2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bebek şekerlerimiz

Kapı süsümüz

Çok uğraştım ama sadece ikisini yükleyebildim keçeden bebek şekerimiz ve kapı süsümüz kızımın teyzesiyle birlikte yaptık

Dogumda sanci cekerken esim beraber komik vidrolsr seyrederiz candy saga oynariz ben sana sancilari unuttururum diyo o arada canli olarak kk yazariz insallah

Ben de komik kedi videoları bulmuştum Facebook'ta onları izlerim demiştim sancılarım varken eşim de çok aklına gelcek senin o anda video diyo

Normal doğumda sancı başlayınca hiç uğraşamam, son anda aldırayım da doğuma kadar çıkmasın diyodum baya dayandım artık halletmem lazım o işi yoksa hastaneye gitmeden jilet yapmak zorunda kalıcam, bunca zamanlık ağda emeklerim çöpe gidicek. Ağrı konusu beni de korkutuyo ama normal doğum isteyen biri olarak buna da sıkıp dişimizi dayanıcaz artık

Çok güzel olmuş canım hepsi ellerinize sağlık

w
Teşekkür ederim :26:

Dilzar gittin mi doğuma ? aklım sende walla gece zaten doğru dürüst uyuyamıyorum. Bu gecede doğurdun mu diye senin nöbetini tutucam :)

İyi geceler arkadaşlar, hepiniz sağolun....

Duş aldım, biraz gevşedim ve sancılar dayanılmaz değil diye yattım, uyumuşum... Şimdi uyanmışımbir kasılmayla... Meyve felan yedim... Bunlar doğum sancısı ondan emin oldum ama hastaneye gidecek kadar şiddetli değiller, su yok, nişan yok...beklemedeyim... Hayırlısı....

canım ben de maydonoz nane ve kekiğin sütü azalttığını okudum bi yerde? her yer başka bişey diyo aç kalçam ben bu gidişle

Kızlar ben gidiyorum, hala beş dk da bir ama daha yoğun, kızımı çok iyi hissedemiyorum, dua edin....

Allah yardımcın olsun cnm, hakkında hayırlısı olsun doğum şeklin, ayy çok heyecanlı yaa...İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın...Patır patır dökülüyoruz :))) Sıra bize geliyor diye heyecan kapladı beni....Ben de ağdaya ayın 27sınde gıdeyım dıyorum ama eger bebısım gelmezse tabiii:) Çok gec de olabılır aslında....Doktorum sezeryan olursa 27 28 gıbı olur dedı cunku normal olursa 31 ocak 3 şubat falan dedı... ya da 1 hafta daha ustune beklerız dedı.

canım ben de maydonoz nane ve kekiğin sütü azalttığını okudum bi yerde? her yer başka bişey diyo aç kalçam ben bu gidişle

Sağlık ocağından aradılar geçen gün gittim. Senin okuduğun gibi maydanoz nane keser. Sadece dereotu arttırır. Yoğurdun içine doğra bol bol ye dedi ebe kız. Kuru incir kayısı arttırır hemde bağırsaklarını gazını düzenler dedi. Sen hamileliğin boyunca gittin mi bilmem ama benim aile hekimliği çok yardımcı oluyor. Tahlillerimi falanda doktorumun yönlendirmesiyle onlarda yaptırdım hiç para vermeden.

Maşallah canım ellerinize sağlık :) bebeğin kundaklısını görmüştüm bende internette oda çok güzel duruyor

Günaydın kızlar
Dün gece çok kasıldı karnım ama doğurmadım birazdan kuaföre gitcez o işi de çıkaralım aradan, yarın doğurcam ya ben

Çok güzeller canım, güzel günlerde dağıtın sevdiklerinize

Kızlar ben gidiyorum, hala beş dk da bir ama daha yoğun, kızımı çok iyi hissedemiyorum, dua edin....

Kız doğurdun mu yoksa
Bekliyoruz bak merakla haber ver bize. Doğurmadıysan da henüz, Allah kolaylık versin canım, bir avazda inşallah..

herkese günaydınlar bizde sonunda katıldık oğluşumuzla aranıza :) muhtemel doğum tarihimiz 27-28 ocak gibi inş. doğum yapacak herkese allah kolaylıklar versin, inş. bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza alırız ,doğum yapanlarada hayırlı olsun
( yanlış yerlere yazmamışımdır inş.)

Hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…