İyi akşamlar herkese ben bu gün eşime humana still tea aldırdım, günde bir bardak içmeyi düşünüyorum, kızımda sütüm bir hafta sonra gelmişti, içersem belki bu sefer erken gelir diye.. Ama gebelikte kullanımı zaralı mı, cumaya kadar beklesem, dr sorup öyle mi içsem, bir fikri olan var mı?
canım ben de az once aldım humana stıll tea.Eczacı baslayabılırsın bır hafta onceden dedı ama pzt doktoruma sorup ıcecegım ben sımdılık cantama attım.
İyi akşamlar herkese ben bu gün eşime humana still tea aldırdım, günde bir bardak içmeyi düşünüyorum, kızımda sütüm bir hafta sonra gelmişti, içersem belki bu sefer erken gelir diye.. Ama gebelikte kullanımı zaralı mı, cumaya kadar beklesem, dr sorup öyle mi içsem, bir fikri olan var mı?
Sağol canım..Bende senin gibi dusunuyorum canim. Yarin alcam bnde.cuma dr a gidicem sorcam.yazarim burdan
Canım ben humanayı kullanıyorum ama doğurduktan sonra kullandım zaten anlık süt yapıyo önceden kullanmanın bi yararı olmaz bence içiosun iki saat sonra sütün artıyo ben taze elmayı kuru naneyi bide rezeneyi kaynatıyorum süzüp içiyorum hem sütüm artıyor hemde bebeğimin gazı olmuyo çok rahat tuvaletini yapıyor sezeryan sonrası beni bu karışım kurtardı gaz sancısı korkunç oluyo sanada tavsiye ederim rastgele karıştırdık güzel bi emzirme çayı elde ettim humananın içindede rezene var zaten dün humanayı içip yattım uyanamamışım annem sütümü kaşıkla vermiş sabah bi kalktım gögüslerim felaket ağrıyodu 39 derece ateşle yattım süt hummasımı bilmiyorum ondan oldum galiba üşürken göğüslerim sızlıyodu benim bebiş sarılık olduuyansa emziricem mecbur sağıp biberonla verdim yoksa patlıyodu göğsüm doğuruncada sıkıntılar bitmiyor Allahım sağlık versin bizede bebişlerimizede
anneler ve anne olmayı bekleyen arkadaşlarım :)
uzun zamandır yazamadım size ama size yanımda kızımla yazmak ayrı bir keyifmiş:)
hep karnımda oynardı size yazarken şuan minnoş olarak yatıyorrrr
13 Ocak
9:32 de kızım merhaba dedi dünyaya 3100 ve 46 cm maşallah sağlığımız iyi
spinal oldum hiç bir şey hissetmedim korkmayın derim hala yaptırmaktan korkanlar
biraz ağrım oldu dikiş yerlerinden ama şükür şuan ayaktayım emziriyorum
dualarınızı eksik etmeyin
geçmişe bakamadım doğuranlar için allah analı babalı büyütsün der doğurmak üzere olanlara da allah yardımcınız olsun hemen kavuşun herşey unutuluyor diyorum :)
en kısa zaman da doğum hikayemi yazacağım :)
Sağol canım..
Önceden hazırlık yapmak iyidir herhalde, aralık annelerinden bazıları da bir hafta önceden, kompostolara, sulu şeylere başlamışlar, çok faydası oldu diye bahsetmişlerdi...
Iki ay once bi arkadasim dogum yapti.o da bugun visne suyu cok fena sut yapiyo dedi
uzun zamandır yazamadım size ama size yanımda kızımla yazmak ayrı bir keyifmiş:)
13 Ocak
spinal oldum hiç bir şey hissetmedim korkmayın derim hala yaptırmaktan korkanlar
geçmişe bakamadım doğuranlar için allah analı babalı büyütsün der doğurmak üzere olanlara da allah yardımcınız olsun hemen kavuşun herşey unutuluyor diyorum :)
Hmm öyleyse boşuna içip de ziyan etmeyeyim..
Allah yardımcın olsun canım...Asıl telaşlar tabii doğunca başlayacak, biz de beklemenin stresinden durup durüup birşeyler çıkarıyoruz kendimize...
Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin...
Gözün aydın canım, allah sağlıklı uzun ömürler versin, kızına.. Darısı da bizim başımıza...
Canım benim Allah analı babalı büyütsün benim minnoşta yanımda yatıyor çok uykucu oğluşum bundan günler önce karnımızdaydı rüya gibi valla bide bebişimin sarılığı iyileşse benden mutlusu yok Rabbim bebeciklerimize sağlık versin
kızlar iyi akşamlar...yine arada 1-2 dakika yakaladım yazıyorum.bebeğim aldı mememi sonunda çok inat ettim çok ağladı ben ağladım o ağladı direndim verdim alıyo şuan ama bu seferde hiç bırakmıyor çünkü biberonla verdiğimiz mamayı 60 cc ye kadar çıkardık doymuyodu şimdi aynı performansı mememden bekliyo.bu arada 30-40 saattir 2 saat uyuyabildim.sersem gibiyim .sırtım çok ağrıyo.bi de kızımda vajinal kanama başladı var mı bilgisi olan???
Merhaba kızlar bızım sadece 2 gunumuz kaldı bu arada jullıyetden haber var mı
Kızlar ya zencefil icmemın zararı varmı suan
benım de takvıme gore 16 gunum var ama daha erken de gelebılır sezeryan olursam da 10 12 gunum var ayy ne heyecanlıııııı ınanamıyorum:)))
bugun depend bezı alacagım, kullan at kılot mu alsam ama onlar nerde satılıyor kı?? Alan var mı onlardan? hastaneye de sabahlıgım yok krem renklı kalın bır hırka goturecegım pek uymuyor gecelık ve pıjemalarıma ama olsun dedım benı hastanede zıyaret edecek tanıdıklarım yok zaten eve gelecekler. olmadı fotograf cekılırken cıkarırım:)))Ayy nelerı dusunuyorum. Bu arada bebege hanı su alttan cıtcıtlı atlet koydunuz mu ? ben koymadım sadece ıkı tane zıbın koydum....
canım benim çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün.sonunda kavuştuk yaaaa...darısı tüm doğuracakların ve anne olmayı isteyenlerin başına....anneler ve anne olmayı bekleyen arkadaşlarım :)
13 Ocak
canım benim çok sevindim...Allah analı babalı büyütsün.sonunda kavuştuk yaaaa...darısı tüm doğuracakların ve anne olmayı isteyenlerin başına....
13 Ocak
Vişne suyu hazır mı yoksa kaynatıp felan mı, benim bu sene dolabımda yok, kurusunu alıp kaynatsam olur mu ki...
canım bugün hastaneden çıkarken doktor söyledi kanama olabilir normal dedi gögüsü de sert o da normal dedi sneinde kızının gögsünde taş gibi sertlik var mıı?
canım ben anne oldum geldim :)
yok canım ben içtim doğumdan önce abartmamak kaydıyla
canım bebeğe zıbın koymayın daha öncede demiştim giydirmiyolar diye ama ben de koydum yine ne olur ne olmaz giydirmediler
sonra bebek bakım hemşiresi alt değiştirmeye geldi bizde altını kirletmişti zıbını giydirelim dedik bunu hiç giydirmeyin direk çıt çıtlı giydirin daha iyi dedi sonra değiştirdik
hastaneden sargı bezleri veriyolar sürekli canım ben normal gece uzun pedler götürdüm ama çok kanamam olmadı ondan sebep geceyi bir gece kullandım ertesi gün normal ped kullandım şuan dada öyle kullanıyorum
tavsiyem küçük havlular alın emzirmeye çalışırken uyuyup uyanınca terliyosunuz sırtınıza koyarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?