Sosyal medyaya ve wats a o agzi buzulesi insanlara gonderme amacli biseyler yaz canim. Niye kapatip sen mahrum ediyosun ki kendini.sen lafini soke.onlar dert etsin geri kalanini
Normalde aci esigim yuksektir.bi sıkıntimiz da yok normal dogum icin.ama o cati muayenesinden sonra yapabilecegimi hic dusunmuyorum canim ya.benim tercihim sesercikten yana.napalim.hayirlisi.ne olursa nasil olursa olsun Rabbim hepimize kolaylik versin
evet yaa.... kalplerı kırılmasın dıye yanıtsız bıraktım ama yazcam hemen
Amiin Allah hepimize kolaylık versin doğumlarda.. önemli olan sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucagımıza almak.. normal istiyorum ama benim doğum şeklimde bu hafta netleşecek.. hakkımızda hayırlısı olsun ..
Allahim gonlune gore versin . ins sorun yoktur da normal yaparsin.senin ilk bebis mi cinsiyet ne.
inşallah.. allah gönlüme göre versin..evet ilk bebiş, oğluşum olcak benım kısmetse.. :)
Oyy masallah pipili geliyo demek
Sag salim saglikla dogsun ins
Oyy masallah pipili geliyo demek
Sag salim saglikla dogsun ins
Jack o ak ayina bende takilayim bari dimi bizim pipilide 30 o akta geli ek :) evimize gelen en agir misafir cok hazirlik yaptik bekliyoruz :))
kızlar iyi akşamlar...yine arada 1-2 dakika yakaladım yazıyorum.bebeğim aldı mememi sonunda çok inat ettim çok ağladı ben ağladım o ağladı direndim verdim alıyo şuan ama bu seferde hiç bırakmıyor çünkü biberonla verdiğimiz mamayı 60 cc ye kadar çıkardık doymuyodu şimdi aynı performansı mememden bekliyo.bu arada 30-40 saattir 2 saat uyuyabildim.sersem gibiyim .sırtım çok ağrıyo.bi de kızımda vajinal kanama başladı var mı bilgisi olan???
Takil tabi tatlim ya.bende baktim subatta kimse yok buraya bakim dedim.hem ocak annesiyiz bizde.yerim ben oyle misafiri.bu arada benimki dayadi totoyu.sisti sertlesti karnim iyice.bide adet sancisi gibi sancim vardi.bi geciyo bi geliyo.hayirlisi
kızlar iyi akşamlar...yine arada 1-2 dakika yakaladım yazıyorum.bebeğim aldı mememi sonunda çok inat ettim çok ağladı ben ağladım o ağladı direndim verdim alıyo şuan ama bu seferde hiç bırakmıyor çünkü biberonla verdiğimiz mamayı 60 cc ye kadar çıkardık doymuyodu şimdi aynı performansı mememden bekliyo.bu arada 30-40 saattir 2 saat uyuyabildim.sersem gibiyim .sırtım çok ağrıyo.bi de kızımda vajinal kanama başladı var mı bilgisi olan???
Takil tabi tatlim ya.bende baktim subatta kimse yok buraya bakim dedim.hem ocak annesiyiz bizde.yerim ben oyle misafiri.bu arada benimki dayadi totoyu.sisti sertlesti karnim iyice.bide adet sancisi gibi sancim vardi.bi geciyo bi geliyo.hayirlisi
canım haydi hayırlısı.. inşallah memeye alısacak kızçen inadınla :) sütün de bollaşır hem emdikçe.. süt yapıcı şeyler yiyip iç.. kız bebeklerde vajinal kanama yada lekelenme oluyor diye duymuştum ama yine de doktorunu bi ara yada internetten araştır.. çok geçmişler olsun.. tez vakitte gülümseten sohbetlerinle aramızda olmanı umuyorum :)
o toto sandığımız şey kasılmaymış canım.. bizde öyle zannediyoduk seviyoduk hatta totosu diye ama karnımız kasılıp taş gibi oluyor.. durum bundan ibaret :) bende de dünden beri adet sancısı gibi ağrılar oluyor karnımda belimde.. hayırlısı bakalım
Aaaa umarim erkenci cikmazlar ben aniden apartopar isleri sevmem zaten bu yüzden sezeryan istedim insallah erken olmaz
Benim 3 gündür aksamlari karnim tas gibi oluyo bugünde bayaa yürüdüm son ihtiyaclari hallettik belimde agriyo bidada cikmam valla cok yoruldum bu arada karnimiz sertlesiyo ya onami kasilma deniyo?
canım haydi hayırlısı.. inşallah memeye alısacak kızçen inadınla :) sütün de bollaşır hem emdikçe.. süt yapıcı şeyler yiyip iç.. kız bebeklerde vajinal kanama yada lekelenme oluyor diye duymuştum ama yine de doktorunu bi ara yada internetten araştır.. çok geçmişler olsun.. tez vakitte gülümseten sohbetlerinle aramızda olmanı umuyorum :)
o toto sandığımız şey kasılmaymış canım.. bizde öyle zannediyoduk seviyoduk hatta totosu diye ama karnımız kasılıp taş gibi oluyor.. durum bundan ibaret :) bende de dünden beri adet sancısı gibi ağrılar oluyor karnımda belimde.. hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?