2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Amiin Allah hepimize kolaylık versin doğumlarda.. önemli olan sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucagımıza almak.. normal istiyorum ama benim doğum şeklimde bu hafta netleşecek.. hakkımızda hayırlısı olsun ..

Allahim gonlune gore versin . ins sorun yoktur da normal yaparsin.senin ilk bebis mi cinsiyet ne.

kızlar iyi akşamlar...yine arada 1-2 dakika yakaladım yazıyorum.bebeğim aldı mememi sonunda çok inat ettim çok ağladı ben ağladım o ağladı direndim verdim alıyo şuan ama bu seferde hiç bırakmıyor çünkü biberonla verdiğimiz mamayı 60 cc ye kadar çıkardık doymuyodu şimdi aynı performansı mememden bekliyo.bu arada 30-40 saattir 2 saat uyuyabildim.sersem gibiyim .sırtım çok ağrıyo.bi de kızımda vajinal kanama başladı var mı bilgisi olan???

Jack o ak ayina bende takilayim bari dimi bizim pipilide 30 o akta geli ek :) evimize gelen en agir misafir cok hazirlik yaptik bekliyoruz :))

Takil tabi tatlim ya.bende baktim subatta kimse yok buraya bakim dedim.hem ocak annesiyiz bizde.yerim ben oyle misafiri.bu arada benimki dayadi totoyu.sisti sertlesti karnim iyice.bide adet sancisi gibi sancim vardi.bi geciyo bi geliyo.hayirlisi

Canim doktorunu ardinmi ? Önemlidir belki .

Takil tabi tatlim ya.bende baktim subatta kimse yok buraya bakim dedim.hem ocak annesiyiz bizde.yerim ben oyle misafiri.bu arada benimki dayadi totoyu.sisti sertlesti karnim iyice.bide adet sancisi gibi sancim vardi.bi geciyo bi geliyo.hayirlisi

Benim 3 gündür aksamlari karnim tas gibi oluyo bugünde bayaa yürüdüm son ihtiyaclari hallettik belimde agriyo bidada cikmam valla cok yoruldum bu arada karnimiz sertlesiyo ya onami kasilma deniyo?

yani çişinden kan geliyo dimi.... evet bilgim var.. mamalar alerji yapıyo canım... mama ve süt geçişi yol açmıştır.. yarın dr götür bence mamanın markasını değştirecek buyuk ihtimal.mecburen mama kullanman gerekirse diye..biz de yaşadık bu sorunu. kakası da kanamalı geliyodu yegenımin... bilgim bu canım..

canım haydi hayırlısı.. inşallah memeye alısacak kızçen inadınla :) sütün de bollaşır hem emdikçe.. süt yapıcı şeyler yiyip iç.. kız bebeklerde vajinal kanama yada lekelenme oluyor diye duymuştum ama yine de doktorunu bi ara yada internetten araştır.. çok geçmişler olsun.. tez vakitte gülümseten sohbetlerinle aramızda olmanı umuyorum :)

o toto sandığımız şey kasılmaymış canım.. bizde öyle zannediyoduk seviyoduk hatta totosu diye ama karnımız kasılıp taş gibi oluyor.. durum bundan ibaret :) bende de dünden beri adet sancısı gibi ağrılar oluyor karnımda belimde.. hayırlısı bakalım

Aaaa umarim erkenci cikmazlar ben aniden apartopar isleri sevmem zaten bu yüzden sezeryan istedim insallah erken olmaz

Aaaa umarim erkenci cikmazlar ben aniden apartopar isleri sevmem zaten bu yüzden sezeryan istedim insallah erken olmaz

valla bu bebeklerin sağı solu belli olmaz .. benimde temennim zamanında gelmeleri.. ablam sezeryan tarihinden 2 gün önce acil sezeryana girmişti, kızımız erken gelicem demişti mesela doğum sancısı,nişan ,su ne ararsan vardı onda.. :) bakalım bizimkiler ne yapacak..

iyi güzün aydın canım afiyet olsun et olsun kızcene vajinal kanama benim ablamın kızındada olmuştu kız cocuklarında ilk haftalarda olurmuş kimi anne kakayla karıştığı için farketmeye biliyorlarmış ama sürekli olan birşey değil canım cok oluyorsa doktora sorsan daha iyi olur :44:

Benim 3 gündür aksamlari karnim tas gibi oluyo bugünde bayaa yürüdüm son ihtiyaclari hallettik belimde agriyo bidada cikmam valla cok yoruldum bu arada karnimiz sertlesiyo ya onami kasilma deniyo?

Neyin ne oldugunu bi bilsem canim:))

O zamn su an fena halde kasilmam var.:)) bende Totonu yerim deyip duruyorum

İyi akşamlar herkese ben bu gün eşime humana still tea aldırdım, günde bir bardak içmeyi düşünüyorum, kızımda sütüm bir hafta sonra gelmişti, içersem belki bu sefer erken gelir diye.. Ama gebelikte kullanımı zaralı mı, cumaya kadar beklesem, dr sorup öyle mi içsem, bir fikri olan var mı?

canım ben de az once aldım humana stıll tea.Eczacı baslayabılırsın bır hafta onceden dedı ama pzt doktoruma sorup ıcecegım ben sımdılık cantama attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…