2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bende senin gibi dusunuyorum canim. Yarin alcam bnde.cuma dr a gidicem sorcam.yazarim burdan

canım ben de az once aldım humana stıll tea.Eczacı baslayabılırsın bır hafta onceden dedı ama pzt doktoruma sorup ıcecegım ben sımdılık cantama attım.

Haklısın canım... En iyisi sormak galiba, türlü türlü otlar varmış içinde...zaten cuma gideceğim, untmamak için not edeyim, bari... Cevabını inş paylaşırım...

Canım ben humanayı kullanıyorum ama doğurduktan sonra kullandım zaten anlık süt yapıyo önceden kullanmanın bi yararı olmaz bence içiosun iki saat sonra sütün artıyo ben taze elmayı kuru naneyi bide rezeneyi kaynatıyorum süzüp içiyorum hem sütüm artıyor hemde bebeğimin gazı olmuyo çok rahat tuvaletini yapıyor sezeryan sonrası beni bu karışım kurtardı gaz sancısı korkunç oluyo sanada tavsiye ederim rastgele karıştırdık güzel bi emzirme çayı elde ettim humananın içindede rezene var zaten dün humanayı içip yattım uyanamamışım annem sütümü kaşıkla vermiş sabah bi kalktım gögüslerim felaket ağrıyodu 39 derece ateşle yattım süt hummasımı bilmiyorum ondan oldum galiba üşürken göğüslerim sızlıyodu benim bebiş sarılık oldu uyansa emziricem mecbur sağıp biberonla verdim yoksa patlıyodu göğsüm doğuruncada sıkıntılar bitmiyor Allahım sağlık versin bizede bebişlerimizede

Bende senin gibi dusunuyorum canim. Yarin alcam bnde.cuma dr a gidicem sorcam.yazarim burdan
Sağol canım..
Önceden hazırlık yapmak iyidir herhalde, aralık annelerinden bazıları da bir hafta önceden, kompostolara, sulu şeylere başlamışlar, çok faydası oldu diye bahsetmişlerdi...

Hmm öyleyse boşuna içip de ziyan etmeyeyim..

Allah yardımcın olsun canım...Asıl telaşlar tabii doğunca başlayacak, biz de beklemenin stresinden durup durüup birşeyler çıkarıyoruz kendimize...

Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin...

anneler ve anne olmayı bekleyen arkadaşlarım :)
uzun zamandır yazamadım size ama size yanımda kızımla yazmak ayrı bir keyifmiş:)
hep karnımda oynardı size yazarken şuan minnoş olarak yatıyorrrr
13 Ocak
9:32 de kızım merhaba dedi dünyaya 3100 ve 46 cm maşallah sağlığımız iyi
spinal oldum hiç bir şey hissetmedim korkmayın derim hala yaptırmaktan korkanlar
biraz ağrım oldu dikiş yerlerinden ama şükür şuan ayaktayım emziriyorum
dualarınızı eksik etmeyin
geçmişe bakamadım doğuranlar için allah analı babalı büyütsün der doğurmak üzere olanlara da allah yardımcınız olsun hemen kavuşun herşey unutuluyor diyorum :)
en kısa zaman da doğum hikayemi yazacağım :)

Takvimimde tekmesiyle kitabı devirebilir diyor, benim kız inadına sakin bu gün, korkutuyor anneyi...

Yarım paket gofret bitirdim, bana mısın demedi...üfff

Gözün aydın canım, allah sağlıklı uzun ömürler versin, kızına.. Darısı da bizim başımıza...

Sağol canım..
Önceden hazırlık yapmak iyidir herhalde, aralık annelerinden bazıları da bir hafta önceden, kompostolara, sulu şeylere başlamışlar, çok faydası oldu diye bahsetmişlerdi...

Iki ay once bi arkadasim dogum yapti.o da bugun visne suyu cok fena sut yapiyo dedi

Canım benim Allah analı babalı büyütsün benim minnoşta yanımda yatıyor çok uykucu oğluşum bundan günler önce karnımızdaydı rüya gibi valla bide bebişimin sarılığı iyileşse benden mutlusu yok Rabbim bebeciklerimize sağlık versin

Bencede ziyan etme tatlişim ben kutuyu yarıladım valla bugünde kuzenim doğum yaptı doğuran doğurana darısı başına canımcım:)

Doğumlailgili hayallerimi değiştirmeye karar verdim...

Aklımda ilk doğumumda yaşayamadığım, sancıyla hastaneye gitme seronomisi vardı, ama şimdilik suya düşmüş gibi... Kızımda bile bu kadar zaman kala nişan gelmişti, ağrım olmuştu az az, muhtemelen yine kontrol için hastaneye gideceğim, dr risk var gönderemem deyip suni sancı verecek... Tabii bunlar ne zaman olacak allah bilir...

Rabbşm sağlık versin de, ne yapalım.. Herdoğum kendine özel..

Gözün aydın canım, allah sağlıklı uzun ömürler versin, kızına.. Darısı da bizim başımıza...

amin canım tez zaman da sağlıkla kavuşun hayal ettiğinden bile güzel bir şey :)

sorma canım dün gece hastane de diyorum sen benim karnımdamıydın şimdi yanımdasın
kimseye vermek istemiyorum nasıl bir şeydir hep gözümün önünde olsun 2 saat uyuyorum uyumuyorum uyurken özlüyorum allahım sağlık versin kuzulara

canım bugün hastaneden çıkarken doktor söyledi kanama olabilir normal dedi gögüsü de sert o da normal dedi sneinde kızının gögsünde taş gibi sertlik var mıı?

Merhaba kızlar bızım sadece 2 gunumuz kaldı bu arada jullıyetden haber var mı

canım ben anne oldum geldim :)

Kızlar ya zencefil icmemın zararı varmı suan

yok canım ben içtim doğumdan önce abartmamak kaydıyla

canım bebeğe zıbın koymayın daha öncede demiştim giydirmiyolar diye ama ben de koydum yine ne olur ne olmaz giydirmediler
sonra bebek bakım hemşiresi alt değiştirmeye geldi bizde altını kirletmişti zıbını giydirelim dedik bunu hiç giydirmeyin direk çıt çıtlı giydirin daha iyi dedi sonra değiştirdik
hastaneden sargı bezleri veriyolar sürekli canım ben normal gece uzun pedler götürdüm ama çok kanamam olmadı ondan sebep geceyi bir gece kullandım ertesi gün normal ped kullandım şuan dada öyle kullanıyorum
tavsiyem küçük havlular alın emzirmeye çalışırken uyuyup uyanınca terliyosunuz sırtınıza koyarsınız

canım benim çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün.sonunda kavuştuk yaaaa...darısı tüm doğuracakların ve anne olmayı isteyenlerin başına....

canım benim çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün.sonunda kavuştuk yaaaa...darısı tüm doğuracakların ve anne olmayı isteyenlerin başına....

sağol kuzum :) tecrübelisin bana göre nasıl gidiyor annelik
emzirmek ne kadar zorluyomuş özellikle beni sağ gögüs çok zorluyor
dikişlerin ne alem
ayy level atladık şimdi bunları konuşuyoruz :)

canım ya ne güzel sen atlatmışsın.benim de sezeryan haftaya kısmetse.anesteziye karar vermedi dr.müsait olduğunda doğum hikayeni yaz.spinali öneriyorsun anladığım kadarıyla.sağlıkla büyüt bebişini

yok canım sertlik ama kanama 2 gündür var ondan önce şeffaf sümük gibi renksizdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…