İyiyim cnm sancilsr giriyor ara ara beklemedeyim her an olabilir heyecan dorukta sende durumlar nasil
Pazartesiye kadar dogmazsa bebeklerimiz ayni gun dogacak insaallah sag salim aliriz bebeklerimizi kucagimiza
Dogumda sanci cekerken esim beraber komik vidrolsr seyrederiz candy saga oynariz ben sana sancilari unuttururum diyo o arada canli olarak kk yazariz insallah
benim de dr sezeryanı 3 gün öne çekti.önce itiraz ettim biraz daha kalsın diye .ama dr normal doğumu da beklesen bu kız bu hafta içinde doğar dedi.panikle hastaneye koşmaktansa böylesi daha iyi dedi.şimdi ağrı sancı oldukça yusuf yusuf oluyorum.umarım dayanırız pztesiye kadar.kıl tüy işleride bu haftalarda artık hiç çekilmiyor.daha çok acı hissediyorum sanki.
Eki Görüntüle 938448
Bebek şekerlerimiz
Eki Görüntüle 938450
Kapı süsümüz
Çok uğraştım ama sadece ikisini yükleyebildim keçeden bebek şekerimiz ve kapı süsümüz kızımın teyzesiyle birlikte yaptık
Ben de komik kedi videoları bulmuştum Facebook'ta onları izlerim demiştim sancılarım varkeneşim de çok aklına gelcek senin o anda video diyo
Normal doğumda sancı başlayınca hiç uğraşamam, son anda aldırayım da doğuma kadar çıkmasın diyodum baya dayandım artık halletmem lazım o işi yoksa hastaneye gitmeden jilet yapmak zorunda kalıcam, bunca zamanlık ağda emeklerim çöpe gidicek. Ağrı konusu beni de korkutuyo ama normal doğum isteyen biri olarak buna da sıkıp dişimizi dayanıcaz artık
Çok güzel olmuş canım hepsi ellerinize sağlık
canım ben de maydonoz nane ve kekiğin sütü azalttığını okudum bi yerde? her yer başka bişey diyo aç kalçam ben bu gidişletvde izledim şimdi..bol bol yeşillik yemek lazımmış.. maydanoz, nane..
sabahları bir yumurta..
sebze yoğurt yada et-salata ikilisi yemeklerde yenmeliymiş..
taze sıkılmış meyve suyu.. bol sıvı..
çok şekerli hamurlu şeylere gerek yok diyor uzman..
:)
Kızlar ben gidiyorum, hala beş dk da bir ama daha yoğun, kızımı çok iyi hissedemiyorum, dua edin....
Kızlar ben gidiyorum, hala beş dk da bir ama daha yoğun, kızımı çok iyi hissedemiyorum, dua edin....
Eki Görüntüle 938448
Bebek şekerlerimiz
Eki Görüntüle 938450
Kapı süsümüz
Çok uğraştım ama sadece ikisini yükleyebildim keçeden bebek şekerimiz ve kapı süsümüz kızımın teyzesiyle birlikte yaptık
canım ben de maydonoz nane ve kekiğin sütü azalttığını okudum bi yerde? her yer başka bişey diyo aç kalçam ben bu gidişle
canım ben de maydonoz nane ve kekiğin sütü azalttığını okudum bi yerde? her yer başka bişey diyo aç kalçam ben bu gidişle
Eki Görüntüle 938448
Bebek şekerlerimiz
Eki Görüntüle 938450
Kapı süsümüz
herkese günaydınlar bizde sonunda katıldık oğluşumuzla aranıza :) muhtemel doğum tarihimiz 27-28 ocak gibi inş. doğum yapacak herkese allah kolaylıklar versin, inş. bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alırız ,doğum yapanlarada hayırlı olsun
( yanlış yerlere yazmamışımdır inş.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?