- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Çook güzel ve orjinal olmuş, ellerine sağlık...
o kadar ayrıntılı nasıl yaptın, küçük kuşları üzümleri felan...
Teşekkür ederim canım
Harflerin hazır çıktısını aldım, boyadım, kenarlarından kesip kartonların üstüne yapıştırdım.
Kızın çok şanslı, bu kadar maharetli bir annesi olduğu için...
Bu arada orada bir gaviscon mu var, o da zeynep hanımdan sana hediye galiba...
kızlar galiba dün bebişim aşağıya indi. dünden beri göğsümdeki o basıncı hissetmiyorum artık. nefesim rahatladı sanki. belki yola giriyordur artık :) bakalım pazartesi doktor ne diyecek..
eğer suyu falan yeterli olursa ben kendi sancımı beklemeyi istiyorum hastanede sunni sancı beklemek bana baya kötü geliyor
sende hiç doğuma dair belirti oluyor mu
Kızlar kendi ellerimle yaptım kızım içinÖnce hastanedeki kapıya yapıştırcam sonra da evdeki odaya.
Eki Görüntüle 937835
canım çok güzel olmuş.eline emeğine sağlık
ben bugun gittim suyu biraz azalmış dedi yinede yatış yapmayalım kendi sancını bekleyelim dedi
birsey olmazsa pazartesi sabah tekrar gidecez oturup kalkınca sancı oluyor onun dışında iyiyim
Kızlar kendi ellerimle yaptım kızım içinÖnce hastanedeki kapıya yapıştırcam sonra da evdeki odaya.
Eki Görüntüle 937835
çook güzel olmuş yaa kıskandım valla bende istiyorum ama beceremem kanımca :) ellerine sağlık.. güle güle kullanın..
Eki Görüntüle 937835
daha kullanmaya baslamadım ama doktorum tavsıye ettı, ayrıca bır arkadasım da kullanmıs....
canım cok guzel masllah bebısın, catı muayenesınden de tam sonuc aldın ne guzel, cesaretlendım sen oyle deyınce, inşalllah ben de kasmayacam kendımı
sıcak suyun altında yıkadım sadece kaynatmadım, dusundum de zaten hemsıre ya da doktor tutacak bana gostermk ıcın ya da baskaları, fazla dusunmeye gerek yok dedım:)))
ana okulu ögrtm nisin galiba :) el becerisine bakarak söylüyorum bunu :)
Valla canım keşke olsaymışım dediğim anlarda böyle şeyler çıkıyo işte
Bu arada kızlar 1 saat kadar önce 10 dk'da bir karnım öyle bir kasıldı ki doğuruyorum sandımsağ tarafı ve tam ortası tepe gibi şişiyo ve taş gibi oluyo karnım hele ki o şişen yerler. Ağrı falan olmadı, sadece kasıklarım biraz ağrıdı. Korktum doğurcam diye de duşa girdim uzandım şimdi yer çekimine kapılıp doğmasın kızım diye
bana gönder ağrılarını ben doğurayım
Kızlar kendi eoollerimle yaptım kızım içinÖnce hastanedeki kapıya yapıştırcam sonra da evdeki odaya.
Eki Görüntüle 937835
Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Bayıldım
Maşallah canım, ben daha nst sınuçlarından hiçbir şey anlamıyorum bi de sözümona ikinci gebelik...
Nasıl anladın, ben de bugün girdim normal dedi dr, ama bir bakayım yine de...
Ah ah bu kadar aydır beklediğim anlar yaklaştı belki ama ben doğurmaktan korkuyorum, kocam da tam şehir dışına çıkacak zamanı buldu
Canım üstteki çizgiler kalp atışları. Alttakiler sancı. Aleti takıp başlayınca makineye de bakıyorum. Hareket ettiği zaman ve kasıldığı zaman 60 ların üzerine çıkıyor. Kalp atışları da artıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?