2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
kızlar daha önce almayı düşünmüyordum ama şimdi çok işe yarayacak gibi görünüyor. oto koltuğuna yatırıyorum azıcık salladım mı orda güzel duruyor ama onda da uzun süreli yatırmayı uygun görmüyorlar

ana kucağı alacam da var mı alan tavsiyeleriniz neler?

kalp atışları kaç civarı çıktı canım.

120lerde çıktı canım boşuna stres yapıp yemiştim kendimi bir haftadır. Kızımın boynunda 2 tur kordon vardı. Birini çıkarmış. 3150 gr olmuş. Doktor bol bol yürü bu hafta doğur artık bebek daha fazla büyümesin rahat doğum olsun dedi :)

Kızlar galiba ben sancılanıyorun hafiften, altı yedi dk da bir gibi, şimdi duşa gireceğim, yalancıysa geçsin diye... dua edin...

doğru ya senin öyle bir sıkıntın vardı... bekler babasını kuzun merak etme .. yalnız mı kalıyorsun canım

Yok canım yalnız değilim annem yanımda ama ben eşimi de istiyorum doğuma giderken çıkarken yanımda olsun istiyorum
kızım 36 saat kadar daha beklerse sıkıntı yok

Benim 5 ay önce doğum yapan arkadaşım her aradığında aldın mı ana kucağı diye soruyo:) model hiç önemli değil çok basit bişey de olsa al diyo ısrarla. Ben de daha bakmadım internetten falan bakıp alsam iyi olcak artık. Beğendiğin bi model olursa bana da söyle.

Kızlar galiba ben sancılanıyorun hafiften, altı yedi dk da bir gibi, şimdi duşa gireceğim, yalancıysa geçsin diye... dua edin...

Ay hadi inşallah
gerçek sancılardır inşallah da doğuruverirsin canım Allah yardımcın olsun

Kizlar iyi aksamlar biz de bugun dr. gittik bebegim 3500 gr olmus iki gunden beri sumuksu bir akinti vardi bu sabah da yataktan kalkinca da pecete islatacak kadar bir sivi geldi dr muayenede 25 i gibi olur dedi sivi geldigini soyleyince alttan muayene edelim dedi ve sokkk bebek geliyor pazartesiye ksdar olmazsa pazartesi 9 da gel bizim de yardimimizla bebegimizi aliriz kucagimizs dedi ama surekli sancim var su an karnim avucumun icinde toparlaniyor ve yumsuyir insallah yarin olur cunku yarin buyuk kizimin dogum gunu iki kizim da ayni gun dogmus olacak cok az kaldi artik inanamiyorum

Hayırlı olsun canım ne kadar az kalmış, inşallah en istediğin anda kavuşursun yavruna
O dediğin top gibi toplanma bende de var bugün, hem de sık sık oluyo, ama ağrım yok, bir bazen iki yerde taş gibi oluyo karnım. Doktora gitmeme falan gerek yok di mi :44:

Sagol cnm benim toplanmalar agrili biraz daha once surekli toplaniyordu ama bu kadar agrimiyordu bugun de biraz su gelince ve sumuksu akinti artinca dogumun yakin oldugunu hissetmistim hatta dr bugun yatiralim dedi suni sanciyla aliriz bebegi ama hastane eve 30 km uzakta ysnimizda hic bir sey de olmayinca pazartesiye kaldi senin de agrili olursa dr gitmekte fayda var cnm

Su an ped koydum cunku akinti cok fszla ve her an bir sey fossss diye inecekmis gibi hissediyorum ilk kizimda da once suyum gelmisti

bugün benim de öyle karnımın bir tarafı sürekli çıkıntı şaklindeydi,semsert.belimin ağrısı da çoktu.aynen senin gibi korktum ben de.şu pazartesi bir gelseydi hayırlısıyla.endişelenmiyor değilim ya pazar pazar doğarsa diye.hayırlısı bakalım şu son günler geçse hemen.bunaldım ya

canım hadi gözün aydın.çok az kalmış senin de bebişini kucağına almaya.benim d ekısmetse pztesi sezeryanım var.

Su an ped koydum cunku akinti cok fszla ve her an bir sey fossss diye inecekmis gibi hissediyorum ilk kizimda da once suyum gelmisti

Ben de 'ne nişan geldi ne suyum geldi bişi olmaz' diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Benim beklemem lazım ama siz doğurabilirsiniz, çok heyecanlı naklen yayın isterim bişey olursa

Ben de çok bunaldım valla, 9 aydır nasıl beklemişiz onu anlamıyorum şurda hepi topu 10-15 günümüz vardır maksimum. Son günler daha zor geçer demişlerdi, doğruymuş
Benim de doktor önce pzt gel dedi sonra vazgeçti çrş gel dedi (tabi doğmazsa o zamana kadar demiş orasını ben duymadım annem duymuş:44:) ben o ara çatı muayenesi sonrası giyinmekle meşguldüm. bişey görüp anlayıp da söylemiyo mu yoksa diye kıllanıyorum kıl demişken de, bu haftaya kadar dayandım yarın ağdaya gitcem kuaföre, artık bu ağdayla doğurayım diyorum. kuaföre gidemeden doğumum başlicak diye ödüm kopuyo kaç gündür.

kızlar doğum dan sonra dikiş sormuşsunuz içte ve dışta dikişlerim var Dikerken ve kesi sırasında hiç acı duymadım Ama üzerine oturamıyorum hep yan oturuyorum Emzirirken pozisyon almak zor oluyor Bakımına da dikkat ediyorum sprey şeklinde batikon aldık onu kullanıyorum Hep kuru tutmak gerekiyor Bir de doğum sırasında doktor dirseği ile kaburgama öylee bir bastırmış kii off halaa canım yanıyor

Onun dışında bebek bezini prima almıştık hiç memnun kalmadık hep sızdırdı her bez değişiminde üzerini de değiştirmek zorunda kaldık
Huggise geçiş yaptık şuan bir sıkıntı yok

Aklıma geldikçe yine yazarım arkadaşlar Deneyimleri paylaşırım

Pazartesiye kadar dogmazsa bebeklerimiz ayni gun dogacak insaallah sag salim aliriz bebeklerimizi kucagimiza

Dogumda sanci cekerken esim beraber komik vidrolsr seyrederiz candy saga oynariz ben sana sancilari unuttururum diyo o arada canli olarak kk yazariz insallah

benim de dr sezeryanı 3 gün öne çekti.önce itiraz ettim biraz daha kalsın diye .ama dr normal doğumu da beklesen bu kız bu hafta içinde doğar dedi.panikle hastaneye koşmaktansa böylesi daha iyi dedi.şimdi ağrı sancı oldukça yusuf yusuf oluyorum.umarım dayanırız pztesiye kadar.kıl tüy işleride bu haftalarda artık hiç çekilmiyor.daha çok acı hissediyorum sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…