...

Kızlar hepinizin gözü aydın. Allah analı babalı büyütsün. çok şükür ki hepiniz sağlıklısınız, bebişlerinizde.. arada uğrayıp hikayelerinizi önerilerinizi yazmayı ihmal etmeyinn
2 günden sonra neyapacaksınız peki? kararını verdin mi? çok şükür ki bi sıkıntı yokmuş. bebek gelmiyorsa artık doktorun almak isteyecektir. içini ferah tut. burda günü geçip te sağsalim bebeğine kavuşanlar çok oldu. soğuktan dolayı gelmek istemiyor ocak bebekleri :)
Allah bir kolaylık versin

teşekkürler canım. çok faydalı bir paylaşım yapmışsın okadar yoğunluğun içinde. Allah bebeğine tez zamanda sağlık sıhhat versin.

dr bana 27 ocaktan sonra hazırlıklı ol dedi... ben de inşallah o tarihte olur diyorum...yaaa arkadaşim karın ağrım çok var üstelik 3 hafta önce başladı ama gerisi yok.kafasını bile hissediyorum çıkışı yokluyo kıpırdıyo orda. kasılma yok galiba ama sanki içimde esniyo geriliyo yanlara doğru, o mu bilmiyorum....

Aynen valla iyi oldu strese girmeden çıkmış oldu aradan. Ama artık son haftalar, muhtemelen her gittiğimde açıklık için muayene yapacak ama hiç korkmuyorum sonuç olarak normal doğum istiyorum. Canım acımayınca artizliğe vurdum cesaret geldi

Kalmaz canım o zamana korkma kalırsa da babası koklamalık yavrusunun bi zıbınını alıp gitcek bir haftalığına
Biz de pazara kadar doğmasın diye dua üstüne dua ediyoruz. Eşim pazar günü 12.30'da gelmiş olurum diyo, 1'de doğururum ben de diyorum

ahahahahaaaa açılmışsın kızzz şimdi muayene oldun ya o da doğumu tetikler muhtemelen
sen de yakında doğurabilirsin gibi geldi bana

Yaaa korkutma beniii
Pazar'dan önce gelmesin nolur babasını beklesin kızım🙏 pazardan sonra ne zaman isterse gelsin.

Hayirli dogumlar diliyorum cnm..bana dr son muayenede 2 parmagım rahatca girdibdemisti,aciklik 3 cm demisti..seninki de 1.5- 2 cm olabilir ...

Sağol canım sen de sağ salim bi avazda doğurursun inşallah
1 parmaktan biraz fazla açıklığın var dedi, dediğin gibi 1,5-2 civarı demek ki. Ama doğumu başlatacak bir durum olsa söylerdi heralde

valla çok heycan oluyo insanda canım bende sabahlık almadım.. annem çok güzel bir lizöz örmüş bana onu alıcam üzerime
depend yetişkin bezialdım bende m beden.. aynı çocuk bezi gibi bağlama şekli. kilot da koydum lazım olur diye...kimileri gerek yok hasta bezine diyo ama olsun..iki arkadaşımla aynı hastahanede doğum ypacagım... birine çocuk bezi koymuşlar diğerine de gazlı bez ve pamuk koymuşlar...bakalım bana ne yapacaklar yinede hasta bezi koydum ben
alttan çıtçıtlı koydum iki tane lazım olur diye...

çıtçıtlı atlet koydum ben ayrıca zıbında koydum artık ne giydirirlerse.. bu arada hepsi burada'dan tek kullanımlık külot aldım ben üçlü pakette satılıyor 8-9 tlydi..

sağol canım valla annem geldi rahatladım yoksa tek başımaydım biliyosunuz.. çatı muayenen aradan çıkmış ne güzel valla.. geçen hafta doktor bana haftaya c.tesi çatı muayenesi yapıcam dedi acayip gerildim.. direk gittiğimde yat muayene edicem dese daha kolay olacaktı sanırsam :) bu arada elma yağını bende alayım erkek bebeklerde daha çok gaz problemi oluyormuş..

Bir de hastane çıkışının içine polar sıcak tutan yelek koydum sız yün mü koydunuz?? Ağız bezi de iki tane koydum ..

ben minicik bir yün yelek koydum ağız bezide 5-6 tane .. ne olur ne olmaz.. zaten minicikler yer kaplamıyorlar.

Kızlar ya zencefil icmemın zararı varmı suan

gecen hafta gripken zencefilli ıhlamur çayı içtim hep.. bi zararı yok bildiğim kadarıyla..

ben lazım olursa bebek bezinden kullanmayı düşünüyorum .. kenarlarını kesip kullanırım.. sonra normal pede geçerim diye düşünüyorum.. bence bütün eşyaları tek bir valize yerleştirip götürmek daha pratik olur. ben öyle yapacagım, elimizde küçük küçük bi sürü parça olmasın dedim.. hastaneden çıkarken bide kirlisi temizi ayrı ayrı poşetler taşımayalım diye düşünüyorum..

herkesın hala doğurmadın mı hıhı hıhı hohoho muhabbetınden bunaldım .e
En son ne zaman konuştugumu hatırlamadıgım akraba eş dost telefonu mu , felefonu açmayınca yılmadan wat.... dan yazan mı ,fa.... de paylaştıgım şarkının altına sen doğurmadın mı kız hala dıye soran mmı ....... ne ararsan var .konu komsuyu hıç katmıyorum araya :99:
'' aaaa zamanın gelmıs doktorun neden mudahale etmıyo ,bebek zehırlenecek '' v.s. v.s. herkes doktor kesıldı basıma
bugun akşam ustu telımi ve sosyal paylaşım hesaplarımı kapatmaya nıyetlendım en azından doğuma kadar, o kadar yanı .

Sosyal medyaya ve wats a o agzi buzulesi insanlara gonderme amacli biseyler yaz canim. Niye kapatip sen mahrum ediyosun ki kendini.sen lafini soke.onlar dert etsin geri kalanini

amann dün akşam annem geldi, tanıdıklar beni aramıyo ama sürekli annemi arıyolar noldu doğurdumu kızın e ne zaman doğuracak vsvsvs .. yaw doğsa haberiniz olur illa ne geriyosunuz ki.. kulaklarını tıka olabildiğince duyma, gerilme boşyere daha vaktinde dolmamış zaten. boş konuşuyo herkes

keşke normal doğum deneyebilseydin şartların uygunsa.. çok güzel bi isim bulmuşsunuz.. adıyla yaşasın.. sağlıkla doğsun.. bişey kalmamış kucagına almana..

Normalde aci esigim yuksektir.bi sıkıntimiz da yok normal dogum icin.ama o cati muayenesinden sonra yapabilecegimi hic dusunmuyorum canim ya.benim tercihim sesercikten yana.napalim.hayirlisi.ne olursa nasil olursa olsun Rabbim hepimize kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…