Günaydın kızlar benim dün nişanı m geldi ama çok fazla sancım olmadı geceyi evde geçirdim şimdi de doktora geldikten doktor suni sancı verecekmiş yatıracaklar beni birazdan lütfen dua edin de herşey yolunda gitsin karışık duygular içindeyim.
(engteacher86 ) canım benim doğum da 27 ocak dedi doktorumuz ama bana bakarsan hiç doğurmıycak gibiyim hiç bir belirti yok aslında cuma gününden sonra olsa çok daha iyi olacak eşim için tatile gircez ya ama hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda...
Herkese merhabalar, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Erikçilekkiraz az bir dikiş dedi dr, sayısını söylemedi, dikerken lokal uyuşturuluyor, hissetmedim canım... Şimdi de iyiyim... Fazla oturmak iyi gelmiyor...
Engteacher seni de merak ettim, doğurmadıysan babanız gelmiştir...
Bebiş ağlıyor...
Herkese merhabalar, iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
Erikçilekkiraz az bir dikiş dedi dr, sayısını söylemedi, dikerken lokal uyuşturuluyor, hissetmedim canım... Şimdi de iyiyim... Fazla oturmak iyi gelmiyor...
Engteacher seni de merak ettim, doğurmadıysan babanız gelmiştir...
Bebiş ağlıyor...
Ayrıca dün misafirlerim vardı çok tanıdık hatta birisi de çok yakınım, bana normal mi düşünüyorsun dediler, evet dedim, işte yürüyüş yap falan iyi gelir dediler( bu arada 2 3 tanesi sezeryan olmuş) tuttular bana diyorlar ki yok işte normal doğumun da sonradan dikişlerin bakımı zor 20 30 tane dikiş atıyorlar, kesiyorlar diye kendi aralarında konuşuyorlar.Ya çıldırdım ne kadar ayıp yaaa!!!!!Benim şurda doğumuma kalmış az vaktim söylediklerine bak.Ya ben bu insanları anlamıyorum yaa bir de bak 4 kilo olursa sakın normal yapma falan sanki doktorlar, ya inanın çok moralim bozuldu, çok sinir oldum.....Bir de okumuş insanlar hani cahil değiller güya!!!Hamile hamile beni konuşturuyorlar size mi kaldı benim nasıl doğuracağım!!!
Bende dua ediyorum mesai saatleri içinde doğurayım diye. Doktoruma çok güveniyorum. Benim korkumda senin gibi doğumhanede kalmak. Bi kere gittiğimde doğum yapan kadın bağırıyor diye ebelerde ona bağırıyordu :S Doğduktan sonra bebeğini direk senin kucağına mı verdiler yoksa silip öyle gösterdiler mi? Bebek odasına götürüp orada yıkayıp giydiriyorlarmış herkes camdan izliyormuş ama biz o sırada doğumhanede oluyoruz.o duruma da ayrı uyuz oldum. Ben bebeğim kucağımda çıkmak istiyorum ilk benimle görsünler istiyorum. Sen odaya geçtikten sonramı bebek geldi yoksa senden önce mi gelmişti?
Vakit bulunca bende doğum hikayemi anlatayım dedim. Geçen hafta cmrtsi sabah 7 de hafif bi sancıyla uyandım ama gaz sancısıdır diye geçiştirdim uyumaya devam ettim çünkü cuma nst de yalancı sancım bile yoktu. Bütün gün sancılar hafif hafif devam etti. Akşam 7 buçuk olunca doktorumu aradım o da hastaneye çağırdı bu arada sancılar biraz artmıştı. Muayenede 4 cm açık vardı nstye bağladılar sancılar 80 civarındaydı. Yatağa yatırmak istediler ama ben koridorlarda yürüdüm Buda açılmayı hızlandırdı tekrar nstye aldıklarında ıkınmak istiyorum doğruyorum dedim muayenede açıklık 10 cm olmuş hemen doğuma aldılar ve yarım saat içinde bebeğimi kucağıma aldım😄şimdi 1 haftalık olduk😊evet sancılar biraz acıtıyor ama bebeğin doğum anı öyle tarif edilmez bir duygu ki mucize gibi☺️Onu kucağıma aldığım an bütün acılarım bitti. Herkese kolay doğumlar😊
Ayrıca dün misafirlerim vardı çok tanıdık hatta birisi de çok yakınım, bana normal mi düşünüyorsun dediler, evet dedim, işte yürüyüş yap falan iyi gelir dediler( bu arada 2 3 tanesi sezeryan olmuş) tuttular bana diyorlar ki yok işte normal doğumun da sonradan dikişlerin bakımı zor 20 30 tane dikiş atıyorlar, kesiyorlar diye kendi aralarında konuşuyorlar.Ya çıldırdım ne kadar ayıp yaaa!!!!!Benim şurda doğumuma kalmış az vaktim söylediklerine bak.Ya ben bu insanları anlamıyorum yaa bir de bak 4 kilo olursa sakın normal yapma falan sanki doktorlar, ya inanın çok moralim bozuldu, çok sinir oldum.....Bir de okumuş insanlar hani cahil değiller güya!!!Hamile hamile beni konuşturuyorlar size mi kaldı benim nasıl doğuracağım!!!
Gözün aydın canımbenim kız son 1 aydır aşağıda, çok rahat nefes alıyorum. İnşallah artık kanala da girer. Ben de Çarşamba günü o güzel haberi almak istiyorum doktorumdan.
Çüş deseydin 30 dikişmiş!!
Sen doğur sonra da sütünle ilgili yorum yapacaklar
İyisi mi takmamak
Cahil işte cahil çok sinirlendim şimdi, hiçte dedikleri gibi değil sakın korkma; dikişlerin bakımı da zor değil; arkadaşım dedi ki bana her wc den sonra batikon u sür başkada bişey yapma bana dua edeceksin, dr da batikondan başka bişey yazmadı sabah akşam kullan dedi..15 günde iyileştim elhamdülillah..
Hiç düşünme evrene pozitif msj ver, kolay olacak de , dua et hep:)
pazartesi kontrola gidicez daha 10 gün nasıl beklicem derken, cuma akşamı suyum geldi hastaneye gittik. gecede doğum yaptım. çok şükür oğluşumda bende iyiyiz. 3500 kilo doğdu. süt problemim var biraz ama uğraşıyoruz. daha sonra ayrıntılı yazarım.. herkese sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?