kalp atışları kaç civarı çıktı canım.
doğru ya senin öyle bir sıkıntın vardı... bekler babasını kuzun merak etme .. yalnız mı kalıyorsun canım
kızlar daha önce almayı düşünmüyordum ama şimdi çok işe yarayacak gibi görünüyor. oto koltuğuna yatırıyorum azıcık salladım mı orda güzel duruyor ama onda da uzun süreli yatırmayı uygun görmüyorlar
ana kucağı alacam da var mı alan tavsiyeleriniz neler?
Kızlar galiba ben sancılanıyorun hafiften, altı yedi dk da bir gibi, şimdi duşa gireceğim, yalancıysa geçsin diye... dua edin...
Kizlar iyi aksamlar biz de bugun dr. gittik bebegim 3500 gr olmus iki gunden beri sumuksu bir akinti vardi bu sabah da yataktan kalkinca da pecete islatacak kadar bir sivi geldi dr muayenede 25 i gibi olur dedi sivi geldigini soyleyince alttan muayene edelim dedi ve sokkk bebek geliyor pazartesiye ksdar olmazsa pazartesi 9 da gel bizim de yardimimizla bebegimizi aliriz kucagimizs dedi ama surekli sancim var su an karnim avucumun icinde toparlaniyor ve yumsuyir insallah yarin olur cunku yarin buyuk kizimin dogum gunu iki kizim da ayni gun dogmus olacak cok az kaldi artik inanamiyorum
Kızlar galiba ben sancılanıyorun hafiften, altı yedi dk da bir gibi, şimdi duşa gireceğim, yalancıysa geçsin diye... dua edin...
Valla canım keşke olsaymışım dediğim anlarda böyle şeyler çıkıyo işte
Bu arada kızlar 1 saat kadar önce 10 dk'da bir karnım öyle bir kasıldı ki doğuruyorum sandımsağ tarafı ve tam ortası tepe gibi şişiyo ve taş gibi oluyo karnım hele ki o şişen yerler. Ağrı falan olmadı, sadece kasıklarım biraz ağrıdı. Korktum doğurcam diye de duşa girdim uzandım şimdi yer çekimine kapılıp doğmasın kızım diye
Kizlar iyi aksamlar biz de bugun dr. gittik bebegim 3500 gr olmus iki gunden beri sumuksu bir akinti vardi bu sabah da yataktan kalkinca da pecete islatacak kadar bir sivi geldi dr muayenede 25 i gibi olur dedi sivi geldigini soyleyince alttan muayene edelim dedi ve sokkk bebek geliyor pazartesiye ksdar olmazsa pazartesi 9 da gel bizim de yardimimizla bebegimizi aliriz kucagimizs dedi ama surekli sancim var su an karnim avucumun icinde toparlaniyor ve yumsuyir insallah yarin olur cunku yarin buyuk kizimin dogum gunu iki kizim da ayni gun dogmus olacak cok az kaldi artik inanamiyorum
Sagol cnm benim toplanmalar agrili biraz daha once surekli toplaniyordu ama bu kadar agrimiyordu bugun de biraz su gelince ve sumuksu akinti artinca dogumun yakin oldugunu hissetmistim hatta dr bugun yatiralim dedi suni sanciyla aliriz bebegi ama hastane eve 30 km uzakta ysnimizda hic bir sey de olmayinca pazartesiye kaldi senin de agrili olursa dr gitmekte fayda var cnm
Su an ped koydum cunku akinti cok fszla ve her an bir sey fossss diye inecekmis gibi hissediyorum ilk kizimda da once suyum gelmisti
bugün benim de öyle karnımın bir tarafı sürekli çıkıntı şaklindeydi,semsert.belimin ağrısı da çoktu.aynen senin gibi korktum ben de.şu pazartesi bir gelseydi hayırlısıyla.endişelenmiyor değilim ya pazar pazar doğarsa diye.hayırlısı bakalım şu son günler geçse hemen.bunaldım ya
Ben de 'ne nişan geldi ne suyum geldi bişi olmaz' diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Benim beklemem lazım ama siz doğurabilirsiniz, çok heyecanlınaklen yayın isterim bişey olursa
Ben de çok bunaldım valla, 9 aydır nasıl beklemişiz onu anlamıyorum şurda hepi topu 10-15 günümüz vardır maksimum. Son günler daha zor geçer demişlerdi, doğruymuş
Benim de doktor önce pzt gel dedi sonra vazgeçti çrş gel dedi (tabi doğmazsa o zamana kadar demiş orasını ben duymadım annem duymuş:44:) ben o ara çatı muayenesi sonrası giyinmekle meşguldüm. bişey görüp anlayıp da söylemiyo mu yoksa diye kıllanıyorumkıl demişken de, bu haftaya kadar dayandım yarın ağdaya gitcem kuaföre, artık bu ağdayla doğurayım diyorum. kuaföre gidemeden doğumum başlicak diye ödüm kopuyo kaç gündür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?