hadi hayırlısı canım.tarih öğrenince insan daha bir heyecanlanıyor değil mi.geri sayım başlasın.
evet yaaa tarih belli oldu ya şimdi daha çok heyecan bastı. :)
bilirim.benim de pztesi .geceleri uyumam zorlaştı sürekli birşeyler düşünüyorum,planlıyorum falan.heyecan çok
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. yağmurumu salı günü kucağıma aldım Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin. ama sevincim biraz buruk hala hastanedeyiz sarılık çıktı. kuzum karşımda küvözde öyle yatıyo ben ona bakmaya kıyamazken 3 gündür elinden ayağından defalarca kan aldılar. sezeryan olduğum için doğru düzgün hareket de edemiyorum. elim ayağım bağlı sadece dua ediyorum onun için sizde dualarınızı esirgemeyin.
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. yağmurumu salı günü kucağıma aldım Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin. ama sevincim biraz buruk hala hastanedeyiz sarılık çıktı. kuzum karşımda küvözde öyle yatıyo ben ona bakmaya kıyamazken 3 gündür elinden ayağından defalarca kan aldılar. sezeryan olduğum için doğru düzgün hareket de edemiyorum. elim ayağım bağlı sadece dua ediyorum onun için sizde dualarınızı esirgemeyin.
evet doğum şeklin? doktorun tavrı? ebelerin ve diğer görevlilerin yaklaşımı? fiyatlar? hastanenin verdiği şeyler varmı doğum sonrası kullanmak üzere? akşam mı doğum yaptın gün içinde mi? doktorunun seninle olup olmadıgını öğrenmek için sordum bunu.. ve senin paylaşmak istediğin , bilgileindirmek istediğin konular varsa paylaşmanı
Normal doğum yaptım çok şükür.. Dr la ilgili az önce yazdım, nöbetçiye kaldım:)
Hayırlısı dedim dua ettim iyi oldu çok şükür, gerçi kendi drum çatın süper dikişsiz doğurturuz belki seni dedi, 3 iç 3 dış dikişli oldu.. Kısmet o kadar olucak artık.. Doğum için önceden gidip fiyat alın derim , kafalarına göre söyleyebiliyorlarmış.. Bize fiyat almak için gittiğimizde 650 normal, 1250 sezeryan dediler. İndirim nakitte oluyor mu falan dedik yok dediler, aynı kıza yatış için gittik, fiyat için ben gayriihtiyari 600 konuştuk dedim, kız da rvet size 600 yaparız demiştik dimi dedi..:) çok ilginç dimi :)
Ebeler bana iyiydi canım, şimdi morelinizi bozmiyim yaaa yazmıcam :)
Hastane hastabezi veriyor, süt sağma makinası ihtiyacım oldu benimkini çalıştıramadık, sıra vardı 3-4 saat sonra aradılar istiyor musunuz diye, eğer lazım olacağını düşünüyorsan onu alabilirsin. ,
bebeğin altını siz odada değiştiriyorsunuz..
Doğumhaneden çıkacağım , bebek dr ebeler herkes çıktı, hastabakıcı beni temizledi giydirdi, bezimi taktı saolsun, sonra 15-20 dk doğumhaneyi temizledi, ben orda çatalda bekliyorum, ona uyuz oldum da bişi demedim, şimdiki aklım olsa ben seni niye bekliyorum üşüdüm götür beni derdim herhalde
teşekkür ederiz sanırım takip ettiğim kadarıyla seninle doğum tarihlerimiz yakın ve öğrtmeniz
Bizimki 45dkda bir uyanıyo hamileyken deliksiz uyurdum hani hamileyken nasılsadoğunca bebişte öyle uyuycaktı:) hep kandırılıyoz hep,
Bu gün dr randevumuz vardı . sezeryana karar verdik ve gün olarak perşembe günü 23 ocak belirledik. çarşamba ailem gelicek şehir dışından çünkü. ardından hemen bebeğimize kavuşalım istedik. tabi o daha aceleci çıkmazsa. heyecan şimdi başladı.
dilzarcim belkide ayni saatlerde dogum yaptik seninle ins hayirlisiyla kizina kavusmussundur benim kizimda bu sabah 8 bucukta normal dogumla yine suni sanci aldim tabii dunyaya merhaba dedi darisi tum bekleyenlerin basina Rabbim kimseyi o yolda eglemesin
Kızlar bebisim 22 gunluk oldu 2 gun once yari 40ni çıkardık ve ben cok gribim bebisime de bulasirmi ne yapacam ben emzirirken altini degisirken mecbur yaklasiyorum allshim esirgesin inşallah aa bide benim koca kudurdu yine bi sapka orda gormuyomusun dedim bebisin kafasi terledi sogumasin dedim ne nalet okumalar vay seni dowecem demeler nebicim anneymisim cocugu aglatiyormusum elalemin karilari hem çocuk bakiyomus hem is yapiyomus yani sanki bi is yapmiyorum sabah bile sewer diye elde borek actim ne hakretler ne hakaretler tabi bende susmadi ben susmadikcada daha da buyudu adam yaptigi iyilikleri burnumdan getirdi bide logusaliktan duygusalim sanirim duygu somurusu yapma diyor ne yapcam bilemedim ben ilgileniyim bari onla logusa o galiba bide diyoki cokmu zor bi mama alirim seni siktir ederim diyor amannn sizden baskada anlatcak kimsem yok
Merhaba arkadaşlar, dualarınız ve iyi dilekleriniz için sağolun...
Zehramız, 12:45 de dünyaya geldi... Dört cm açıklıkla hastaneye gelmişim, hastanede önce sancım azaldı sonra normal seyrine döndü... Suni sancıya gerek kalmadı.. Sadece son bir saat zorladı.. Onun dışında çekilmeyecek hiç bir şey yok.. Hiiç korkamayın....
Yok be bacim.ben calismiyorken bu okuz benim param lambalari acik.botakma sondir.diuodu siniri gecimce canini acitmak istiyorum diyor.bunlarida yarin borgun sakinlesince sinir aninda soyleyebilirim diyor aman ben bunu hamileyken birakcaktim yalwardi pislik
Zehramız, 12:45 de dünyaya geldi... Dört cm açıklıkla hastaneye gelmişim, hastanede önce sancım azaldı sonra normal seyrine döndü... Suni sancıya gerek kalmadı.. Sadece son bir saat zorladı.. Onun dışında çekilmeyecek hiç bir şey yok.. Hiiç korkamayın..
Aynı saatlerde sancı çekmişiz ama doğum aynı olmamış Suni sancının avantajı, kısa sürede olması galiba... Çook şükür rabbime.. Allah tüm kavuşamayanları, kavuştursun mis kokulularına...
Zehramız, 12:45 de dünyaya geldi... Dört cm açıklıkla hastaneye gelmişim, hastanede önce sancım azaldı sonra normal seyrine döndü... Suni sancıya gerek kalmadı.. Sadece son bir saat zorladı.. Onun dışında çekilmeyecek hiç bir şey yok.. Hiiç korkamayın..
Canim hayırlı olsun cok sevindim allah analı babalı buyutsun mis kokulunu
günaydın herkese bol ağrılı ve arada gelip giden sancılı bir geceden sonra.bu sabahı da doğurmadan gösteren RABBİME şükürler olsun.
Aynı saatlerde sancı çekmişiz ama doğum aynı olmamış Suni sancının avantajı, kısa sürede olması galiba... Çook şükür rabbime.. Allah tüm kavuşamayanları, kavuştursun mis kokulularına...
Allah razi olsun canim darisi sizlere ins bu sayfayi takip edip cevap yazamayanlardandim ama sizin icin de hep dua ettim kolay bi dogum olducok sukur ben hep sancimi bekledim ama gelmedi oyle bi ozelligim yok demekki benim ablamizida suni sanciyle dogurmustum simdide suyym geldi 6da sanci takildi 4cmle basladik 8bucukta dogurdum Allah im herkesi bir nefeste kurtarsin simdi uyuyo hep memede durmak istiyo sutum yokkk denecek kadar azbende hic itirazetmeden tutuyorum uzuuuun sure dua edin benimde sutum yetsin bebesime herkesle nirlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?