2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

başlarlar başlarlar annesi.ben ilk kızımı 2008 de doğurdum.şimdi kocaman oldu ama ne ara bukadar büyüdü anlayamadım.eşim bizim kızın boyu ne ara bukadar uzadı ya ,yaşlı babalar gibi hissettim dediallah hep güzel günlerini göstersin inşallah.seneye bu zamanlar da yürüdüklerini ,yaramazlıklarını konuşuruz

Annecikler nasılsınız? cok az kisi kaldınız di mi dogurmayan:) Biz doguranlar uykusuzlukla ve evlatlarımızla bogusuyoruz, gazla, misafirle bogusuyoruz. Sizler bekliyorsunuz. Benim oglan gecen hafta bugun dogdu, 3 gundur gece ile gunduzu karıstırmıs durumda:) missal dun gece 11:15'te uyandı, Sabah 06:00'da uyudu. Hafif tavsan uykusu uyuyor emerken,o ona yetiyor. Sabah 06.00'da bir uyudu, aralada kaldırıp emziriyorum ama resmen gece uykusunu uyuyor..neyes, takip etmeye calisiyorum ama bu mevcut srtlarda cok xzor

hepinizi opuyorum, dogum yapanları tebrik ediyorum. Diger arkdaslar, Allah kurtarsın

Ağzın şeker bal yesin...

İnşallah hayırlısıyla doğar artık canım... Valla hiç sıraya gerek yok, isteyen herkesle birlikte doğurabilirim.. İnş Hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza, gazdı süttü muhabbeti yaparız...

Baktım bir tane yüzü bulan sancım var, gerisi ufaklı tefekli ve düzensiz.. Bakalım rabbim ne zaman nasip edecek...

Tansiyonunu ölçtür muhakkak o önemli, canım... Aklında kalmasın...

Zemheri zemheri diye bir arkadaş vardı o ne yaptı acaba, kordon dolanmıştı bebeğinşn boynuna.. Merak ettim...

amiin sağlıkla doğsunlar bizde sağlıklı olalım gerisi hiiç önemli değil dediğin gibi :) bu aralar en yakın sensin o yüzden seni takipteyim doğurdunmu doğurmadın mı diye :)

Annisler biliom sizede ikide bir soru soruyon ama merak ediyorum sizler bu ewreleri gecirdiniz iki gunden beri koyu bi akintim war bazrn sari bazen yesil gibi gelio ve cok sıkışmışgibi oluyorum llavaboya gidiyorum iki uc damla bisi oluo v.ve karnim da da agri oluo ara ara sizdede oldumu boyle veya ne anlama gelio bie oluo

Kızlar bende doktoru bekliyorum. Ameliyattaymış. O gelene kadar nst ye girdim hiç sancı falanda yok bana kalp atışları biraz düşük geldi. Sezeryan mı istesem diye düşünüyorum. Yoksa bu bişey olacak endişesi beni öldürecek.

amiin sağlıkla doğsunlar bizde sağlıklı olalım gerisi hiiç önemli değil dediğin gibi :) bu aralar en yakın sensin o yüzden seni takipteyim doğurdunmu doğurmadın mı diye :)

İnşallah takibini boşa çıkarmam...

Zaten hep diyordum ben geç doğururum diye, üç dört gün neyse de on on beş gün bekleme fikri beni korkutmaya başladı...

Hep hayırlısı diyorum da bir ben var benim içimde, ona laf dinletemiyorum...

Yeşil akıntı vajinal enfeksiyon belirtisi olabilir, idrarda azalma ve ağrı da idrar yolu enfeksiyonu olabilir, istersenbr dr git, idrar yolu enfeksiyonu önemli çünkü...

Maşallah canım, ben daha nst sınuçlarından hiçbir şey anlamıyorum bi de sözümona ikinci gebelik...

Nasıl anladın, ben de bugün girdim normal dedi dr, ama bir bakayım yine de...

büyük ihtimalle enfeksiyondur .. bence mutlaka doktora görünmelisin.önemli oluyor bu tip sorunlar..

bencede canım yeşilse enfeksiyondur, doktoruna danış. benimde en baştan beri akıntım var ama hep beyaz yada çok açık sarı. doktorumda hep sorar ağrı varmı , renklimi şöylemi böylemi diye. düzenlide idrar tahlilim yapıldı çok şükür hep temiz çıktı.

iffff, oğluşumu erken doğurasım var galiba. sabahtan beri puaça kurabiye ıvır zıvır yapıyorum. 2 kişi neyimize yiyeceksek. işede gitmeyince 2 haftadır boşluktan ne yapacağımı şaşırdım. neyse atarım buzluğa gelene gidene çıkarırım. annemlerde gelsede artık iki atışıp kakışıp zaman geçirirdim :)

kalp atışları kaç civarı çıktı canım.

banada doğurmıcam gibi geliyor. bekle dur bakalım şimdi. son zamanlarda hiç geçmiyor.

lansinoh gögüs pompası manuel olan mı memnun musun bende almayı düşünüyorum ama kararsızım

daha kullanmaya baslamadım ama doktorum tavsıye ettı, ayrıca bır arkadasım da kullanmıs....

canım cok guzel masllah bebısın, catı muayenesınden de tam sonuc aldın ne guzel, cesaretlendım sen oyle deyınce, inşalllah ben de kasmayacam kendımı

canım içine sinmediyse çay falan demledikten sonra sıcak suyu üzerine dök beklet.. aynı şey..
sıcak suyun altında yıkadım sadece kaynatmadım, dusundum de zaten hemsıre ya da doktor tutacak bana gostermk ıcın ya da baskaları, fazla dusunmeye gerek yok dedım:)))

kızlar, son haftam ama çok zorlanmaya başladım.oturmak rahat değil, yatmak değil.birde boğazımda bir şey takılmış hissi oluyor bazen ve çok rahatsız ediyor.bugünde midem fena oldu.bulanıyor fln.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…