2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Simdi atesler icinde yatiyorum sadece saatimi kurdum bebiso emziriyorim saatte bir bu okuzde sabah yatiyor aksam yatiyor walla yazik ne diyim

Yok yok oncedende boyleydi yabi bendede war aksilik o soylerse ben 2 katini soyluyorum simdide 2.80 yayildi ysyiyo sanki o yorgun hasta ameliyatli amann benim icin cok anlamli olan bi soz war tirnagin warsa basini kasi ben buni diuorum kendime annemi anam geldi sagolsun yok ewimi temizlicem yok kocam ewde zaten 1 ay ananeme bakti hastanede simdi bebegi yikicam gel diyorum 3 gu sonra geliyor yanlizim anlicaniz ama ben işe 40miz cikinca 1 2 saatlik gidip gelecem annem bakack inşallah oyüzden yuzgoz olmak istemiyorum tabi baslarda olan arkadaslar bilir.bu durumumu ilk donemlerde.neler cektirdi bana

bebeğin boyu kilosu nasıl , dünkü usg sonuçlarıyla uyumlu mu doğdu merak ettim :) bide bu doğumda da kesi yapıldı mı ne durumdasın? yapıldıysa kaç dikiş? biliyosun en çok aklıma takılan şeylerden biri bu kesi olayı :)

Allah yardımcın olsun arkadaşım, anneden de fayda yokmuş.. Çok canım sıkıldı durumuna.. Allah etrafındakilere akıl fikir versin ıslah etsin vicdanlarını hatırlatsın ne diyeyim.. elden bişey gelmiyor..

Son düzenleme:
noluyor bu erkeklere yahu? ben olsam aynı terslikte cevap verirdim eşime.hiç gelemem böyle şeylere

Zaten verdim 2 kati cevap verdim walla ben ona destek oldukca kudurdu ben bise sahibi olalim diye 6 aylikken ise girdim son ayima kafar çalıştım 6 saat yürüyordumm işte ewlendigimizden beri 3. Kez isten kovuldu yukselcem diue herboka maydonoz oluyo ama ben yine ona destek oldum tmm herseyime yarsim ediyor ben son aylarda isten geldimde hep yatiyordum o yapiyordu simdi bile onu getir bunu götür diyorum yapiyor ama bu laflarr herseyi siliyor bide disini skp benim oglumdn baska kimsem yok oğlum annen kafayi yemis gibi laflar ediyo

Canım ben de orada yapıcam ben sorayım bari. Normal doğum mu yaptın? Gece mi gündüz kendi doktorunla mı? Ebelerin ve doktorun tavrı nasıl?

Evet canım normal doğum, 1 ocakta 13.00 a kadar çalışıyordu dr um, kendisiyle 1,5 ay önce tanışmıştık zaten, tam teşekküllü bi hast doğum yapmam gerektiği için mecburen ona gittim, lebriz hale ve Nagihan hn ı çok duyuyordum ama çok dolulardı , daha müsait olan dr u seçtim.. 1 ocakta 3 hastası vardı benim dr un ..doğum yapacak bi bayanla tanıştım, suni sancı ile normal doğuracaktı, bizim dr a teklif etmiş kalır mısınız diye( fark alıyor ya dr lar mesai dışı olunca) dr çocukarım evde beni bekliyor, başka önemli işim var falan demiş.. Ben hemen nöbetçi dr u sordum lebriz hale demezler mi:)
Doğumu hale hanım yaptırdı, kendisini doğumhanede gördüm ilk,iyiydi çok şükür. Normal doğumda ebeler en çok yanında oluyor dr 10 dk doğurttu gitti.. Ebeler de 3 ebe ilgilendi 2 si çok iyiydi biri zalım dı:)

ne desem bilemedim, ama ya oturup konuşmak lazım ya da büyük bir kavga çıkarıp içindekileri dökmek sanırım.kendini üzme bırak o üzülsün tabi üzülürse...

evet doğum şeklin? doktorun tavrı? ebelerin ve diğer görevlilerin yaklaşımı? fiyatlar? hastanenin verdiği şeyler varmı doğum sonrası kullanmak üzere? akşam mı doğum yaptın gün içinde mi? doktorunun seninle olup olmadıgını öğrenmek için sordum bunu.. ve senin paylaşmak istediğin , bilgileindirmek istediğin konular varsa paylaşmanı

Normal doğum yaptım çok şükür.. Dr la ilgili az önce yazdım, nöbetçiye kaldım:)
Hayırlısı dedim dua ettim iyi oldu çok şükür, gerçi kendi drum çatın süper dikişsiz doğurturuz belki seni dedi, 3 iç 3 dış dikişli oldu.. Kısmet o kadar olucak artık.. Doğum için önceden gidip fiyat alın derim , kafalarına göre söyleyebiliyorlarmış.. Bize fiyat almak için gittiğimizde 650 normal, 1250 sezeryan dediler. İndirim nakitte oluyor mu falan dedik yok dediler, aynı kıza yatış için gittik, fiyat için ben gayriihtiyari 600 konuştuk dedim, kız da rvet size 600 yaparız demiştik dimi dedi..:) çok ilginç dimi :)
Ebeler bana iyiydi canım, şimdi morelinizi bozmiyim yaaa yazmıcam :)
Hastane hastabezi veriyor, süt sağma makinası ihtiyacım oldu benimkini çalıştıramadık, sıra vardı 3-4 saat sonra aradılar istiyor musunuz diye, eğer lazım olacağını düşünüyorsan onu alabilirsin. ,
bebeğin altını siz odada değiştiriyorsunuz..

Doğumhaneden çıkacağım , bebek dr ebeler herkes çıktı, hastabakıcı beni temizledi giydirdi, bezimi taktı saolsun, sonra 15-20 dk doğumhaneyi temizledi, ben orda çatalda bekliyorum, ona uyuz oldum da bişi demedim, şimdiki aklım olsa ben seni niye bekliyorum üşüdüm götür beni derdim herhalde

ne desem bilemedim, ama ya oturup konuşmak lazım ya da büyük bir kavga çıkarıp içindekileri dökmek sanırım.kendini üzme bırak o üzülsün tabi üzülürse...

Simdi surunuyorum desem yeridir hastaliktam agizlik alim bekle cocugun basini dedim tamam git diyor okuz halimi gorseniz acirsiz walla kapidan heri do dum neden döndün diye sormadi eşşek herif aman bagirsan ne kari gibi onla bas edilmez oyun oyniyo telefonda adin umrunda mi

Canim Allah yardımcın olsun. İcinde olunca olayın dışarıdan ne söylesek az ama sanki sen cok yuz vermissin. Hala ben calisicam diyorsun. Affedersin kocan evde manda gibi yayılacak. Sen de emzikli bebeğini bırakıp çalışacaksın. Kendine biraz fazla haksızlık etmiyor musun? Onceki mesajlarını okuyamadim belki vardır sebebin ama değmez erkekler icin kendini yıpratmaya... Özür dilerim yorumum icin maksadım seni kırmak degil

Yok be bacim.ben calismiyorken bu okuz benim param lambalari acik.botakma sondir.diuodu siniri gecimce canini acitmak istiyorum diyor.bunlarida yarin borgun sakinlesince sinir aninda soyleyebilirim diyor aman ben bunu hamileyken birakcaktim yalwardi pislik

Bizde pazt.15 gunluk olcaz ins.,saglik ocagindan gelin dediler aşi kartini ve devit vericekler..siz kac gunluksunuz cnm,hemsireniz cagırmadimi sizi..

Zor canim insandan can cikar huy cikmaz allah akil fikir versin ona. Sakin ol dikislerine bisey olcak lohusasin sütün kesilcek de esine cünkü benim yapcagim tafrayi sen yapiosun heralde senden cikti bu cocuk de

hadi hayırlısı canım.tarih öğrenince insan daha bir heyecanlanıyor değil mi.geri sayım başlasın.

canım gözün aydın.çok sevindim.sağlıkla atlatmışsın maşallah

canım ya işin çok zor.allah yardımcın olsun.lohusa olmasanda böyle söylememesi lazım.takmamaya çalış.bebişine odaklan sütün falan kesilmesin üzülüpte.seni ne kadar üzdüğünü anlat bence bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…