Simdi atesler icinde yatiyorum sadece saatimi kurdum bebiso emziriyorim saatte bir bu okuzde sabah yatiyor aksam yatiyor walla yazik ne diyimvalla dilim tutuldu diyecek bişey bulamıyorum Allah ıslah etsin kocanı .. aklını başına alır umarım tez vakitte .. her zaman mı böyleydi yoksa senin yerine onun mu psikolojisi bozuldu yahuu.. Allah akıl fikir versin
merhaba arkadaşlar, öncelikle doğum yapanlara hayırlı olsun. biz kızımla beraber geceleri sabahlıyoruz. gece gündüzü karıştırıyor kızım. bir de gazı var baya. zinco damla kullanıyorum. ilk zamanlar inat ettim kullanmıyım dedim. ama baktım bebeğim acı çekiyor dayanamadım artık kullanıyorum.
bebişi olanlar d vitamini kullanıyor musunuz? bize doktorumuz bişi demedi ama ben alınması gerek diye biliyorum. haftaya 1 aylık oluyoruz. kontrol var o zaman sorcam.
hayırlı uğurlu olsun. Adıyla yaşasın kızın canım.
okuduklarıma inanamıyorum. ama sizin ilişki tarzınız benim alışık olduğumdan biraz farklı galiba. eşin bir anda bu hale gelmemiştir sanırım değil mi? yani bu cümleler bir anda insanın ağzından çıkmaz. Sana Allah'tan sabır diliyorum. mümkünse yanına bi yardımcı al en azından gündüzleri. anne gibi. onların yanında bu şekilde konuşamaz belki.
Merhaba arkadaşlar, dualarınız ve iyi dilekleriniz için sağolun...
Zehramız, 12:45 de dünyaya geldi... Dört cm açıklıkla hastaneye gelmişim, hastanede önce sancım azaldı sonra normal seyrine döndü... Suni sancıya gerek kalmadı.. Sadece son bir saat zorladı.. Onun dışında çekilmeyecek hiç bir şey yok.. Hiiç korkamayın..
Aynı saatlerde sancı çekmişiz ama doğum aynı olmamış Suni sancının avantajı, kısa sürede olması galiba... Çook şükür rabbime.. Allah tüm kavuşamayanları, kavuştursun mis kokulularına...
Simdi atesler icinde yatiyorum sadece saatimi kurdum bebiso emziriyorim saatte bir bu okuzde sabah yatiyor aksam yatiyor walla yazik ne diyim
Yok yok oncedende boyleydi yabi bendede war aksilik o soylerse ben 2 katini soyluyorum simdide 2.80 yayildi ysyiyo sanki o yorgun hasta ameliyatli amann benim icin cok anlamli olan bi soz war tirnagin warsa basini kasi ben buni diuorum kendime annemi anam geldi sagolsun yok ewimi temizlicem yok kocam ewde zaten 1 ay ananeme bakti hastanede simdi bebegi yikicam gel diyorum 3 gu sonra geliyor yanlizim anlicaniz ama ben işe 40miz cikinca 1 2 saatlik gidip gelecem annem bakack inşallah oyüzden yuzgoz olmak istemiyorum tabi baslarda olan arkadaslar bilir.bu durumumu ilk donemlerde.neler cektirdi bana
noluyor bu erkeklere yahu? ben olsam aynı terslikte cevap verirdim eşime.hiç gelemem böyle şeylere
Allah yardımcın olsun arkadaşım, anneden de fayda yokmuş.. Çok canım sıkıldı durumuna.. Allah etrafındakilere akıl fikir versin ıslah etsin vicdanlarını hatırlatsın ne diyeyim.. elden bişey gelmiyor..
Canım ben de orada yapıcam ben sorayım bari. Normal doğum mu yaptın? Gece mi gündüz kendi doktorunla mı? Ebelerin ve doktorun tavrı nasıl?
merhaba arkadaşım,
hastaneyle ilgili sana sorularım olmuştu.. cevabını bekliyorum :)
Zaten verdim 2 kati cevap verdim walla ben ona destek oldukca kudurdu ben bise sahibi olalim diye 6 aylikken ise girdim son ayima kafar çalıştım 6 saat yürüyordumm işte ewlendigimizden beri 3. Kez isten kovuldu yukselcem diue herboka maydonoz oluyo ama ben yine ona destek oldum tmm herseyime yarsim ediyor ben son aylarda isten geldimde hep yatiyordum o yapiyordu simdi bile onu getir bunu götür diyorum yapiyor ama bu laflarr herseyi siliyor bide disini skp benim oglumdn baska kimsem yok oğlum annen kafayi yemis gibi laflar ediyo
ne desem bilemedim, ama ya oturup konuşmak lazım ya da büyük bir kavga çıkarıp içindekileri dökmek sanırım.kendini üzme bırak o üzülsün tabi üzülürse...
Merhaba arkadaşlar, dualarınız ve iyi dilekleriniz için sağolun...
Zehramız, 12:45 de dünyaya geldi... Dört cm açıklıkla hastaneye gelmişim, hastanede önce sancım azaldı sonra normal seyrine döndü... Suni sancıya gerek kalmadı.. Sadece son bir saat zorladı.. Onun dışında çekilmeyecek hiç bir şey yok..
Gözünaydın Dilzar, Allah analı babalı büyütsün
Bizim minnakın adı da zehra :)
Simdi atesler icinde yatiyorum sadece saatimi kurdum bebiso emziriyorim saatte bir bu okuzde sabah yatiyor aksam yatiyor walla yazik ne diyim
Yok yok oncedende boyleydi yabi bendede war aksilik o soylerse ben 2 katini soyluyorum simdide 2.80 yayildi ysyiyo sanki o yorgun hasta ameliyatli amann benim icin cok anlamli olan bi soz war tirnagin warsa basini kasi ben buni diuorum kendime annemi anam geldi sagolsun yok ewimi temizlicem yok kocam ewde zaten 1 ay ananeme bakti hastanede simdi bebegi yikicam gel diyorum 3 gu sonra geliyor yanlizim anlicaniz ama ben işe 40miz cikinca 1 2 saatlik gidip gelecem annem bakack inşallah oyüzden yuzgoz olmak istemiyorum tabi baslarda olan arkadaslar bilir.bu durumumu ilk donemlerde.neler cektirdi bana
Canim Allah yardımcın olsun. İcinde olunca olayın dışarıdan ne söylesek az ama sanki sen cok yuz vermissin. Hala ben calisicam diyorsun. Affedersin kocan evde manda gibi yayılacak. Sen de emzikli bebeğini bırakıp çalışacaksın. Kendine biraz fazla haksızlık etmiyor musun? Onceki mesajlarını okuyamadim belki vardır sebebin ama değmez erkekler icin kendini yıpratmaya... Özür dilerim yorumum icin maksadım seni kırmak degil
Kızlar bebisim 22 gunluk oldu 2 gun once yari 40ni çıkardık ve ben cok gribim bebisime de bulasirmi ne yapacam ben emzirirken altini degisirken mecbur yaklasiyorum allshim esirgesin inşallah aa bide benim koca kudurdu yine bi sapka orda gormuyomusun dedim bebisin kafasi terledi sogumasin dedim ne nalet okumalar vay seni dowecem demeler nebicim anneymisim cocugu aglatiyormusum elalemin karilari hem çocuk bakiyomus hem is yapiyomus yani sanki bi is yapmiyorum sabah bile sewer diye elde borek actim ne hakretler ne hakaretler tabi bende susmadi ben susmadikcada daha da buyudu adam yaptigi iyilikleri burnumdan getirdi bide logusaliktan duygusalim sanirim duygu somurusu yapma diyor ne yapcam bilemedim ben ilgileniyim bari onla logusa o galiba bide diyoki cokmu zor bi mama alirim seni siktir ederim diyor amannn sizden baskada anlatcak kimsem yok
Bu gün dr randevumuz vardı . sezeryana karar verdik ve gün olarak perşembe günü 23 ocak belirledik. çarşamba ailem gelicek şehir dışından çünkü. ardından hemen bebeğimize kavuşalım istedik. tabi o daha aceleci çıkmazsa. heyecan şimdi başladı.
Allah razi olsun canim darisi sizlere ins bu sayfayi takip edip cevap yazamayanlardandim ama sizin icin de hep dua ettim kolay bi dogum olducok sukur ben hep sancimi bekledim ama gelmedi oyle bi ozelligim yok demekki benim ablamizida suni sanciyle dogurmustum simdide suyym geldi 6da sanci takildi 4cmle basladik 8bucukta dogurdum Allah im herkesi bir nefeste kurtarsin simdi uyuyo hep memede durmak istiyo sutum yokkk denecek kadar azbende hic itirazetmeden tutuyorum uzuuuun sure dua edin benimde sutum yetsin bebesime herkesle nirlikte
Kızlar bebisim 22 gunluk oldu 2 gun once yari 40ni çıkardık ve ben cok gribim bebisime de bulasirmi ne yapacam ben emzirirken altini degisirken mecbur yaklasiyorum allshim esirgesin inşallah aa bide benim koca kudurdu yine bi sapka orda gormuyomusun dedim bebisin kafasi terledi sogumasin dedim ne nalet okumalar vay seni dowecem demeler nebicim anneymisim cocugu aglatiyormusum elalemin karilari hem çocuk bakiyomus hem is yapiyomus yani sanki bi is yapmiyorum sabah bile sewer diye elde borek actim ne hakretler ne hakaretler tabi bende susmadi ben susmadikcada daha da buyudu adam yaptigi iyilikleri burnumdan getirdi bide logusaliktan duygusalim sanirim duygu somurusu yapma diyor ne yapcam bilemedim ben ilgileniyim bari onla logusa o galiba bide diyoki cokmu zor bi mama alirim seni siktir ederim diyor amannn sizden baskada anlatcak kimsem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?