2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaşım gözün aydın.benim büyük kızımın ismi de zehra.allah zehranla sana sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin.geçmiş gitmiş olmuş ne güzel

sango allah yardımcın olsun canım ama şeytan eşler arasını bozmayı çok severmiş bence sen bol bol ayetelkursi oku ve dua et rabbim eşini ıslah etsin inş bebeğini düşün buda demekki senin sınavın inş herşey gönlünce olur rabbim bütün ailelere barış ve huzur versin

hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. yağmurumu salı günü kucağıma aldım Allahım bu duyguyu herkese nasip etsin. ama sevincim biraz buruk hala hastanedeyiz sarılık çıktı. kuzum karşımda küvözde öyle yatıyo ben ona bakmaya kıyamazken 3 gündür elinden ayağından defalarca kan aldılar. sezeryan olduğum için doğru düzgün hareket de edemiyorum. elim ayağım bağlı sadece dua ediyorum onun için sizde dualarınızı esirgemeyin.

Iyi aksamlar arkadasm biandan sevindim yavruna kavusmana biyandan uzuldm ama canini skma rabbim buyuk derdi verende o dermani verende o Allah im yardimciniz olsun insallah kisa zamanda bebegin cikar kuvezden evinize gidersiniz hayirlisiyla...Sen hic uzulme dua et bebeginin sana ihtyci var rabbim insallah sifa versib kisa zamanda...Sizin icin ayetl kursi okuycam rabbim kabul eder insallah..

Allah analı babali büyütsün bebeğıni cnm...sanada gecmis olsun..uzülme cnm sarılik hep oluyor kuzular,benim oglumda olmustu ısık tedavisi vermisti dr,simdi kızımda oldu..Allah sifa versin cnm...

Hayirli olsun canim üzülme bir cok bebek biliyosunki karsilasyor malesef en yakin zamanda eve gecmeniz dilgiyle gecmis olsunn

Bende dua ediyorum mesai saatleri içinde doğurayım diye. Doktoruma çok güveniyorum. Benim korkumda senin gibi doğumhanede kalmak. Bi kere gittiğimde doğum yapan kadın bağırıyor diye ebelerde ona bağırıyordu :S Doğduktan sonra bebeğini direk senin kucağına mı verdiler yoksa silip öyle gösterdiler mi? Bebek odasına götürüp orada yıkayıp giydiriyorlarmış herkes camdan izliyormuş ama biz o sırada doğumhanede oluyoruz.o duruma da ayrı uyuz oldum. Ben bebeğim kucağımda çıkmak istiyorum ilk benimle görsünler istiyorum. Sen odaya geçtikten sonramı bebek geldi yoksa senden önce mi gelmişti?

Kızlar herkese iyi geceler
Çok yoğun bir gündü bir türlü bakamadım ne olmuş ne bitmiş, anca gelebildim.
Kuaförüme gittim ağda işi tamam, eve dönünce de annem beni bi güzel keseledi, çitiledi hastaneye pis gitmeyeymişim
Sonra anneciğim bütün evimi bal dök yala temizledi, ben de kurabiye yaptım sarma sardım buzluğa attık.
Yarın öğlen babamız, akşam babaannemiz de geliyo, hersey hazır artık gelebilirsin kızım

teşekkür ederiz sanırım takip ettiğim kadarıyla seninle doğum tarihlerimiz yakın ve öğrtmeniz

Evet canım öğretmenim, tarihini göremiyorum ama, telefonda takvimler çıkmıyo. Ne zaman senin son tarih?

Bizimki 45dkda bir uyanıyo hamileyken deliksiz uyurdum hani hamileyken nasılsadoğunca bebişte öyle uyuycaktı:) hep kandırılıyoz hep,

Eyvah o zaman ben gece gündüz, her yemek üstüne yatıp uyuyorum, ne güzel kızım da uyucak benim gibi diye de seviniyorum. Boşa mı gitti o kadar uyku şimdi

Hayırlı olsun canım, hem çok heyecanlı hem de çok rahatlatıcı belli olan bir tarihi beklemek. Allah sağ salim kavuştursun yavruna inşallah
Bakalım bizim prensesin keyfi ne zaman gelecek

Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah🙏

Hayırlı olsun, sana da bebeğine de geçmiş olsun arkadaşım. Hiç stres yapma, sütün gelecekse onu da keser. Sarılık bebeklerin çoğunun geçirdiği bir rahatsızlık ki Allah'a şükür tedavisi var. Allah dermansız dert vermesin yavrularımıza da bize de. En kısa sürede iyileşir inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Önce bi alıntı yaptım sonra sildim ama dayanamadım yazayım dedim. Arkadaşım Allah sana sabır o kocana da akıl fikir versin ben başka bişey diyemicem çünkü sanki o lafları kendi kocam demiş gibi sinir oldum okuyunca. Bu yapıda birine yapılacak tek şey Allah ıslah etsin diye bol bol dua etmek olur..

Canım hayırlı olsun çok geçmiş olsun nasıl mutlu oldum anlatamam. Hele ki sorunsuz bir şekilde doğurduğunu anlıyorum sözlerinden, çok umut ve cesaret veriyo bana böyle şeyler.
Evladının uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun.. Önce kendisine, sonra ailesine ve vatanına hayırlı bir insan olsun minik Zehra'cık

Cok uzuldum Sangocum ne yapılır bilemedim. Allah yardımcın olsun, mevlam bir an once vicdan versin insallah

allah analı babalı büyütsün canım inş bekleyen herkesin kolay olur doğumu ne kadarda azaldık sayıca en son ben dogurcam bu gidişle bizim kız erkek bebek oldu sanki 39.haftadayız halen tık yok dr kızlar 39bitince doğar diyordu ama lafta kalıcak gibi

günaydın herkese bol ağrılı ve arada gelip giden sancılı bir geceden sonra.bu sabahı da doğurmadan gösteren RABBİME şükürler olsun.

Kızlar gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.. bebişlerinize sağlık ve bol iştah, sizlere de bol süt, sağlık ve enerji diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…