Kızıımı ilk hissettiğimde test yapmış çift çizgiiiii diye bağırmıştım sevinçle. Bakıyorum da hamilelik nasıl da hızlı geçmiş. Şimdiyse geceleri uykusuzluk tan her çizgiyi çifte çifte görmeye başladım :)
Şimdi bu yavrular hemencecik büyüyüp okula da başlarlar :)
hafiften bel ağrılarım kasık ağrılarım var bu ağrılarla doğurmam heralde:) daha dilzar doğuracak bizden kaç gün öncesi var yanii :).. arada karnım kasılıyo taş gibi oluyor.. bide gözlerim bulanıklaşıyo bazen tansiyonum mu dengesizleşiyor nedir.. varmı böyle tansiyon durumu olan??
hafiften bel ağrılarım kasık ağrılarım var bu ağrılarla doğurmam heralde:) daha dilzar doğuracak bizden kaç gün öncesi var yanii :).. arada karnım kasılıyo taş gibi oluyor.. bide gözlerim bulanıklaşıyo bazen tansiyonum mu dengesizleşiyor nedir.. varmı böyle tansiyon durumu olan??
Ağzın şeker bal yesin...
İnşallah hayırlısıyla doğar artık canım... Valla hiç sıraya gerek yok, isteyen herkesle birlikte doğurabilirim.. İnş Hepimiz sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza, gazdı süttü muhabbeti yaparız...
Baktım bir tane yüzü bulan sancım var, gerisi ufaklı tefekli ve düzensiz.. Bakalım rabbim ne zaman nasip edecek...
Tansiyonunu ölçtür muhakkak o önemli, canım... Aklında kalmasın...
amiin sağlıkla doğsunlar bizde sağlıklı olalım gerisi hiiç önemli değil dediğin gibi :) bu aralar en yakın sensin o yüzden seni takipteyim doğurdunmu doğurmadın mı diye :)
Annisler biliom sizede ikide bir soru soruyon ama merak ediyorum sizler bu ewreleri gecirdiniz iki gunden beri koyu bi akintim war bazrn sari bazen yesil gibi gelio ve cok sıkışmışgibi oluyorum llavaboya gidiyorum iki uc damla bisi oluo v.ve karnim da da agri oluo ara ara sizdede oldumu boyle veya ne anlama gelio bie oluo
Kızlar bende doktoru bekliyorum. Ameliyattaymış. O gelene kadar nst ye girdim hiç sancı falanda yok bana kalp atışları biraz düşük geldi. Sezeryan mı istesem diye düşünüyorum. Yoksa bu bişey olacak endişesi beni öldürecek.
Annisler biliom sizede ikide bir soru soruyon ama merak ediyorum sizler bu ewreleri gecirdiniz iki gunden beri koyu bi akintim war bazrn sari bazen yesil gibi gelio ve cok sıkışmışgibi oluyorum llavaboya gidiyorum iki uc damla bisi oluo v.ve karnim da da agri oluo ara ara sizdede oldumu boyle veya ne anlama gelio bie oluo
Kızlar bende doktoru bekliyorum. Ameliyattaymış. O gelene kadar nst ye girdim hiç sancı falanda yok bana kalp atışları biraz düşük geldi. Sezeryan mı istesem diye düşünüyorum. Yoksa bu bişey olacak endişesi beni öldürecek.
merhaba kızlar
doktordan geldik nst de sancılarım 1-2-3-9-10-17-20 birden 60-62 diye yukseldı ama doktorum normal dedi.alttan muayen etmedi bugun beni.devamlı ellemeyelim dedi. ay doguma az kaldı ama bana hiç doguramıcakmısım gibi gleiyo:)
banada doğurmıcam gibi geliyor. Bekle dur bakalım şimdi. Son zamanlarda hiç geçmiyor.
lansinoh gögüs pompası manuel olan mı memnun musun bende almayı düşünüyorum ama kararsızım
doktora gittk bu gün...oğlum 3.500 kg olmuş boyu 51 cm... gayet ii şu anda .
çatı muayenemiz de oldu... çok rahat bir muayene oldu. ağrı acı sızı olmadı. dr elimi tuttu, korkma kasma gevşek bırak kendini sen dur dediğin yerde durucam merak etme dedi.ben tamm diyene kadar adam lak diye soktu parmagınıhiç acımadı... bir parmak buyunda içeride oğlum.hemen kafasını tuttu dr.. sen dogurursun bu çocugu dedi gayet iii dedi rahatladım..dr mu çok seviyorum ve ona güveniyorum...
çatı muayenesinden korkmayın valla... hiiiiiiçççç acımadı.. yeterki kendinizi kasmayın..gevşek bırakın....
sıcak suyun altında yıkadım sadece kaynatmadım, dusundum de zaten hemsıre ya da doktor tutacak bana gostermk ıcın ya da baskaları, fazla dusunmeye gerek yok dedım:)))canım içine sinmediyse çay falan demledikten sonra sıcak suyu üzerine dök beklet.. aynı şey..
Kızlar kendi ellerimle yaptım kızım içinÖnce hastanedeki kapıya yapıştırcam sonra da evdeki odaya.
Eki Görüntüle 937835
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?