2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
(engteacher86 ) canım benim doğum da 27 ocak dedi doktorumuz ama bana bakarsan hiç doğurmıycak gibiyim hiç bir belirti yok aslında cuma gününden sonra olsa çok daha iyi olacak eşim için tatile gircez ya ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda...

Arada okuyamayıp kaçırdıklarım olmuştur heralde. Çünkü topiğimiz çok sessizleşmiş, birkaç kişi kalmışız :)) Doğum yapan herkesi tebrik ediyorum

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağsalim kavuşmuşsundur bebeğine??

Benimde 40 haftam 27 de doluyor. Doktor bol bol yürü dedi. Eşimi aldım anne bebek çocuk fuarına gidiyorum cnr a. Fuarda doğururum belki :) sende yürü bol bol...

Herkese merhabalar, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim

Erikçilekkiraz az bir dikiş dedi dr, sayısını söylemedi, dikerken lokal uyuşturuluyor, hissetmedim canım... Şimdi de iyiyim... Fazla oturmak iyi gelmiyor...

Engteacher seni de merak ettim, doğurmadıysan babanız gelmiştir...

Bebiş ağlıyor...

dilzar ve diğer doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim gözünüz aydın... bekleyen arkadaşlar sizlere de hayırlı doğumlar inşallah...

şu Tracy hogg un kitabını okuyan arkadşlar sorum size... okuyanlar bilir E.A.S.Y. yöntemini uygulayacak mısınız? doğum yapan arkadaşlar ne durumdasınız ya da hamiş arkadşlar siz neler düşünüyorsunuz? okurken çok güzel hayaller kuruyordum ancaaaaak uygulaması çok zormuş beee

bebeğimi uyuması için sallamam derdim, ağlayınca kucağıma almam derdim, emziğe alıştırmam, sık sık her ağladığında emzirmem derdiiiiim... ancak bizde durumlar şöyle: akşam 8-11 arası öyle bir kriz sancı geliyor ki kucağımıza da alıyoruz , beşiğinde de sallıyoruz sakinleşsin diye emzik de veriyoruz ne acıksa emziriyorum da... yani büyük konuşmamak gerekiyormuş.

sizde durumlar nasıl canlar?

ayyy ne tatlıdır o şimdi ağlaması bile güzel geliyor insanın kulağına. dikişlerin de en yakın zamanda iyileşir inş rahat rahat oturur emzirirsin. Rabbim sütüne de bereket versin. gözün aydın canım.

seni rahatsız etmiyorsa sorun yok demektir, tez zamanda iyileşirsin umarım. Bebişini öp benim için :)

selam kızlar ,

evde temizlik var.. annem yapıyo ben peşinde geziniyom ama bana iş yaptırmak istemiyo.. benimde böyle için rahat etmiyor :) kaç fırça yedim bu yüzden.. bebiş dün akşam beni çok sıkıştırdı .. doğururmuyum acaba diye düşündüm ama henüz bişey yok:)

Vakit bulunca bende doğum hikayemi anlatayım dedim. Geçen hafta cmrtsi sabah 7 de hafif bi sancıyla uyandım ama gaz sancısıdır diye geçiştirdim uyumaya devam ettim çünkü cuma nst de yalancı sancım bile yoktu. Bütün gün sancılar hafif hafif devam etti. Akşam 7 buçuk olunca doktorumu aradım o da hastaneye çağırdı bu arada sancılar biraz artmıştı. Muayenede 4 cm açık vardı nstye bağladılar sancılar 80 civarındaydı. Yatağa yatırmak istediler ama ben koridorlarda yürüdüm Buda açılmayı hızlandırdı tekrar nstye aldıklarında ıkınmak istiyorum doğruyorum dedim muayenede açıklık 10 cm olmuş hemen doğuma aldılar ve yarım saat içinde bebeğimi kucağıma aldım😄şimdi 1 haftalık olduk😊evet sancılar biraz acıtıyor ama bebeğin doğum anı öyle tarif edilmez bir duygu ki mucize gibi☺️Onu kucağıma aldığım an bütün acılarım bitti. Herkese kolay doğumlar😊

Canım gözün aydın, hayırlı uğurlu bir evlat olsun inşallah, Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah, Ne güzel kucağına almışsın, Allah bize de nasip eder inşallah, maşallah normal doğumunu da yapmışsın....

Bu arada diğer doğum yapan arkadaşlara da gözünüz aydın diyorum, Allah analı babalı ve sağlıklı büyütsün inşallah...

Ayrıca dün misafirlerim vardı çok tanıdık hatta birisi de çok yakınım, bana normal mi düşünüyorsun dediler, evet dedim, işte yürüyüş yap falan iyi gelir dediler( bu arada 2 3 tanesi sezeryan olmuş) tuttular bana diyorlar ki yok işte normal doğumun da sonradan dikişlerin bakımı zor 20 30 tane dikiş atıyorlar, kesiyorlar diye kendi aralarında konuşuyorlar.Ya çıldırdım ne kadar ayıp yaaa!!!!!Benim şurda doğumuma kalmış az vaktim söylediklerine bak.Ya ben bu insanları anlamıyorum yaa bir de bak 4 kilo olursa sakın normal yapma falan sanki doktorlar, ya inanın çok moralim bozuldu, çok sinir oldum.....Bir de okumuş insanlar hani cahil değiller güya!!!Hamile hamile beni konuşturuyorlar size mi kaldı benim nasıl doğuracağım!!!

Sorma herkez profösör bazen icimden su cümle geciyo aaa sen benim doktordan daha cok yorum yapiyosun sen dogurt bukadar bilgi bosa gitmesin dicem ama iste dengesizle dengesiz olmak ta gereksiz takma bosver

herkese slm :) bende ufaklığı kucağıma alanlardanım.1 haftalık olduk bile :) kimin ne söylediğini hiç umursamayın derim herkes kendini uzman sanıyor.bu arada normal doğum yaptım.Allah doğum bekleyen bütün annelere güç,sabır ve hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inş. :) herkese sevgiler.....

saece son sayfaları okuyorum artık dılzar gözün aydın canım ve bütün dogum yapan arkadaslar hepınızın gözü aydın olsun allah analı babalı saglıklı hayırlı uzun ömürler versın....

Rabbim gönlüne fgöre versin inş kolay bi doğum olur..
Tüm hamileler için aklıma geldikçe dua ediyorum zor iş..ya dün yazmak istemedim ebelerle ilgili de madem sen şahit olmuşsun yazayım.. Odanda ailenle birlikte bi süre sancı çekebiliyorsun sonra doğuma az kala sancı odasına alıyorlar( tek kişilik oda )istersen bi bayan da seninle gelebiliyor ( bence mutlaka al yanına birini sırtına masaj yapsın çok iyi oluyor) neyse benim yan odamda sancı odasında bi kızcağız çok bağırıyordu kıyamam dayanamıyordu demek, neyse beni doğuma aldılar ben doğurdum onu da yan odaya aldılar doğum için, dr un istediği gibi ıkınamadı kızcağız diye; herkes çıktı doğumhaneden kız bağırıyor nolur yardım edin diye kimse bana mısın demiyor, en sonunda ebenin biri sana yardım edemeyiz sen ıkınmıyorsun dedi, kız dru çağırın dedi , dr u da çağıramayız dedi, kocamı çağırın dedi , kocanı da çağıramayız dedi kız ağlamaya devam etti, rabbim sen yardım et dedi, ben kendi acımı unuttum kıza ağladım orda(

Bebeği silip kucağıma havlu ile verdiler, fotograf makinamı gçtürmüştüm bi kaç foto çektiler.. Ben de bebekle odama gitmek istiyorum dedim olmaz, bebek üşümüş ısıtıcaz temizleyip giydiricez getirecez dediler, ben de peki dedim.. Bebeği götürdükleri odada cam falan yokmuş görmemiş bizimkiler, ben odaya geldikten yarım saat sonra geldi( benim farklı durumum vardı bebeğin ciğer filmi çekildi, sizin bebekler daha erken gelir )

bende geçen cumartesi doğum yaptım 22.58 de oğluşum doğdu 10.5 saat sancı çektim ama ben bebiş doğunca ama geçiyo gerçekten

Çüş deseydin 30 dikişmiş!!
Sen doğur sonra da sütünle ilgili yorum yapacaklar
İyisi mi takmamak
Cahil işte cahil çok sinirlendim şimdi, hiçte dedikleri gibi değil sakın korkma; dikişlerin bakımı da zor değil; arkadaşım dedi ki bana her wc den sonra batikon u sür başkada bişey yapma bana dua edeceksin, dr da batikondan başka bişey yazmadı sabah akşam kullan dedi..15 günde iyileştim elhamdülillah..
Hiç düşünme evrene pozitif msj ver, kolay olacak de , dua et hep:)

Gözün aydın canım benim kız son 1 aydır aşağıda, çok rahat nefes alıyorum. İnşallah artık kanala da girer. Ben de Çarşamba günü o güzel haberi almak istiyorum doktorumdan.

pazartesi kontrola gidicez daha 10 gün nasıl beklicem derken, cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik. gecede doğum yaptım. çok şükür oğluşumda bende iyiyiz. 3500 kilo doğdu. süt problemim var biraz ama uğraşıyoruz. daha sonra ayrıntılı yazarım.. herkese sevgiler....

sağ ol canım tesekkur ederım olumlu yorumlar ıcın, gercekten ben ınsanları anlayamıyorum, ne kadar dusuncesızler, dogumuma ne kadar az kalmıs ama sırf ınat ıcın normal dogum yapmak ıstıyorum:))Tövbe tövbe ama haklıyım bence....

Maşallah canım gozunuz aydın normal dogum degıl mı? benım de daha 10 12 gunum var...bazen acaba erken gelır mı dıyorum bazı ufak tefek eksıklıklerım de var... Bugun de oturma odasına lohusa yatagımı hazırlayım en azından dursun temız temız dıyorum anıden bır sey olursa elım ayagıma dolasır...

kızlaaar yarın erken saatte sezeryanım var.dr bu geceden yatış yapmamı istedi.tahliller falan için.akşam gidicem inşallah.rabbim hepimimzin yardımcısı olsun.bana da dua edin.hakkınızı da helal erdin.umarım görüşürüz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…