2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Çook güzel ve orjinal olmuş, ellerine sağlık...

o kadar ayrıntılı nasıl yaptın, küçük kuşları üzümleri felan...

Teşekkür ederim canım
Harflerin hazır çıktısını aldım, boyadım, kenarlarından kesip kartonların üstüne yapıştırdım.

Teşekkür ederim canım
Harflerin hazır çıktısını aldım, boyadım, kenarlarından kesip kartonların üstüne yapıştırdım.

Kızın çok şanslı, bu kadar maharetli bir annesi olduğu için...

Bu arada orada bir gaviscon mu var, o da zeynep hanımdan sana hediye galiba...

kızlar galiba dün bebişim aşağıya indi. dünden beri göğsümdeki o basıncı hissetmiyorum artık. nefesim rahatladı sanki. belki yola giriyordur artık :) bakalım pazartesi doktor ne diyecek..

Kızın çok şanslı, bu kadar maharetli bir annesi olduğu için...

Bu arada orada bir gaviscon mu var, o da zeynep hanımdan sana hediye galiba...

Sağol canım :) çok severim öyle kesmeli boyamalı işleri, İngilizce öğretmeniyim ama küçük sınıflarıma böyle şeyleri hep yaptırıyorum onlar yaparken ben de yapıyorum
Evet o resimdeki hiç yanımdan ayıramadığım, kızımın hediyesi gavisconum. O olmasa ne yapardım bilmiyorum

kızlar galiba dün bebişim aşağıya indi. dünden beri göğsümdeki o basıncı hissetmiyorum artık. nefesim rahatladı sanki. belki yola giriyordur artık :) bakalım pazartesi doktor ne diyecek..

Gözün aydın canım benim kız son 1 aydır aşağıda, çok rahat nefes alıyorum. İnşallah artık kanala da girer. Ben de Çarşamba günü o güzel haberi almak istiyorum doktorumdan.

eğer suyu falan yeterli olursa ben kendi sancımı beklemeyi istiyorum hastanede sunni sancı beklemek bana baya kötü geliyor

sende hiç doğuma dair belirti oluyor mu

ben bugun gittim suyu biraz azalmış dedi yinede yatış yapmayalım kendi sancını bekleyelim dedi
birsey olmazsa pazartesi sabah tekrar gidecez oturup kalkınca sancı oluyor onun dışında iyiyim

ben bugun gittim suyu biraz azalmış dedi yinede yatış yapmayalım kendi sancını bekleyelim dedi
birsey olmazsa pazartesi sabah tekrar gidecez oturup kalkınca sancı oluyor onun dışında iyiyim

Bir gün varmış aramızda, benim pazar günüm doluyor, senin yarın... Hayırlısıyla gelir inş beklediğimz sancılar...

çook güzel olmuş yaa kıskandım valla bende istiyorum ama beceremem kanımca :) ellerine sağlık.. güle güle kullanın..

Teşekkür ederim canım
becerecek bişey yok ki harfleri hazır çıkardım, boyamasını kesmesini falan ben yaptım sadece.

saol canım .ben de çoook korkuyodum ama çok kolay oldu allaha şükür. yeterki kasma kendini...

hijyen konusunda aslında çok takıntılı olmamak en güzeli.. bağışıklık sistemi için biraz mikrop da lazım..yıkadığın kadarı yeterli bencede..

ana okulu ögrtm nisin galiba :) el becerisine bakarak söylüyorum bunu :)

Valla canım keşke olsaymışım dediğim anlarda böyle şeyler çıkıyo işte

Bu arada kızlar 1 saat kadar önce 10 dk'da bir karnım öyle bir kasıldı ki doğuruyorum sandım sağ tarafı ve tam ortası tepe gibi şişiyo ve taş gibi oluyo karnım hele ki o şişen yerler. Ağrı falan olmadı, sadece kasıklarım biraz ağrıdı. Korktum doğurcam diye de duşa girdim uzandım şimdi yer çekimine kapılıp doğmasın kızım diye

bana gönder ağrılarını ben doğurayım

Maşallah canım, ben daha nst sınuçlarından hiçbir şey anlamıyorum bi de sözümona ikinci gebelik...

Nasıl anladın, ben de bugün girdim normal dedi dr, ama bir bakayım yine de...

Canım üstteki çizgiler kalp atışları. Alttakiler sancı. Aleti takıp başlayınca makineye de bakıyorum. Hareket ettiği zaman ve kasıldığı zaman 60 ların üzerine çıkıyor. Kalp atışları da artıyor :)

Ah ah bu kadar aydır beklediğim anlar yaklaştı belki ama ben doğurmaktan korkuyorum, kocam da tam şehir dışına çıkacak zamanı buldu

doğru ya senin öyle bir sıkıntın vardı... bekler babasını kuzun merak etme .. yalnız mı kalıyorsun canım

Hmm o zaman Benim yarım saatte 75, 75, 40,(3tane) 50, 100, 60, 50 sancılarım varmış.. Üç tane ciddi sancım çıkmış o zaman...

Kalp atışları genelde150 civarında, 135 e inmiş, 155 e çıkmış nadiren...

Sana ne dedi canım, dr... İyi miymiş bebeğin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…